2010 Nisan Anneleri

şimdi baktım rüya tabirlerinede tam tersim çıkarmış,rüyada hamile bir kadının oğlu olacağını görmesi kız çocuk doğuracağına işaretmiş,allah hayırlara çıkarsın inşlh ne diyim,sağlıklı sıhhatli olsunda hersey boş,oğluşum olsun ne olcak .....

hoşgeldin tatlım. afiyett olsun buarada :)) rüyada oğlan bebek görmeye iyi derler büyüklerimiz canım. hayırdır inşallahç bakarsın kızın olur. rüyalar tersine çıkar kaydirigubbakcemile2

Evet yaa
bende öyle oldum.eşim bile farkediyor.var bişiler diyor.bende nedne üstüme geliyorsun kiiii diyip ağlıyorum enteresan bir durum:çok üzgünüm:

hehe aynı sorun var bende de herşeye ağlıyorum. işin kötü tarafı bu yıl eşim çok yoğun birinci sınıfları okutuyor. akşamları çok yorgun oluyor gün boyu miniklerle uğraşıyor:umursamaz: okulda ağlayan bebekler yetmezmiş gibi akşamlarıda evde ağlayan bebeğim var diyor :CüvCüv: tabi adamada yazık ama napim elimde değil kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar bende sizler gibi nisanda doğum yapacağım inş çok heyecanlıyım ama sizlere bişi sormak istiyorum beniim hiç mide blantım falan olmadı hiç bişiden tiksinmedim yani hiç hamile gibi hisetmiyorum 11.haftadayım perşembe günü doktora gidicem ikinci kez gitmiş olcam sizce böle olmaı normalmi

ewt canım bulgur anneye çok süt yaparmış,ama gaz yapıyo bide bana,midemi yakıyo genede seviyorum ben......

hoşgeldin canım aslında senin ne güzel rahat bir hamileliğin geçiyor inan problem olunca çok zor......aman nazar değdirme sakın kendine....

hoşgeldin canım aslında senin ne güzel rahat bir hamileliğin geçiyor inan problem olunca çok zor......aman nazar değdirme sakın kendine....

haklısın canım ama bölede olunca acaba hamile değilmiyim falan oluyor insan neyse doktora gdip kalp atışlarını duyunca hepsi geçer inşzemuszemuszemuszemus

Kızlar gÜnaydın ben yenı katıldım aranıza
11 haftalık hamıleyım
kendımı Çok yorgun hıssedıyorum
devamlı uyku ısteĞı var
sabahları Çok zor uyanıyorum

demek canım en sonunda yaptın kısırı ha.benimde canım mercimeklisinden istiyor ama yapmam imkansız.ya çalışan kadın olmak ne zor ya.of akşam eve gidince ölüyorum ben.bide midem bulanıyor soğan falan kavuramam eşimede artık yük olmak istemiyorum.dün gece marketlerde dolaştı adamcaz. malum hatırlarsan k...l... muhabbeti onuda bulamamış neyse yakın bişey yedim bende.yemek yapmaya başlasaydım bende hemen yapıp yapıp yicemde.daha et ve et ürünlerine bile geçemedim.

hoşgeldn canım ne güzel yaa maşalllahbeni çok kötüü yaa herkesin hamileliği başka oluyo ben anneme çekmişim belki sseninde öledir

Kızlar gÜnaydın ben yenİ katıldım aranıza
11 haftalık hamİleyİm
kendİmİ Çok yorgun hİssedİyorum
devamlı uyku İsteĞİ var

hoşgeldin cnm bende senin gibi yeni katıldım bende 1 haftalık hamileyim bebişinin kalp atışlarını duydunmu ben yarın gidicem çok merak ediyorum in duyarım:d

11 haftalık hamİleyİm
devamlı uyku İsteĞİ var

hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun işallah seninde bebeişin hamileliğin.söylediğin şikayetler hepimizde var ama malesef çalışanlar yine işine gidiyor ev hanımları evinde işini yemeğini yapıyor 2. çocuğu olacaklar çocukla ilgileniyor.hasılı hayat devam ediyor.

ayy canım ya inan bende öleyim akşam diyorum ya tek olsaydım yapamazdım,eee eşlerimizde bir yere kadar herseyi yapamazlarki,bende et depğilde balık ve tavuk ağzıma süremiyorum inşlh gecer ,çok kötü tiksindim.....yemek yapmak bazen ızdırap oluyor ....bunlarda gecicek inşlh

ayy sendemi öylemisin yaa bende hiç et yiyemiyorum tavukta balıkta zorla yarsem bile bi parça oda ufak ama vitamini alsın diye azıcık yiyorum etli yapılmış yemeğin suyunu bile yiyemiyorum zaten soğan sarmısak kokusu bile gelmesin ne olcek bizim bu hailmiz:bbo:

11 haftalık hamİleyİm
devamlı uyku İsteĞİ var

hoşgeldin canım,benim yeni yeni geçmeye basladı inan çok zor bilirim,sürekli uyku hali hele çalışınca berbat,bebişler bizi böle uyutuyo işte inşlh dogduklrındada yine uyuturlarrr...

hoşgeldin canım . bak ne güzel iyi geçiyor hamileliğin ben 14 haftaya gırdım bu sabah bile kustum :hulya: çok kötu bır duurum. inşallah hep böyle güzel geçer ve iyi haberlerini alırız.

11 haftalık hamİleyİm
devamlı uyku İsteĞİ var
hoşgeldin canım. birçoğumuzda uyku problemı var malesef. ben akşamları çok erken yatmama rağmen uyanamıyorum sabahları :hulya:

canım benimde canım mercimek köftesi çekti ya. bol limonlu :teytey: ama benımde iş çıkışı yapmam imkansız.:umursamaz: off off

Ezgıcıkk evetbende senın gıbı 11 haftalık hamıleyım ne mıde bulantısı nede kokulardan rahatsız oldum fakat kendımı Çok yorgun hıssedıyorum

Evet duydum ben 3 kere doktora gıttım benım pıhtılaŞma problemın olduĞu ıÇın devemlı kontrol altındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…