günaydın annişler ve bebişlerimiz.....ben dün bi kısır yapmışım sormayın resmen bütün binaya parti verdik kaldı dükkanada getirdim,tam iki kilo bulgurdan siz hesap edin artık....nese sayemde herkez yemiş oldu,tek olsam yapamazdım görümcem saolsun hatda yesillikleri doğrarken parmağımı kestim bulaşıklarda ona kaldı,yemişim ve koltukta sızmışım kadın yazık sessizce etrafı toplamış evine gitmiş.....nese ararım bugün ayıp oldu..bide rüyamda oğlum olcakmış,doktora gidiyorum bana diyoki senin çok yakışıklı bi oğlun olcak diye hayırdır inşlh,bende diyorum ki iyi bakın benim kızım olcak hep öle hissediyordum hehe :))) komikim ben ya.....
Evet yaa
bende öyle oldum.eşim bile farkediyor.var bişiler diyor.bende nedne üstüme geliyorsun kiiii diyip ağlıyorum enteresan bir durum:çok üzgünüm:
:CüvCüv:canım benim şok oldum 2 kilo bulgur.Maşallah diyorum ve afiyet olsun tabiki.İnanmazsın ama ben hamileliğimin il 3 haftasında sadece kısır yedi başka bişi yemedim.Bu arada bulgur çok faydalı süt yapıyormuş.Bilginizeopuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar bende sizler gibi nisanda doğum yapacağım inş çok heyecanlıyım ama sizlere bişi sormak istiyorum beniim hiç mide blantım falan olmadı hiç bişiden tiksinmedim yani hiç hamile gibi hisetmiyorum 11.haftadayım perşembe günü doktora gidicem ikinci kez gitmiş olcam sizce böle olmaı normalmi
hoşgeldin canım aslında senin ne güzel rahat bir hamileliğin geçiyor inan problem olunca çok zor......aman nazar değdirme sakın kendine....
hoşgeldin canım aslında senin ne güzel rahat bir hamileliğin geçiyor inan problem olunca çok zor......aman nazar değdirme sakın kendine....
merhaba arkadaşlar bende sizler gibi nisanda doğum yapacağım inş çok heyecanlıyım ama sizlere bişi sormak istiyorum beniim hiç mide blantım falan olmadı hiç bişiden tiksinmedim yani hiç hamile gibi hisetmiyorum 11.haftadayım perşembe günü doktora gidicem ikinci kez gitmiş olcam sizce böle olmaı normalmi
Kızlar gÜnaydın ben yenİ katıldım aranıza
11 haftalık hamİleyİm
kendİmİ Çok yorgun hİssedİyorum
devamlı uyku İsteĞİ var
sabahları Çok zor uyanıyorum
11 haftalık hamİleyİm
devamlı uyku İsteĞİ var
demek canım en sonunda yaptın kısırı ha.benimde canım mercimeklisinden istiyor ama yapmam imkansız.ya çalışan kadın olmak ne zor ya.of akşam eve gidince ölüyorum ben.bide midem bulanıyor soğan falan kavuramam eşimede artık yük olmak istemiyorum.dün gece marketlerde dolaştı adamcaz. malum hatırlarsan k...l... muhabbeti onuda bulamamış neyse yakın bişey yedim bende.yemek yapmaya başlasaydım bende hemen yapıp yapıp yicemde.daha et ve et ürünlerine bile geçemedim.
demek canım en sonunda yaptın kısırı ha.benimde canım mercimeklisinden istiyor ama yapmam imkansız.ya çalışan kadın olmak ne zor ya.of akşam eve gidince ölüyorum ben.bide midem bulanıyor soğan falan kavuramam eşimede artık yük olmak istemiyorum.dün gece marketlerde dolaştı adamcaz. malum hatırlarsan k...l... muhabbeti onuda bulamamış neyse yakın bişey yedim bende.yemek yapmaya başlasaydım bende hemen yapıp yapıp yicemde.daha et ve et ürünlerine bile geçemedim.
11 haftalık hamİleyİm
devamlı uyku İsteĞİ var
hoşgeldin canım. birçoğumuzda uyku problemı var malesef. ben akşamları çok erken yatmama rağmen uyanamıyorum sabahları :hulya:Kızlar gÜnaydın ben yenİ katıldım aranıza
11 haftalık hamİleyİm
devamlı uyku İsteĞİ var
Ezgİcİkk evetbende senİn gİbİ 11 haftalık hamİleyİm ne mİde bulantısı nede kokulardan rahatsız oldum fakat kendİmİ Çok yorgun hİssedİyorum
ikili testi yaptırdınmı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?