kızlar bişey soracam şimdi ben 13 haftalık tam 17 eylülde çağırdı o zamanda 14+4 haftalık olcam ikili test de yapmadık acaba daha erkenmi gitsem dün kimidi hatırlamıyorum biri demişti geç kalırsın diye ama kararsız kaldım oğlumda hiç test yaptırmadım
hoşgeldin cnm bende senin gibi yeni katıldım bende 1 haftalık hamileyim bebişinin kalp atışlarını duydunmu ben yarın gidicem çok merak ediyorum in duyarım:d
kızlar bişey soracam şimdi ben 13 haftalık tam 17 eylülde çağırdı o zamanda 14+4 haftalık olcam ikili test de yapmadık acaba daha erkenmi gitsem dün kimidi hatırlamıyorum biri demişti geç kalırsın diye ama kararsız kaldım oğlumda hiç test yaptırmadım
canım ya zaten ikili test falan bunlar hep hazırlıklı olmamız için
allah korusun bebeğimizde bir sorun da olsa biz zaten onu göze almış insanlarız
herşey allahdan hepimizin anası birtek belkide doğumda doktor gördü
doğumda dahil görmeyenlerde var hiç teleşlanma bence benim doktorum istedi hepsini
ben yaptırmayacakdım allah biliyor sizde bilin inş hepsi bir sorun olmadan dünyaya gelirler.
günaydın kızlar bende geldim nihayet
ben dün akşam çok fena gaz sancısı çekdim offff fecibişiy ya
hala inceden devam ediyor sanırım bana demir için bi solisyon verdi
doktor adı FERİMAX o dokunuyor offff napim ya folik asitide içmiyorum zaten
bana ilaçlar dokunuyor ellikere söledim doktora içeceksin diyor öffffff
canım ya zaten ikili test falan bunlar hep hazırlıklı olmamız için
allah korusun bebeğimizde bir sorun da olsa biz zaten onu göze almış insanlarız
herşey allahdan hepimizin anası birtek belkide doğumda doktor gördü
doğumda dahil görmeyenlerde var hiç teleşlanma bence benim doktorum istedi hepsini
ben yaptırmayacakdım allah biliyor sizde bilin inş hepsi bir sorun olmadan dünyaya gelirler.
slm canım opuyorumnanaktan sana desem ki ilahi cnım yaaaa.... 2 kilo bulgurdan kaydirigubbakcemile3 bi de şişince bir leğen olmuştur artık.. ohhh yarasın bebişinee... sana da süt olsun inş. bende bugün yapıcam.. okul dönüşü fatura ödeyip pazara geçicemm... yeşilliklerimi alıyımmm... gelince de yapar yerim artıkk... ama benim az yapmam lazımm.. kızım yemiyoo.. kocişte 3kaşık ya alır ya almaz zemuszemus rüyanda hayır olsun inş.. hepimizin sağlıklı,hayırlı evlatları olsun inş. :Saruboceq:günaydın annişler ve bebişlerimiz.....ben dün bi kısır yapmışım sormayın resmen bütün binaya parti verdik kaldı dükkanada getirdim,tam iki kilo bulgurdan siz hesap edin artık....nese sayemde herkez yemiş oldu,tek olsam yapamazdım görümcem saolsun hatda yesillikleri doğrarken parmağımı kestim bulaşıklarda ona kaldı,yemişim ve koltukta sızmışım kadın yazık sessizce etrafı toplamış evine gitmiş.....nese ararım bugün ayıp oldu..bide rüyamda oğlum olcakmış,doktora gidiyorum bana diyoki senin çok yakışıklı bi oğlun olcak diye hayırdır inşlh,bende diyorum ki iyi bakın benim kızım olcak hep öle hissediyordum hehe :))) komikim ben ya.....
olmaz mı cnımm yaa... ne zaman neye kırılıp neye sinirleneceğim belli olmuyo kiii... zemuszemuskızlar sizinde ruh halinizde değişme var mı ? son bir haftadır acayip kırılgan , mız mız biri oldum :umursamaz: . herşeye çabucak sinirleniyorum. hiç böyle biri değilim aslında :hulya:
ayyyy o zaman edoşuma kız kardeş mi gelcek... zemuszemus bende geçen gün görmüştüm .. eşime diyorum kii bakk erkek senin gibi kapkara kaydirigubbakcemile3 ... ben sana demedimmi diyorum eda bana benziyoo.. bu sana benzicek diye kaydirigubbakcemile3şimdi baktım rüya tabirlerinede tam tersim çıkarmış,rüyada hamile bir kadının oğlu olacağını görmesi kız çocuk doğuracağına işaretmiş,allah hayırlara çıkarsın inşlh ne diyim,sağlıklı sıhhatli olsunda hersey boş,oğluşum olsun ne olcak .....
hoşgeldin aramıza cnımmm.. opuyorumnanaktan ne güzel hiç sıkıntı yaşamıyo olmannn... inan senin yerinde olmak isteyen ne kadar hamiş vardırr.. benim kızımda da ilk 3 ay hiçbişiyim yoktuu.. 4. ay felaketti ama.. değişiyo o canımm...merhaba arkadaşlar bende sizler gibi nisanda doğum yapacağım inş çok heyecanlıyım ama sizlere bişi sormak istiyorum beniim hiç mide blantım falan olmadı hiç bişiden tiksinmedim yani hiç hamile gibi hisetmiyorum 11.haftadayım perşembe günü doktora gidicem ikinci kez gitmiş olcam sizce böle olmaı normalmi
hoşgeldin cnım opuyorumnanaktan bende aynı öyleyim cnım yaa.. hep elim kolum ağrıyo kalkmıyo sankii...Kızlar gÜnaydın ben yenİ katıldım aranıza
11 haftalık hamİleyİm
kendİmİ Çok yorgun hİssedİyorum
devamlı uyku İsteĞİ var
sabahları Çok zor uyanıyorum
canımm bence de bi doktorunu ara istersen.. bide sonra der neden erken gelmedin diye fln...evet bencede drumum arsam ii olcak dedimde ikili test falan daha çok erken gel o zaman bakarız dedi12 sinde gideyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?