ben 13 haftadayım ama 1 hafta geriden gidio bebek geçen hafta ense kalınlığı yani NT için bakırköy yenimahalle devlete gittim kafayı yedirttiler bide asistan baktı yok bebeğin kemiği yokmuş yok bizimki akraba evlilğimiymiş falan tepem attı deli oldum 3kuruştan kaçtım ömrüm tükendi.özel hastaneme koştum ordan görüntüleme merkezine yolladı doktorum gayet iyi bebeğim çok şükür 2li testide yaptık herşey gayet normal bulantılarımda azaldı en azından yemek yapıp yiyebiliyorum...aman kızlar sağlam yerde yaptırın testleri ve bakırköy yenimahalleye gitmeyin
tabi tabi elimizde imkan varken vede ücretsiz yapılıyorken neden yaptırmayalımki.
ben arkadaşın teleşını dindirmek mabında şey ettimdi eee bide tabi geçmişdeki zorluklarıda
unutmamak lazım biz kendimizi kaybediyoruz bazen ay bişiy olurmu diye ben öleyim mesela
ben 13 haftadayım ama 1 hafta geriden gidio bebek geçen hafta ense kalınlığı yani NT için bakırköy yenimahalle devlete gittim kafayı yedirttiler bide asistan baktı yok bebeğin kemiği yokmuş yok bizimki akraba evlilğimiymiş falan tepem attı deli oldum 3kuruştan kaçtım ömrüm tükendi.özel hastaneme koştum ordan görüntüleme merkezine yolladı doktorum gayet iyi bebeğim çok şükür 2li testide yaptık herşey gayet normal bulantılarımda azaldı en azından yemek yapıp yiyebiliyorum...aman kızlar sağlam yerde yaptırın testleri ve bakırköy yenimahalleye gitmeyin
kızlarrr ban şimdilik müsadee... size iyi muhabbetler...
kızımın okul saati malumm...dönüşte de dediğim gibi fatura,pazar işi varr.. eve gelince bulgurum şişerken uğrarım sositososito
öptüm hepiniziii... opuyorumnanaktan
ahh hiç sorm işte bizde de akraba evliliği var ben işi çok önemsiyorum da allah korusun bişey çıksa ne olur hiç bilmyorum ayy bi bitseydi bu işkence testler falanben 13 haftadayım ama 1 hafta geriden gidio bebek geçen hafta ense kalınlığı yani NT için bakırköy yenimahalle devlete gittim kafayı yedirttiler bide asistan baktı yok bebeğin kemiği yokmuş yok bizimki akraba evlilğimiymiş falan tepem attı deli oldum 3kuruştan kaçtım ömrüm tükendi.özel hastaneme koştum ordan görüntüleme merkezine yolladı doktorum gayet iyi bebeğim çok şükür 2li testide yaptık herşey gayet normal bulantılarımda azaldı en azından yemek yapıp yiyebiliyorum...aman kızlar sağlam yerde yaptırın testleri ve bakırköy yenimahalleye gitmeyin
bende kızımdayken hiç test fln yaptırmadımm.. doktorumda sağolsun sadece muayenehaneme gel demesini bildii.. kadın bizi yedi bitirdi resmen.. öyle kii. ilk 2 aylıktım gittiğimde50 tl. di.. son ay 150 olmuştuu.. farka bakın 7 ayda.. hiç test fln yaptır demedii..
allaha şükürşimdi dr. değiştirdim... bu sefer yakışıklı bi dr. varr.. eşimkıskansa da ben memnunum.. adam ne sorsam izah ediyoo.. ve de özeline çağırdığında 1 kere bile ekstra ücret almadıı.. doğumda bile olsa kapıda bekleyin diyoo..doğurtup geliyoo kaydirigubbakcemile3 soruyosun gene gidiyoo :)))
neyse çok uzattım nedense :roflol: ben bunda inş. tabi dr. gerek gördüğütaktirde ne derse yaptırmaya kararlıyımm.. zaten bunlar olasılık testlerii.. ne olursa olsun bebeğimi doğuracağım içinn.. sonucun benim açımdan pek bi önemi yokk... ama tabi insanız kafaya takıyoruz .. pimpirikleniyoruz ama inş.. hepimizin testleri iyi çıkacakk... :Saruboceq:
kızlarr devlet hastaneleri hakkında hepsinin aynı olmadığı ve bu birazda kendi doktorunuzla alakalı olduğu konusunda devlet hastanelerini bu kadar da kötüleyip yerin dibine sokmayalım fln gibi sayfalarca yazı yazabilirim ama inanın hiç vaktim yokkk... ve lütfen şunu da unutmayalımm.. herkes özel hastaneye gidemeyebilirr... o insanlar ne yapsın pekii.. lütfen biraz makul olalım.. herkes imkanları dahilinde bebeği için en iyisini yapmaya çalışıyor...
hıı bunları söyledim ama kendim için değil inanın... hayat herkes için aynı mkanları sunmuyo nbunu unutmayalım demek için... bende devette bi dr. var 1,5 yıldır devamlı gittiğim.. ama hamiş kaldığımdan beri özel hast de de bi dr. gidiyorumm... haftaya ikisindede randevum varr.. özeller bursada çoğu makul ücretli.. 20 tl. ye gidiyorum inanın.. ama gidemeyenler de olabilirr...
günaydın güzel annişler nasılsınız
günaydın güzel annişler nasılsınız
off bu hastane işi çok zor azönce tam karar verdim dedim ve hastaneden randevu almak için aradım birde ne duyayım kadın işten ayrılmış,yerine başka doktor bakıyormuş,off çok şanssızm......şimdi bu ayda ozaman ilgisiz doktoruma gideyim mi acba diyorum yeni bir hastane seçene kadar ,artık gideceğim yer doğum yapacağım yer olsun istiyorum ve değiştirmek istemiyorum,tam bir hastane beyeniyorum fikirlerimi altüst edecek olayların yaşandığını duyuyorum bu gidişle karar verdim evde kendim doğurcam yawwww......
canım sen en iyisi yine ilgisiz doktoruna git bir görün a.s. şu dönemde hep aynı şeyler yapılıyor zaten bebek boyu , kilosu ikili test felan.
ewt canım bende öle yapıcam bir ay daha bekliycem ama ona verdiğim parayı resmen sokağa atıyorum ya,hiç istemiyorum aslında oysaki anneminde doktoru oda aksine çok memnun anlamıyorum....bakalım hayırlısı herseyin......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?