2010 Nisan Anneleri

ben 13 haftadayım ama 1 hafta geriden gidio bebek geçen hafta ense kalınlığı yani NT için bakırköy yenimahalle devlete gittim kafayı yedirttiler bide asistan baktı yok bebeğin kemiği yokmuş yok bizimki akraba evlilğimiymiş falan tepem attı deli oldum 3kuruştan kaçtım ömrüm tükendi.özel hastaneme koştum ordan görüntüleme merkezine yolladı doktorum gayet iyi bebeğim çok şükür 2li testide yaptık herşey gayet normal bulantılarımda azaldı en azından yemek yapıp yiyebiliyorum...aman kızlar sağlam yerde yaptırın testleri ve bakırköy yenimahalleye gitmeyin

cnm çok haklısın bi bi güvencemiz yok bende özele gidecem çok pahalı bişi değil dimi

bende kızımdayken hiç test fln yaptırmadımm.. doktorumda sağolsun sadece muayenehaneme gel demesini bildii.. kadın bizi yedi bitirdi resmen.. öyle kii. ilk 2 aylıktım gittiğimde50 tl. di.. son ay 150 olmuştuu.. farka bakın 7 ayda.. hiç test fln yaptır demedii..

allaha şükürşimdi dr. değiştirdim... bu sefer yakışıklı bi dr. varr.. eşimkıskansa da ben memnunum.. adam ne sorsam izah ediyoo.. ve de özeline çağırdığında 1 kere bile ekstra ücret almadıı.. doğumda bile olsa kapıda bekleyin diyoo..doğurtup geliyoo kaydirigubbakcemile3 soruyosun gene gidiyoo :)))

neyse çok uzattım nedense :roflol: ben bunda inş. tabi dr. gerek gördüğütaktirde ne derse yaptırmaya kararlıyımm.. zaten bunlar olasılık testlerii.. ne olursa olsun bebeğimi doğuracağım içinn.. sonucun benim açımdan pek bi önemi yokk... ama tabi insanız kafaya takıyoruz .. pimpirikleniyoruz ama inş.. hepimizin testleri iyi çıkacakk... :Saruboceq:

aynen canım bende çok telaş yapıyorum bazen.çok fazla şey bilmekde kötü bazen :hulya:

canım ben o yüzden hiç devlete gitmedim hamileliğim boyunca. ikilimide özelde yaptırdım. biraz pahalı ama içim rahat. sonuçta boğaz ağrısı , diş ağrısı değil bu hadi o tür rahatsızlıklarda belki katlanılır ama bebeğim söz konusuyken hayatta gitmem .

kızlarrr ban şimdilik müsadee... size iyi muhabbetler...

kızımın okul saati malumm...dönüşte de dediğim gibi fatura,pazar işi varr.. eve gelince bulgurum şişerken uğrarım sositososito

öptüm hepiniziii... opuyorumnanaktan

Herkese Merhaba,

Nasılsınız bakalım anneler ve anne adayları. Ben yoğun bir şekilde çalışıyorum. Bu nedenle sizlerle sohbet etme tadından mahrum kalıyorum. İnanmayacaksınız ama benim bulantılarım azalsada hala devam ediyor. Özellikle bugün yine tavan yapmış durumda, şimdiden iki kere çıkardım. Allah sonumuzu hayırlı etsin...

bugün okul yok ki diyecektim ama istanbulda değilmişsin yenı farkettim canım :teytey:

kızlarr devlet hastaneleri hakkında hepsinin aynı olmadığı ve bu birazda kendi doktorunuzla alakalı olduğu konusunda devlet hastanelerini bu kadar da kötüleyip yerin dibine sokmayalım fln gibi sayfalarca yazı yazabilirim ama inanın hiç vaktim yokkk... ve lütfen şunu da unutmayalımm.. herkes özel hastaneye gidemeyebilirr... o insanlar ne yapsın pekii.. lütfen biraz makul olalım.. herkes imkanları dahilinde bebeği için en iyisini yapmaya çalışıyor...

hıı bunları söyledim ama kendim için değil inanın... hayat herkes için aynı mkanları sunmuyo nbunu unutmayalım demek için... bende devette bi dr. var 1,5 yıldır devamlı gittiğim.. ama hamiş kaldığımdan beri özel hast de de bi dr. gidiyorumm... haftaya ikisindede randevum varr.. özeller bursada çoğu makul ücretli.. 20 tl. ye gidiyorum inanın.. ama gidemeyenler de olabilirr...

günaydın fıstıklar
oğlanı okula göndercem karşı komşum seslendi onun yanına geçicem sonra sizlerleyimm zemuszemus

ahh hiç sorm işte bizde de akraba evliliği var ben işi çok önemsiyorum da allah korusun bişey çıksa ne olur hiç bilmyorum ayy bi bitseydi bu işkence testler falan

bacım aynı şeyleri yaşamışız sene benime oğlumda her15 günde bir çağırıyodu bi kontrol bi muayene yani aya iki defa para alıyodu 90 ytl ödüyoduk herdefasında akraba evliliği var dedik hiç test falan yapmadı en son 4 boyutluya gönderdi zorla. normal doğum yaptım hiç bakmadı hastam nasılmış demedi bile tabii adamın hem muayenehanesi var hem kendi özel polikiliniği hede doğum evinde çalışıyor doğum evinde doğum yaptım (cahillik ettim)hiç bakmadı içimden öle küfürler ediyorum kii şimdikide hiç konuşmuyor ne yapacam ne yapmaycam falan bişey sölemiyor

canım çok haklısın ama ben istanbul şartlarında konuşuyorum. istanbulda devlet hastanesinde iyi bir doktora çok zor rastlarsın. normal hastalığım olsa giderim ama gebelikte gitme taraftarı değilim. durumu müsait olanlar gitmesin.

off bu hastane işi çok zor azönce tam karar verdim dedim ve hastaneden randevu almak için aradım birde ne duyayım kadın işten ayrılmış,yerine başka doktor bakıyormuş,off çok şanssızm......şimdi bu ayda ozaman ilgisiz doktoruma gideyim mi acba diyorum yeni bir hastane seçene kadar ,artık gideceğim yer doğum yapacağım yer olsun istiyorum ve değiştirmek istemiyorum,tam bir hastane beyeniyorum fikirlerimi altüst edecek olayların yaşandığını duyuyorum bu gidişle karar verdim evde kendim doğurcam yawwww......

canım sen en iyisi yine ilgisiz doktoruna git bir görün a.s. şu dönemde hep aynı şeyler yapılıyor zaten bebek boyu , kilosu ikili test felan.

canım sen en iyisi yine ilgisiz doktoruna git bir görün a.s. şu dönemde hep aynı şeyler yapılıyor zaten bebek boyu , kilosu ikili test felan.

ewt canım bende öle yapıcam bir ay daha bekliycem ama ona verdiğim parayı resmen sokağa atıyorum ya,hiç istemiyorum aslında oysaki anneminde doktoru oda aksine çok memnun anlamıyorum....bakalım hayırlısı herseyin......

ben ilk gebeliğimi öğrendimde annemin doktoruna gittim . annem bir anlattı şöyle iyi böyle iyi muhteşem kadın felan dıye düşündüm.kaydirigubbakcemile3 ama bir gittim suratsız konuşmayan havalının teki. hemen değiştirdim tabi. şimdiki çok genç ilk gördüğümde hemşire sandım kaydirigubbakcemile3 ama o kadar gülergüylü ki anlatamam. güleryüz çok önemli ya.

ayy gerçekten bu hastane işi çok zor. Ben de gittiğim hastane hakkında neler duyudm neler aslında çok ta fena değildi ama doktorlar kısaca muayene ediyorlar yani beslenme hareketlerin hamilelikte dikkat edeceğin şeyler v.s. sormadan kmse bişi anlatmıyor.. kafamçokkarıştı
Bu arada kızlar bugun 4. gün kanamam devam ediyor doktor rapor verdi annemlere taşındım yatıyorum ya ben ne yapıcam ya bebeğime bişey olursa, taktiri ilahi tabi ama Allah korusun...

Bu akşam komşumuz tavsiye etti çalışlarda berrn karaky a gidecem muayenesi 120 liracık.... inşallah değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…