2010 Nisan Anneleri

ya kızlar kaç gündür herkez 2 doktoru olduğunu anlatıyor benim bir tane niye siz 2 doktora gidiyorsunuz ben onu anlayamadım valla.benim bir tane doktorum var süper babane 55-60 yaşlarında ama şekermi şeker annemi gördüm sanıyorum onu görünce.bazen diyorum yeniler dahamı bilgili diye ama bu kadar güleryüzü kimsecikler göstermez ya.kadın doğumcuları bilirsiniz suratsız oluyorlar genelde.ve birazda ne bilim işte.ısınamadım gitti.

canım çok geçmiş olsun ne kanaması hayırdır ben yeni duydum ve korktum valla.ben rahattım çünkü bu vakitten sonra bişey olmaz demişlerdi.

çok geçmiş olsun bitanem. yeni duydum. içini ferah tut ve bol bol yat dinlen. ayağa hiç kalkma mümkün olduğunca. inşallah kesilir kanaman biran önce.

hımm. benim bir doktorum var canım. hep ona gidiyorum. iki doktor nasıl oluyor ki. insanın kafası karışır. birinin yaptıgını diğeri yapmazsa yada söylemezse. bence bu işlerde en önemlisi sabit bir doktor doğuma kadar.

evt canım sadece güleryüz ve ilgi bekliyoruz bukadar......inşlh banada ölesi denk gelir allah iyi insanlarla karşılaştırsın.....

çok geçmş olsun canım rabbim şifalar versin.......seni ve bebeğini korusun....

ya geçmiyor geçmiyor kanama kafayı yiyecem. kasıklarım da ağrıyor moralim bozuk aman dikkat edin yormayın kendinizi hele çocuk flan sevmek için kaldırmayın sakın ben kaldırdrım ondan mı streste mi bilmiyorum

canım aklına böle seyler getirme,rabbim herseyin hayırlısını versin,sen yat bol bol dinlen ve dua et,bende senin için dua edicem rabbim en kısa zamanda kanamanı durdursun inşlh şifa versin....

canım aklına böle seyler getirme,rabbim herseyin hayırlısını versin,sen yat bol bol dinlen ve dua et,bende senin için dua edicem rabbim en kısa zamanda kanamanı durdursun inşlh şifa versin....

ya ben anlamadım bu dönemde neden kanama oldu.ilişkiyemi girdin canım ondanda olabilir çünkü.valla ben korkudan kocamı unuttum ya.

ruzenincim eşim pazara gitti dün geceki konuştuğumuz şeyden almış pazardan işallah bugün çorbasını yapalım diyorum bakalım.ama eşim diyoki beni kandırdılar heralde diyor ben pek benzetemedim diyor.

kızlar akşam başıma ne gelid anlatayım eşime ıspanak almasını söyledim o da almış geldi neyse yıkadım miğdem de bi fena ki nasıl yıkadığımı anlamadım ama bi anaormallik sezdim roka kokusu geldi burnuma yıkarken hamillelikten kokuları da yanlış alır oldum dedim yapraklarda kocaman neyse haşalamk için ocağa braktım ay iğrenç bi koku sardı eviii miğdem bulandı iyice hamilelikten kokularda değişti dedim bi tadına bakayım dedim iğrenç gerçekten rokaymışş marketteki adam eşime yanlış vermişşş akşamdan beri miğdem berbat o koku yüzünde nnn

canım kanama biraz zor geçiyor. benim de var yaklaşık 1 aydır devam ediyor. sürekli istirahat ve bol su iç dedi doktorum. ayrıca iğne vuruluyorum hergün düşüğü engelliyormuş. şimdi biz 14 haftalığız. ama insan tabi endişe ediyor. benim doktorum gebeliklerde olabilir böyle şeyler rahat ol diyor ama geçmeyince ister istemez etkileniyor insan..

canım benim ilahi ya çok tatlısın neyse geçmiş ama rokalar boşa gitmiş tüh.dünkü ruzeninin malum gece gece yaptığı şeyin yanındada ne giderdi valla ya hepimiz beraber olsak herkez canının çektiğini yapıp getirse lokal gibi bir yer olsa hepimiz tatsak yaptıklarımızdan ne güzel olur dimi ya :sinifsinif:

ruzenincim eşim pazara gitti dün geceki konuştuğumuz şeyden almış pazardan işallah bugün çorbasını yapalım diyorum bakalım.ama eşim diyoki beni kandırdılar heralde diyor ben pek benzetemedim diyor.

yok canım ya sanırım dediiği şeyi almıştır,sen tanımıyormusun sebzeyi,yada komşun falan varsa göster bi.....yap sekerim çorbasını acayip yararlı çok vitaminli,hemde demir var o sebzede bol bol.....

:roflol::roflol::roflol::sm_cool::sm_cool: çok komiksin yaa bu hamilelik mahvetti bizi

esilacım sana da geçmş olsun canım bol bol dinlenin bebişleriniz sizinleeee

teşekkür ederim canım..çok şükür bebişim benimle o yüzden çok takmamaya çalışıyorum. ve çok şükğr gelişimi güzel ama işte kesenin yanında ki kanama bi türlü geçmiyor...bu ayın sonunda geçer dedi dr.

ayy sorma varya içimi okudun zaten ben dün iki kilo yapmıştım valla hepimize yeterdi,hem bu arada yemek yapmaktan tiksinenlerde canının çektiklerini yemiş olurlardı valla .....ama nerde???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…