canım kanama biraz zor geçiyor. benim de var yaklaşık 1 aydır devam ediyor. sürekli istirahat ve bol su iç dedi doktorum. ayrıca iğne vuruluyorum hergün düşüğü engelliyormuş. şimdi biz 14 haftalığız. ama insan tabi endişe ediyor. benim doktorum gebeliklerde olabilir böyle şeyler rahat ol diyor ama geçmeyince ister istemez etkileniyor insan..
günaydın canım hangi kadın çıldırttı hadi anlat hep beraber dövelim sende rahatla.bizde stres atmış oluruz.
kızlar akşam başıma ne gelid anlatayım eşime ıspanak almasını söyledim o da almış geldi neyse yıkadım miğdem de bi fena ki nasıl yıkadığımı anlamadım ama bi anaormallik sezdim roka kokusu geldi burnuma yıkarken hamillelikten kokuları da yanlış alır oldum dedim yapraklarda kocaman neyse haşalamk için ocağa braktım ay iğrenç bi koku sardı eviii miğdem bulandı iyice hamilelikten kokularda değişti dedim bi tadına bakayım dedim iğrenç gerçekten rokaymışş marketteki adam eşime yanlış vermişşş akşamdan beri miğdem berbat o koku yüzünde nnn
sabah gittim hamile pantalonu almaya. Tabii önce internetten araştırma yaptım. efendim 3. aydan itibaren alıp sonuna kadar giyilebilir falan.... Aaa girdiğim her dükkan yok ööle şey. şimdi alsanız 6. ayda falan bi daha almanız gerekir. eşofman giyinin bi süre demesin mi çıldırdım. alamadım ayol bi pantalon bile. ne halt edecem ben yav.
canım geçmiş olsun.....
günaydın tatlım . biz iyiyiz zemuszemus siz nasılsınız ? opuyorumnanaktan
günaydın zeyracım sen nasılsın tatlım.....:asigim:
hadi toplada gel canım:1hug:biraz etrafı toplayıp geliyorum kızlar
ya geçmiyor geçmiyor kanama kafayı yiyecem. kasıklarım da ağrıyor moralim bozuk aman dikkat edin yormayın kendinizi hele çocuk flan sevmek için kaldırmayın sakın ben kaldırdrım ondan mı streste mi bilmiyorum
ayy gerçekten bu hastane işi çok zor. Ben de gittiğim hastane hakkında neler duyudm neler aslında çok ta fena değildi ama doktorlar kısaca muayene ediyorlar yani beslenme hareketlerin hamilelikte dikkat edeceğin şeyler v.s. sormadan kmse bişi anlatmıyor.. kafamçokkarıştı
Bu arada kızlar bugun 4. gün kanamam devam ediyor doktor rapor verdi annemlere taşındım yatıyorum ya ben ne yapıcam ya bebeğime bişey olursa, taktiri ilahi tabi ama Allah korusun...
Allah koruyacaktır merak etme. ayaklarını hafif yukarı kaldır ve bol bol yat canım geçicek inşallah..
Bu akşam komşumuz tavsiye etti çalışlarda berrn karaky a gidecem muayenesi 120 liracık.... inşallah değer
ya ben anlamadım bu dönemde neden kanama oldu.ilişkiyemi girdin canım ondanda olabilir çünkü.valla ben korkudan kocamı unuttum ya.
selam kizlar bende cok fazla ugrayamasam da yinede nadiren ziyaret ediyorum bu topigi bende nisan annesiyim ay bende buraya takilmak istiyorum ama ay yetisemiyorum herseye ya cok yorgun oluyorum ben ya mide bulantilarida var of of allah hepimize yardimci olsun bebeislerimiz sag saglim gelir insallah hersey onlar icin simdilik kendinize iyi bakin kizlar yine ugramaya caliscam optum hepinizi
sabah gittim hamile pantalonu almaya. Tabii önce internetten araştırma yaptım. efendim 3. aydan itibaren alıp sonuna kadar giyilebilir falan.... Aaa girdiğim her dükkan yok ööle şey. şimdi alsanız 6. ayda falan bi daha almanız gerekir. eşofman giyinin bi süre demesin mi çıldırdım. alamadım ayol bi pantalon bile. ne halt edecem ben yav.
Çok pahalıymış burda iyi dr lar 80 e falan bakıyorlar.
hoşgeldin zeyracımm bende de oluyo ara ara ağrı fazla değil ama yatağa uzanınca hissediyomm kızlar yine açıktımm ufffffffffffffff ne zaman doyucam hem miğdem bulanıyo hem de yiyom allah sen yardım ettt annelik ne zor şeymiş yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?