2010 Nisan Anneleri

canım geçmiş olsun.....

günaydın canım hangi kadın çıldırttı hadi anlat hep beraber dövelim sende rahatla.bizde stres atmış oluruz.

sabah gittim hamile pantalonu almaya. Tabii önce internetten araştırma yaptım. efendim 3. aydan itibaren alıp sonuna kadar giyilebilir falan.... Aaa girdiğim her dükkan yok ööle şey. şimdi alsanız 6. ayda falan bi daha almanız gerekir. eşofman giyinin bi süre demesin mi çıldırdım. alamadım ayol bi pantalon bile. ne halt edecem ben yav.

ahh canım ya,okadarda zahmet vermiş uğarşmışssın birde üstüne üstlük roka çıkmış miden alt üst olmuş.....nese kısmet değilmiş demekkii....

kaydirigubbakcemile3hamilelikten sandım gerçek kokuyo yok saydımmm bundan sonra kendime güvenicem kokuları doğru alıyomuşum meğerseee zemuszemus zemuszemus bayada almıştı eşim hepsi çöpeeeee kaydirigubbakcemile3

bende anlamadım şimdi canım ,benim aldığım yerde bana hiç öle bişi demedi,bende doğuma kadar hatda doğumdan sonra bile kullanıcam,çünkü içlerindeki pay tam 9 aylık bir karınada rahat olur,ben şimdi ayarlayarak kullanıyorum,olsun sen alsaydın yada bi deneseydin kim bilcek senin onu 9 ay kullanıp kullanmıycağınıki,ayy ne biçim satıcılar var ya....

ewet ruzenincim kısmet ama canımda bir ıspanak çekiyodu bugün yapıcam bugünde marul alıp haşlamazsak iyi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın tatlım . biz iyiyiz zemuszemus siz nasılsınız ? opuyorumnanaktan

günaydın zeyracım sen nasılsın tatlım.....:asigim:

sormayın kızlar size günaydın dedim kaçmış gibi oldum valla yan komşum geldi canlarım şimdi gitti iyiyim şükürler olsun canlarım siz nasılsınız kısırlar yapılmış ooooo yenilmiş üstüne birde dağıtılmış ama bize gelmemiş nedense :çok üzgünüm:cokacimcoook bende dün yapacaktımya öyle bir uyku geldi elim kolum kalkmıyo artık yemek bile zar zor yapıyorum sabah eşim tutturdu sosis yap sen güzel yapıyosun soslu olanından diye öyle bir midem bulandıki kızlar sormayın az kalsın çıkartıcaktım zaten hiç sevmem sucuk sosis iyicene tiksindim belimde ağrıyo çok oturunca kızlar sizdede varmı ağrı:uhm:
biraz etrafı toplayıp geliyorum kızlar
hadi toplada gel canım:1hug:

selam kizlar bende cok fazla ugrayamasam da yinede nadiren ziyaret ediyorum bu topigi bende nisan annesiyim ay bende buraya takilmak istiyorum ama ay yetisemiyorum herseye ya cok yorgun oluyorum ben ya mide bulantilarida var of of allah hepimize yardimci olsun bebeislerimiz sag saglim gelir insallah hersey onlar icin simdilik kendinize iyi bakin kizlar yine ugramaya caliscam optum hepinizi

bende kıyafet alıcam bana da öyle dediler 6.ayda felan yine alırsın diye şimdi hiç bi kıyafetimde olmuyo göbek çıktı pijamalarla gezer oldum bulucam ama kendime uyanııı

gölgeler geçmiş olsun canım korkma bitanem takdir allahdan biz aracıyız
meleklerimiz bize emanetler sadece.
benim yengemin 9 aya kanaması oldu ara ara ama öle çok değil seninkide
öle muhtemelen her seferinde doktor doktor yok çaresini bulamadı yattı dinlendi
hiç bişiy yapmadı icabında ama şimdi bi oğlumuz var topaç gibi :ecrin_bebek:
korkma hiçbişiy olmaz allahın izni ile öptüm canımŞeniz

Çok pahalıymış burda iyi dr lar 80 e falan bakıyorlar.

ya ben anlamadım bu dönemde neden kanama oldu.ilişkiyemi girdin canım ondanda olabilir çünkü.valla ben korkudan kocamı unuttum ya.

Yok kız ne ilişkisi ne zamandır tık yok korkudan. İşten istifa ettim ederken de çok stres yaptım sonra birde kilolu bir bebek vardı onu almıştım kucağıma ya bilmiyorum ki neden oldu. riski atlattık dememek lazım dikkat etmek lazım işte. İnşallah bir an evvel geçer.

hoşgeldin zeyracımm bende de oluyo ara ara ağrı fazla değil ama yatağa uzanınca hissediyomm kızlar yine açıktımm ufffffffffffffff ne zaman doyucam hem miğdem bulanıyo hem de yiyom allah sen yardım ettt annelik ne zor şeymiş yaaaaaa

hoşgeldin canıma.s. tabikide uğra fdırsat buldukca bitanem :1hug:

ilginç bende gittim cumartesi aldım.çokda güzel oldu belinde ayarlanabilir bi lastiği var..kot istiyordum ama kotlar çok pahalı geldi bana bende kumaş aldım... kendi pantolonlarımın düğmesini açık geziyorsun o bile sıkıyo..bence sen başka yeredebak

canım ben hiç araştırmadım daha ama bir arkadaşımda bahsetmişti ilk 3 ay pantolonu diye.sonrada son 3 ay pantolonu varmış.aradaki 3 aydada artık pantolonsuzmu geziliyor bilmiyorum.töbe yarabbim. lülülülülülü ben şimdilik düşük bellerle idare ediyorum.ama azcık kilolu olsam asla giyemem bunları.rahat şeyler giymekte yarar var tabi.yoksa bebek rahat dönemiyormuş annesi.

kızlar desteğiniz için hepinize teşekkür ederim tek tek alıntı yapmmayım dedim. Allah bebişlerimizi bize bağışlasın. KENDINIZI ve BEBEĞıNıZı düşünün
ben hep başkalarını düşündüm şimdi cenemesini çekiyorum işte. Allah korusun yavrumu...

Progestan, istirahat, cinsel ilişki yok, bol su tek yapaılabilecek buymuş düşüğe karşı...

Çok pahalıymış burda iyi dr lar 80 e falan bakıyorlar.

canım bende 100 ytl veriyorum her ay doktoruma 1 muayane bir kontrol için bitanem ne yapalım canım burda devlet hastahanesine gitsen bakmıyolarki öyle ayrıntılı

saol canımcımm benim senin daha fazla ağrırdır ikizler ne durumda bitanem kesin onlar şimdi içerde oyunbile oynamaya başlamışlardır kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…