kaydirigubbakcemile3hamilelikten sandım gerçek kokuyo yok saydımmm bundan sonra kendime güvenicem kokuları doğru alıyomuşum meğerseee zemuszemus zemuszemus bayada almıştı eşim hepsi çöpeeeee kaydirigubbakcemile3
ilginç bende gittim cumartesi aldım.çokda güzel oldu belinde ayarlanabilir bi lastiği var..kot istiyordum ama kotlar çok pahalı geldi bana bende kumaş aldım... kendi pantolonlarımın düğmesini açık geziyorsun o bile sıkıyo..bence sen başka yeredebak
kızlar desteğiniz için hepinize teşekkür ederim tek tek alıntı yapmmayım dedim. Allah bebişlerimizi bize bağışlasın. KENDINIZI ve BEBEĞİNİZİ düşünün
ben hep başkalarını düşündüm şimdi cenemesini çekiyorum işte. Allah korusun yavrumu...
Progestan, istirahat, cinsel ilişki yok, bol su tek yapaılabilecek buymuş düşüğe karşı...
kızlar desteğiniz için hepinize teşekkür ederim tek tek alıntı yapmmayım dedim. Allah bebişlerimizi bize bağışlasın. KENDINIZI ve BEBEĞİNİZİ düşünün
ben hep başkalarını düşündüm şimdi cenemesini çekiyorum işte. Allah korusun yavrumu...
Progestan, istirahat, cinsel ilişki yok, bol su tek yapaılabilecek buymuş düşüğe karşı...
ikizler allaha şükür iyiler daha oynamaya başlamadılar ama ben kasılmalar hissediyorum sol tarafta olan çok yaramaz olacak herhalde habira o tarafım kasılıyoo ay kızlar ikiz çook güzelmiş ya henüz yeryüzüne gelmediler ama ultrason da görmek yetiyo iki kalp atıyoo
allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etdin hepimizeee
ikizler allaha şükür iyiler daha oynamaya başlamadılar ama ben kasılmalar hissediyorum sol tarafta olan çok yaramaz olacak herhalde habira o tarafım kasılıyoo ay kızlar ikiz çook güzelmiş ya henüz yeryüzüne gelmediler ama ultrason da görmek yetiyo iki kalp atıyoo
katılıyorum sana atalacım elalem ne derse desinnn hade hade hadeee[ zemuszemus zemuszemus/B]kızlar haftasonu eşimin arkadaşına misafir olduk yatılı farklı bir şehirde.neyse eşi ebe.anlatıyor.çocuk diyor gelişmiyordu geç geliyordu.24 haftalık bebek 20. haftada falandı neyse diyor sezeryanla aldılar epidural yaptılar.çocuğun boğazına kordon dolanmış ağlamadı diye ben ağlamaya başladım narkoz verip uyuttular.sonra çocuk yaşadı göğüslerim şişti emziremedim sütolmadı çocuk emmedi diyor.mama verdikçe her kafadan bir ses sanki zehir vermişim gibi diyor.üstüne birde onun stresi.çocuk 3 yaşına kadar hiç susmadan ağladı diyor.hamileyken çok stresliydim.sakın diyor kaynana, görümce, anne neyse kim olursa kimseyi dinleme düşünme hiç bir şey diyor.stresten bebeğim 3 yaşına kadar ağladı komşular bile yaka silkti diyor.
sonuç olarak diyeceğim kızlar ne yaparsak kendimize yapıyoruz.etraftakilermi bakıcak çocuğa yoksa onlarmı taşıcak karınlarında.kulaklarımızı lafa söze kapatalım.
inannın herşey stresten.hadi yalnız olsak neyse ama bide bebişlerimiz var artık.herkez lafını esirgemiyor saolsun sokuşturuyor.bende mümkün olduğunca kimseyle görüşmüyorum.zaten çalışınca bahanemde o oluyor.yatın dinlenin yiyin için.boşverin etrafı lafı sözü.
kızlar bugün dişim çok ağrıyo başıma vuruyo ağrısı yaaa ne yapıcam ben ilaçta kullanamıyoruz dişçiye gitsemmi acaba
bizim bayramlıklar hazır ama benim sağım solum hiç belli olmaz gözüme bişi ilişirse duramam....bi ara onları yükelrim çok şirin ikiside elbise hatda siyah olanı sizlerde terziye diktirebilirsiniz....gercekten hamile kıyafetleri çok pahalı bir pantalon 40-50 lira takımlar 70 den başlıyo......kot olursa fiyat artıyo....amannnn ne yapcaz bi tane alcaz 9 ay giycez....
canım ben hiç araştırmadım daha ama bir arkadaşımda bahsetmişti ilk 3 ay pantolonu diye.sonrada son 3 ay pantolonu varmış.aradaki 3 aydada artık pantolonsuzmu geziliyor bilmiyorum.töbe yarabbim. lülülülülülü ben şimdilik düşük bellerle idare ediyorum.ama azcık kilolu olsam asla giyemem bunları.rahat şeyler giymekte yarar var tabi.yoksa bebek rahat dönemiyormuş annesi.
katılıyorum sana atalacım elalem ne derse desinnn hade hade hadeee[ zemuszemus zemuszemus/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?