2010 Nisan Anneleri

amann canın saolsun yaww,,,, ikizler nasıl canım bu arada....

Kızlar ben alalı 2 hafta oldu o kadar rahatki beli kasığa kadar penye hem göbişinizi sarıyor bebecik rahat etsin. Hemde hiç belli olmuyorki dışarıdan. Sıkıştırmayın yavruları
kem kot aldım hemde işte giymek için kumaş. Avcılardan almıştım biri 40-biri 50 liraya

canım rabbim sağlık versin bitanem herşeyden önce bebişlerimize cinsel ilişki falan biz nerdeyse 3 buçuk aydır tık ypok olcağınıda sanmıyorum canım önce bebişlerimiz:lepi:

canımmm çok geçmiş olsun içi ferah tut kötü şeyler getirme aklına

allahım bebişlerimizi bizlere bağışlasın

kızlar birde terzide beline lastikli penye yapıyolarmış ben daha yaptırmadım ama gözünüzden çıkarcağınız bi kaç kotunuzu kumaşınızı yaptırabilirsiniz ben deneyeceğim var bi kaç tane ama kot takım almayıda istiyorum bayrama alırım artıkın bayramlığımız olur

ikizler allaha şükür iyiler daha oynamaya başlamadılar ama ben kasılmalar hissediyorum sol tarafta olan çok yaramaz olacak herhalde habira o tarafım kasılıyoo ay kızlar ikiz çook güzelmiş ya henüz yeryüzüne gelmediler ama ultrason da görmek yetiyo iki kalp atıyoo
allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etdin hepimizeee

kızlar bugün dişim çok ağrıyo başıma vuruyo ağrısı yaaa ne yapıcam ben ilaçta kullanamıyoruz dişçiye gitsemmi acaba

kızlar haftasonu eşimin arkadaşına misafir olduk yatılı farklı bir şehirde.neyse eşi ebe.anlatıyor.çocuk diyor gelişmiyordu geç geliyordu.24 haftalık bebek 20. haftada falandı neyse diyor sezeryanla aldılar epidural yaptılar.çocuğun boğazına kordon dolanmış ağlamadı diye ben ağlamaya başladım narkoz verip uyuttular.sonra çocuk yaşadı göğüslerim şişti emziremedim sütolmadı çocuk emmedi diyor.mama verdikçe her kafadan bir ses sanki zehir vermişim gibi diyor.üstüne birde onun stresi.çocuk 3 yaşına kadar hiç susmadan ağladı diyor.hamileyken çok stresliydim.sakın diyor kaynana, görümce, anne neyse kim olursa kimseyi dinleme düşünme hiç bir şey diyor.stresten bebeğim 3 yaşına kadar ağladı komşular bile yaka silkti diyor.
sonuç olarak diyeceğim kızlar ne yaparsak kendimize yapıyoruz.etraftakilermi bakıcak çocuğa yoksa onlarmı taşıcak karınlarında.kulaklarımızı lafa söze kapatalım.
inannın herşey stresten.hadi yalnız olsak neyse ama bide bebişlerimiz var artık.herkez lafını esirgemiyor saolsun sokuşturuyor.bende mümkün olduğunca kimseyle görüşmüyorum.zaten çalışınca bahanemde o oluyor.yatın dinlenin yiyin için.boşverin etrafı lafı sözü.

amin canımm amin.....
ayyy insan nasıl heyecanlanıyo deil mi:)

bizim bayramlıklar hazır ama benim sağım solum hiç belli olmaz gözüme bişi ilişirse duramam....bi ara onları yükelrim çok şirin ikiside elbise hatda siyah olanı sizlerde terziye diktirebilirsiniz....gercekten hamile kıyafetleri çok pahalı bir pantalon 40-50 lira takımlar 70 den başlıyo......kot olursa fiyat artıyo....amannnn ne yapcaz bi tane alcaz 9 ay giycez....

amin canım amin inşallah bitanem benim yanıma gelen z önceki komşumun ikiz kızları var 3 yaşındalar maşallah bir bilmişlerki anlatamam benim geliyolar karnımı seviyolar bebek bebek diye onlar şimdi abla olcakya kaydirigubbakcemile3 :teselli:

bende ruzenciğim seninle aynı fikirdeyim çok bi kıyafet almayacağım zaten bu sene evdeyim eşefmanla geçireceğim evde ama sanırım 2 pantalonumu yaptırırım bir kot takım birde elbise tamam yeter gibi geliyo birde geçende almıştım lekeden pantalon oda rahat onuda giyiyorum yeter diye düşünüyorum artık

katılıyorum sana atalacım elalem ne derse desinnn hade hade hadeee[ zemuszemus zemuszemus/B]

Ayy ne güzel Allah bağışlasın.

Dün ben rapor almaya hastaneye gidince doktor bi haşladı;
"ben sana istirahat edecesin demedim mi niye geldin?" dedim ben bişi oldumu diye korktum, "o zaman eve bitane alacaksın bundan dedi (ultrason cihazı) ....

Bende bi kıpırdanmaları hisetmeye başlasam. Ama kızlar size taktik eşiniz kulağnı koysun doktorun ultrason yaptığı yere hissediyormuş hareketlerini

neyse kızlar ben biraz uzanayım bari başıma vurdu dişimin ağrısı görüşürüz şekerler

kızlar bugün dişim çok ağrıyo başıma vuruyo ağrısı yaaa ne yapıcam ben ilaçta kullanamıyoruz dişçiye gitsemmi acaba

ahh zeyracım diş deme sakın bana,4 ay önce yirmilik dişimden ameliyat oldum çok zor geçti,şimdide sağ taraftaki yirmilik dişimde aynı problemleri seziyorum ya dayanamazsam ameliyatda olamam sanırım,morfin kullanılmıyormuş....hadi oldum diyelim sonrasında antibiyotik kullanamam ne yapcam yarın eğer doktora gidersem sorayım bi ağrısı başıma vuruyor benimde....

evet canım ya bende hafta sonu baktım da pahalı biraz ama ne yapcaz çalışınca almak lazım:
elbiselerini koyda bizde fikir edinelim

düşük bel oturunca kasıklarını kesmiyor mu? tamda bebeğin durduğu yer yapmayın anacım yaaa

katılıyorum sana atalacım elalem ne derse desinnn hade hade hadeee[ zemuszemus zemuszemus/B]

sorma canım bana tedaviyle olduğu için meraklı komşular hasta gözüyle bakıyo aman çok yürüme aman ağır kaldırma bu nazlı bebek iş yapma geçende meraklı komşunun teki senin gelin devamlı evde yatıyomu demiş ona neyse acaba bir diğeri neden yanımıza gelmiyo yaa bende dedimki ahh orda olacaktım bana sorcaklardı dedim bu soruları gerekli cvbı verirdim onlara dedim diyenlerin çoğuda gelinleri tarafından dışlanan kadınlar bıktım valla ben bu çevreden zaten ilk işim atanınca farklı bir memlekete gitmek olacak sanırımyerimseniben

sağol gölgeler allah hepimizinkini bağışlasınnn
kızlar ben şimdilik kaçıyom allaha emanet olun yemek yiyeyimmm ikizler doymak bilmiyooo akannehir akannehir
hepinizi kocaman öpüyom sizi değil bebişleriii kendiniz sandınız hemencikkkk Şeniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…