2010 Nisan Anneleri

neyse kızlar ben biraz uzanayım bari başıma vurdu dişimin ağrısı görüşürüz şekerler

Canım diş ağrısına iyi gelir mi bilmem ama boğaz enfeksiyonu başlangıcı ya da ağızda yara hissederseniz Andorex gargara yapın çok iyi geliyor. yutmayacaksınız ama. Gebelere sakıncası yokmuş ama siz genede sorun.

selam kızlar tekrardan. benim göbişte sanki belli ediyor gibi artık kendini :teytey: tabi hala dar şeylerle öyle bol giyinsem normal. akşam dar giyiniyorum çok güzel ya. büyüsünler hemencecik. bende hamile pantolonu dışında üst almayı düşünmüyorum. çok güzel moda göğüslerden bol kıyafetler var hemde daha şık onlardan alacağım. biraz daha büyüyelimde.

merhaba kızlar.benim internette problem var uzun zamandır yazamadım size.
gölgeler ve esila mısra geçmiş olsun canım.inşallah tez zamanda geçer.
zeyracım diş ağrısı fena dikkat et,ne kullanılır hiç bilmiyorum.
ruzenincim afiyet olsun canım.bebeğine bol bol süt olsun.
zeyracım aklına gelmişken takma kafana milleti ya.baada tüp bebek olduğu bile bile millet şunu yap bişey olmaz deyip duruyor.ben de diyorum ki ben bu bebeğin tohumuna para saydım.bizim buraların insanı dengesiz ya.benimde tek isteğim buralardan bir an önce gitmek

düşük bel oturunca kasıklarını kesmiyor mu? tamda bebeğin durduğu yer yapmayın anacım yaaa

canım yok valla pek rahatım ben şükürler olsun.zaten bütün pantolonlarım bollaşmıştı.53 den 47 ye düştüm şimdi tekrar 50 oldum.evde zaten pijama ama işte mecbur.kumaşlar o kadar bolki iğrenç oluyor bende mecburen üstüme olanı giyiyorum.ama doktora bir sorarım yine bakalım ne önericek.

bende kıyafet almak istiyorum kendime dışarı çıkar çıkmaz alıcam inşallah.takım almayacağım altlı üstlü tek pantalon.üstler zaten geniş oluyor

aynen canım sizin orası bizim burası yok hersey insanlarımızdan kaynaklanıyo,bende buralardan gitmek istiyorum eşimin ailesinin olmadığı yerlere hatda köy bile olur....okadar gına geldi üç yıldır,çocuğun olmaz adın ksır olur,hamile kalırsın adı gebe zaen bırak bişi olmaz olur ne yapsan hep böle,bende bıktım densiz insanlardan ama maalesef heryerde karşımıza çıkıyo bizi sinir ediyorlar....

haklısınız valla ben artık insanlarda iyi niyette göremiyorum.sanki bişey olsun diye yapıyorlar.kötü bişey oluncada bakkk ben sana demedimmi demek için.ama şeytan kulağına kurşun eşimin ailesi pek gelme gitme talebinde bulunmuyorlar.uzun zamandır gitmiyoruz.10 gün oldumuki.onlarda ben yemek yapamıyorum diye ramazanın başından beri yemeğe gelmiyorlar.
ya gelsinler gidelim ama kaynanam bir iyi oluyor bir laf sokuyor ne yaptığı belli değil.bir yandan elinde çorba tası illa ye diyor.bir bakıyorum bi laf söyleyip dudağımı uçuklatıyor.en iyisi diyorum herkez yerinde saolsun.

doğru söylüyosun canım ya her yer aynı.ama nedense daha büyük illerde insanlar işinden gelp işine gidiyorlar.küçük yerlerdeki gibi değil.bende eşimin ailesinin olmadığı bir yer istiyorum.eşim çok anacı asla bırakmaz.anacı olduğu iyi ama dengeleyebilseler bazen.......bizimde bebeğimiz tedaviyle oldu biliyosun.eşimden kaynaklanan bir problemimiz vardı.eşimin ailesi hiç gözümün yaşını silmemeiştir.hiç ama hiç aramamıştır beni.eşimide aramadılar.ama onlara bişey olsa Allahın her günü arar.

etrafı toplamaya diye gittim neyse dedim ilk önce oğlumu yatırayım da sonra işe başlayayım dedim bende onla uyumuşum inş fazla kaynatamışsınızdır inanın okuyacak halim yok

Kızlar gÜnaydın ben yenİ katıldım aranıza
11 haftalık hamİleyİm
kendİmİ Çok yorgun hİssedİyorum
devamlı uyku İsteĞİ var
sabahları Çok zor uyanıyorum

hosgeldiniz kizlar insallah aramizda güzel vakit gecirirsiniz
ve daima güzel haberlerinizi aliriz

selam kizlar tabi ben yine 1 saatir burdayim ve gecmise söyle bir göz atttim ne cok sey kaynatmisiniz
ama asil konu sanirim bel agrilarimiz
gerci ben artik aliskinim bel agrisini tam 14 yasimdan beri cekiyorum
ve en son gecen sene kasimda ameliyat oldum fitiktan
yani bana pek dokunmuyor artik kizlar
ama yinede allah kimsenin basina vermesin

eeeeee nasilsiniz bakalim bugün güzel nisan anne adaylari ???

canım siz altlı üstlü oturuyordunuz dimi?insanlarda iyi niyet tükenmiş canım tükenmiş.bazen hiç bana layık olmayan bir aileye gelin olduğumu düşünüyorum.eşimin aileside pek gelip gitmez aramaz sormaz.2 ayda bir tesadüfen telefona ben çıkmışsam o da.bizim tüp bebekle ancak bebek sahibi olacağımızı öğrenince ilk eşimin ailesine söyledik.görümcem dediki ne varki onda bende abimin tayini çıktı zannettim.dengesiz bu insanlar ya........önceden gelip gitmeyen insanlar şimdi çocuk olcakya 360 derece döndüler.bu saatten sonra herşey geçti gitti...

ahh canım ben biz aynı binadayız büyük şehirdeyiz ve ben çalışıyorum ne değişiyorki,insanlar makul olmadıktan sonra....bana bir hayırlısı olsun bile denmedi,zaten onların torunları var benimki sadace oğlullarının çocuğu olcak,hiç umrum değil bana insanlık yapsınlar yeter ben annelik babalık istemiyorum.....bende evlendiğim günden beri ağlarım .....olsun ben allaha havale ettim,bazen diyorumki gözüm görmese kulağım duymasa ne oluyor,gölge etmesinler ben başka bişi aistemiyorum,benim eşimde nişanlıken flört ederken hiç ailesini tutmazdı ama bi evlendik resmen değişti madem annene bu kadar düşkündün niye evlendinki ıyyyyy bak dellendim gene....

Allah sabır versin senin de imtihanın böyleymiş. Bebeğin can yoldaşı olsun sana

merhaba kızlar..... gerileri pek okuyamadım inşallah herkes iyidir........ kaç gündür size bakamadım çünkü biraz rahatsızdım düşük tehlikesi varmış dün serum verdiler eğer tekrar sancım olursa hastaneye yatacakmışım........ benimde tüp bebek.............ya kızlar aranızda daha kimseye demeyen varmı çünkü benim sadece annemler bide kayınvalidemler biliyor.......... başka kimseye demedik biliyorum söylediğim an olay olacak her kafadan bir laf çıkacak ..................o yüzden bekliyorum karnım çıksın ondan sonra söyleyecem................. beni çok kırdı çevremdeki insanlar şu anda merak içindeler dışarı nerdeyse hiç çıkmıyorum sürekli soruyorlarmış kevser nerde diye ha bu arada ismim kevser arkadaşlar.............. çıkmayacağım inat ettim merak etmeye devam etsinler:jeyyar:

Son düzenleme:

bizimkilerde hamile olduğumu öğrenince gözün aydın dediler bende inadına hepimizin gözü aydın dedim..nasıl demezler ya ay sinir ettiler beni.ağızlarına mı yapışacak.aman boşver canım ya bebekleri üzmeyelim.

yok canım aramızda 4-5 km mesefa sanırım vardır.kaynanam bana yürüyerek geliyor ama dedimya çok sık değil zaten çalışınca o bahanemiz oluyor.hafta sonu aradık diyoki hiç demiyosunuz kahvaltıya gidelim diye.ya gidelim bazen onlarada hak veriyorum çocukları özleyebilri.ama eşim askerdeyken beni aramadılar.2 ay yalnız yaşadım aynı şehirde necisin demediler.çalışıyorum tamam ama cebinde paran varmı demediler.onlara gittiğimde de kaynanamın lafı aynen şu.
ister kal ister kalma (gece yatmak için) ben kimseye zorlamam kalacaksan kal.kalmayacaksan kalk baban seni arabayla buraksın.
ya ben kal yavrum burasıda senin evin denmesini beklerken ister kal ister kalma diyen birirnin yanında dururmuyum.ama eşim geldi hergün aramaya başladılar.bende resti çektim.dedimki eşim size namusunu buraktı siz ne kadar ilgilendiniz.
ay valla bende sinirlendim kızlar ya.

aynı dert bendede var yaa 3 ay bitti daha beni sormamışlar dün dedim yaa görümcem diyoki dik dur biz 4 tane doğurduk senin gibi olmadık tabii nnesine iş yapamıyom annesi yoruluyo ya valla dedim ii olursam zaten hastayım demem canım ağrıyoki öle oluyo alt üst oturmak çok kötü yaa allh kurtarsın ne diyelim eşimle çok tartışırdık önceden şimdi çok şükür ikimizinde aklı başımıza geldi ben ona anlatmam oda bana annesiböle demiş yok şöle olmuş falan çok kötü durumlar olsa konuşuruz ama artık tartışma yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…