neyse kızlar ben biraz uzanayım bari başıma vurdu dişimin ağrısı görüşürüz şekerler
düşük bel oturunca kasıklarını kesmiyor mu? tamda bebeğin durduğu yer yapmayın anacım yaaa
merhaba kızlar.benim internette problem var uzun zamandır yazamadım size.
gölgeler ve esila mısra geçmiş olsun canım.inşallah tez zamanda geçer.
zeyracım diş ağrısı fena dikkat et,ne kullanılır hiç bilmiyorum.
ruzenincim afiyet olsun canım.bebeğine bol bol süt olsun.
zeyracım aklına gelmişken takma kafana milleti ya.baada tüp bebek olduğu bile bile millet şunu yap bişey olmaz deyip duruyor.ben de diyorum ki ben bu bebeğin tohumuna para saydım.bizim buraların insanı dengesiz ya.benimde tek isteğim buralardan bir an önce gitmek
aynen canım sizin orası bizim burası yok hersey insanlarımızdan kaynaklanıyo,bende buralardan gitmek istiyorum eşimin ailesinin olmadığı yerlere hatda köy bile olur....okadar gına geldi üç yıldır,çocuğun olmaz adın ksır olur,hamile kalırsın adı gebe zaen bırak bişi olmaz olur ne yapsan hep böle,bende bıktım densiz insanlardan ama maalesef heryerde karşımıza çıkıyo bizi sinir ediyorlar....
aynen canım sizin orası bizim burası yok hersey insanlarımızdan kaynaklanıyo,bende buralardan gitmek istiyorum eşimin ailesinin olmadığı yerlere hatda köy bile olur....okadar gına geldi üç yıldır,çocuğun olmaz adın ksır olur,hamile kalırsın adı gebe zaen bırak bişi olmaz olur ne yapsan hep böle,bende bıktım densiz insanlardan ama maalesef heryerde karşımıza çıkıyo bizi sinir ediyorlar....
merhaba arkadaşlar bende sizler gibi nisanda doğum yapacağım inş çok heyecanlıyım ama sizlere bişi sormak istiyorum beniim hiç mide blantım falan olmadı hiç bişiden tiksinmedim yani hiç hamile gibi hisetmiyorum 11.haftadayım perşembe günü doktora gidicem ikinci kez gitmiş olcam sizce böle olmaı normalmi
Kızlar gÜnaydın ben yenİ katıldım aranıza
11 haftalık hamİleyİm
kendİmİ Çok yorgun hİssedİyorum
devamlı uyku İsteĞİ var
sabahları Çok zor uyanıyorum
haklısınız valla ben artık insanlarda iyi niyette göremiyorum.sanki bişey olsun diye yapıyorlar.kötü bişey oluncada bakkk ben sana demedimmi demek için.ama şeytan kulağına kurşun eşimin ailesi pek gelme gitme talebinde bulunmuyorlar.uzun zamandır gitmiyoruz.10 gün oldumuki.onlarda ben yemek yapamıyorum diye ramazanın başından beri yemeğe gelmiyorlar.
ya gelsinler gidelim ama kaynanam bir iyi oluyor bir laf sokuyor ne yaptığı belli değil.bir yandan elinde çorba tası illa ye diyor.bir bakıyorum bi laf söyleyip dudağımı uçuklatıyor.en iyisi diyorum herkez yerinde saolsun.
doğru söylüyosun canım ya her yer aynı.ama nedense daha büyük illerde insanlar işinden gelp işine gidiyorlar.küçük yerlerdeki gibi değil.bende eşimin ailesinin olmadığı bir yer istiyorum.eşim çok anacı asla bırakmaz.anacı olduğu iyi ama dengeleyebilseler bazen.......bizimde bebeğimiz tedaviyle oldu biliyosun.eşimden kaynaklanan bir problemimiz vardı.eşimin ailesi hiç gözümün yaşını silmemeiştir.hiç ama hiç aramamıştır beni.eşimide aramadılar.ama onlara bişey olsa Allahın her günü arar.
etrafı toplamaya diye gittim neyse dedim ilk önce oğlumu yatırayım da sonra işe başlayayım dedim bende onla uyumuşum inş fazla kaynatamışsınızdır inanın okuyacak halim yok
ahh canım ben biz aynı binadayız büyük şehirdeyiz ve ben çalışıyorum ne değişiyorki,insanlar makul olmadıktan sonra....bana bir hayırlısı olsun bile denmedi,zaten onların torunları var benimki sadace oğlullarının çocuğu olcak,hiç umrum değil bana insanlık yapsınlar yeter ben annelik babalık istemiyorum.....bende evlendiğim günden beri ağlarım .....olsun ben allaha havale ettim,bazen diyorumki gözüm görmese kulağım duymasa ne oluyor,gölge etmesinler ben başka bişi aistemiyorum,benim eşimde nişanlıken flört ederken hiç ailesini tutmazdı ama bi evlendik resmen değişti madem annene bu kadar düşkündün niye evlendinki ıyyyyy bak dellendim gene....
ahh canım ben biz aynı binadayız büyük şehirdeyiz ve ben çalışıyorum ne değişiyorki,insanlar makul olmadıktan sonra....bana bir hayırlısı olsun bile denmedi,zaten onların torunları var benimki sadace oğlullarının çocuğu olcak,hiç umrum değil bana insanlık yapsınlar yeter ben annelik babalık istemiyorum.....bende evlendiğim günden beri ağlarım .....olsun ben allaha havale ettim,bazen diyorumki gözüm görmese kulağım duymasa ne oluyor,gölge etmesinler ben başka bişi aistemiyorum,benim eşimde nişanlıken flört ederken hiç ailesini tutmazdı ama bi evlendik resmen değişti madem annene bu kadar düşkündün niye evlendinki ıyyyyy bak dellendim gene....
canım siz altlı üstlü oturuyordunuz dimi?insanlarda iyi niyet tükenmiş canım tükenmiş.bazen hiç bana layık olmayan bir aileye gelin olduğumu düşünüyorum.eşimin aileside pek gelip gitmez aramaz sormaz.2 ayda bir tesadüfen telefona ben çıkmışsam o da.bizim tüp bebekle ancak bebek sahibi olacağımızı öğrenince ilk eşimin ailesine söyledik.görümcem dediki ne varki onda bende abimin tayini çıktı zannettim.dengesiz bu insanlar ya........önceden gelip gitmeyen insanlar şimdi çocuk olcakya 360 derece döndüler.bu saatten sonra herşey geçti gitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?