2010 Nisan Anneleri

Ela bebek
kızlar şuraya bi bakın ya eylul 2009 annesi eklemiş Rabbim bize de o günleri göstersin

canım izledim doyamadım nasıl ağladım anlatamam,off bende gözler falan bitti,müşteri gelse yandım....çok duygulandım aşırı nası güzel bi varlık o öle kıyamam rabbim bizlerede nasip eyle ne olursun o günleri görmeyi....:asigim:

Kızlar Bakınn takmayın bu insanları işte zaten dost dediğin zor günde belli olur bize tanıyoruz işte. Benim en yakınlarımdan daha hayırlı olsun demeyen 1 kere nasılsın diye aramayan var. Tanımak için fırsat işte. Annem bana bakıyor kayınvalidemin haberi bile yok kaç gündür kanamam var...
Boşverin ya birde herkesin bizim bilmediğimiz ne dertleri var, takmayınn...

ay kızlar vallahi ne kaynanalar varmış korktum tabi ben şanslı olanınızdanım benim kayınvalide maşallah çok iyi tabi karşılıklı aynı evde oturuyoruz hiç bir iş yaptırtmıyor bana bazen odamı bile topluyor allah size yardım etsin kızlar

Allah sabır versin senin de imtihanın böyleymiş. Bebeğin can yoldaşı olsun sana

aminn canım aminnn....evet her dakikamız bir sınav,ne mutlu isyankar olmadan kabullenip tavekkül edene,insanoğuluyuz elbet şaşıyoruz tahammülsüz oluyoruz ama inşlh en kötü halimiz böle olur rabbim dermansız dert vermesin,saol canım zaten ondan başka kimsem yok benim rabbim bana bir hediye verdi,o benim herseyim ben çok istedim gelsin diye çok ağladım,hatda yazarken bile ağlıyorum ,o benim derman bebeğim.....

valla canım hersey karşılıklı değilmiş ben onu anladım,sen çok sanşlısın rabbim iyi insanlarla karşılaştırmış,hamdolsun.....herkez senin kadar şanslı olmuyor maalesef,bende bu insanların tepesine çıkmıyorum ya,kötülükte yapmıyorum,saygısızlıkta ama yaranamıyorum ,belki onlar dışardan çok iyi insanlar olabilrler ama bana değiller nedense,benim kapımda çöp görseler basıp gecerler,aynı binadayız,bana gecen ne dedi biliyormusun sen al al bukadar kıyafet ,nazlan bebeğim olcak diye ölürse eşyalarına bakar çok ağlarsın dedi,bu laf denirmi canım,insanın düşmanı olsa demez amann işte boşver.....

kayınvalidem hasta,annem de ara ara rahatsızlanıyo.ben kaçaydır yatıyorum doktorum yemeğini yapabilirsin falan da demedi kimse yanımda değil.ama kimseyi takmıyorum çünkü bebeğime bişey olsun istemiyorum.şu anda annemin bakması lazım çünkü o daha iyi kayınvalidemden...şimdi büyük gelin doğuracak ona bakıcam diyo annem.bende hiç bişey demiyorum.iyiki kocam var,beraber yapıyoruz yemek napalım.......arada arkadaşlarım geliyo.evimi süpürüp siliyolar,yemek yapıyolar.Allahım yapandanda yapmayandan da razı olsun.Allahım bana çocuk nasip ettiya gerisini boşverdim ben........

PES ARTIK.ne biçim nsanlar bunlar yaa.dengesizler,vicdansızlar,Allahtan korkmazlar........ayy çok sinirlendim ya.nasıl insanlar bunlar ya

ya çok özür dilerim herkezden ama çüş yani.söylediği lafa bak.canım bişey diyorum.Allah (c.c.) ıslah etsin.akıl fikir baştada merhamet versin ama kimsenin yaptığıda yanına kalmaz bunu unutma.ilahi adalet var bu dünyada.

valla kızlar artık be lıştım 5 seneden sonra artık takmıyorum aman boşver sağlığım gidiyo sizde öle yapın
ne güzel işte kardelencim kaynanan çok iimiş benimkide....................

Son düzenleme:
nerden açıldı bu konu yaa sinirlerim bozuluyo artık ufk şeylerden bile tansiyonum düşüyo dr a gidiyorum neden olduğu belli değil bakan yok soran yok ooofff

Ruzencım yuh dıyorum kayınvalıden ammada patavatsızmıŞ ya..allahım bıldıĞı gıbı yapmıssın...

karşılıklı derken onun bana davrandığı gibi bende ona davranıyorum yanlış anlaşılmasın elbette beni ezen biri olursa ona cevap vereceğim ama ne bileyim gerçekten ben iyi insanlarla yaşıyorum çok şükür ........çok ağır kelimeler söylenmiş yapabileceğin tek şey allaha havale etmek ha bu arada doğuncada hergün görmeye gelirler o zamanda sen onlara çok güzel şekilde cevap verirsin:jeyyar:........... bebeğin ve sana hayırlı sağlıklı bir ömür diliyorumopuyorumnanaktan

ruzenincim kötü mü oldun canım ya.boşver bitanem ALLAH ıslah etsin kötüyü.bak bizim bebeklerimiz var artık ne güzel.kimseye ihtiyacımız yok anne olacağı artık.bebeğimiz ve biz.Allahım onları bize bi derman olarak yolladı tatlım.iyimisin hı?

PES ARTIK.ne biçim nsanlar bunlar yaa.dengesizler,vicdansızlar,Allahtan korkmazlar........ayy çok sinirlendim ya.nasıl insanlar bunlar ya

ben adını koyamadım canım,derdimide kimse anlamdı büyütüyorum denildi hep,ben onlara çok fazla geldim biliyorum ben onları onlarda beni haketmedi.....tam bir sene sinir ilacı kullandım onların yüzünden bebeğim olmadı,bir sene boyunluka dolaştım sinir ve stresten boyun kaslrım ödem yapmıştı bu sene akıllandım artık bana herseyi çok pahalı ödettiler ben allaha havale ettim....bebişim gelsin de hayırlısı ile ben başka bişi istemiyorum

benim kaynanam eltilerim ve görümcemler bana çok uzaklar yılda bir yada iki kez görürüm yüzlerini. beş aylık evliyim zaten bakalım ilerde nasıl olacaklar. şimdilik herkes iyi inşallah hep böyle olur.

ya hayatım senin kaynana gıcııkk oldum. ne kadar sinir biri ya . hiç öyle denir mi. sen yinede terbiyeni bozmuyor kötü şey söylemiyorsun melek arkadaşım. buda senin hayatta ki imtihanın sanırım opuyorumnanaktan

iyyim canım ya bazen sinirlerim boşalıyor ama iyi oldu ne zamandır ağlamamıştım içim açıldı boşaldım,bide daha duygusal oluyosun tabi,ben onlardan kaçtım bi dükkan açtım annemlerin burda (tabi annemlerin sayesinde) adını DERMAN koydum ,derdime derman olsun diye,şimdide derman bebeğimi bekliyorum sağlıkla gelsin kuzum inşlh....

çok saolun kızlar valla acayip rahatladım kimseye anlatamıyordum,annemlere desem ki biliyorlar zaten ama üzülüyorlar kıyamıyorum....çevremde dostum çok ama bilirsin dostununda dostu vardır hep anlatamam ben derdimi,şimdi konu açıldı ya acayip rahatladım kızlar saolun valla sizlerde olmasanız iyi tanışım kız sizleri ne şanslıyım bi yandan güldürüyo rabbim işte.....:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…