çok saolun kızlar valla acayip rahatladım kimseye anlatamıyordum,annemlere desem ki biliyorlar zaten ama üzülüyorlar kıyamıyorum....çevremde dostum çok ama bilirsin dostununda dostu vardır hep anlatamam ben derdimi,şimdi konu açıldı ya acayip rahatladım kızlar saolun valla sizlerde olmasanız iyi tanışım kız sizleri ne şanslıyım bi yandan güldürüyo rabbim işte.....:enbuyukkk:
eeee kızlar ben acıktım napcezzzz şimdi???
eeee kızlar ben acıktım napcezzzz şimdi???
iyyim canım ya bazen sinirlerim boşalıyor ama iyi oldu ne zamandır ağlamamıştım içim açıldı boşaldım,bide daha duygusal oluyosun tabi,ben onlardan kaçtım bi dükkan açtım annemlerin burda (tabi annemlerin sayesinde) adını DERMAN koydum ,derdime derman olsun diye,şimdide derman bebeğimi bekliyorum sağlıkla gelsin kuzum inşlh....
aman ha sakın ofisdeyim yiyecek hiç bişey yok 2 saat bişey deme gözünü sevdim
yoksa canım çekiyo:)))))))))))))))))))))))
bende anlamadım şimdi canım ,benim aldığım yerde bana hiç öle bişi demedi,bende doğuma kadar hatda doğumdan sonra bile kullanıcam,çünkü içlerindeki pay tam 9 aylık bir karınada rahat olur,ben şimdi ayarlayarak kullanıyorum,olsun sen alsaydın yada bi deneseydin kim bilcek senin onu 9 ay kullanıp kullanmıycağınıki,ayy ne biçim satıcılar var ya....
bende kıyafet alıcam bana da öyle dediler 6.ayda felan yine alırsın diye şimdi hiç bi kıyafetimde olmuyo göbek çıktı pijamalarla gezer oldum bulucam ama kendime uyanııı
canım ben hiç araştırmadım daha ama bir arkadaşımda bahsetmişti ilk 3 ay pantolonu diye.sonrada son 3 ay pantolonu varmış.aradaki 3 aydada artık pantolonsuzmu geziliyor bilmiyorum.töbe yarabbim. lülülülülülü ben şimdilik düşük bellerle idare ediyorum.ama azcık kilolu olsam asla giyemem bunları.rahat şeyler giymekte yarar var tabi.yoksa bebek rahat dönemiyormuş annesi.
hacer kııs senin cinsiyet belli olmuşmuydu bacım:CüvCüv:
bi telefon görüşmem vardı cevap yazamadım. yav bunun bayramı var gezmesi var. ne eşofmanı burada bi pantalon 89-90 lira ööle zırt pırt alamam. acaba lvw den şööle geniş elbise falan mı alsam. bayramda 4,5 aylık olacak herhalde o tarihe kadar satarlar bana da kıyafet..
sütlügayfecim sen aldın mı hiç kıyafet? veya şu canına yandığımın Ankarasında nereden alcaz kıyafet haberin var mı?
yok tatlım almadım ben ilk hamileliğimden kalma 2 kotum var(.hamile kotu)onlar yeter bana cnm.bayramda da evdeyim ist gidemicez.eee burda da kimsemiz yok.üst olarakta hamile üstü almıcam lastikki tirikolar var çok şık onlardan bakarım.evde de tayt giyecem zati henüz almadım ama 2 tane alayım şöyle karın kısmı büyük beden olanlardan evdede onlarla idare ederim.
mrb .kzlar ben geldım işten hemen actımm.ezgicikk benımde mıde bulantım yok denecek kadar az oldu bende senın gıbı bendemı bı tuhaflık var dıyodum oyuzden 13 haftada 6 kılo hatta 7 aldım
canım biraz açıldın heralde.attın o içinde biriktirdiklerini.Allahım sana dayanma gücü versin canım arkadaşım.keşke burda olsaydın canım ya ben sana acayip alıştım,çok iyisin.böyle sırdaş gibi görmeye başladım seni........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?