2010 Nisan Anneleri

CANIM benim bizde seni iyiken tanımışız hiç canını sıkma bebegini düşün artık senin onunda canını sıkmaya stres yapmaya hakkın yok bunu bil emi
öpüyorummmmm seni

canım senle ayn şeyleri yaşıyoruz valla ben artık boşverdim biraz daha devam etseydi benikide senin gibi bende sinir hapı kullanacaktım dr öle dedi byun kaslarım tutuldu bel fıtığı çıktı hep sinirden bak hamilelikten öncede 3 ay boyunca serum yedim düşük tansiyondan dolayı ee ne güzel işte senin annen yanında bak benim annemde yok dertleşeceğim ben ne yapayım yaa allaha bırak herşey yoluna girecek bak gör insan boşvermek istiyo ama olmuyo tabii allaha bırak bide fazla görüşme

canım biraz açıldın heralde.attın o içinde biriktirdiklerini.Allahım sana dayanma gücü versin canım arkadaşım.keşke burda olsaydın canım ya ben sana acayip alıştım,çok iyisin.böyle sırdaş gibi görmeye başladım seni........

slm kızlarr...

aloooo noluyobakiim burda.... ruzenin... noldu kuzum yaa... kayınvalidenmi dedi sana o lafı... aaa.. diyemicem çünkü aynısının bi benzerini bana görümcem demiştii lmaz: kızıma hamileyken... görümcemin 3 tane bebeği doğduktan 3 er gün sonra öldü.. bebekleri yaşamıyodu(şu an 1 kzı var 4 yaşında).. neysee... bende kızıma hamileyim 5 aylık... yani okk.. çok zor ve acı bi durum ama yani benimde bi hayatım varr.. sonuçta bende onun bebekleri yaşamıyo diye çocuk uapmıcak değildimm... neyse hamişim.. alışverişe çıkıp herbişeyini aldıkk... ertesi günü evde yalnızımm... zil çaldıı.. görümcem.. hemen koltukların üzerindeki cicilerimizi yatak odaına yatağın üstüne götürüp üstünü çarşafla örttüm.. ki sırf üzülmesin diyee... neyse.. oturuyoruz .. bu wc ye gitti gelmezz.. gidip bakiim dedim. bi baktım yatağın üstüne oturmuş çarşafı açmış. kıyafetlere bakıyo( niye üstü örtük bişeyi karıştırdığını sölemiyorum bile bakın hıı) bende üzüldüm ama fecii.. gittim yanına oturdum.. ama inanın ağladım ağlıcam o durumdayım yanii.. vee kendisi bana dönüp ne dedii.. iyi güzel almışınızherşeyini de bakalım senin çocuklarını yaşıcağını nerden biliyosunn mafoldumben belki ölcek bebeğin.. dedii.. ve direk eve gittii... o gün akşama kadar ağladım.. kocişime de annattım gelincee.. o da tabikii şu an sizin düşündüğünüzü dedii... tamam kendisi o konuda yaralı içi acıyoo.. ama dememesi lazımdıı... ve o günden berii de yüzünü görünce afedersiniz... şey görmüş gibi oluyomm.. adını anmıyımm o hayvanınn.. haramm.. ve hala da ısınamadık birbirimizee... geldikçe eşimi fiştikler.. doldurur... yüzüme karşı yada arkamdan o terbiyesiziçin hiç farketmiyoo.. IQ seviyesi 0 olan bi insan sonuçta... ama allahtann kayınvalidem,kayınpedrimfln allahın insnı resmenn... evlerini yak,yık seslerini çıkarmazlarr.. kayınlarımda öyle.. allah onlardan razı olsunn.. çook uzattım ama sinir oldum görünce o konuda bişeyy...

aman ha sakın ofisdeyim yiyecek hiç bişey yok 2 saat bişey deme gözünü sevdim
yoksa canım çekiyo:)))))))))))))))))))))))

bende dükkandayım benimde yiycek bişiyim yok nappcez şimdi yawww.....üstelik eşimde yanımda yok bana bişiler alsın.....sağlıklı ne yiycem ki şimdi????

sabbah işe gelirken 1 kilo aldım ve bitti kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende kıyafet alıcam bana da öyle dediler 6.ayda felan yine alırsın diye şimdi hiç bi kıyafetimde olmuyo göbek çıktı pijamalarla gezer oldum bulucam ama kendime uyanııı

bi telefon görüşmem vardı cevap yazamadım. yav bunun bayramı var gezmesi var. ne eşofmanı burada bi pantalon 89-90 lira ööle zırt pırt alamam. acaba lvw den şööle geniş elbise falan mı alsam. bayramda 4,5 aylık olacak herhalde o tarihe kadar satarlar bana da kıyafet..

hacer kııs senin cinsiyet belli olmuşmuydu bacım:CüvCüv:

sütlügayfecim sen aldın mı hiç kıyafet? veya şu canına yandığımın Ankarasında nereden alcaz kıyafet haberin var mı?

merhaba kızlar bişey sorucam size benim ilk haftalarda karın ağrılarım falan oluyodu ama sonra geçmişti ve şimdiye kadar rahattım ama bi kaç gündür tekrar başladı acı şeklinde gece yatakta zor yatıyorum hep ağrım oluyo sizinde oluyomu böyle ağrılarınız

ruzeninn.. canım bitanem ... sakın takma kafana bişicikk.. bebeğini düşün.. sinirlendiğinde elini karnına koy ve iyiki varsın bebeğin.. de nolurr.... eşinle iyiysen 3. şahısları takmıcaksın.. 8 yıllık evliliğimde bunu anladımm.. ve de insanları tanımak için zamanını harcamaa.. o zamana acıdığın günler gelebilirr... nolurr kuzuumm.. sen iyi ol bebeğin iyi olsun yeterr... üzmek yok kendinii. tamam mı bebeğimm opuyorumnanaktan

iyi ki tanıştık birbirimizle.. acı tatlı herşeyi paylaşabiliyoruzz... iyi ki varsın ruzenin.. iyi ki seni tanımışım canım benimm... iyi ki varsınız kızlarrr....

kızlarrr bende kısır varr.. baan gelin hemenn kaydirigubbakcemile5

eee sizakşam yaptınızz.. malzemelrimi ancak aldım pazardann.. gidiyim de yeşillikleri doğruyiim barii.. hadi çay demlenene kadar gelin bekliyom hee ...zemuszemus

kızlar ben yatıyom pc açık yazmıcam.malum ilaç zamanı.progestana devam.öpüldünüz.

yok tatlım almadım ben ilk hamileliğimden kalma 2 kotum var(.hamile kotu)onlar yeter bana cnm.bayramda da evdeyim ist gidemicez.eee burda da kimsemiz yok.üst olarakta hamile üstü almıcam lastikki tirikolar var çok şık onlardan bakarım.evde de tayt giyecem zati henüz almadım ama 2 tane alayım şöyle karın kısmı büyük beden olanlardan evdede onlarla idare ederim.

mrb .kzlar ben geldım işten hemen actımm.ezgicikk benımde mıde bulantım yok denecek kadar az oldu bende senın gıbı bendemı bı tuhaflık var dıyodum oyuzden 13 haftada 6 kılo hatta 7 aldım

nereden almıştın sen? kızılaya baktım ama ööle kenarından açılan hiç bi şey yoktu. sadece göbeği lastikli...

mrb .kzlar ben geldım işten hemen actımm.ezgicikk benımde mıde bulantım yok denecek kadar az oldu bende senın gıbı bendemı bı tuhaflık var dıyodum oyuzden 13 haftada 6 kılo hatta 7 aldım

yav benimde göbek çıktı ama kilom aynı kaldı. bu ne demek şimdi yav...

ayy canımsın ya deme kız öle ağliycim valla zaten çeşmem bi açıldı kapanmaz artık,aminn canım benim keşke sende burda olsaydın kapına dayanır dayanır ağlardım....:)))) hehe biz gülelim ama bebişler etkilenmesin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…