2010 Nisan Anneleri

oy oy oy yerim kız ben seni,,,saol canım benim sizlerde sende iyiki varsın canım benim öpüyom en kocamanından.....üzmek yok bebişleri evet anası kurban olsun onaaaa kıyamam ben.....:hulya:

kızlar ben kısır yemeğe gidiyom hadi takılın peşime bursa yollarını arşınlıycaz.......çayda varmışşş anammm tutmayın beni ,ben ngelirken azcık ta bişiler alırım tek kısır bayar şimdi ....off off takılın bir iki -bir iki gidiiiiiyozzzz.......bebegcimm kız geliyoz.....

mrb .kzlar ben geldım işten hemen actımm.ezgicikk benımde mıde bulantım yok denecek kadar az oldu bende senın gıbı bendemı bı tuhaflık var dıyodum oyuzden 13 haftada 6 kılo hatta 7 aldım

kızlar ya yerdım edin lütfen sadece sizdede böyle bi sorun varmı yoksa sadece bende mi oluyo

hayatsn benimde şimdiye kadar hiç bulantım olmadı 51-52 kilo arasındayım 2 kilo aldım ağrı olması normalmi peki

ezgıcım agrıda normal.cunku suraklı hareket edıyo bebış bız anlayamasakta.ve buyuyo o buyudukce kesede buyuyo.hem kasık karın agrısı hemde gaz agrısıda oluyo normal yanı.rahımde agrıyo sebep olabılıyo sakın takma .amaaa cok cok coksa ozama dr.gıt emı.

ezgicim ilk haftalar bende de sinir bozucu agrılar oluyodu allahtan çok sürmüyodu....bayadır olmuyodu ama bu hafta yine başladı DR sordugumda eee annesi büyüyo sıgamadıgı içinde kendine yer açıyo agrıların ondan dedi

hatta 2 gun once yerını nasıl anlatırım bılmıyorum .bacak aram yanı vajına tarafı bıle kasıldı agrısı segırdı yanı.

kızlar çok teşekkürler içimi rahatlattınız internettede araştırdım biraz dediğiniz gibi büyüdüğü için olabilir yazıyodu çok şiddetli dayanamıycak gibi ağrı değil
ademirin dediği gibi oturup kalkarken hapşırırken ve yatakta dönerken oluyo bi türlü rahat yatamıyorum ilk haftalarda olmuştu ama sonradan geçmişti bikaç gündür başladı demek bebek her büyüdüğünde ve karnımız genişlediğinde olucak bu ağrılar

cok agrınız olmadıgı surece bunların normal oldugunu untmayın kızlar.ben okulda cocuklara susun derken bıle o agrıları hıssedıyorum yanı herseyle ılgılı bu.

ben yatakta 2 aydır donemıyorum yanı donecegım sıra uyanıyorum dıkkat etmeye calısıyorum agrıdıgını bılıyorum cunku kasılıyo.cok sukur olumsuz bıseyde yok.

evettt RUZENINE takılın kısıra gıdıyoruz.kızlar ya ogle arasına ardarada 2 sımıt yedım 2 ayran ıctım .kantıdekı cocuk bıle sız bıraz sımı almamaışmıydınız yedı kendımı cok kotu hıssettım obur sısko gıbı.

kızlar zaten ağrı değil sancı tehlikeli. beraberinde kanamada yoksa rahat edin. konu deiştirmek gibi olmasın ama kabızlık sorunu çeken var mı? ve çaresi nedir ki?

gelin hayatım gelinn.. sen gel yeter kuzum bişicik almana gerek yokk.. ben zaten pazardan gelirken sadece kısır kesmez diye fırından bişiler de almıştımm :kedi: yeriz beraberr opuyorumnanaktan
cok agrınız olmadıgı surece bunların normal oldugunu untmayın kızlar.ben okulda cocuklara susun derken bıle o agrıları hıssedıyorum yanı herseyle ılgılı bu.
allah yardımcın olsun cnımm.. bizevde 1taneyle baş edemezken... kolaylıklar diliyorum sana...

ezgicim.. ağrı bende de oluyo canımm.. mesela şu an varr... mirmirmirmir saat 12 buçuktan beri dışarda okul,fatura,pazar derken yoruldum valla.. amakarnımı doyurup :kedi: dinlenince hafifliyoo.. yada tamamen kesiliyoo... bide doğrurahim büyüyoo.. bebişimiz kendine yer açıyoo ondan da olabilirr...

kzılar bende kaçıyorum ofisde herkes dagılmışken yarım saat kestireyimmm.inşallah yakalanmam

nese bende doydum karnım doyunca acayip rahatlıyorum uyku çöküyo resmen.....şimdide bi yatak olsa kıvrılsam keşke

ya benim canım mercimek köftesi çekiyor mafoldumben

nereden almıştın sen? kızılaya baktım ama ööle kenarından açılan hiç bi şey yoktu. sadece göbeği lastikli...

cnm ben ist almıştım ankarada bulamamıştım ben ozaman.
bacak kısmı dar kot gibi karın kısmı miğdeye kadar pamuklu,lıkralı değişik bir kumaşı var foto koyarım bi ara.ama ank nerde bulunur hiç fikrim yok.burada ben aradığımı hiç bir zaman bulamadım zatii.

ooff off canım ya evde olsam arkadaslarım olsa cay demlesek yesek içsek,gülüşsek,ben bunları hiç yaşamadım üç yıldır benim evime hiç misafir gelmedi böle.....bi akşamda arasalar size gelcez deseler bebiş olunca onlar gelcekler ben istemiycem ozamanda......çok özeniyorum valla evimde olim çayımı demliyim komşum gelsin yada beni çağırsın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…