ruzeninn.. canım bitanem ... sakın takma kafana bişicikk.. bebeğini düşün.. sinirlendiğinde elini karnına koy ve iyiki varsın bebeğin.. de nolurr.... eşinle iyiysen 3. şahısları takmıcaksın.. 8 yıllık evliliğimde bunu anladımm.. ve de insanları tanımak için zamanını harcamaa.. o zamana acıdığın günler gelebilirr... nolurr kuzuumm.. sen iyi ol bebeğin iyi olsun yeterr... üzmek yok kendinii. tamam mı bebeğimm opuyorumnanaktan
iyi ki tanıştık birbirimizle.. acı tatlı herşeyi paylaşabiliyoruzz... iyi ki varsın ruzenin.. iyi ki seni tanımışım canım benimm... iyi ki varsınız kızlarrr....
mandalna ye ii gelir :roflol::roflol::roflol:
merhaba kızlar bişey sorucam size benim ilk haftalarda karın ağrılarım falan oluyodu ama sonra geçmişti ve şimdiye kadar rahattım ama bi kaç gündür tekrar başladı acı şeklinde gece yatakta zor yatıyorum hep ağrım oluyo sizinde oluyomu böyle ağrılarınız
mrb .kzlar ben geldım işten hemen actımm.ezgicikk benımde mıde bulantım yok denecek kadar az oldu bende senın gıbı bendemı bı tuhaflık var dıyodum oyuzden 13 haftada 6 kılo hatta 7 aldım
kızlar ya yerdım edin lütfen sadece sizdede böyle bi sorun varmı yoksa sadece bende mi oluyo
kaın ağrısı gibi mi, kramp gibi mi? oturup kalkarken, hapşırırkken, öksürürken ve yatakta sağdan sola dönerken bana da karın kısmından kramp giriyoooo...
merhaba kızlar bişey sorucam size benim ilk haftalarda karın ağrılarım falan oluyodu ama sonra geçmişti ve şimdiye kadar rahattım ama bi kaç gündür tekrar başladı acı şeklinde gece yatakta zor yatıyorum hep ağrım oluyo sizinde oluyomu böyle ağrılarınız
gelin hayatım gelinn.. sen gel yeter kuzum bişicik almana gerek yokk.. ben zaten pazardan gelirken sadece kısır kesmez diye fırından bişiler de almıştımm :kedi: yeriz beraberr opuyorumnanaktankızlar ben kısır yemeğe gidiyom hadi takılın peşime bursa yollarını arşınlıycaz.......çayda varmışşş anammm tutmayın beni ,ben ngelirken azcık ta bişiler alırım tek kısır bayar şimdi ....off off takılın bir iki -bir iki gidiiiiiyozzzz.......bebegcimm kız geliyoz.....
allah yardımcın olsun cnımm.. bizevde 1taneyle baş edemezken... kolaylıklar diliyorum sana...cok agrınız olmadıgı surece bunların normal oldugunu untmayın kızlar.ben okulda cocuklara susun derken bıle o agrıları hıssedıyorum yanı herseyle ılgılı bu.
evettt RUZENINE takılın kısıra gıdıyoruz.kızlar ya ogle arasına ardarada 2 sımıt yedım 2 ayran ıctım .kantıdekı cocuk bıle sız bıraz sımı almamaışmıydınız yedı kendımı cok kotu hıssettım obur sısko gıbı.
nereden almıştın sen? kızılaya baktım ama ööle kenarından açılan hiç bi şey yoktu. sadece göbeği lastikli...
gelin hayatım gelinn.. sen gel yeter kuzum bişicik almana gerek yokk.. ben zaten pazardan gelirken sadece kısır kesmez diye fırından bişiler de almıştımm :kedi: yeriz beraberr opuyorumnanaktan
allah yardımcın olsun cnımm.. bizevde 1taneyle baş edemezken... kolaylıklar diliyorum sana...
ezgicim.. ağrı bende de oluyo canımm.. mesela şu an varr... mirmirmirmir saat 12 buçuktan beri dışarda okul,fatura,pazar derken yoruldum valla.. amakarnımı doyurup :kedi: dinlenince hafifliyoo.. yada tamamen kesiliyoo... bide doğrurahim büyüyoo.. bebişimiz kendine yer açıyoo ondan da olabilirr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?