kızlar zaten ağrı değil sancı tehlikeli. beraberinde kanamada yoksa rahat edin. konu deiştirmek gibi olmasın ama kabızlık sorunu çeken var mı? ve çaresi nedir ki?
ya benim canım mercimek köftesi çekiyor mafoldumben
kabızlık... ahhhh ben neler çektim canım ondannn :kedi: ama şimdi 10 gündür gayet normalim... sabahları 5kurukayısı ve 2 bardak su ile çözümü buldum... :))))
ayy kıyamam yaaa,ben sana yapim yolliyim,çalışınca zor sekerim valla iyisimi hiçç yemek lafı etmemek gerek......
eeee kızlar ben acıktım napcezzzz şimdi???
ya benim canım mercimek köftesi çekiyor mafoldumben
ooff off canım ya evde olsam arkadaslarım olsa cay demlesek yesek içsek,gülüşsek,ben bunları hiç yaşamadım üç yıldır benim evime hiç misafir gelmedi böle.....bi akşamda arasalar size gelcez deseler bebiş olunca onlar gelcekler ben istemiycem ozamanda......çok özeniyorum valla evimde olim çayımı demliyim komşum gelsin yada beni çağırsın....
hoşgeldin tatlım. iyiyiz hamdolsun. yine bişeyler aşeriyoruz . zorla knedimizi zora sokuyoruz yanii kaydirigubbakcemile3ben geldim kızlar herkes iyidir umarımmm
valla benimde canım yaa şöle eşki eşki olsada yesek ağzım sulandı
ahh canımmm.. görüyorum hepinizi dee.. kısırıma bakamıyorum ki yazı yazmaktann... 3 çatal yiyebildim sadece kaydirigubbakcemile3 ben sanayapıp gönderiim canım yaa.. cidden bak kargoyla,aps le farketmezz..kimse beni görmüyor mafoldumbenmafoldumben
canımcım ben normal turuncu olanlardan yiyorum.. günkurusu yoktualdığım yerde.. onlar daha mı faydalıdır bilemiyorumm ama normalleride bana etki etti yani.. şimdi rahatım zemuszemuskayısı şu gün kurusu denilenden mi yoksa turuncu olanlarda olur mu?
sabah gittim hamile pantalonu almaya. Tabii önce internetten araştırma yaptım. efendim 3. aydan itibaren alıp sonuna kadar giyilebilir falan.... Aaa girdiğim her dükkan yok ööle şey. şimdi alsanız 6. ayda falan bi daha almanız gerekir. eşofman giyinin bi süre demesin mi çıldırdım. alamadım ayol bi pantalon bile. ne halt edecem ben yav.
sen beni görmüşsün canımcım hihoyyyt aynen sende çalışıyorsun anlarsın halimi bide uykucusun benım gıbı :CüvCüv: akşam eve giidince kesin yapasım kaçar. kocişlede küsüm zati istemem ondan :icecream:hıhhh
canımmm.. kıyamamm :teselli: keşke aynı şehirdeolsak da gidip gelsek birbirimizee... zemuszemus bende şimdi ark. aradım gel kısır ymeye diyee.. o da bana dedi kii.. kısırını ye de sen gell... okula burdan geçeriz diye.. o da bişiyy yapmışş.. kısırımı yiyip ona gidicemm.. yiye yiye duba olucam bu gidişleee kaydirigubbakcemile
hoşgeldin tatlım. iyiyiz hamdolsun. yine bişeyler aşeriyoruz . zorla knedimizi zora sokuyoruz yanii kaydirigubbakcemile3
valla canım uyku işini hiç karıştırma dün evde misafirin yanında giya gözlerim kapandı ya resmen uyumuşum ben....kocişle niye küstün onlara en ihtiyacımız olduğu dönem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?