2010 Nisan Anneleri

kabızlık... ahhhh ben neler çektim canım ondannn :kedi: ama şimdi 10 gündür gayet normalim... sabahları 5kurukayısı ve 2 bardak su ile çözümü buldum... :))))

ayy kıyamam yaaa,ben sana yapim yolliyim,çalışınca zor sekerim valla iyisimi hiçç yemek lafı etmemek gerek......

sen beni görmüşsün canımcım hihoyyyt aynen sende çalışıyorsun anlarsın halimi bide uykucusun benım gıbı :CüvCüv: akşam eve giidince kesin yapasım kaçar. kocişlede küsüm zati istemem ondan :icecream:hıhhh

canımmm.. kıyamamm :teselli: keşke aynı şehirdeolsak da gidip gelsek birbirimizee... zemuszemus bende şimdi ark. aradım gel kısır ymeye diyee.. o da bana dedi kii.. kısırını ye de sen gell... okula burdan geçeriz diye.. o da bişiyy yapmışş.. kısırımı yiyip ona gidicemm.. yiye yiye duba olucam bu gidişleee kaydirigubbakcemile

kimse beni görmüyor mafoldumbenmafoldumben
ahh canımmm.. görüyorum hepinizi dee.. kısırıma bakamıyorum ki yazı yazmaktann... 3 çatal yiyebildim sadece kaydirigubbakcemile3 ben sanayapıp gönderiim canım yaa.. cidden bak kargoyla,aps le farketmezz..
kayısı şu gün kurusu denilenden mi yoksa turuncu olanlarda olur mu?
canımcım ben normal turuncu olanlardan yiyorum.. günkurusu yoktualdığım yerde.. onlar daha mı faydalıdır bilemiyorumm ama normalleride bana etki etti yani.. şimdi rahatım zemuszemus

ben sana alıp göndereyim canım buradan ben 2 aylıktım almıştım.Valla çok ta güzel

valla canım uyku işini hiç karıştırma dün evde misafirin yanında giya gözlerim kapandı ya resmen uyumuşum ben....kocişle niye küstün onlara en ihtiyacımız olduğu dönem....

neyse yaa ben çıkayım artık sabahtandır burdayım ve hiç iş yapamadım ürünler de geldi onları dağıtacam mahalleye kozmetik ürünleri hadi görüşürüz

of of anlatma valla bursa ya taşıncam haaa,bi giresuna gitcem bi bursaya arada mekik dokutcanız bana ,yollarda doğururum valla diyim,acayip imrendim şimdi ,hatda canım çekti ben arkadaş aşeriyorum ne olcekkkk????kaydirigubbakcemile

kızlar biliyorum bugün pek katılamadım muhabbete amabana müsade yine.. arkadaşa gidiyim.. çağırdı şimdi.. gitmesem ayıp olur :))) yaptığışeyden yemek için değil heee.. sırf ayıp olmasın diyee.. :))) ordan da okula geçicez... şimdilik byy.. öptüm hepinizii....

hoşgeldin tatlım. iyiyiz hamdolsun. yine bişeyler aşeriyoruz . zorla knedimizi zora sokuyoruz yanii kaydirigubbakcemile3

:) bende öyleyim yaa birinin ağzından bi yemek ismi çıksa hemen canım çekiyoooooooooo nolcak halimiz bilmem kaydirigubbakcemile2

valla canım uyku işini hiç karıştırma dün evde misafirin yanında giya gözlerim kapandı ya resmen uyumuşum ben....kocişle niye küstün onlara en ihtiyacımız olduğu dönem....

yaa kızlar nasıl baş edecez bu uykuyla bilmiyorum bende çok kötüyüm akşam 8 oldumu gözler gidiyor sabaha kadar uyuyorum ama sabah eşim giderken uynıyom mide bulantısından yatamıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…