sonradan üstüne bol limonda sıksakkk ımmmm. ben en ıyısı yapım akşam hihoyyyt
Merhaba kızlar.nasılsınıza.s.
ruzenin.. kendimi göndersem sana canımm opuyorumnanaktan
yaa kızlar nasıl baş edecez bu uykuyla bilmiyorum bende çok kötüyüm akşam 8 oldumu gözler gidiyor sabaha kadar uyuyorum ama sabah eşim giderken uynıyom mide bulantısından yatamıyom
off ben gene unuttum ne unutkanım yawww.....gidemedim bi türlü
ahh canımmm.. görüyorum hepinizi dee.. kısırıma bakamıyorum ki yazı yazmaktann... 3 çatal yiyebildim sadece kaydirigubbakcemile3 ben sanayapıp gönderiim canım yaa.. cidden bak kargoyla,aps le farketmezz..
valla canım uyku işini hiç karıştırma dün evde misafirin yanında giya gözlerim kapandı ya resmen uyumuşum ben....kocişle niye küstün onlara en ihtiyacımız olduğu dönem....
:) bende öyleyim yaa birinin ağzından bi yemek ismi çıksa hemen canım çekiyoooooooooo nolcak halimiz bilmem kaydirigubbakcemile2
olsun -ılke nur-bıgun kser bıgun barısırsınız.bızdede oluyo arasıra.Ruzen gıbı bnede merak ettı nıye kustun ay.ozel degılse tabı.
kızlar dın kulturu hocamız bana gecen hafta bol bol ayva ye dedı neden dedım?: peygamber efendımız bebegı olacak be beyefendıye, eşıne cokca ayva yedırkı bebegınız hos guzel olsun demış.bı heves aldık bızde ama 1 tane yedımkaldı.
yosuncum..hoşgeldin güzelim... ben iyiyim accık yorgun amaiyi.. sen nasılsın?
hııı kızlarr ne dicemm.. ben bide bugün sağlık ocağına uğradım... bursa'da aile hekimliği başladı artık... neyse.. normaldebizim mahallemize bakan sağlık ocağı bizim sokağa bakmıyomuşşş. yan mahalleye daha yakın diye orası bakıyomuşş.. neyse gittim.. her sokağın ayrı doktoru (mesela 10 sokağa 1dr) her dr. ayrı hemşiresi var.. hangi dr. sana bakıyosa gebeyken de ebeler değil o hemşire ilgilenicekmiş... neyse benimkinin hemşiresi dedi ki bugün 11 haftalık birini bilg. kayıt ediim demiş..bilg. da ona demiş ki :) 15 haftadan önce kayıt edemezsin... yani acil durum olunca hemen gel ama kayıt için 15 haftalıkken gel dedii.. ne alaka anlamadımm.. yalnızz.. ben gittiğimde başka bi dr. hemşiresi sat 15 temmuz olan bi kadını kayıt ediyodu.. karton bi form fln vardıı.. hatta kart verdiii.. aklım karıştıı... neden kine.. yosuncum ne dersin?
kızlar kaynatmışsınız yine bi saattir geçmişi okumaya çalışıyorum
bugün ikili test sonucum çıkmış hastanede çalışan arkadaş doktoruma göstermiş çok iyi bi sorun yok demiş kaydirigubbakcemile2 bu arada bhcg sonucum da 41.9
kızlar kaynatmışsınız yine bi saattir geçmişi okumaya çalışıyorum
bugün ikili test sonucum çıkmış hastanede çalışan arkadaş doktoruma göstermiş çok iyi bi sorun yok demiş kaydirigubbakcemile2 bu arada bhcg sonucum da 41.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?