2010 Nisan Anneleri

ilke nur bu şekilde durum onu gösteriyor ama doktorum bana kıza benziyor demişti az önce araştırdım ben bu konuyu bi çok kişide tutmuyor ama

evet ben de oğlumda duymuştum ve çok yedim ayva evimden (gelen herkes öle dedi )7-8 ay boyunca güzel koku gitmedi bide ayva yiyip yanağına bastırdınmı bebek gamzeli oluyomuş onuda denedim oğlumun bi tarafında gamzesi var bi tarafına tek bastırdım ben yedim kendi yanağıma bastırdım bide hala oğlum hiç kokmaz ter nede kötü koku kokmaz gerçi sabiler kokmaz ama yinede denedim ve oldu

ben hiç gitmedim. şart mı ki gitmek kızlar?

Kızlar yaaa bu yemek konusunu iyice abartmış durumdayız sanırım, benimde canım söylediğiniz herşeyi çekiyor ama maalesef yapsam bile mide bulantısından yiyemiyorum. Daha da kötüsü çok su içmek istiyorum ama su içince hemen çıkarıyorum mide bulantımı çok ama çok arttırıyor. Bebişim susuz kalacak yaaaaaaaaa....

bunları bende çok duydum canım kaydirigubbakcemile2 ve ayva yiyip sol yanağıma dokundum bakalım tutucakmı bende de şutarafagitti

kızlar slm ben geldim ama felaket başım ağrıyo yine migrenim tuttu galiba ne zamn dişim ağrısa hep böyle oluyo birde dişim kanıyo kızlar fırçalarken falanda yeni başladı sizdede oluyomu

yazgülüm gözün aydın canım testin temiz çıkmış tebrikler darısı inşallah bütün nisan annişlerinin başına

akarteşekkürler tatlım inşallah sizlerde güzel haberlerle geleceksiniz

aminn canım inşallahh...

canım kussanda su içmeye çalışmalısın. Birde aç karnına su içince kusmaya sebep oluyor suyu birden içme yudum yudum iç aralıklarla ve tokken içmeyi dene canım :CüvCüv:

canım bak suyuna limon damlatta iç mide bulantını alıyor.sabahları çok özür dilerim kızlar canınız çekermi bilmiyorum ama meyve ye o sarı ve uzun olandan.tansiyonu ayarlar ve tok tutar.haşlanmış patates ye.sakın aç karnına su içme.

zeyracım çok geçmiş olsun canım oooff diş ağrısı deme bana denemediğim bişey kalmadı en son doktorda aldım soluğu allahtan doktorum izin verdide tedaviye başladık bi doktoruna danış derim

kızlar slm ben geldim ama felaket başım ağrıyo yine migrenim tuttu galiba ne zamn dişim ağrısa hep böyle oluyo birde dişim kanıyo kızlar fırçalarken falanda yeni başladı sizdede oluyomu

hoşgeldin canım. çok geçmiş olsun ya inşallah geçer biran önce. baş ağrısı bende çekıyorum bılırım derdını. helede elımız kolumuz bağlı olunca dahada kötü. dişler kalsiyum eksikliğinden oluyor . gebelikte çok sık rastalanan bır durum. benımde diş etlerimde şişlik var bugun.

ben hiç gitmedim. şart mı ki gitmek kızlar?

şart değil ama yararlı. 6 yaşına kadar çocuğunun aşılarını orada yaptırıyorsun. hem sirkülasyonu çok olduğu için daha taze oluyormuş. ultrason falan da var bizim sağlık ocağında. çocuk doğduktan sonra aşılar için haldır haldır yollara düşüp hastaneye gideceğime, dibimdeki sağlık ocağı işime gelir.

yazgülüm canımm tebrik ediyorumm
ikili test sonucu üçünnn opuyorumnanaktan

zeyracım çok geçmiş olsun canım oooff diş ağrısı deme bana denemediğim bişey kalmadı en son doktorda aldım soluğu allahtan doktorum izin verdide tedaviye başladık bi doktoruna danış derim

çok saolun canlarım sormayın ya gideceğim doktora olmazsa yoksa ne yaparım çok felaket ağrıyo :a015:

Testin sonucunu iyi çıkmasına çok sevindim arkadaşım. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallahhhhh. Bakalım arkadaşların tezi tutup bir oğluşun mu olacak sırnaşık şey

cevabın için teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

zeyracın geçmiş olsun canım umarım ağrıların diner bir an önce :Saruboceq:

kızlar hayırlı akşamlar hepinizeee.... Allah'a emanet olunn ben eve gidiyorumm :)

cevabın için teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

zeyracın geçmiş olsun canım umarım ağrıların diner bir an önce :Saruboceq:

saol bitanem amin rabbim kimseye vermesin bu migren ağrısını inşallah çok zormafoldumben

benimde ikinci yirmilik dişim berbat acayip canımı yakıyo yemek yedirmiyor acaba çekilebilirmi,çekilmiyo zaten benimki göbük olduğu için ameliyat olmam gerek ama hamileyim nası olcak ya dahada kötü olursa diyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…