kızlar dın kulturu hocamız bana gecen hafta bol bol ayva ye dedı neden dedım?: peygamber efendımız bebegı olacak be beyefendıye, eşıne cokca ayva yedırkı bebegınız hos guzel olsun demış.bı heves aldık bızde ama 1 tane yedımkaldı.
ben de gittiğimde 12. hafta gel demişlerdi. ertesi gün il sağlık müdürlüğünü arayıp carlayınca hoopp 9 haftalık kayıt yapıldı. senin hemşiren o kartonu dolduruyoo. bilgilerin ilk çocuk mu, emzircen mi, kilon boyun. kacan neci, sen necisin. bi de eline aşı takvimi veriyolar.
evet ben de oğlumda duymuştum ve çok yedim ayva evimden gelen herkes öle dedi 7-8 ay boyunca güzel koku gitmedi bide ayva yiyip yanağına bastırdınmı bebek gamzeli oluyomuş onuda denedim oğlumun bi tarafında gamzesi var bi tarafına tek bastırdım ben yedim kendi yanağıma bastırdım bide hala oğlum hiç kokmaz ner nede kötü koku kokmaz gerçi sabiler kokmaz ama yinede denedim ve oldu
akarteşekkürler tatlım inşallah sizlerde güzel haberlerle geleceksiniz
Kızlar yaaa bu yemek konusunu iyice abartmış durumdayız sanırım, benimde canım söylediğiniz herşeyi çekiyor ama maalesef yapsam bile mide bulantısından yiyemiyorum. Daha da kötüsü çok su içmek istiyorum ama su içince hemen çıkarıyorum mide bulantımı çok ama çok arttırıyor. Bebişim susuz kalacak yaaaaaaaaa....
Kızlar yaaa bu yemek konusunu iyice abartmış durumdayız sanırım, benimde canım söylediğiniz herşeyi çekiyor ama maalesef yapsam bile mide bulantısından yiyemiyorum. Daha da kötüsü çok su içmek istiyorum ama su içince hemen çıkarıyorum mide bulantımı çok ama çok arttırıyor. Bebişim susuz kalacak yaaaaaaaaa....
kızlar slm ben geldim ama felaket başım ağrıyo yine migrenim tuttu galiba ne zamn dişim ağrısa hep böyle oluyo birde dişim kanıyo kızlar fırçalarken falanda yeni başladı sizdede oluyomu
ben hiç gitmedim. şart mı ki gitmek kızlar?
zeyracım çok geçmiş olsun canım oooff diş ağrısı deme bana denemediğim bişey kalmadı en son doktorda aldım soluğu allahtan doktorum izin verdide tedaviye başladık bi doktoruna danış derim
hoşgeldin canım. çok geçmiş olsun ya inşallah geçer biran önce. baş ağrısı bende çekıyorum bılırım derdını. helede elımız kolumuz bağlı olunca dahada kötü. dişler kalsiyum eksikliğinden oluyor . gebelikte çok sık rastalanan bır durum. benımde diş etlerimde şişlik var bugun.
kızlar kaynatmışsınız yine bi saattir geçmişi okumaya çalışıyorum
bugün ikili test sonucum çıkmış hastanede çalışan arkadaş doktoruma göstermiş çok iyi bi sorun yok demiş kaydirigubbakcemile2 bu arada bhcg sonucum da 41.9
şart değil ama yararlı. 6 yaşına kadar çocuğunun aşılarını orada yaptırıyorsun. hem sirkülasyonu çok olduğu için daha taze oluyormuş. ultrason falan da var bizim sağlık ocağında. çocuk doğduktan sonra aşılar için haldır haldır yollara düşüp hastaneye gideceğime, dibimdeki sağlık ocağı işime gelir.
cevabın için teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan
zeyracın geçmiş olsun canım umarım ağrıların diner bir an önce :Saruboceq:
zeyracım çok geçmiş olsun canım oooff diş ağrısı deme bana denemediğim bişey kalmadı en son doktorda aldım soluğu allahtan doktorum izin verdide tedaviye başladık bi doktoruna danış derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?