2010 Nisan Anneleri

Kızlar birde şu sağlık ocağına kayıt olma durumunu bilen var mı? Neden kayıt olmak gerekiyor? Nasıl ve ne zaman kayıt olmak gerekiyor? Tüm İllerde uygulama aynı mı? Bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirler mi?

geçmiş olsunn canım :teselli:
bilirimm ablamdan dolayı Allah yardımcın olsun

amin canım amin bu ağrının hamile olmasanda bir tedavisi yok migrenin karanlık bir oofdada uyumak en çokda beyaz peynir falan yersen oluyo onuda yemem lazım ne yapacağım bakalım inşallah geçer bazen hamilelikte geçiyormuş sanırım inşallah 3. ayından sonra yoksa böyle en ufak diş ağrısında ortaya çıkıyo:Saruboceq:

oyy kıyamam sana yaaa
canımm benimm ablamda yaşıyoruz biz onu
inanırmısın onun bayaa bi ilerlemiş avuçla
ilaç içiyor ancak kesiyorr hamilelikte ilaç ta yokk
Rabbim yardımcın olsun sağ elini başına koy
Haşr suresinin son 5 ayetini oku tatlımm
inşallah geçerr

Canım çok sağol söylediklerinin hepsini deneyeceğim. Umarım bende de işe yarar. :1hug:

aile hekimliğinin uygulandığı tüm illerde var. sokak sokak hemşire atamışlr. seninle tek o ilgileniyo. tekrar tekrar dert anlatmak yok. aşı takibini, nsenin tansiyonun, kilon gibi takipleri onlar yapıyo. ultrasona bile sokuyorlar. git yaptır kaydını. yakınlarda bi sağlık kurumunda kaydının olmasının dezavantajından çok avantajı var...

kızlar slm ben geldim ama felaket başım ağrıyo yine migrenim tuttu galiba ne zamn dişim ağrısa hep böyle oluyo birde dişim kanıyo kızlar fırçalarken falanda yeni başladı sizdede oluyomu

aman dikkat et canım valla benim oğlumda 3 dişim birden gitti bi tane çekildi sonradan ikitanede kanaltedavisi oldum duma söledim bunda da öle olmasın dedim folik bırakma demir ve kalsiyum yönünden zengin gıdalar al dedi ıspanak ceviz badem gibi çook geçmiş olsun canım
yazgülüm senin adına sevindim canım darısı test yaptıran vede sonuç bekleyenlerin başına

Son düzenleme:
akarcım ve amandacım kayıt olun mutlaka bende ev tasıdım bu hafta kayıt olcam.sıze bılgı vermeye evınıze dahı gelıyolar.asılarınızı soyluyolar.tetanos asısı olıcaz mesala gercı bazı dr lar onemlı degıl dıyolar bu ası ıcın ama yınede bakalım hemsırelr ne dıcek

canımmm aile hekimliği yada sağlık ocağına kaydını yaptırmanda yarar varr
gebelik takibin doğumdan sonrada aşı takibi gibi işlemlerin yapılır örnegin benim
önümüzdeki ay aşım var aile hekimliğinde bu gibi hatırlatmalr takipler yapılıyor okii opuyorumnanaktan

bende en iyisi haftaya hem dr a gideyim hemde sağlık ocağına gideyim ikisi birden aradan çıksın

neyse kızlar bu defa çıkıyorum akşam giremem büyük ihtimalle bebişlerinize ve kendinize ii bakın allaha emanet olun

ilke nur cum yetısemedım cıktın galıba.esın sanırım 1.sınıf ogretmenıymıs.bende oğetmenım ama 6-7-8 benımkıler.1.sınıfı okutan arkadaslarla konusuyoruzda gercekten zor.bı gorsen ruh gıbıler.konusmaya bıle dermanları yok bızı konusturmayın dıyolar teneuste dınlenelım dıyolar.bakısları bıle degıstı arkadasların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…