saol bitanem amin rabbim kimseye vermesin bu migren ağrısını inşallah çok zormafoldumben
geçmiş olsunn canım :teselli:
bilirimm ablamdan dolayı Allah yardımcın olsun
amin canım amin bu ağrının hamile olmasanda bir tedavisi yok migrenin karanlık bir oofdada uyumak en çokda beyaz peynir falan yersen oluyo onuda yemem lazım ne yapacağım bakalım inşallah geçer bazen hamilelikte geçiyormuş sanırım inşallah 3. ayından sonra yoksa böyle en ufak diş ağrısında ortaya çıkıyo:Saruboceq:
canım bak suyuna limon damlatta iç mide bulantını alıyor.sabahları çok özür dilerim kızlar canınız çekermi bilmiyorum ama meyve ye o sarı ve uzun olandan.tansiyonu ayarlar ve tok tutar.haşlanmış patates ye.sakın aç karnına su içme.
Kızlar birde şu sağlık ocağına kayıt olma durumunu bilen var mı? Neden kayıt olmak gerekiyor? Nasıl ve ne zaman kayıt olmak gerekiyor? Tüm İllerde uygulama aynı mı? Bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirler mi?
kızlar slm ben geldim ama felaket başım ağrıyo yine migrenim tuttu galiba ne zamn dişim ağrısa hep böyle oluyo birde dişim kanıyo kızlar fırçalarken falanda yeni başladı sizdede oluyomu
Kızlar birde şu sağlık ocağına kayıt olma durumunu bilen var mı? Neden kayıt olmak gerekiyor? Nasıl ve ne zaman kayıt olmak gerekiyor? Tüm ıllerde uygulama aynı mı? Bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirler mi?
kızlar ben geldimmmmmmmm
bende eve gidiyorum kızlar. hepinize iyi akşamlar..:gitme::gitme:
Nisan anneleri nasılsınız?
hoşgeldin canıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?