2010 Nisan Anneleri

Sağolun kızlar, ben bugün üzgünüm. :çok üzgünüm:
Eşim görevli olarak gitti ve ben onsuz kaldım. Haftasonları gelmeye çalışacak ama yinede bir garip oldum. Üzüldüm.

zeyracım sağlık ocağına kaydını yaptırdınmı*bizim burada eve geliyorlardı hamile veya küçük bebek var mı diye.sen ne yaptın*benim kociş gitsede kaYıt ettirse........

yalnız degılsın ama bebısın var.zaman su gıbı akıp gecıyo ALLAH KAVUŞTURSUN

Sağolun kızlar, ben bugün üzgünüm. :çok üzgünüm:
Eşim görevli olarak gitti ve ben onsuz kaldım. Haftasonları gelmeye çalışacak ama yinede bir garip oldum. Üzüldüm.

aahh canım birde bana sor bu durumu.benim eşim sık sık gider işi gereği şehir dışına görevli.1 hafta gelmez.ben evde oğluşumla kalırım burada kimsemiz yok kafayı yerim bir hafta içinde.neyse gelir 20 gün sonra gene gider bu böyle sürer gider.bi ara azalır işleri 2 ayda bir 3 günlüğüne gider.çok zor evde yanlız kalmak.allah yardımcın olsun tatlım.

zeyracım sağlık ocağına kaydını yaptırdınmı*bizim burada eve geliyorlardı hamile veya küçük bebek var mı diye.sen ne yaptın*benim kociş gitsede kaYıt ettirse........

Canım kayıdını kendin yaptır. Güzel bir uygulama, tansiyonunu, kilonu takip ediyorlar. Aldığın ilaçları. Ve en güzeli bebişin doğduktan sonra bebişinin iğnelerini, kilosunu ve boyunu takip ediyorlar.
Benim hoşuma gitti bir kitapçık verdiler oarada senle, bebeğinle ilgili bilgiler kayıt ediliyor. Birde 4 ayda tetanoz aşısı varmış onları filan söylüyorlar.

Bizde evlediğimizden beri ben dayanamıyorum diye birçok görevi kabul etmemişti ama tabi artık kabul etmeside gerekiyor.
Canım benim Allah sanada yardım etsin.:Saruboceq:

aaa ayıp valla kimsemiz yok. burnumun dibindesin ayol. haber ver gelelim...

çok uykum geldi kızlar biraz uzanayım duş alcam sonra akşama arkadaşa yemeğe gitcez:dance: yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi

SÜTLÜ GAYFE cim oglun varmıs Allah bagışlasın.ya ne dıcem ogluna hangı ayda hamıle kaldın ve kaç yasındaydın ozaman takvıme bakıcamda deneme yanılma

benımde uykum geldı ama tutuyorum kendımı utu benı beklıyo ama yanasamıyorum.ıstemıyooooommmmm utuuu

yazgulu 2.ye hamılesın yoksa 1.erkek çin takvımıne uyuyomu dıye bakıcam.tmm sen yaz ben bakarım

benımde uykum geldı ama tutuyorum kendımı utu benı beklıyo ama yanasamıyorum.ıstemıyooooommmmm utuuu

ayy ütümü bn uzunca bir zamandır o işi bıraktım,katlıyorum kaldırıyorum giyceğimiz zaman ütülüyrm,bu da her sabah ütü telaşı demek oluyo......aslında bi akşam tv nin karşında yapabilim ama ayakta durmakta eziyet.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…