Sağolun kızlar, ben bugün üzgünüm. :çok üzgünüm:
Eşim görevli olarak gitti ve ben onsuz kaldım. Haftasonları gelmeye çalışacak ama yinede bir garip oldum. Üzüldüm.
zeyracım sağlık ocağına kaydını yaptırdınmı*bizim burada eve geliyorlardı hamile veya küçük bebek var mı diye.sen ne yaptın*benim kociş gitsede kaYıt ettirse........
aahh canım birde bana sor bu durumu.benim eşim sık sık gider işi gereği şehir dışına görevli.1 hafta gelmez.ben evde oğluşumla kalırım burada kimsemiz yok kafayı yerim bir hafta içinde.neyse gelir 20 gün sonra gene gider bu böyle sürer gider.bi ara azalır işleri 2 ayda bir 3 günlüğüne gider.çok zor evde yanlız kalmak.allah yardımcın olsun tatlım.
aahh canım birde bana sor bu durumu.benim eşim sık sık gider işi gereği şehir dışına görevli.1 hafta gelmez.ben evde oğluşumla kalırım burada kimsemiz yok kafayı yerim bir hafta içinde.neyse gelir 20 gün sonra gene gider bu böyle sürer gider.bi ara azalır işleri 2 ayda bir 3 günlüğüne gider.çok zor evde yanlız kalmak.allah yardımcın olsun tatlım.
ruzenin uyudun mu*yemek yiyip uykuya mı geçtin yoksa
benımde uykum geldı ama tutuyorum kendımı utu benı beklıyo ama yanasamıyorum.ıstemıyooooommmmm utuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?