2010 Nisan Anneleri

ruzencım ben hamıle kaldıgımdan berı utuyu 1 ay salıyorum yaparkende oturuyorum canım.yoksa 1-2 saat ayakta olmam gerekıyo sende oturarak yap canına yazık.

yazgulu evet kız gorunyo cıne gore ama ogluşun var.21 yaş.hamıle kalme temmuz kız gorunuyo.demkkı tutmuyor..sagol canım

canım öncelikle güle güle kavuş eşine.
canım burada bir hemşire arkadaş var eşime demiş sende yaptırabilirsin diye.bende gidebilirim dışarı çıkmış olurum.hep evdeyimya.

ruzencım ben hamıle kaldıgımdan berı utuyu 1 ay salıyorum yaparkende oturuyorum canım.yoksa 1-2 saat ayakta olmam gerekıyo sende oturarak yap canına yazık.

ben oturarak yapamam ki,ütü masam dolaplı.....hiçç yapamak en iyisiii yada eşime ütü yapmayı öğretsem....yerimseniben

kızlar bugün çok heyecanlı iki dizi var inşlh uykum gelmezde çayımıda alır çekirdek çitler izlerim.....

ben pazar gunu kızlar cok cay ıcıyorum tenefustede aradıgım tek sey cay oluyo ıcen varmı dıye sordum kımsenın cayla arası yoktu zararlı hamışken dıye bende canm ıstıyodu ıcmıyodum.gunde kc bardak ıcıyosun

hayatsn tşk tatlım ben bi çok tanıdığımda denedim hiçbiri tutmadı bu kadar olur yani
ruzenin sen bilirsin güzelim işini
kızlar valla gidiyomm uykumda kaçtı ama bi duş alayım bari eşim gelince hazır olurum acık süsleneyim kocam güzel görsün beni

erkeklerın en sevmedıgı seyy utuuuuuuu.hangı dızıler var.papatya,kucuk kadınlar....

ohh guzel guzel hazırlan guzel oluyo arkadas ortamları.gule gule

güle güle gidin canım biz ikimzde calışmaktan unuttuk öle seyleri asosyal olduk...valla imreniyorum çok monoton bi hayatım var....müşterilerde olmasa iki insan göreceğim yok...:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
yanı RUZENN sende az ıcıyosun ben 2-3 fıncan ıcıyorum gunde acık lımonlu.napım canm ıstıyo.sen ne dıyosun ruzen çin takvımı ıcın bız yazgülüyle tutumadığını onda kanıtladık oğlu var ama takvıme gore kız gorunuyo

ben kimi gördüysem hiç şaşmadan tutmuş canım benimde kız gözüküyo,bakalım tutacakmı,içimden de kız geçiyo valla......rabbim hayırlısını versin eninde sonunda ya ismet olcak yada kısmet......:roflol:

Canım benim doktorum 5 bardağa kadar açık olarak izin vermişti. Sanırım demir ve kalsiyum emilimini azaltıyor. Çok abartmadan içilebiliyor. Bende okulda 2 çok açık bardak içiyorum ama evde hiç içmiyorum.
Kalçamda ağrı var. Doktorum kalsiyum ve magnezyum eksikliği sebep olur dedi. Şimdi o iki bardak çayda korkutuyor.
Benimde çin takvimine göre kız çıkıyor ama doktor erkeğe benziyor dedi dün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…