Canım kayıdını kendin yaptır. Güzel bir uygulama, tansiyonunu, kilonu takip ediyorlar. Aldığın ilaçları. Ve en güzeli bebişin doğduktan sonra bebişinin iğnelerini, kilosunu ve boyunu takip ediyorlar.
Benim hoşuma gitti bir kitapçık verdiler oarada senle, bebeğinle ilgili bilgiler kayıt ediliyor. Birde 4 ayda tetanoz aşısı varmış onları filan söylüyorlar.
ruzencım ben hamıle kaldıgımdan berı utuyu 1 ay salıyorum yaparkende oturuyorum canım.yoksa 1-2 saat ayakta olmam gerekıyo sende oturarak yap canına yazık.
hayatsn baktın mıııııı uyucam şimdi
RUZENNNNN çay mı dedınnnn
erkeklerın en sevmedıgı seyy utuuuuuuu.hangı dızıler var.papatya,kucuk kadınlar....
hayatsn tşk tatlım ben bi çok tanıdığımda denedim hiçbiri tutmadı bu kadar olur yani
ruzenin sen bilirsin güzelim işini
kızlar valla gidiyomm uykumda kaçtı ama bi duş alayım bari eşim gelince hazır olurum acık süsleneyim kocam güzel görsün beni
yanı RUZENN sende az ıcıyosun ben 2-3 fıncan ıcıyorum gunde acık lımonlu.napım canm ıstıyo.sen ne dıyosun ruzen çin takvımı ıcın bız yazgülüyle tutumadığını onda kanıtladık oğlu var ama takvıme gore kız gorunuyo
yanı RUZENN sende az ıcıyosun ben 2-3 fıncan ıcıyorum gunde acık lımonlu.napım canm ıstıyo.sen ne dıyosun ruzen çin takvımı ıcın bız yazgülüyle tutumadığını onda kanıtladık oğlu var ama takvıme gore kız gorunuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?