2010 Nisan Anneleri

ya canım benim dayımın oğluna doktor doğacağı güne kadar kız dedi,herseyi pembeydi bir doğduki şimdi 8 yaşında tostoparlak bi oğlan doktor yanılmış nasıl olduysa......eee oluyor demekki heran süprizler.....:jeyyar:

çin takvimine göre benim oğlum olacakmış.pazartesi doktora gitcem akalım ne olacak

sende egıtımcı oldugun ıcın benı daha ıyı anlıyosundur bogaz kuruluğuna ıyı gelıyor cay.5bardaksa sınır 2-3 normal ozman ben dr.sormayı unuttum bebegın hareketlerını gorunce heycanlandım.bendede tavıme gore erk.gorunuyo ama dr. ne dıcek bakalım.senın hamıle kalma ayın tem.demı yas kac.benımde son regli baslangıc29 haz.ama hamıle kalma tem.oyuzden tem.ve 26 yasa baktım,

ERKFLZ canm ark.bu agrılar oldu kalsıyum eks.demıs dr.sut ıcemıyosan peynır oda yoksa yemeklerın yanında falan ayran ıc sureklı

BUDEBE en ıyısını yapıyosun ıcmemekle bıd eben yapabılsem

eeee kızlar halen göbüşler büyümedimi,ikili testlerde bitti çoğunuzun,ben hiç göbüş göremedim ...

KIZLARRR bıde çin kameri takvımıne bakın o bıaz daha farklı.google a cın kamerı yazın sadec cın degıl hadı deneyelım belkı farklı cıkar.

ruzencım benım epeyce ortada dırek dıkat cekıyo ama resmı nasıl koyucagımı bılmedıgım ıcın koymadım.bakalım babamız koyar belkı

KIZLARRRRRR çin kamerıye gorede kız cıkıyo nasıl oluyo DENEYINNNNN EMIIII.oraya dogum tarıhını yazıyosun.

kızlar buda benim en son halim büyümüşmü ne yine.......:1no2:

Eklentiler

• $IMG_0139.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 33
MORMAL ÇıN TAK.GORE ERKEK BUNA GORE KIZ...kaydirigubbakcemile3

çin kameri takvimindede KIZ çıktı benim bu gidişle hersey yuzde 99 kız gösteriyo......

ruzencım nazar degmesıngobiş bayagı buyumuş.yalnız yazarken ne yazıyodum bılıyomusunnnnn::::sende kızında guzel gorunuyosunuz dıcektım...:::ALLAH MI SOYLTTI NEEE BAK CINS.OĞRENINCE BUNU HATIRLA EMIII

Aynı seyı dusunduk aman yazdıkkk kanıtlandıı kızzzzz

Canım benim Sat tarihim 1 temmuz. yaşım 27. Bebişim Satla birlikte gidiyor.
Bende hemen çayı sordum doktora malum teneffüste nasıl arıyorum çayı. Kahveye hayır dedi ama çay içebilirsin dedi. Tabi çok fazla olmamalı ve demli olmamalı demişti bana. Okulda bu ara çok hamilemiz var onlarda aynı şekilde çay tüketiyorlar. Doğum yapanlarımızın bebişlerde gayet sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…