kızlar buda benim en son halim büyümüşmü ne yine.......:1no2:
ruzenin cok tatli göbüsün var
dur hele bide basindayiz
daha ne hale gelecek o :dance:
Ruzen senın kı yanı kızzz bak kanıtlandı
kızlar ben 63 kilo ile hamile kaldım şimdide 3 kilo aldım ama son ay hiç almamışım.....göbüş zaten vardı artık tam çıktı dışardan anlaşılıyo..
slm canlarım... göbüşler paylaşılmış yine hanımlarr hıı... :)))
aynen canım kocamannn olcak, daha basındayız.....
aynı kiloyla hamile kalmışız umarım benimde biran önce çıkar çok hevesleniyorum:CüvCüv:
kızlar iyi akşamlar.cicişler...canım göbüşler nerdeydi linkini bir yolarmısınız.eve geldim.k...l... çorbasnı içtim hemde 2 tabak.tencerenin dibini bulcaktım ama.cesaret edemedim malum midem buanıcak diye.şimdi banyo zamanı ama üşütmekten korkuyorum malesef.yarın doktordayız şekerler.dualarınızı bekliyorum.
çıkar canım hiç merak etme ,kocaman olcaklar elimizi belimize koyyupta yürüycez daha... sürekli acıkıyorum ben ağzım hiç boş durmuyo onadnad karnım sürekli dolu.....hatda öğle yemeği yedim ama acıktım ben bastırmaya çalışıyorum ama nafile doyur beni diyoo
inşallah canım... Maşallah ne güzel besleniyorsun ben çok mide bulantısı çekiyorum inşallah zamanla benimde düzelirde iştahım artar... kaydirigubbakcemile2
ohh canım afiyet olsun valla bende üşütücem diye çok korkuyorum ev baya serin oluyo artık akşamları,ama nedense benim kocam ateşi başına vurdu zavallımın ben de yokum malum,camları açıpta oturuyo ben bahtaniye altında zor ısınıyorum valla.....artık soba yakmamın vakti geldi bak şimdi soba dedim aklıma bişi geldi canım çekkti ahh benim aklıma emiiiii:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?