2010 Nisan Anneleri

Çin kamerine görede erkek çıktı, çin takviminde kızdı.
Doktorum muhtemelen erkek dedi.
Ruzenin göbüş nasıl belli olmuş.Nazar değmesin.
ılerde belli olunca bende paylaşıyım isterim ama kocacım bakalım ne diyecek. :1no2:

dayanamadım geri geldim kızlar hazırlandım eşimi bekliyorum şu kameri çine bende bakayım bari insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş:roflol:
hıı kızlar bu arada oğlumda dr banada kız demişti doğuncaya kadar bi doğdu oğlan herkes şok oldu valla

kızlar ben 63 kilo ile hamile kaldım şimdide 3 kilo aldım ama son ay hiç almamışım.....göbüş zaten vardı artık tam çıktı dışardan anlaşılıyo..

slm canlarım... göbüşler paylaşılmış yine hanımlarr hıı... :)))

Ruzen senın kı yanı kızzz bak kanıtlandı

yaa evt hep kız çıkıyo dedim ya herkez de kızın olcak senin diyo,benim göbeğim yayıldı resmen yanlara doğru genişliyorum hep ekşi yiyorum,yüzük testinde de kız çıktı,diğer yaptıklarımızdada......ben habire rüyamda erkek görüyorum oda tam tersiymiş zaten.....:lepi: iş artık doktorun ağzından çıkacak kelimeye kaldı o kanıtlıycak herseyi.....

slm canlarım... göbüşler paylaşılmış yine hanımlarr hıı... :)))

sadece ben ama baska kimse koymuyo ağliycimmm şimdii ama.....bende merak ediyorum ammaaaaa........sende bak canım çin kameri takvimi ben baktım ondada kız çıkıyo.....:uhm:

bebegcim göbüşü olan gösteriyo valla bende bunları görmeden önce göbüşüm var sanıyodum şaka bi yana kızlar maşallah

aynen canım kocamannn olcak, daha basındayız.....

kızlar iyi akşamlar.cicişler...canım göbüşler nerdeydi linkini bir yolarmısınız.eve geldim.k...l... çorbasnı içtim hemde 2 tabak.tencerenin dibini bulcaktım ama.cesaret edemedim malum midem buanıcak diye.şimdi banyo zamanı ama üşütmekten korkuyorum malesef.yarın doktordayız şekerler.dualarınızı bekliyorum.

aynı kiloyla hamile kalmışız umarım benimde biran önce çıkar çok hevesleniyorum:CüvCüv:

çıkar canım hiç merak etme ,kocaman olcaklar elimizi belimize koyyupta yürüycez daha... sürekli acıkıyorum ben ağzım hiç boş durmuyo onadnad karnım sürekli dolu.....hatda öğle yemeği yedim ama acıktım ben bastırmaya çalışıyorum ama nafile doyur beni diyoo

ohh canım afiyet olsun valla bende üşütücem diye çok korkuyorum ev baya serin oluyo artık akşamları,ama nedense benim kocam ateşi başına vurdu zavallımın ben de yokum malum,camları açıpta oturuyo ben bahtaniye altında zor ısınıyorum valla.....artık soba yakmamın vakti geldi bak şimdi soba dedim aklıma bişi geldi canım çekkti ahh benim aklıma emiiiii:jeyyar:

inşallah canım... Maşallah ne güzel besleniyorsun ben çok mide bulantısı çekiyorum inşallah zamanla benimde düzelirde iştahım artar... kaydirigubbakcemile2

inşallah canım... Maşallah ne güzel besleniyorsun ben çok mide bulantısı çekiyorum inşallah zamanla benimde düzelirde iştahım artar... kaydirigubbakcemile2

sorma canım ama yararlı seylleri yemiyorum tiksinti oldu çünkü.......şimdide aklıma elli tane sey geliyooo ya ben neyapcam kızlar böle

aynen şekerim.adamlarıda ihmal ettik.malum cinsellikte sıfır olunca adamların ateşi çıktı.neyse iare etcez.bende uyku setiyle yatıyorum kocam üstü açık.ya offf off.yarın doktoruma sorayım bir.yap dersede yapmam ben ya korkudan ama eşimde ister gibi laflar söylüyor.ya valla içim elvermiyor ya.kıyamıyorum.malum kocam büyük bebişim ilk göz ağrım kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…