aynen şekerim.adamlarıda ihmal ettik.malum cinsellikte sıfır olunca adamların ateşi çıktı.neyse iare etcez.bende uyku setiyle yatıyorum kocam üstü açık.ya offf off.yarın doktoruma sorayım bir.yap dersede yapmam ben ya korkudan ama eşimde ister gibi laflar söylüyor.ya valla içim elvermiyor ya.kıyamıyorum.malum kocam büyük bebişim ilk göz ağrım kaydirigubbakcemile
hehe:))) valla sırıtarak okudum biliyomusun aynen öleyim bende üzülmüyo değilim,ama benim hormonlar resmen altüst oldu yaww hiç istemiyorum ,bedenim zaten uyarı sinyalleri çakıyo göğüsler bana dokunma diyo....beyin zaten hiç oralı değil fişi çekilmiş valla bi sor bakalım canım dohtor ne diycek....vereliniortak
ya şekerim benim canım istiyor galiba yavaş yavaş.aman beslencem diye kuruyemiş yediğimde azıyorum bende şekerim kafamçokkarıştı ama korkudan yapamıyorum işte.doktorum muhtemelen izin vermez.başlangıçta verdi.6. haftada yaptık kanama oldu bir haftada geçti ama öyle böyle değil resmen afedersiniz regl oldum.doktor dediki senin herşeyin farklı aman sen yapma demişti.yarın bakalım ne dicek.
ağlama canımm.. bende koyuciimm.. hem buraya hemgöbüş topiğinee.. ama haftasonuu.. sırf onun için annemlere gidip kalıcamm. kalmasam fırlama kardeşimi evde yakalamak sorun oluyo kaydirigubbakcemile3 ..onun makinayla onun bilg. dan daha garantii..yalnız kalmıciksinn.. haftasonuna kadar sabır kuzumm opuyorumnanaktansadece ben ama baska kimse koymuyo ağliycimmm şimdii ama.....bende merak ediyorum ammaaaaa........sende bak canım çin kameri takvimi ben baktım ondada kız çıkıyo.....:uhm:
benimkide gelicek yakında.. haftasonunakadar accık daha büyütiimm... koycam o zamann.. ruzenin kadar olmasa da var işte kendimize göreee..zemuszemusbebegcim göbüşü olan gösteriyo valla bende bunları görmeden önce göbüşüm var sanıyodum şaka bi yana kızlar maşallah
ohh yarasınn canımm... dualarımız seninle cnmm.. inş. iyi haberlerle geliceksin..:Saruboceq:kızlar iyi akşamlar.cicişler...canım göbüşler nerdeydi linkini bir yolarmısınız.eve geldim.k...l... çorbasnı içtim hemde 2 tabak.tencerenin dibini bulcaktım ama.cesaret edemedim malum midem buanıcak diye.şimdi banyo zamanı ama üşütmekten korkuyorum malesef.yarın doktordayız şekerler.dualarınızı bekliyorum.
:roflol: ayy aynı benn... ama ben soramam .. dr.um erkek yaa..bide genç ve yakışıklı bişiyy:kedi: genç derken 40-45 vardırda (belki de 50 nebiliim) amafeci karizma kaydirigubbakcemile3 kociş kıskançlık durumlarında her dr. öncesi banyoda hazırlık fln yapıyorum nolur nolmaz diye :kedi: yanlış anlaşılmasınn hıı ne bilim bi sorun olur allah korusun muayene ediceği tutar fln... :kedi:aynen şekerim.adamlarıda ihmal ettik.malum cinsellikte sıfır olunca adamların ateşi çıktı.neyse iare etcez.bende uyku setiyle yatıyorum kocam üstü açık.ya offf off.yarın doktoruma sorayım bir.yap dersede yapmam ben ya korkudan ama eşimde ister gibi laflar söylüyor.ya valla içim elvermiyor ya.kıyamıyorum.malum kocam büyük bebişim ilk göz ağrım kaydirigubbakcemile
ayy bende neden 11. haftada geçmeye başladı ki o soğuma denen şeyy.. :kedi: ısınmaya başladım da ben ayıptır sölemesii :kedi: ayy düşünsenizee... şimdi de benim adam kendini naza çekermiş :roflol:Kızlar 13 haftadan sonra cinsellikte soğuma geçiyormuş. Tabi bebeğin rahimde yeri iyiyse hiçbir sorun olmuyormuş. 13 haftadan sonra bebek iyice büyüyene kadarki süreye Balayı diyorlarmış hatta.:lepi:
ruzen bence sen 7 aylık falansın bizden saklıyon demiii.
cnm maaşallah büyümüş baya bii.
selam herkese....kabak talisi yaptim...anneminki gibi olmadi
ayy ruzenin.. canımm allahıma binlerce kez şükürler olsunn... eşime o konuda çok güvenirimm...babamı duysam görsem inanırım biliyomusunuz... yapabilir çünkü :roflol: ama kocişim asla yapmaz ... adam 8 yılda daha doyamadım sana diyo ayoolll :sm_cool: :kedi:
ayy çok ayıp mı olcak bilmem ama rahmetli babannem derdi ki annemlere(gelinine yani:) kızım adetliyim diye kaçmayın kocalarınızdann... kadının heryeri kadınn :jeyyar: anladınız siz onuu... :roflol:
bende ilk defa yaptim....ama olmadi........annem burda olsa keske....insallah fazla cekmemistir canin...bende reklamda ne görsem canim istiyorum...gecenin bi saatinde esimi yolladim alisverise...artik bikacak
valla bilmem ilk işim yarın burda pazarda var anama yaptırmak olcek,ben yemezsem çatlarım şimdi valla kötü oldu bu iş nese yarına kadar sabrediyorummmmmmmm...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?