2010 Nisan Anneleri

hehe:))) valla sırıtarak okudum biliyomusun aynen öleyim bende üzülmüyo değilim,ama benim hormonlar resmen altüst oldu yaww hiç istemiyorum ,bedenim zaten uyarı sinyalleri çakıyo göğüsler bana dokunma diyo....beyin zaten hiç oralı değil fişi çekilmiş valla bi sor bakalım canım dohtor ne diycek....vereliniortak

Kızlar 13 haftadan sonra cinsellikte soğuma geçiyormuş. Tabi bebeğin rahimde yeri iyiyse hiçbir sorun olmuyormuş. 13 haftadan sonra bebek iyice büyüyene kadarki süreye Balayı diyorlarmış hatta.:lepi:

ya şekerim benim canım istiyor galiba yavaş yavaş.aman beslencem diye kuruyemiş yediğimde azıyorum bende şekerim kafamçokkarıştı ama korkudan yapamıyorum işte.doktorum muhtemelen izin vermez.başlangıçta verdi.6. haftada yaptık kanama oldu bir haftada geçti ama öyle böyle değil resmen afedersiniz regl oldum.doktor dediki senin herşeyin farklı aman sen yapma demişti.yarın bakalım ne dicek.

profilime bikaç resim koydum kızlar gene koycam ama sorun veriyo.... bakabilirsiniz....

hehe:))) bana mesir macunu lazım dükkandan var bitane giderken çantama atayım....ya bebişler iyi olsunda biz bunlarada katlancaz artık...olsun napalım allahtan eşim huyu suyu harika bi insan yoksa neler duyuyoruz allah korusun değilmi???

sadece ben ama baska kimse koymuyo ağliycimmm şimdii ama.....bende merak ediyorum ammaaaaa........sende bak canım çin kameri takvimi ben baktım ondada kız çıkıyo.....:uhm:
ağlama canımm.. bende koyuciimm.. hem buraya hemgöbüş topiğinee.. ama haftasonuu.. sırf onun için annemlere gidip kalıcamm. kalmasam fırlama kardeşimi evde yakalamak sorun oluyo kaydirigubbakcemile3 ..onun makinayla onun bilg. dan daha garantii..yalnız kalmıciksinn.. haftasonuna kadar sabır kuzumm opuyorumnanaktan
bebegcim göbüşü olan gösteriyo valla bende bunları görmeden önce göbüşüm var sanıyodum şaka bi yana kızlar maşallah
benimkide gelicek yakında.. haftasonunakadar accık daha büyütiimm... koycam o zamann.. ruzenin kadar olmasa da var işte kendimize göreee..zemuszemus
ohh yarasınn canımm... dualarımız seninle cnmm.. inş. iyi haberlerle geliceksin..:Saruboceq:
:roflol: ayy aynı benn... ama ben soramam .. dr.um erkek yaa..bide genç ve yakışıklı bişiyy:kedi: genç derken 40-45 vardırda (belki de 50 nebiliim) amafeci karizma kaydirigubbakcemile3 kociş kıskançlık durumlarında her dr. öncesi banyoda hazırlık fln yapıyorum nolur nolmaz diye :kedi: yanlış anlaşılmasınn hıı ne bilim bi sorun olur allah korusun muayene ediceği tutar fln... :kedi:
Kızlar 13 haftadan sonra cinsellikte soğuma geçiyormuş. Tabi bebeğin rahimde yeri iyiyse hiçbir sorun olmuyormuş. 13 haftadan sonra bebek iyice büyüyene kadarki süreye Balayı diyorlarmış hatta.:lepi:
ayy bende neden 11. haftada geçmeye başladı ki o soğuma denen şeyy.. :kedi: ısınmaya başladım da ben ayıptır sölemesii :kedi: ayy düşünsenizee... şimdi de benim adam kendini naza çekermiş :roflol:

ruzen bence sen 7 aylık falansın bizden saklıyon demiii.
cnm maaşallah büyümüş baya bii.

hehe:))) sormayın kızlar sütlü gayfem çözdü işi hayallerimde hep nisan annesi olmak vardı olmadı bende sinsice aranıza sızdım az biarz da sonra doğurcam zatii.......:jeyyar: ya benim göbüş azman valla bide çıkarsa içinden minnacık bişi sorarım sana diyo eşim ,inanın karnımdan yatamıyorum gecelri elli kez uyanıyorum sağdan sola dönerken....

bebegcim hayırdır valla nası oluyo o ısınma işi bilmiyom valla beni en çok bahtaniyem ısıtıyo baska ne gelseee tınnnnnn.....hihoyyyt

selam herkese....kabak talisi yaptim...anneminki gibi olmadi

sanada selam canım ama ama şimdi kabak tatlısı olayı işi bozdu işte,ben hiç yapmadım alsamda yapamam,ama çok severim kaç zamnadırda aklımda ne olcek şimdi,ben artık aşerdiklerimi söleme işini devrediyorum kızlar ......valla napcez şimdiiiiiii.......kabak tatlısı isteriz bol cevizliiibenneyaptımki

ayy ruzenin.. canımm allahıma binlerce kez şükürler olsunn... eşime o konuda çok güvenirimm...babamı duysam görsem inanırım biliyomusunuz... yapabilir çünkü :roflol: ama kocişim asla yapmaz ... adam 8 yılda daha doyamadım sana diyo ayoolll :sm_cool: :kedi:

ayy çok ayıp mı olcak bilmem ama rahmetli babannem derdi ki annemlere(gelinine yani:) kızım adetliyim diye kaçmayın kocalarınızdann... kadının heryeri kadınn :jeyyar: anladınız siz onuu... :roflol:

bende ilk defa yaptim....ama olmadi........annem burda olsa keske....insallah fazla cekmemistir canin...bende reklamda ne görsem canim istiyorum...gecenin bi saatinde esimi yolladim alisverise...artik bikacak

zümmincim selam cnım... daaa bu kabak tatlısı işi olayın tuzu biberi yani :roflol: hergün bi aşerme sebebi söyleniyo cnımm.. bizbunu mercimek köftesiyle bugünlük kapattık diyodukk.... nolcek şimdii...

kızlarrr toplanın... zümmine gidiyooozzzz.... :roflol:

aynen canım güven konusunda katılıyorum sana....babam yaparmı yapar ama kocişim yapmaz,valla ben duymadım öle güzel sözler evlendikten sonra,acayip monotonlaştık,eskiden derdik,cicim aylarında....valla aynen öle kadınlık zor zanaat canım benim ehe eheh güldüm kız allah iyiliğini versin emi....

bende ilk defa yaptim....ama olmadi........annem burda olsa keske....insallah fazla cekmemistir canin...bende reklamda ne görsem canim istiyorum...gecenin bi saatinde esimi yolladim alisverise...artik bikacak

valla bilmem ilk işim yarın burda pazarda var anama yaptırmak olcek,ben yemezsem çatlarım şimdi valla kötü oldu bu iş nese yarına kadar sabrediyorummmmmmmm...........

kızlar ben hepinizi tek tek öpüyorum,Allaha emanet olun,çok yazışmayın okumak zor oluyo:)))) yarın görüşmek üzerree esen kalın beni özleyin anacım bayyyyy.......

valla bilmem ilk işim yarın burda pazarda var anama yaptırmak olcek,ben yemezsem çatlarım şimdi valla kötü oldu bu iş nese yarına kadar sabrediyorummmmmmmm...........

annovvvvvvvvvvvvvv başladık yine aşerme krizine neyse o dediğinizden evde var benim.yarın yapcaktım bende ama canım istemiyor benim.kocama yapıcam.kızlar ben önce namaza sonra banyoya gidiyorum.kocam izin verirse (kıskançlık krizlerine giriyor ilgilenmeyincede kendileri) tekar gelirim.ama yemek muhabbetini bitirin olurmu.bugnde adam marketlerde dolaşmasın şekerler.hepiniz ve bebişler Allah (c.c.) emanet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…