ikili test içinmi 150 aldılar yoksa başka testlerde yaptılarmı cnm
boşverdim bile.. onun için bebeğimi üzmeme değmez... iyi ki varsınız... opuyorumnanaktan :enbuyukkk:
kızlarr .. yaa sizinle bişey paylaşmak istiyorum...
dün kızımı okula almaya gittim... bahçede zilin çalmasını bekliyoruzz... aynı sınıfta geçen yıl anaokulundan da arkadaşı olan bir çocuk var.. annesiyle bende sınıf annesi olduğumuz için samimiydik.. neyse.. o da 2 ay önce 13 haftalık bebeğini düşük yapmışş.. aynı zamanlarda bırakmıştık korunmayı fln... 1 yıldır istiyodu onlarda.. neyse zaten olayıduyduğumda feci üzülmüştüm ama yapıcak bişiyimiz yok.. sonuçta bende bir düşük yaptım... eee iştee çok uzattım... bahçede beklerken benim kasığıma herzamanki batmalardan oldu.. içerden biri çimdiriyomuş gibi :)) benim yüzüm değişti sanırım noldu dedii.. bende söyledim.. bana ne dese beğenirsiniz.. tamam işte benimde öyle çok batıyodu.. bak nolduu.. haha batsın batsınn.. sonu böyle olcak işte.. ayy bir üzüldüm bir üzüldüm anlatamam... neden öyle davrandı anlam veremedim...
Ilk hamileligin ise cok erken degilmi hayatim 20.haftadan itibaren baslarmis hissetmeler bende sag alt kasimda agri hissettgimde asagida hep tas gibi 1-2 cm lik bir sey hissediyorum ama bilmiyorum o ne?
kızlar yaa kendi kendime kaşındım ben evim temizlencek sallıyorum ne zamandır oğlumun odasınla kendi yatak odamı değiştircem bu arada ayrı küçük bi odam var orada yük dolabım var onu da kendi odama alcam (bebişime oda açıyorum) kocacım bu akşam değiştirmeye karar verdi ben tuttum yükün içinde ne kadar battaniye yorgan varsa balkona atıyorum hava alsın şimdi de gözüm korktu yoruldumm zaten akşam olmak üzere ne diye böyle bi işe kalkıştıysamm üüfff yaaaa
rabiacım liste konusunu hiç açma arkadaşım istersen jnaz arkadaşımızı bekliyoruz:roflol:
canımm.. jnazarkadaşımız yapıyodu ya listeyii.. kendisi nezamandıryokk..inşallah b.gün gelirsee.. başka gönüllü olmazsa ben devam ettiricemm.. kendiside birine devretmek istemiş daha öncee...liste için tek eksik kensdisi... çünkü bana asıl listeyi atıptarif edicek nasıl olucağını...kızlar bu arada listemiz ne oldu
:roflol: alemsin canımm yaa kaydirigubbakcemile3 ne güzel işte sıkıntısız bi hamilelik geçiriyosun...selam kızlar. sabahtan beri okuyorum ama yazacak bi şey bulamıyorum. ne sancım, ne bulantımi ne hareketler hiç bi şey yok. Şu kabızlık ve oburlukta olmasa şüphe edecem kendimden, ulan yemekle beraber de çocuğu da mı öğüttüm diye...
haklısın canımm.. rabbim neylerse güzel eyler.. allahım bizi ve bebeklerimizi korusun.. :Saruboceq:sende iyiki varsın bitanem :1hug: benimde kimyasal gebeliğim var. düşükten sonra hiç regl olmadan hemen o ay yıne hamıle kaldım şükürler olsun. banada çok dıyen oldu çalışma buda düşer biri düşünce diğeri hemen düşer.yada ilkin düştü ikincisi çok zor olur vs. saçmalıktı hepsi. şimdi çalışıyorum hergün otobüsle gelip gidiyorum malum istanbul trafiği çekiyorum BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN hiç sorun yaşamadık. en iyisini Allah c.c bilir olacak olan varsa oluyor zaten biz engel olamıyoruz. tevekkülümü yapıp taktirimi Allah'a bıraktım..
çok sağol canımm... desteğin için... ahh canımm ben düşük yaşadım.. ne batmasıallah aşkına..o nasıl bir sancıdıırr... 3 saat boyunca... o nasıll bir kanamadırr.. rabbim bi daha bana ve hiçbirimize yaşatmasın öyle kötü olayları :Saruboceq:O ne öyle sevine sevine sölemesi, deseydin bide üzerine göbek atsaydı. töbe yarabbim. Takma sen kafana canım bu tür düşünceleri olan insanlardan da biraz daha uzak dur, çünkü her söyleneni ister istemez bebeğimiz için ciddiye alıyoruz. oysa her telden bi ses çıkıyor hepsini duymamak lazım. o batmalar bende de oluyor ara ara, ama normalmiş olabilirmiş bunlar yani. Düşük olacağına işarettir diye bişey ne okudum ne duydum :CüvCüv:
canımm yaa. keşke kocanı bekleseydinn... bende yorgan havalandırma işini şöyyle yaptımm... sabah kocişebalkona çıkarttırdım.. öğlen eltimi çağırdım döndürdü... akşam kocişim topladıı zemuszemus kaydirigubbakcemile3 çok yorma kendini güzelim... opuyorumnanaktankızlar yaa kendi kendime kaşındım ben evim temizlencek sallıyorum ne zamandır oğlumun odasınla kendi yatak odamı değiştircem bu arada ayrı küçük bi odam var orada yük dolabım var onu da kendi odama alcam (bebişime oda açıyorum) kocacım bu akşam değiştirmeye karar verdi ben tuttum yükün içinde ne kadar battaniye yorgan varsa balkona atıyorum hava alsın şimdi de gözüm korktu yoruldumm zaten akşam olmak üzere ne diye böyle bi işe kalkıştıysamm üüfff yaaaa
günaydın kızlar..
bir hafta grip arasından sonra normal moduma döndüm çok şükür.. hayatımda bu kadar ağır grip geçirdiğim çok sayılıdır.. paçavra gibiydim, şükür düzeldim şimdi..
Allah aşkına dikkat edin kendinize.. hasta olmayın, çok fena oluyor insan...hava bi tuhaf, insan ne giyeceğini bilemiyor, ama üşütmemeye dikkat edin, bol bol meyve yiyin, hasta insanlardan vebalı gibi kaçın, kollayın kendinizi...
bu arada çok özlemişim forumu :)
kaçırdığım günleri okuyayım dedim ama ne mümkün, nerdeyse 200 sayfa biriktirmişsiniz, muhabbet almış yürümüş :) ben kaçırdıklarıma yanayım..
günaydın kızlar;bende dün akşam dizi izlerken kasıklarıma yakın bir yerde göz seyirmesi gibi yada böle bişi baskı yaptı 3-4 kez yanımdada eşim ve görümcem vardı....dedimki insanın göbeği seyirirmi??? görümcemde dediki tamam artık senin ufaklık ben burdayım diyo ve sen ilk bize baktın kesin ikimizden birine benziycek ......amanın dedim bilseydim koynumda ayna taşırdım yawwww.....ama çok güzel bir duyguydu tesadüfen dün iki arkadaşın daha olmuş ,hayırdır bizim bebişlerin dün toplu eylemimi vardı acaba????
Canim benim günaydin dpktorlarin süphelendigi apandist beklemede ne olacagi belli degil bende operasyon falan istemedim ama baska bir süpriz cikmisti paylastim mi bilmiyorum 2cm kist hamilelikle olusan ve safra kesem tas ile doluymus ama bugüne kadar farkedilmemis miyomda varmis ama önemli degil degi kistlerde 5 cm den sonra rahatsiz edermis doktor belki dogumla gider gitmezse sonradan operasyon dedi bakalim Herseyi Allah a emanet ediyorum tedbir kuldan taktir ALLAH tan ama elden gelen bir sey yok kistin kötüye gitmemesi icin kontrol altinda olacak bakalim ilerleyen günler gösterecek
Bebegin cinsiyetini söylemediler hala erkenmis bu ayin sonunda tekrar bir randevum var bakalim belki orda cikar ama bebis cok saglikli imis ve kipir kipir bir saniye durmuyordu onu görmek beni o kadar mutlu ediyorki icim ferahliyor herseyi unutuyorum
Sen nasilsin tatlim nasil bebis sagligin
selam kızlar. sabahtan beri okuyorum ama yazacak bi şey bulamıyorum. ne sancım, ne bulantımi ne hareketler hiç bi şey yok. Şu kabızlık ve oburlukta olmasa şüphe edecem kendimden, ulan yemekle beraber de çocuğu da mı öğüttüm diye...
kızlar yaa kendi kendime kaşındım ben evim temizlencek sallıyorum ne zamandır oğlumun odasınla kendi yatak odamı değiştircem bu arada ayrı küçük bi odam var orada yük dolabım var onu da kendi odama alcam (bebişime oda açıyorum) kocacım bu akşam değiştirmeye karar verdi ben tuttum yükün içinde ne kadar battaniye yorgan varsa balkona atıyorum hava alsın şimdi de gözüm korktu yoruldumm zaten akşam olmak üzere ne diye böyle bi işe kalkıştıysamm üüfff yaaaa
selam kızlar enim iki gündür sol kasığımda acayip batmalar oluo. dün az daha acile gidecektim bulantıdan kusmaktan halim kalmadı. dün sabah kahvaltı yapptım otobüste çıkardım dahada bişe yemedim çok fenaydı.
tam yazıcaktım zeyracım nerelerdesinn.. hiç sesin soluğun çıkmıyoo diyee :))))
canımm. çok geçmiş olsunnn... sen batma da olsa dayanılmaz bişey olursa acile gitmekten çekinme canım benim... en fazla ultrasonda bebişini görür rahatlarsın zemuszemus bu arada hangi hast. hangi doktora gidiyosun cnım?
kıyamam bidenem yaa.. inşallah tez zamanda tamamen geçer baş ağrın :Saruboceq: opuyorumnanaktanburdayım canım benim 2 günden beri bitanem yeni yeni kendime geliyorum tatlışopuyorumnanaktan
sühendan benderli zübeydede görev yapıo ya sen
batuhanım... ben kendi adıma gayet iyiyim canımm.. bebişimde iyidir inş.. bir sıkıntımızyok allaha şükür.. bulantılarımız da kesildi gibi 4-5 gündür.. ama bu sebepten çok yemek yiyorum yaa
sen nasılsın güzelimm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?