neyse kızlar ben yemek yapmaya kadar gideyim zar zor yiyeceğim artık ne yapim görüşürüz güzel annişler hepiniz öpüldünüz
evet çok yoğun gece ikide bile sıra akmaya gelen var ama napayım iki ay değşik doktora gittim sürekli değişmekte istemiorum zübeydeye her gittiğimde hasta oluorum tahliliçinmecbur gidiorum acayip kalabalık.karnını şişiren orda
Slm fıstıklarım hepİnİz İyİsİnİzdİr umarım. Bulantılara batmalara sabır dİorum Şekerlerİm. Allah hepİmİze Çekİlmez dert vermesİn yeterkİ bunlar bebİŞler İÇİn. Çok ŞÜkr her zaman halİmİze.dÜn doĞum gÜnÜmdÜ 5İnde de yeĞenİm oldu Çok mutluyum allah bİzede kucaĞımıza almayı nasİp etsİn. Herkesİ Öperİm....
ya kızlar a. almia, tarhan yok ne zamandır. Bilgisi olan var mı benmi kaçırıyorum aralarda:?
Slm fıstıklarım hepİnİz İyİsİnİzdİr umarım. Bulantılara batmalara sabır dİorum Şekerlerİm. Allah hepİmİze Çekİlmez dert vermesİn yeterkİ bunlar bebİŞler İÇİn. Çok ŞÜkr her zaman halİmİze.dÜn doĞum gÜnÜmdÜ 5İnde de yeĞenİm oldu Çok mutluyum allah bİzede kucaĞımıza almayı nasİp etsİn. Herkesİ Öperİm....
ben hamiş kaldım kalalı evde yemek yapmadım, mutfağa girdiğim an öğürmeye başlıyodum ama şimdilerde daha iyiyim. Yine de yapmıyorum ama korkuyorum yine öyle olurum diye. Kocişim sağolsun yapıyor yada kayınvalide veya annemlerde yiyoruz :)
ya kızlar a. almia, tarhan yok ne zamandır. Bilgisi olan var mı benmi kaçırıyorum aralarda:?
kızlarr .. yaa sizinle bişey paylaşmak istiyorum...
dün kızımı okula almaya gittim... bahçede zilin çalmasını bekliyoruzz... aynı sınıfta geçen yıl anaokulundan da arkadaşı olan bir çocuk var.. annesiyle bende sınıf annesi olduğumuz için samimiydik.. neyse.. o da 2 ay önce 13 haftalık bebeğini düşük yapmışş.. aynı zamanlarda bırakmıştık korunmayı fln... 1 yıldır istiyodu onlarda.. neyse zaten olayıduyduğumda feci üzülmüştüm ama yapıcak bişiyimiz yok.. sonuçta bende bir düşük yaptım... eee iştee çok uzattım... bahçede beklerken benim kasığıma herzamanki batmalardan oldu.. içerden biri çimdiriyomuş gibi :)) benim yüzüm değişti sanırım noldu dedii.. bende söyledim.. bana ne dese beğenirsiniz.. tamam işte benimde öyle çok batıyodu.. bak nolduu.. haha batsın batsınn.. sonu böyle olcak işte.. ayy bir üzüldüm bir üzüldüm anlatamam... neden öyle davrandı anlam veremedim...
hoşgeldin canım. İyi ki doğmuşsun nice yıllara sevdiklerinle ve bebişinle sağlıklı hayat diliyorum senin için hihoyyyt
benimki de 3'üydü cumartesi harika bir doğumgünü yaşattı kocam bana sağolsun valla ilk defa böyle kutlandı doğum günüm opuyorumnanaktan
sen baya iyimisin canim ben kayinvalideyle yasadigim halde arada kendim yapmak zorunda kaliyom
bende evdeki herseyden tiksiniyorum hele cig etten iggggggg demesi bile bulandiriyo
ama malesef bi yandanda hasta degilim mecbur yapiyorum esim icin
selam canim hosgelmisin gecmis dogum gününü kutliyalim bari
ayrica gözün aysin yegenin olmus oglanmi kizmi ?
CANIMIN İÇİ SAĞOLASIN EKSİK OLMA ERKEKİMİZ OLDU KEREM PAŞAMIZ
kayınvaliden yapsın nasıl kıyıyo sana canım :) yaa şaka bi yana yapabilsem bende yapıcam da işte yapamıyorum şimdilerde iyiyim ama denemekten korkuyorum yine öyle olucam diyee mafoldumben
ne güzel tekrardan gözün aydin
ben geldim,pazara gitmiştim,sırf kabak bakmaya hemde,nese biyerde buldum ,artık annem akşam halleder,babacımda turşuluk almış bana kıyamam onuda anniş kurar bi zahmet....pazardan geldim ama çok kötü oldum yemek yaptım,azcık uyudum pişene kadar....eee sizler ne yapıyorsnuz bakalım....
ay ben nerden bulacam kabagi ya dünden beri canim istiyo
ama gerci olsa kim yapacak en iyisi unutmaksenağlama
bende yazmıştım sana canım görmedin sanırım...
ben geldim,pazara gitmiştim,sırf kabak bakmaya hemde,nese biyerde buldum ,artık annem akşam halleder,babacımda turşuluk almış bana kıyamam onuda anniş kurar bi zahmet....pazardan geldim ama çok kötü oldum yemek yaptım,azcık uyudum pişene kadar....eee sizler ne yapıyorsnuz bakalım....
hoşgeldin canım. Yorulmuşsundur pazarda bende hemen yoruluyorum ve uykum geliyo. Ama yürümek, dolanmakta lazım işte nasıl olcak bu CADIARZU
iyi hadi annişin bi güzel yapsın tatlını afiyet olsun sana şimdiden canım :lepi:
bende görmüyorum o arkadaşları ne zamandır. inşallah kötü birşey yoktur.
ruzeninde bugün baya yoğun sanırım. gelsede yemek konuşsak kaydirigubbakcemile3. acıktım vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bence dene canim yavas yavas artik kendimizi toplamamiz lazim degilmi
kendini iyi hisediyorsan tabiki:icecream:
bence dene canim yavas yavas artik kendimizi toplamamiz lazim degilmi
kendini iyi hisediyorsan tabiki:icecream:
ne güzel tekrardan gözün aydin
ay ben nerden bulacam kabagi ya dünden beri canim istiyo
ama gerci olsa kim yapacak en iyisi unutmaksenağlama
ahh canım benim ya ,benim de hiç aklımda yoktu ama ,insanın canı çekince kötü oluyo ,ya algidanın kabak tatlısı varmış dondurmalı belki ondan bulursun büyük marketlerde yada kuruyemişçilerde varmış canım banada bir arkadaşım söledi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?