bende yazmıştım sana canım görmedin sanırım...
hoşgeldin canım. Yorulmuşsundur pazarda bende hemen yoruluyorum ve uykum geliyo. Ama yürümek, dolanmakta lazım işte nasıl olcak bu CADIARZU
iyi hadi annişin bi güzel yapsın tatlını afiyet olsun sana şimdiden canım :lepi:
ewt canım yürümek çok sağlıklıymış ama ben çok çabuk yoruluyorum....çok saol canım benim ......
kızlarr doğum günü olanlara nice sağlıklı yıllar diliyorum..
bende kapatıyorum artıkk.. biraz uzanıp dinleneyim diyorum.. sonra da okula giderim.. kocişim geç gelicekse akam girerim ödevler bitince.. şimdilik byy..
öptüm herkesiii..
hehe:))) şimdi geldim canım benim,yemek deme bana canım çekti gene bişiler onu yaptım....ama tahminimce çoğu kişinin nefret ettiği bir sebzedir bu.....pazara çıktımya canım aklıma olmadık seyelr geldi hadi hepsinden aldım diyelim kim pişircek onları ki......nese sürekli yemem gereken sebzeler varmış vitamin yönünden zengin onlardann aldım geldim...acıktınmı canım kıyamam ya ben yemek yapmıştım hemen yolliyim bi tabak..
güle güle canımcım..
tatlım şu nefret edilen sebzeyi merak ettim :bbo: pırasa mı. ben çok severim kaydirigubbakcemile3 bol bol vitamin almamız lazım zaten artık canım bebişler bizden besleniyor elimizden geldiği kadar sebze yemeliyiz . pazar keyfi bir başka oluyor ya evlenmeden önce annemle giderdik ama şimdi yeni oturduğum yerde nerde kuruluyor hiç bilmiyorum .
kızlarr doğum günü olanlara nice sağlıklı yıllar diliyorum..
bende kapatıyorum artıkk.. biraz uzanıp dinleneyim diyorum.. sonra da okula giderim.. kocişim geç gelicekse akam girerim ödevler bitince.. şimdilik byy..
öptüm herkesiii..
bence dene canim yavas yavas artik kendimizi toplamamiz lazim degilmi
kendini iyi hisediyorsan tabiki:icecream:
ahh canım benim ya ,benim de hiç aklımda yoktu ama ,insanın canı çekince kötü oluyo ,ya algidanın kabak tatlısı varmış dondurmalı belki ondan bulursun büyük marketlerde yada kuruyemişçilerde varmış canım banada bir arkadaşım söledi....
avusturadayim burdada varmidir acep
ama benim firinda annemizin yaptigindan canim istiyo ya kaydirigubbakcemile3
bende cok oldum ama annacim cok uzak simdi desem akli kalir of fo
yok canım kereviz.....herkez nefret eder ama nedense bende acayip sewerim....nese bulunmuycak bir sebze değil enazından tüm yut genelinde yaygın olarak satılıyor....a.s
gerçekten bende nefret ederim kaydirigubbakcemile3 ama besin değeri yüksek bebişine yarasın annesi :CüvCüv:
neyse kizlar bende oglum uyurken azcik kestireyim
görüsürüz allahin izniyle insallah
ya acayiip güzel bir aroması var ,bende nedense çok severim ama portakallı olursa iki kat lezzetli olur hani....ımmm.ımmmmcokacimcoook
bende ekşili yemeğini severim. zeytinyağlı. hele yaprakları varya off... hakkaten can çekkiyor kızlar burda konuştukça. Neyse yarın pazar var aldırırım ve yaptırırım. Benim yemek yapan çalışanım var çok şükür.
kızlar bugün bebişime ilk kez kendim bişi aldım ....pazardan çorap aldım çok şirinler yaaa.....güle güle giysin bebişim....
güle güle giysin inşallahhhhhh:)) benimde aklıma geldi ilk evlendiğimizde bi biberon seti gelmişti hediye bende onun fotografını çekip koyayım bari:))
Kızlarr ben çıkıyorum yavaştan, evime gidip dinlenmek istiyorummm :)
İyi bakın kendinize ve bebişlerinize
kızlar bugün bebişime ilk kez kendim bişi aldım ....pazardan çorap aldım çok şirinler yaaa.....güle güle giysin bebişim....
Kızlar doktora gittim test sonuçlarmı gösterdim herşey yolundaymış.Haber vereyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?