2010 Nisan Anneleri

güle güle canımcım..

tatlım şu nefret edilen sebzeyi merak ettim :bbo: pırasa mı. ben çok severim kaydirigubbakcemile3 bol bol vitamin almamız lazım zaten artık canım bebişler bizden besleniyor elimizden geldiği kadar sebze yemeliyiz . pazar keyfi bir başka oluyor ya evlenmeden önce annemle giderdik ama şimdi yeni oturduğum yerde nerde kuruluyor hiç bilmiyorum .

gebelikte alınması gerekli besinler:süt-yoğurt-peynir-yumurta-balık yada ton balığı-tavuk eti-yağsız sığır eti-portakal-greyfurt-çilek-domates-kırmızı yada yeşil biber-brokoli-ıspanak-kavun -kuru incir-marul-patates-elma-kuşkonmaz-ananas-taze bamya-buğday-yulaf-bezelye-pirinç-soya fasulyesi ve soya ürünleri.....
bir öğün içinde mutlaka bu besinlerden birini tüketmek çok sağlıklıymış vitamin ve mineral açısından zengin gıdalarmış ve bebğin gelişimi içinde çok faydası varmış....bende yavaş yavaş yiyemediklerimide tüketmeye başlıycam kızlar....

yok canım kereviz.....herkez nefret eder ama nedense bende acayip sewerim....nese bulunmuycak bir sebze değil enazından tüm yut genelinde yaygın olarak satılıyor....a.s

selametle canim

yok canım kereviz.....herkez nefret eder ama nedense bende acayip sewerim....nese bulunmuycak bir sebze değil enazından tüm yut genelinde yaygın olarak satılıyor....a.s

gerçekten bende nefret ederim kaydirigubbakcemile3 ama besin değeri yüksek bebişine yarasın annesi :CüvCüv:

gerçekten bende nefret ederim kaydirigubbakcemile3 ama besin değeri yüksek bebişine yarasın annesi :CüvCüv:

ya acayiip güzel bir aroması var ,bende nedense çok severim ama portakallı olursa iki kat lezzetli olur hani....ımmm.ımmmmcokacimcoook

kızlar bugün bebişime ilk kez kendim bişi aldım ....pazardan çorap aldım çok şirinler yaaa.....güle güle giysin bebişim....

ya acayiip güzel bir aroması var ,bende nedense çok severim ama portakallı olursa iki kat lezzetli olur hani....ımmm.ımmmmcokacimcoook

bende ekşili yemeğini severim. zeytinyağlı. hele yaprakları varya off... hakkaten can çekkiyor kızlar burda konuştukça. Neyse yarın pazar var aldırırım ve yaptırırım. Benim yemek yapan çalışanım var çok şükür.

kızlar bugün bebişime ilk kez kendim bişi aldım ....pazardan çorap aldım çok şirinler yaaa.....güle güle giysin bebişim....

Kızlarr ben çıkıyorum yavaştan, evime gidip dinlenmek istiyorummm :)

ıyi bakın kendinize ve bebişlerinize

sende bendensin desene ,yiyelim güzelim çünkü çok faydalıymış.....ben her şeklini severim nedensecokacimcoook

güle güle giysin inşallahhhhhh:)) benimde aklıma geldi ilk evlendiğimizde bi biberon seti gelmişti hediye bende onun fotografını çekip koyayım bari:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…