Kızlar doktora gittim test sonuçlarmı gösterdim herşey yolundaymış.Haber vereyim dedim
kızlarr .. yaa sizinle bişey paylaşmak istiyorum...
dün kızımı okula almaya gittim... bahçede zilin çalmasını bekliyoruzz... aynı sınıfta geçen yıl anaokulundan da arkadaşı olan bir çocuk var.. annesiyle bende sınıf annesi olduğumuz için samimiydik.. neyse.. o da 2 ay önce 13 haftalık bebeğini düşük yapmışş.. aynı zamanlarda bırakmıştık korunmayı fln... 1 yıldır istiyodu onlarda.. neyse zaten olayıduyduğumda feci üzülmüştüm ama yapıcak bişiyimiz yok.. sonuçta bende bir düşük yaptım... eee iştee çok uzattım... bahçede beklerken benim kasığıma herzamanki batmalardan oldu.. içerden biri çimdiriyomuş gibi :)) benim yüzüm değişti sanırım noldu dedii.. bende söyledim.. bana ne dese beğenirsiniz.. tamam işte benimde öyle çok batıyodu.. bak nolduu.. haha batsın batsınn.. sonu böyle olcak işte.. ayy bir üzüldüm bir üzüldüm anlatamam... neden öyle davrandı anlam veremedim...
Kızlar doktora gittim test sonuçlarmı gösterdim herşey yolundaymış.Haber vereyim dedim
kızlar akşama ne yaptınız ya aklıma bişey gelmiyor.midemde kötü oldu bugün birkaç gündür yoktu.kendi kendime nazar değdrdim
kızlar kimseden se çıkmıyor hayırdır
Bugün çok sakin burası yaa.Nazar mı deydi acaba
kızlar bugün bebişime ilk kez kendim bişi aldım ....pazardan çorap aldım çok şirinler yaaa.....güle güle giysin bebişim....
tabiki genç ve güzelsin benim fıstığım ,aaa kızcem ama şimdi bebişler böle bizi sersem yapıyo bende unutuyorum herseyi merak etme tatlım....akşama en kolayını söliyim ben sana menemen yap çay demle,birde turşu kavur yanına ımmm ımm sen yap bende geliyorum....bende bugün pazardan karalahana aldım inşlh yarın yapıcam,tazecik bulamadım ama olsun bide bizim oraların mısır unu olcek emme ,bi bakarım belki annemde vardır....cokacimcoook
valla çok unutkanım canım.lahmacun istedk canım akşama napim artık.karalahananın nesini yapcan?çorbasını mı,armasını mı yoksa diblesini mi?dibleyi biliyosun dimi*gerçi annen yapardır.yaz adresini ben sana yollayacağım mısır unu yoksa yazın geldiğinde ancak
aaaa süpper bulamazsam eğer canım isterim valla( bu hamilelik beni iycene arsız yaptı) çorbasını yapcam canım anneme yaptırmam ama ben yaparım ......kaydirigubbakcemile5
estağfirullah canım bana demiyeceksinde kime diyeceksin.iste tabi ben yolarım sana
merhabalar nasılsınız bakim inş iisinizdir okuyacak zamanım yok valla bugün işim vardı hiç açamadım gezmeyede gittim çok zor bi yemekte yaptım hiç sölemi canınız çeker bebeişleri etkilemesin mazaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?