2010 Nisan Anneleri

Kusura bakma arkadsinla samimiyetlik dereceni bilmiyorum am aterbiyesizlik yapmis nasil böyle birseyi bebek bekleyen bir anneye söyleyebilir ya sen kafana takma gülüm ALLAH in dedigi olur herkesde ayni seyler oluyor

Kızlar doktora gittim test sonuçlarmı gösterdim herşey yolundaymış.Haber vereyim dedim

bir güzel haber daha.sonuçlarının iyi çıktığına sevindim.cinsiyeti belli olmuşmuydu senin?hatırlayamadı.ahhhhhh ben yaşlandım diyorumda ruzenin daha gençsin diyor ...

kızlar akşama ne yaptınız ya aklıma bişey gelmiyor.midemde kötü oldu bugün birkaç gündür yoktu.kendi kendime nazar değdrdim

kızlar akşama ne yaptınız ya aklıma bişey gelmiyor.midemde kötü oldu bugün birkaç gündür yoktu.kendi kendime nazar değdrdim

tabiki genç ve güzelsin benim fıstığım ,aaa kızcem ama şimdi bebişler böle bizi sersem yapıyo bende unutuyorum herseyi merak etme tatlım....akşama en kolayını söliyim ben sana menemen yap çay demle,birde turşu kavur yanına ımmm ımm sen yap bende geliyorum....bende bugün pazardan karalahana aldım inşlh yarın yapıcam,tazecik bulamadım ama olsun bide bizim oraların mısır unu olcek emme ,bi bakarım belki annemde vardır....cokacimcoook

selam kizlar yemek felan yiyim geliyorum ok

kızlar bugün bebişime ilk kez kendim bişi aldım ....pazardan çorap aldım çok şirinler yaaa.....güle güle giysin bebişim....

insallah canim güle güle giysin

Kızlar doktora gittim test sonuçlarmı gösterdim herşey yolundaymış.Haber vereyim dedim

süper cok sevindim adina

valla çok unutkanım canım.lahmacun istedk canım akşama napim artık.karalahananın nesini yapcan?çorbasını mı,armasını mı yoksa diblesini mi?dibleyi biliyosun dimi*gerçi annen yapardır.yaz adresini ben sana yollayacağım mısır unu yoksa yazın geldiğinde ancak

aaaa süpper bulamazsam eğer canım isterim valla( bu hamilelik beni iycene arsız yaptı) çorbasını yapcam canım anneme yaptırmam ama ben yaparım ......kaydirigubbakcemile5

aaaa süpper bulamazsam eğer canım isterim valla( bu hamilelik beni iycene arsız yaptı) çorbasını yapcam canım anneme yaptırmam ama ben yaparım ......kaydirigubbakcemile5

estağfirullah canım bana demiyeceksinde kime diyeceksin.iste tabi ben yolarım sana

merhabalar nasılsınız bakim inş iisinizdir okuyacak zamanım yok valla bugün işim vardı hiç açamadım gezmeyede gittim çok zor bi yemekte yaptım hiç sölemi canınız çeker bebeişleri etkilemesin mazaallah

iyyiz şekerim valla,amann söleme canım ortalık gene toz duman olur hele birde zorsa benim gibi çalışanlar yandılar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…