2010 Nisan Anneleri

s.a Kıslar ben geldim.Doktordan geldik teyzeleri.ıkili testimiz güzel çıkmış çokşükür.Kızımıda götürdüm bahane olarak dedim kardeşini görmek istiyor, bebişi bi kez daha gördüm.:teytey:Uyuyordu miniğim.Doktorumuz biraz uğraştı ama şöyle bir elini kaldırdı başka hareket etmedi:)

a.s. canım.sonuçların iyi çıktığına sevindim.gözün aydın canım.Allahım sağlıkla kucağımıza alacağımız zamanlarıda göstersin.

cok sevindim canim adinaopuyorumnanaktan

canım hayırlı haberlerin olsun inşallah bende bu sabah gittim.şükürler olsun doktor normal dedi.test istemicem senden 3lü yapalım dedi.bende tamam dedim.yani 2li yapmadım ben bugün onun için gitmiştim.
Bebişin iyiymiş ya gerek duymamış doktorun ne güzel.zemuszemus

slm kızlar bende geldim yarın doktora gidicem bende 11 haftadayım doktor yarın ikili test istermi bide özelde çok pahalımı oluyo bu test bilen varmı içinizde
canım ben özel hastanede yaptırdım ayrı bir ücret talepleri olmadı.Sadece muayeneye 10 lira alıyorlar(sağlık personeli oluncada 8)

maynak karı uyuz mu ne bacım bu.Tövbe tövbe.İnsanın sinirlerini hoplatıyor böyleleri.Rabbim herkesin gönlünden geçeni versin deseydin keşkeklava:Gülüyor bide ha terbiyesiz.Bebişin yeri genişliyor canım ondandır sen içini ferah tutopuyorumnanaktan

Yavaş öğüt kıs kaydirigubbakcemile3Sonra Olmasın ne güzel bulantı kusma keyfine bak ohhhh sefam olsun de canım.

canımm kendini yorma o kadar.Ne olur ne olmaz Allah korusunŞeniz

geçmiş olsun Sürekliyse kusman ve kilo kaybın doktoruna git derim ben

Nice yıllara canım.Yeğenin içinde gözün aydın.Seneye inşallah bebişinle kutlarsınkaydirigubbakcemile5

Eline sağlık yapanların ne güzel sende keyfini sürvereliniortak

ya kızlar a. almia, tarhan yok ne zamandır. Bilgisi olan var mı benmi kaçırıyorum aralarda:?
Bende rastlamadım canım inşallah iyilerdir.

Kaynanan gençse ne işe yarıyor canım ya.Nasıl insanlar anlamıyorum ben böyle olanları.

kızlar bugün bebişime ilk kez kendim bişi aldım ....pazardan çorap aldım çok şirinler yaaa.....güle güle giysin bebişim....
oyy oyyy maşallah hayırlısıyla güzel günlerde giysin.Resmini eklersin artıkınopuyorumnanaktan

Kızlar doktora gittim test sonuçlarmı gösterdim herşey yolundaymış.Haber vereyim dedim
Gözün aydın çok sevindim canım.

kızlar akşama ne yaptınız ya aklıma bişey gelmiyor.midemde kötü oldu bugün birkaç gündür yoktu.kendi kendime nazar değdrdim
Ben doktordan sonra kocacığa söyledim güzel bir yere yemeğe gittik.Okadar yemişimki sığamıyorum.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

a.s. canım.sonuçların iyi çıktığına sevindim.gözün aydın canım.Allahım sağlıkla kucağımıza alacağımız zamanlarıda göstersin.

Saolasın canım benim.İnşallah o günleride hep beraber yaşayıp mutluluktan ağlarız.Şeniz

canımm çok sevindim yaa....bebişin iyi olmasına,testide güzel çıkmış yaaa rabbim bizlerede iyi haber almayı nasip etsin inşlh....:1hug:

canımm çok sevindim yaa....bebişin iyi olmasına,testide güzel çıkmış yaaa rabbim bizlerede iyi haber almayı nasip etsin inşlh....:1hug:
iNŞALLAH CANIM İNŞALLAH.opuyorumnanaktanHER GÜZEL HABERDE ÇOK MUTLU OLUYORUM BEN.

insallah valla
bende bebegimi göreli 1 hafta oldu simdiden özledim:a015:
ya kizlar ben hic dikkat etmiyom kendime
cok dikkatsiz hareket ediyom
ozamanda sanki icimden bisey kopuyor saniyorum cok sansi oluyo

ne güzel yaa ne güzel yaa ii fikir valla bend eöle yapayım en iyisi arada bir cinsiyeti belli değilmi daha

canlarım ben çıkıyorum yarın görüşmek üzere inşlh bugünki gibi durgun olmayız öpüyorum hepinzi.....kendinize ve bebişe iyi bakın olurmu benim midem çok berbat acil eve gitmek istiyorum....

kızlar dün ne oldu sabaha karşıydı mide bulantısı ile uyandım neyse karnıma bişey yok zaten safranlı su attım dışarı neyse geldim uyumaya çalışıyom ama yok olmuyo sol tarafa doğru uydum bi kıpırtı içimde hissettim yani mutlaka bebekti gaz olması için karnımda bişey olması lazım ki hiç bişey yok bağırsaklarda normal oğlumdanda tecrübeliyim yaa anlıyorum yani gazmı yoksa kıpırtımı sonra netten baktım 13. haftada hissedebiliyomuş ikinci bebeği olanlar ama ilk bebeklerine hamile olanlar 16 ile 20. haftalar arası hisedermiş valla ben hissettim öle çok harket değil sadece ağır ağır bi dönme gibi kıpırtı sadece darısı başınıza

canlarım ben çıkıyorum yarın görüşmek üzere inşlh bugünki gibi durgun olmayız öpüyorum hepinzi.....kendinize ve bebişe iyi bakın olurmu benim midem çok berbat acil eve gitmek istiyorum....

ben geldim sen gidiyon geçmiş olsun canım bu durgun halinizse 40 sayfadan fazla birikmiş sabahtandır ben giremedim yaa sende kendine ii bak yiyebilirsen 1 kaşık bal ye çok rahatlatıyo

insallah valla
bende bebegimi göreli 1 hafta oldu simdiden özledim:a015:
ya kizlar ben hic dikkat etmiyom kendime
cok dikkatsiz hareket ediyom
ozamanda sanki icimden bisey kopuyor saniyorum cok sansi oluyo
Olmaz ama dikkat etmelisin canım yazemuszemus

ne güzel yaa ne güzel yaa ii fikir valla bend eöle yapayım en iyisi arada bir cinsiyeti belli değilmi daha
Malesef sırtı dönük uyuyordu.Ben hemen doktora kalbi atıyor değilmi dedim.Herşey yolunda rahat ol dedi.cinsiyet malesef bişey demedi.Ben 2 lide ki beta hcg yi söyledim ilk senden duyuyorum dedi güldük:))

öpüldün canım.a.sgeçmiş olsundüzelirsin inşallahopuyorumnanaktan

ne bilim ya sanki acemi gibi davranabiliyorum bazen
oglumda dahada dikkatsizdim ama ne bilim acemilikmiydi bukadar
sancim olmuyordu yada ben normal saniyordum
valla bazen kendimi kaybediyorum
isin ne otur kalk biraz naz yap iste
ne isin var

bişey diyecem kaan kocatepenin sitesinde yazıyodu ultrason resminde vücüda paralelse kız yataysa erkek olurmuş bazı doktorlaar cinsiyet thminini öle anlıyo 13. hafta gebeliğinde yazıyo okuyun isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…