kızlar mutfaktaydım yemek yaptım sölim mi ne yaptm zemuszemus
:1hug:
s.a Kıslar ben geldim.Doktordan geldik teyzeleri.İkili testimiz güzel çıkmış çokşükür.Kızımıda götürdüm bahane olarak dedim kardeşini görmek istiyor, bebişi bi kez daha gördüm.:teytey:Uyuyordu miniğim.Doktorumuz biraz uğraştı ama şöyle bir elini kaldırdı başka hareket etmedi:)
s.a Kıslar ben geldim.Doktordan geldik teyzeleri.İkili testimiz güzel çıkmış çokşükür.Kızımıda götürdüm bahane olarak dedim kardeşini görmek istiyor, bebişi bi kez daha gördüm.:teytey:Uyuyordu miniğim.Doktorumuz biraz uğraştı ama şöyle bir elini kaldırdı başka hareket etmedi:)
Bebişin iyiymiş ya gerek duymamış doktorun ne güzel.zemuszemuscanım hayırlı haberlerin olsun inşallah bende bu sabah gittim.şükürler olsun doktor normal dedi.test istemicem senden 3lü yapalım dedi.bende tamam dedim.yani 2li yapmadım ben bugün onun için gitmiştim.
canım ben özel hastanede yaptırdım ayrı bir ücret talepleri olmadı.Sadece muayeneye 10 lira alıyorlar(sağlık personeli oluncada 8)slm kızlar bende geldim yarın doktora gidicem bende 11 haftadayım doktor yarın ikili test istermi bide özelde çok pahalımı oluyo bu test bilen varmı içinizde
maynak karı uyuz mu ne bacım bu.Tövbe tövbe.İnsanın sinirlerini hoplatıyor böyleleri.Rabbim herkesin gönlünden geçeni versin deseydin keşkekızlarr .. yaa sizinle bişey paylaşmak istiyorum...
dün kızımı okula almaya gittim... bahçede zilin çalmasını bekliyoruzz... aynı sınıfta geçen yıl anaokulundan da arkadaşı olan bir çocuk var.. annesiyle bende sınıf annesi olduğumuz için samimiydik.. neyse.. o da 2 ay önce 13 haftalık bebeğini düşük yapmışş.. aynı zamanlarda bırakmıştık korunmayı fln... 1 yıldır istiyodu onlarda.. neyse zaten olayıduyduğumda feci üzülmüştüm ama yapıcak bişiyimiz yok.. sonuçta bende bir düşük yaptım... eee iştee çok uzattım... bahçede beklerken benim kasığıma herzamanki batmalardan oldu.. içerden biri çimdiriyomuş gibi :)) benim yüzüm değişti sanırım noldu dedii.. bende söyledim.. bana ne dese beğenirsiniz.. tamam işte benimde öyle çok batıyodu.. bak nolduu.. haha batsın batsınn.. sonu böyle olcak işte.. ayy bir üzüldüm bir üzüldüm anlatamam... neden öyle davrandı anlam veremedim...
Yavaş öğüt kıs kaydirigubbakcemile3Sonra Olmasın ne güzel bulantı kusma keyfine bak ohhhh sefam olsun de canım.selam kızlar. sabahtan beri okuyorum ama yazacak bi şey bulamıyorum. ne sancım, ne bulantımi ne hareketler hiç bi şey yok. Şu kabızlık ve oburlukta olmasa şüphe edecem kendimden, ulan yemekle beraber de çocuğu da mı öğüttüm diye...
canımm kendini yorma o kadar.Ne olur ne olmaz Allah korusunŞenizkızlar yaa kendi kendime kaşındım ben evim temizlencek sallıyorum ne zamandır oğlumun odasınla kendi yatak odamı değiştircem bu arada ayrı küçük bi odam var orada yük dolabım var onu da kendi odama alcam (bebişime oda açıyorum) kocacım bu akşam değiştirmeye karar verdi ben tuttum yükün içinde ne kadar battaniye yorgan varsa balkona atıyorum hava alsın şimdi de gözüm korktu yoruldumm zaten akşam olmak üzere ne diye böyle bi işe kalkıştıysamm üüfff yaaaa
geçmiş olsun Sürekliyse kusman ve kilo kaybın doktoruna git derim benselam kızlar enim iki gündür sol kasığımda acayip batmalar oluo. dün az daha acile gidecektim bulantıdan kusmaktan halim kalmadı. dün sabah kahvaltı yapptım otobüste çıkardım dahada bişe yemedim çok fenaydı.
Nice yıllara canım.Yeğenin içinde gözün aydın.Seneye inşallah bebişinle kutlarsınkaydirigubbakcemile5Slm fıstıklarım hepİnİz İyİsİnİzdİr umarım. Bulantılara batmalara sabır dİorum Şekerlerİm. Allah hepİmİze Çekİlmez dert vermesİn yeterkİ bunlar bebİŞler İÇİn. Çok ŞÜkr her zaman halİmİze.dÜn doĞum gÜnÜmdÜ 5İnde de yeĞenİm oldu Çok mutluyum allah bİzede kucaĞımıza almayı nasİp etsİn. Herkesİ Öperİm....
Eline sağlık yapanların ne güzel sende keyfini sürben hamiş kaldım kalalı evde yemek yapmadım, mutfağa girdiğim an öğürmeye başlıyodum ama şimdilerde daha iyiyim. Yine de yapmıyorum ama korkuyorum yine öyle olurum diye. Kocişim sağolsun yapıyor yada kayınvalide veya annemlerde yiyoruz :)
Bende rastlamadım canım inşallah iyilerdir.ya kızlar a. almia, tarhan yok ne zamandır. Bilgisi olan var mı benmi kaçırıyorum aralarda:?
Kaynanan gençse ne işe yarıyor canım ya.Nasıl insanlar anlamıyorum ben böyle olanları.sen baya iyimisin canim ben kayinvalideyle yasadigim halde arada kendim yapmak zorunda kaliyom
bende evdeki herseyden tiksiniyorum hele cig etten iggggggg demesi bile bulandiriyo
ama malesef bi yandanda hasta degilim mecbur yapiyorum esim icin
bende görmüyorum canim
oyy oyyy maşallah hayırlısıyla güzel günlerde giysin.Resmini eklersin artıkınopuyorumnanaktankızlar bugün bebişime ilk kez kendim bişi aldım ....pazardan çorap aldım çok şirinler yaaa.....güle güle giysin bebişim....
Gözün aydın çok sevindim canım.Kızlar doktora gittim test sonuçlarmı gösterdim herşey yolundaymış.Haber vereyim dedim
Ben doktordan sonra kocacığa söyledim güzel bir yere yemeğe gittik.Okadar yemişimki sığamıyorum.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızlar akşama ne yaptınız ya aklıma bişey gelmiyor.midemde kötü oldu bugün birkaç gündür yoktu.kendi kendime nazar değdrdim
a.s. canım.sonuçların iyi çıktığına sevindim.gözün aydın canım.Allahım sağlıkla kucağımıza alacağımız zamanlarıda göstersin.
maaşallah canım ne kadar güzel çıkmışsın bu fotoğrafında da....
Ç:lepi:OK SAOLASIN CANIM.iNŞALLAH HEPİMİZİN HEP GÜZEL HABERLERİNİ PAYLAŞIRIZ.cok sevindim canim adinaopuyorumnanaktan
iNŞALLAH CANIM İNŞALLAH.opuyorumnanaktanHER GÜZEL HABERDE ÇOK MUTLU OLUYORUM BEN.canımm çok sevindim yaa....bebişin iyi olmasına,testide güzel çıkmış yaaa rabbim bizlerede iyi haber almayı nasip etsin inşlh....:1hug:
canlarım ben çıkıyorum yarın görüşmek üzere inşlh bugünki gibi durgun olmayız öpüyorum hepinzi.....kendinize ve bebişe iyi bakın olurmu benim midem çok berbat acil eve gitmek istiyorum....
resim değiştirip durma maşallah güzelsin nazar değer hasta olursun, Allah korusun.çok saol canım benim....kaydirigubbakcemile5
canlarım ben çıkıyorum yarın görüşmek üzere inşlh bugünki gibi durgun olmayız öpüyorum hepinzi.....kendinize ve bebişe iyi bakın olurmu benim midem çok berbat acil eve gitmek istiyorum....
Olmaz ama dikkat etmelisin canım yazemuszemusinsallah valla
bende bebegimi göreli 1 hafta oldu simdiden özledim:a015:
ya kizlar ben hic dikkat etmiyom kendime
cok dikkatsiz hareket ediyom
ozamanda sanki icimden bisey kopuyor saniyorum cok sansi oluyo
Malesef sırtı dönük uyuyordu.Ben hemen doktora kalbi atıyor değilmi dedim.Herşey yolunda rahat ol dedi.ne güzel yaa ne güzel yaa ii fikir valla bend eöle yapayım en iyisi arada bir cinsiyeti belli değilmi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?