ah canımmmm.. kıyamammm :teselli: aynı şehirde olsak gelirdim valla kızz... opuyorumnanaktan bende ayayip tıkınıyorum canımm.. karnımı doyurdum ama eski tatlı seven günlerimegeri dönüyorum sanırımm.. çikolata elimden düşmez oldu yine yaa... akannehirkızlarrr napıyorsunuzzz acayip sıkıldım ben yawww....neden böle oldu şimdi bi arkadas olsa yanımda alsak meyvelermizi karşılıklı yesek iki çift laf etsekk ya çok şeymi istiyorum...
evet cnmm.. aynı zamanlara denk geliyo hesaplama da.. ama allah bilir tabii.. enim 7 yaşında kızım var güzeliimm.. o sezeryandı.. buda öyle olucak sanırımm.. sana bişiy diyiimmi benim ilkim bundan sıkıntısızdı inan.. hiçbir gebelik birbirini tutmuyo ... öyleymiş yani.. öğreniyorum kaydirigubbakcemile3 aman bebişlerimiz iyi olsunda...benim de 11+5:lepi: demek aynı günlerde doğum yapcaz..çok sevindim..senin 2. doğumun galiba...ilkler hep böle sıkıntılı mı olur :uhm:
kızzz söylermiyim hiçç..sonra da bunun sıkıntısı yaşanmasınn... kaydirigubbakcemile3 ben bile burda söylenen bişeyi aşerdiysem artık herkes aşerir... ben normalde de hamişkende öyle söylenen bişeyi canım çekmezz.. yadaçekse de 1 kaç saate geçerr.. durduk yerde aşermekbenim özelliğim.. durduk yerdeburnuma kokan bişey.. yada durduk yerde aklımagliveren bişeyi aşermek daha zevkli :roflol: kaydirigubbakcemile3Ellerine sağlık ve şimdiden afiyet olsun canım cokacimcoook
bence de isim verme hemen canımız çekiyo sonraaa
benim renklerinde bir dğişim yok cnımm... ağrı ve uçlarda bazen kaşıntı bazen acı full mevcut... hıı bideyeşil damarlar varbirkaç tane.. ama renkleri aynı sanırım... dur bi daha bakiimmm :roflol: dermişim... kaydirigubbakcemile3 eskiler derler erkek çocukta kararır diye ama benim arkadaşımın 3 kızı var.. hepsinde kapkaraydıı ve bööyle yayılmıştı siyah yerlerii... bece bu belirtiler batıl inanış gibi geliyoo.. herkes de farklı oluyo çünküü..slm kızlar yemeğimi bende az bucuk tamamladım gibi.
yaa benim göğüs uçlarım baya baya koyulaştı sizinde ölemi ki.
bulantılarım geçti istifra bu hamileliğimde de olmadı yani toplasan 4 kez falan.
oğlumda da öyle hiç bulantım olmamış istifra etmemiştim.ama bunda bulantım oldu.
haklısın canım yaa bende ofisteyim ama evde olsam böle arkadaş ortamı hep beraber hem muhabbet hem meyvemizi sebzemizi yesek ne güzel olurdu valla, ama işte durum bu :hulya:
Amin Elifcim cümlemize... Elif çok güzel isim ama çoook var o yüzden ben düşünmem sanırım Elif koymayı fisfisfis
ah canımmmm.. kıyamammm :teselli: aynı şehirde olsak gelirdim valla kızz... opuyorumnanaktan bende ayayip tıkınıyorum canımm.. karnımı doyurdum ama eski tatlı seven günlerimegeri dönüyorum sanırımm.. çikolata elimden düşmez oldu yine yaa... akannehir
evet cnmm.. aynı zamanlara denk geliyo hesaplama da.. ama allah bilir tabii.. enim 7 yaşında kızım var güzeliimm.. o sezeryandı.. buda öyle olucak sanırımm.. sana bişiy diyiimmi benim ilkim bundan sıkıntısızdı inan.. hiçbir gebelik birbirini tutmuyo ... öyleymiş yani.. öğreniyorum kaydirigubbakcemile3 aman bebişlerimiz iyi olsunda...
Ben 5 yildir yanlizim canim hep yanliz esim disinda dostum yok bu almanya denilen memleket ne dost birakiyor nede iki sohbet
yine kimse beni görmedi:sinifsinif:
ahh canım ya sende çok uzaktaymışsın gurbette zor canım valla.....bende bazen diyorum ya uzak olsaydım herkeze ne yapardım olsun iki arkadaşım olmayı versin en azından ailem burda.....tabi bide artık kk var hayatımın bir parçası:enbuyukkk:
ben gördüm ben gördüm hosgeldin tatlim nasilsin
ya bu saatlerde kimsecikler olmuyo,sonrada ben dükkanı kapayıp gidiyorum bari iki sohbet etseydik .....
canım bende bakmaya girdim çıkıyorum hemen yemeğe davetliyiz. Öptüm hepinizi
slm kızlarr
bugün giremedim hiç biraz temizlik yaptım öğleden sonra arkadaşlar geldi anca vakit bulabildim ama burda da kimsecikler kalmamış :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?