2010 Nisan Anneleri

kızlarrr napıyorsunuzzz acayip sıkıldım ben yawww....neden böle oldu şimdi bi arkadas olsa yanımda alsak meyvelermizi karşılıklı yesek iki çift laf etsekk ya çok şeymi istiyorum...
ah canımmmm.. kıyamammm :teselli: aynı şehirde olsak gelirdim valla kızz... opuyorumnanaktan bende ayayip tıkınıyorum canımm.. karnımı doyurdum ama eski tatlı seven günlerimegeri dönüyorum sanırımm.. çikolata elimden düşmez oldu yine yaa... akannehir
benim de 11+5:lepi: demek aynı günlerde doğum yapcaz..çok sevindim..senin 2. doğumun galiba...ilkler hep böle sıkıntılı mı olur :uhm:
evet cnmm.. aynı zamanlara denk geliyo hesaplama da.. ama allah bilir tabii.. enim 7 yaşında kızım var güzeliimm.. o sezeryandı.. buda öyle olucak sanırımm.. sana bişiy diyiimmi benim ilkim bundan sıkıntısızdı inan.. hiçbir gebelik birbirini tutmuyo ... öyleymiş yani.. öğreniyorum kaydirigubbakcemile3 aman bebişlerimiz iyi olsunda...

Ellerine sağlık ve şimdiden afiyet olsun canım cokacimcoook
bence de isim verme hemen canımız çekiyo sonraaa
kızzz söylermiyim hiçç..sonra da bunun sıkıntısı yaşanmasınn... kaydirigubbakcemile3 ben bile burda söylenen bişeyi aşerdiysem artık herkes aşerir... ben normalde de hamişkende öyle söylenen bişeyi canım çekmezz.. yadaçekse de 1 kaç saate geçerr.. durduk yerde aşermekbenim özelliğim.. durduk yerdeburnuma kokan bişey.. yada durduk yerde aklımagliveren bişeyi aşermek daha zevkli :roflol: kaydirigubbakcemile3
benim renklerinde bir dğişim yok cnımm... ağrı ve uçlarda bazen kaşıntı bazen acı full mevcut... hıı bideyeşil damarlar varbirkaç tane.. ama renkleri aynı sanırım... dur bi daha bakiimmm :roflol: dermişim... kaydirigubbakcemile3 eskiler derler erkek çocukta kararır diye ama benim arkadaşımın 3 kızı var.. hepsinde kapkaraydıı ve bööyle yayılmıştı siyah yerlerii... bece bu belirtiler batıl inanış gibi geliyoo.. herkes de farklı oluyo çünküü..

merhaba arkadaşlar, uzun bi aradan sonra tekrar aranızdayım.nasılsınız bakalım?
bu arada yeni gelen bayaa olmuştur diye düşünüyorum herkese hoşgeldiniz diyorum. geçmişi okuyamadım kusura bakmayın öpüyorum hepinizizemuszemus

aynen canım bende çalışıyorum ve evlendiğimden beri şöle adamakıllı bir arkadaş toplantısına katılamadım,benim evli olanlarıda bulamadım monoton bi hayat valla bazen acayip özlüyorum....

ahh ahh sorma canım valla keşke yakın olsak sen benden bıkardın artık....cumartesi günü kadınlar kulübü olarak buluşma var bahçelievlerde bakalım kısmet olursa gidicem,inşlh yeni yeni arkadaşlar bulurum kendime gidip geliriz valla insan acayip sıkılıyor ....:enbuyukkk:

Ben 5 yildir yanlizim canim hep yanliz esim disinda dostum yok bu almanya denilen memleket ne dost birakiyor nede iki sohbet

ahh canım ya sende çok uzaktaymışsın gurbette zor canım valla.....bende bazen diyorum ya uzak olsaydım herkeze ne yapardım olsun iki arkadaşım olmayı versin en azından ailem burda.....tabi bide artık kk var hayatımın bir parçası:enbuyukkk:

Haklisin bir tanem ama can arasira iki cift laf edecek gönül ariyo

ya bu saatlerde kimsecikler olmuyo,sonrada ben dükkanı kapayıp gidiyorum bari iki sohbet etseydik .....

slm kızlarr
bugün giremedim hiç biraz temizlik yaptım öğleden sonra arkadaşlar geldi anca vakit bulabildim ama burda da kimsecikler kalmamış :gitme:

slm kızlarr
bugün giremedim hiç biraz temizlik yaptım öğleden sonra arkadaşlar geldi anca vakit bulabildim ama burda da kimsecikler kalmamış :gitme:

evet canım kimsecikler yok nedense......güle güle kirlet ozaman keşke bende yapabilsem,keşkeeee........senağlama

bugün yine benim dizi günüm buda demek oluyoki,çay ve çekirdek çitleme keyfim olcek......bari binadaki hatunlarıda topliyimde azcık insan görsün gözüm,ama ben acıktım şimcik ne yesem ki......yarında kahvaltıya misafirlerim var kızlar,dükkanda ağırlıycam malumunuz çalışıyorum evden masa ve tabak falan getiririm birde küçük tüp sanırım hallolur,ee dükkan köşelrinde çok bile valla...

ruzenin ben geldim canım.yemek yaptık yedik içtik,karnım davul gibi oldu valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…