ruzenin ben geldim canım.yemek yaptık yedik içtik,karnım davul gibi oldu valla.
hoşgeldin canım ,bende çok acıktım ne yesem diye düşünüyorum evi ariyim bakim ne yemek var belki bana kardişim bi iyilik yaparda mama getirir.....
hemde sevdiğim yemekten yapmışlar valla ben istedim evde misafirde var ama ben yiycem burda zaten onalr yukarı kaynanama çıkarlar herzaman olduğu gibi nedense ben yemiyim diyemi yapıyo bilmiyorum aşırı salçalı tuzlu ve acı oluyo....
canım gel diyorum bize gelmiyosun aaaaaaaa.annenler yakın sanırım ne güzel.keşke bende istediğimde istediğimi yapabilecek birisi olsa.
afiyet olsun canım.insan yemek istediği bişey olunca iştahla yiyor.aksi halde ben hep aç kalkıyorum sofradan
selam kizlar bugün nasilsiniz bakim???
ewt canım evime değil ama işime yakınlar bir sokak var aramızda onlara yakın olabilmek için çok mücadele verdim canım evi taşıyamadım ama dükkanım burda,ahhh birde evim burda olsun kurban kesicem hep sölüyorum...sana gelmek istemem mi bitanem keşke keşke......
selam kizlar bugün nasilsiniz bakim???
sagoolll dubebe iyim canim ya sen ??
kızlar bende geldimm üff çok yemişim ben yaaa
bide bugün azcık temizlik yaptım her yerim ağrıyor kasık ağrısı bende de var yaa
slm kızlar bende geldim ah ah bu ağrılar ne zaman geçicek başımda bi kaç gündür karnım ağrıyodu şimdide baş ağrısı başladı offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?