2010 Nisan Anneleri

ruzenin ben geldim canım.yemek yaptık yedik içtik,karnım davul gibi oldu valla.

hoşgeldin canım ,bende çok acıktım ne yesem diye düşünüyorum evi ariyim bakim ne yemek var belki bana kardişim bi iyilik yaparda mama getirir.....

hemde sevdiğim yemekten yapmışlar valla ben istedim evde misafirde var ama ben yiycem burda zaten onalr yukarı kaynanama çıkarlar herzaman olduğu gibi nedense ben yemiyim diyemi yapıyo bilmiyorum aşırı salçalı tuzlu ve acı oluyo....

hoşgeldin canım ,bende çok acıktım ne yesem diye düşünüyorum evi ariyim bakim ne yemek var belki bana kardişim bi iyilik yaparda mama getirir.....

canım gel diyorum bize gelmiyosun aaaaaaaa.annenler yakın sanırım ne güzel.keşke bende istediğimde istediğimi yapabilecek birisi olsa.

afiyet olsun canım.insan yemek istediği bişey olunca iştahla yiyor.aksi halde ben hep aç kalkıyorum sofradan

canım gel diyorum bize gelmiyosun aaaaaaaa.annenler yakın sanırım ne güzel.keşke bende istediğimde istediğimi yapabilecek birisi olsa.

ewt canım evime değil ama işime yakınlar bir sokak var aramızda onlara yakın olabilmek için çok mücadele verdim canım evi taşıyamadım ama dükkanım burda,ahhh birde evim burda olsun kurban kesicem hep sölüyorum...sana gelmek istemem mi bitanem keşke keşke......

canım Allahım ağzınızın tadını bozmasın inşallah.bende geçen gün rüyamda memuriyete atanmıştım.diyorumki ohh kurtuldum bulancaktan.birde ben uzaklaşabilsem buradan.halbuki benim tüm akrabalarım burada.ayyy bugün ne oldu karnıma çok kötü bir sancı girdi.dedim bebeğe bişey oldu Allah korusun.sora geçti.kasık ağrım var azcık

kızlar bende geldimm üff çok yemişim ben yaaa
bide bugün azcık temizlik yaptım her yerim ağrıyor kasık ağrısı bende de var yaa

slm kızlar bende geldim ah ah bu ağrılar ne zaman geçicek başımda bi kaç gündür karnım ağrıyodu şimdide baş ağrısı başladı offff

slm kızlar nasılsınız gerçi kimnse kalmamış ama ben vereyim haberleri 3 gündüğr fena başım ağrıyodu mahvoldum amlum migrenim var ilaçta alamıyodum okula bile gidemedim bugün sonra babam olmaz doktora gitcez dedi bende özel bi hastane var burda onun kadın doğum doktoruna gittim annemde geldi kalbini ayaklarını kafasını görünce ne heyecanlandı anlatamam, cinsiyetini sorduk daha erken kesin bişey sölemek için dedi tahminininz ne dedik oğlan geliyor büyük ihtimal dedi şaşkınlıkmı heyecanmı tutuldum kaldım galiba kesin olmasını bekliyor yüreğim ama bi garibim oğlan annesimi olcam yani diyorum hayırlı sağlıklı olsun tek dileğim ama annem müthiş sevindi o erkek istiyodu çünkü çantasını orta yere atıp babama koştukaydirigubbakcemile3 diyoki hepimiz bu mucizeyi yaşadık ama bu kadar özel anlara tanık olmadık siz çok ama çok şanslısınız harbiden öle demi öpüyom hepiniziiiiopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…