2010 Nisan Anneleri

slm kızlarr.. ödevlerimiz ancak bittii.. hatta biri bitmedi de elimde boncuk diziyorum :)) ikirenk boncuk sırayla ikişer tane dizilip kolye yapılcakmış :))))

ben yokken birikenlerebakmadım dahaamason sayfada gördüğüm...

buket_asude... gözün aydın canımm.. bir oğluş daha geliyoo topiğimize ne güzell.. arbbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnımm... çok sevindim senin ve ailenin adına.. sonuçta erkek isteniyomuş zaten... gözünüz aydın...

Canım hayırlı olsun oğluşun. Benimde erkek bebek görünüyor. Tabi herşeyden önce sağlıklı olsunlar. :Saruboceq:

senden bıkılırmıcanım yaaa opuyorumnanaktan aşk olsun... kaydirigubbakcemile5 aaa negüzel düşünülmüş o buluşma olayı... tabiki gitmeimkanın olursagit bi gör bakalım.. bize de anlatırsın... zemuszemus
benim arkadaşım elindeki imkanlarla ne kahvaltılar hazırlar misafirlerine kimbilir... opuyorumnanaktan
Canım hayırlı olsun oğluşun. Benimde erkek bebek görünüyor. Tabi herşeyden önce sağlıklı olsunlar. :Saruboceq:
daha önce demişmiydin hatırlyamıyorum ama demediysem de şimdi diyiim.. hayırlı olsun oğlun seninde.. rabbim sağlıklı hayırlı evlat olmasını nasip etsin... :Saruboceq:

çok saolun canlarım benim valla benim için farketmezdide aslında merak bile etmiyodum ilk bebek sağlıklı olsun başka bişey önemli değil diyodum ama annem çok istiyodu erkek biz iki kız kardeşiz bide erkek sevelim diyodu hayırlısı inşallah bakalım sağlıklı olsun yeter demi bebeg83 canım sende ilkokulu yeniden okuyucan artık napalım allahım sana kolaylık kızına zihin açıklığı versin.. erkflz canım hayırlısı olsun bebişinde hoşgeliyo bakalım erkekler çoğunlukta tabi bizimki tahmin dedi doktor bakalım kesin bişey ne zaman sölerler

buket_asude... ahh sorma canımmm.. sanırım öyle olucakk... bide dersler acayip farklı bizim zamanımıza göre.. ki ben 26 yaşındayım daha sen düşün yani :))) hayatımda ilk kez örüntü diye bişey duydum inanırmısın... öğrenicez artık bilmediklerimizi napalımm... amiin canmm... rabbim bize ve karnımızdaki bebişlere sağlık,sıhhat... diğer büyük evladı olanların evlatlarına da sağlık ve zihin açıklığı versin inş. rabbim :Saruboceq:

aaaaa aaaaa accık geziniyim dedim kimsecikler kalmamış topikteee... bii iyi geceler ile dememişler yagiderken neyseee...
bu akşam neden sessiz bu kadar burası yaa... neden kimse yokkk ...

bende gidiyorum şimdı.. hıııhholdu muu :))))

iyi geceler herkese... ayy nasıl uykum geldi anlatamam... gözlerimi açamıyorum... yarın görüşmek dileğiyleee... öptüm herkesii....

merhabalar diyecem ama en iyisi ii geceler diyeym valla kimseler yok çoook uykum var ama mide bulantısı bırakmıyor

merhabalar diyecem ama en iyisi ii geceler diyeym valla kimseler yok çoook uykum var ama mide bulantısı bırakmıyor

canım ben geldim iyi geceler ama hemen çıkaım heralde kaynanamlardaydık.bana emek yapmış saolsun.çok şükür iyiyim.senin miden çokmu bulanıyor.

tam sana dicektimki mide bulanısına şalgam suyu iyi geldi bana.ama dedim belki karadenizde falandır bulamaz söylemeyim.ama adanadasın bende antakyadayım.valla canım bugün kesin çıkacak dedim.aç karnına havucunu yedim turp gibi oldum inan bana dene bence şalgam suyu ve havucunu.

merhaba diyarcim hosgeldin aramiza a.s.
rabbim saglicakla kavustursun bebislerimize :Saruboceq:

kızlarrr napıyorsunuzzz acayip sıkıldım ben yawww....neden böle oldu şimdi bi arkadas olsa yanımda alsak meyvelermizi karşılıklı yesek iki çift laf etsekk ya çok şeymi istiyorum...

gelsene kizz yanima kaydirigubbakcemile3
cayda demlerim san börekte yaparim bak ,bende patliyorum valla sizin yazistiginiz saatte uyukluyordum :çok üzgünüm:

Ben 5 yildir yanlizim canim hep yanliz esim disinda dostum yok bu almanya denilen memleket ne dost birakiyor nede iki sohbet

merhaba canim sen almanyanin neresindesin ?
bende almanyadayim 4 yildir bende yalnizim ailem Istanbulda mafoldumben

canim yha benim bulantilar tam gaz devam :gitme:
bir gün wc basinda aglamaktan ölücem senağlama
o kadar aciyor ki kaburgalarim artik,biktim o derece yani
kaynanamda diyor ki kiz olcak kiz ,saglikli olsun diye tek laf yok agzinda kaydirigubbakcemile

slm kızlarr
bugün giremedim hiç biraz temizlik yaptım öğleden sonra arkadaşlar geldi anca vakit bulabildim ama burda da kimsecikler kalmamış :gitme:

kendini cok yorma ama canim
bende bir temizlik yapiyim dedim gecen ,resmen bacaklarim gece sizim sizim sizladi,sanki cok bi is yapmisim gibi
sabah yürüyüsüne baslicam artik duzenli ,bugun giyim aldim sicak tutsun diye

selam kizlar bugün nasilsiniz bakim???
iyilik canim sen nasilsin opuyorumnanaktan

aynen canım dün bende aç kaldım mesela.... üff ok zor anlıyorum seni....
neden ac kaldin bitanem :teselli:
kimse yokmuydu iki lokma yapicak :gitme:

slm kızlar bende geldim ah ah bu ağrılar ne zaman geçicek başımda bi kaç gündür karnım ağrıyodu şimdide baş ağrısı başladı offff

canim ,ilk ogrendigimde yani alti haftalikken bebek, bir ay devam etti bas agrisi,ama doktor gecer dedi gecti
agridiginda kafami soguk suya sokuyordum,gözlerimede buz koyuyordum
karin degilde kasik agrim cok kötüydü gecen gece,esimde futbola gitmisti yalnizdim
sicak su koyucaktim arkadasim aradi o sira,sakin koyma dedi,ilk cocugu öyle düsmüs sanirim
zamaninda aradi beni sanirim yoksa basiyordum kaynar suyu kasiklarima
semsert bisey inmisti artik orama kadar cok kötüydü

hayirli olsun canim,allah sag saglim kucaginada aldirsin insallah
bas agrilarin icin soguk su yap kafana canim
cok kotuyse sayet paracetemol al cok iyi geliyor(doktorumun hamilelere tek tavsiyesi olan hap)

topigimizda hic kiz haberi yok alla alla kaydirigubbakcemile3
nisan ayi oglan topigi olarak rekor kiricaz kanimca alkisalkisalkis
bakalim ilk kiz haberini kim vericek opuyorumnanaktan
herseyin hayirlisi saglikli olsunlarda daha ne istiyelim Allahtan

iyi geceler canim
bende yeni kalktim nasil uyucam bakalim bu gece bidaha kaydirigubbakcemile3

uyuyorlar demek ki canim kaydirigubbakcemile3

sen nasilsin canim,bebisin nasil

şükürler olsun herşey yolunda.bizde kaynanamlardaydık yeni geldik.tv izliyoruz ama uykumda geldi baya.bir açayım bakayım dedim.şuraya uğramadan edemiyorum yani.hadi canım sanada iyi geceler Allah (c.c.) emanet ol.

şükürler olsun herşey yolunda.bizde kaynanamlardaydık yeni geldik.tv izliyoruz ama uykumda geldi baya.bir açayım bakayım dedim.şuraya uğramadan edemiyorum yani.hadi canım sanada iyi geceler Allah (c.c.) emanet ol.

sevindim canim

hadi git yat dinlen tatlim,iyi dinlenmeler Şeniz

allah bagışlasın evladını tatlım...ay bende çok isterim nisan ayında dogum yapmayı evlilik yıldönümünde pamugumuz hediyemiz olur beraber kutlarız....hamiş degilim ama...........opuyorumnanaktan

günaydın bayanlar.... dünü kaçırdım umarım herkes iyidir. Bugün burlarda olucam malum cuma temizlik günü:))

kızlarrrrrrrrrrr tembel nisan anneleri sizi.hadi kalkın cumanın bereketini kaçırmadan uyanın.hepinize kocaman günaydın öpücükleri.opuyorumnanaktan hem dün gecede erken uyudunuz kimsecikler yoktu.kalkın bakalım.herkeze hayırlı cumalar.

herkes mışıl mışıl uyuyor hala:))) nasılsın??

günaydın kızlar.hayırlı cumalar.nasılsınız*
sabah yataktan kalkarken başım çok döndü.sizce neden olabilir ve ne yapılabilir?ara ara oluyor yine,düşecek gibi oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…