slm kızlar nasılsınız gerçi kimnse kalmamış ama ben vereyim haberleri 3 gündüğr fena başım ağrıyodu mahvoldum amlum migrenim var ilaçta alamıyodum okula bile gidemedim bugün sonra babam olmaz doktora gitcez dedi bende özel bi hastane var burda onun kadın doğum doktoruna gittim annemde geldi kalbini ayaklarını kafasını görünce ne heyecanlandı anlatamam, cinsiyetini sorduk daha erken kesin bişey sölemek için dedi tahminininz ne dedik oğlan geliyor büyük ihtimal dedi şaşkınlıkmı heyecanmı tutuldum kaldım galiba kesin olmasını bekliyor yüreğim ama bi garibim oğlan annesimi olcam yani diyorum hayırlı sağlıklı olsun tek dileğim ama annem müthiş sevindi o erkek istiyodu çünkü çantasını orta yere atıp babama koştukaydirigubbakcemile3 diyoki hepimiz bu mucizeyi yaşadık ama bu kadar özel anlara tanık olmadık siz çok ama çok şanslısınız harbiden öle demi öpüyom hepiniziiiiopuyorumnanaktan
senden bıkılırmıcanım yaaa opuyorumnanaktan aşk olsun... kaydirigubbakcemile5 aaa negüzel düşünülmüş o buluşma olayı... tabiki gitmeimkanın olursagit bi gör bakalım.. bize de anlatırsın... zemuszemusahh ahh sorma canım valla keşke yakın olsak sen benden bıkardın artık....cumartesi günü kadınlar kulübü olarak buluşma var bahçelievlerde bakalım kısmet olursa gidicem,inşlh yeni yeni arkadaşlar bulurum kendime gidip geliriz valla insan acayip sıkılıyor ....:enbuyukkk:
benim arkadaşım elindeki imkanlarla ne kahvaltılar hazırlar misafirlerine kimbilir... opuyorumnanaktanbugün yine benim dizi günüm buda demek oluyoki,çay ve çekirdek çitleme keyfim olcek......bari binadaki hatunlarıda topliyimde azcık insan görsün gözüm,ama ben acıktım şimcik ne yesem ki......yarında kahvaltıya misafirlerim var kızlar,dükkanda ağırlıycam malumunuz çalışıyorum evden masa ve tabak falan getiririm birde küçük tüp sanırım hallolur,ee dükkan köşelrinde çok bile valla...
daha önce demişmiydin hatırlyamıyorum ama demediysem de şimdi diyiim.. hayırlı olsun oğlun seninde.. rabbim sağlıklı hayırlı evlat olmasını nasip etsin... :Saruboceq:Canım hayırlı olsun oğluşun.Benimde erkek bebek görünüyor. Tabi herşeyden önce sağlıklı olsunlar. :Saruboceq:
slm kızlarr.. ödevlerimiz ancak bittii.. hatta biri bitmedi de elimde boncuk diziyorum :)) ikirenk boncuk sırayla ikişer tane dizilip kolye yapılcakmış :))))
ben yokken birikenlerebakmadım dahaamason sayfada gördüğüm...
buket_asude... gözün aydın canımm.. bir oğluş daha geliyoo topiğimize ne güzell.. arbbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnımm... çok sevindim senin ve ailenin adına.. sonuçta erkek isteniyomuş zaten... gözünüz aydın...
Canım hayırlı olsun oğluşun.Benimde erkek bebek görünüyor. Tabi herşeyden önce sağlıklı olsunlar. :Saruboceq:
merhabalar diyecem ama en iyisi ii geceler diyeym valla kimseler yok çoook uykum var ama mide bulantısı bırakmıyor
merhabalar diyecem ama en iyisi ii geceler diyeym valla kimseler yok çoook uykum var ama mide bulantısı bırakmıyor
merhabalar nisan anneleri, ben kulube bugün üye oldum.Allah nasip ederse ben de Nisan sonunda anne olacağım.11,5 haftalık hamileyim.İlk hamileliğim:ecrin_bebek:şuana kadar en büyük problemim bulantı ve halsizlik.3.aydan sonra hafifler diyorlar..inş.öyle olur..
tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini beklerim..:CüvCüv:
kızlarrr napıyorsunuzzz acayip sıkıldım ben yawww....neden böle oldu şimdi bi arkadas olsa yanımda alsak meyvelermizi karşılıklı yesek iki çift laf etsekk ya çok şeymi istiyorum...
Ben 5 yildir yanlizim canim hep yanliz esim disinda dostum yok bu almanya denilen memleket ne dost birakiyor nede iki sohbet
slm kızlar yemeğimi bende az bucuk tamamladım gibi.
yaa benim göğüs uçlarım baya baya koyulaştı sizinde ölemi ki.
bulantılarım geçti istifra bu hamileliğimde de olmadı yani toplasan 4 kez falan.
oğlumda da öyle hiç bulantım olmamış istifra etmemiştim.ama bunda bulantım oldu.
slm kızlarr
bugün giremedim hiç biraz temizlik yaptım öğleden sonra arkadaşlar geldi anca vakit bulabildim ama burda da kimsecikler kalmamış :gitme:
iyilik canim sen nasilsin opuyorumnanaktanselam kizlar bugün nasilsiniz bakim???
neden ac kaldin bitanem :teselli:aynen canım dün bende aç kaldım mesela.... üff ok zor anlıyorum seni....
slm kızlar bende geldim ah ah bu ağrılar ne zaman geçicek başımda bi kaç gündür karnım ağrıyodu şimdide baş ağrısı başladı offff
hayirli olsun canim,allah sag saglim kucaginada aldirsin insallahslm kızlar nasılsınız gerçi kimnse kalmamış ama ben vereyim haberleri 3 gündüğr fena başım ağrıyodu mahvoldum amlum migrenim var ilaçta alamıyodum okula bile gidemedim bugün sonra babam olmaz doktora gitcez dedi bende özel bi hastane var burda onun kadın doğum doktoruna gittim annemde geldi kalbini ayaklarını kafasını görünce ne heyecanlandı anlatamam, cinsiyetini sorduk daha erken kesin bişey sölemek için dedi tahminininz ne dedik oğlan geliyor büyük ihtimal dedi şaşkınlıkmı heyecanmı tutuldum kaldım galiba kesin olmasını bekliyor yüreğim ama bi garibim oğlan annesimi olcam yani diyorum hayırlı sağlıklı olsun tek dileğim ama annem müthiş sevindi o erkek istiyodu çünkü çantasını orta yere atıp babama koştukaydirigubbakcemile3 diyoki hepimiz bu mucizeyi yaşadık ama bu kadar özel anlara tanık olmadık siz çok ama çok şanslısınız harbiden öle demi öpüyom hepiniziiiiopuyorumnanaktan
Canım hayırlı olsun oğluşun.Benimde erkek bebek görünüyor. Tabi herşeyden önce sağlıklı olsunlar. :Saruboceq:
aaaaa aaaaa accık geziniyim dedim kimsecikler kalmamış topikteee... bii iyi geceler ile dememişler yagiderken neyseee...
bu akşam neden sessiz bu kadar burası yaa... neden kimse yokkk ...
bende gidiyorum şimdı.. hıııhholdu muu :))))
iyi geceler herkese... ayy nasıl uykum geldi anlatamam... gözlerimi açamıyorum... yarın görüşmek dileğiyleee... öptüm herkesii....
canım herkez uyuyormu ya.kimsecikler yok ama.yaaa.
uyuyorlar demek ki canim kaydirigubbakcemile3
sen nasilsin canim,bebisin nasil
şükürler olsun herşey yolunda.bizde kaynanamlardaydık yeni geldik.tv izliyoruz ama uykumda geldi baya.bir açayım bakayım dedim.şuraya uğramadan edemiyorum yani.hadi canım sanada iyi geceler Allah (c.c.) emanet ol.
ayy geçen yıl bu zamanlar ben hamile oliim Allahım diye dua ediyodumm. Ve 8 ağustosta hamile olduğumu öğrenmiştim. 7 nisanda da bal köpüğü oğlumu aldım kucağıma. Allahım tüm arzulayanlara nasip etsin anne olmayı. Topiğiniz hayırlı olsun anne adayları inşallah hepiniz 2010 nisan annesi olursunuz
kızlarrrrrrrrrrr tembel nisan anneleri sizi.hadi kalkın cumanın bereketini kaçırmadan uyanın.hepinize kocaman günaydın öpücükleri.opuyorumnanaktan hem dün gecede erken uyudunuz kimsecikler yoktu.kalkın bakalım.herkeze hayırlı cumalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?