2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlar.hayırlı cumalar.nasılsınız*
sabah yataktan kalkarken başım çok döndü.sizce neden olabilir ve ne yapılabilir?ara ara oluyor yine,düşecek gibi oluyorum.

bu haftalarda tansiyon düşüklüğü olabilir demişlerdi. Bu haftalarda biraz tuzlu yemeği öneriyor dr'lar canım.Ben bunu azcık tuz. yarım limonu bir bardağa sıkıp yavaş yavaş üzerine sodayı döküp köpürterek içiyorum. çok ii geliyor.

canım çok fenaydım.afedersin tuvalete bile gidemedim.eşim olmasa çok kötü olurdum.canım deneyeceğim dediğini,sağol.

herkes mışıl mışıl uyuyor hala:))) nasılsın??

iyiyim canım saol sen nasılsın.ben çalışınca erkenden geliyorum.uyusunlarda dinlensinler canım ya o işin şakasıda.zaten uyku çok oluyor biliyorsun.dün gece kimsecikler yoktu ama ona şaşırdım ben eve geldik kaynanamlardan baktım saat 11 bile değil.herkez uyumuş.uykucu şirinler topiki.

geçmiş olsun canım. dinlenmeye çalış o zman. kanald yi de izle güzel görünüyor çok heyecanlandım ben:)):teselli:

sağol canım.ay canım benim gözlerimden yaş süzüldü hemen.ya ben doğumdan korkuyorum aslında.sezaryan olacak benimki,epidural istiyodum ilk ben göreyim diye ama epidural için iyi bir anestezi uzmanı lazım

günaydın kızlar.hayırlı cumalar.nasılsınız*
sabah yataktan kalkarken başım çok döndü.sizce neden olabilir ve ne yapılabilir?ara ara oluyor yine,düşecek gibi oluyorum.

canım geçmiş olsun.bende en baştan beri var.tansiyonum 9-5 gitti hep.açmı kalıyorsun mide bulantın varda yemek yemiyorsan ondan olur.
bak bide ben muzun çok faydasını gördüm özür dilerim isim verdim ama.muzu tansiyonumu 11 e çıkardı inanki.tok tutuyor ve güçlendiriyor insanı sabahları yatakta yedim hep 1 tane.günde 1 tane yetiyor zaten.ama canım nazlının dediği gibi normal.benim arkadaşım 6 aylık hamile oda tansiyonum düşük diyor.

atala nasılsın canım?canım dün gece diziler vardı anneler meşguldu.kanal d yi izle

kızlar şu anda beim tv yok ama bu önce gösterdikleri doğummu.2. çocuğu bayanın bir tane kızı var zaten.

atala nasılsın canım?canım dün gece diziler vardı anneler meşguldu.kanal d yi izle

ay sorma canım bende aşkı memnuyu izleyemedim doğru dürüst.kaynanamlardaydık.misafirde olunca biraz müstehcen kaçtı galiba.bide kayınpederim polis kurtlar vadisi açınca dellendim ya.adam canlı bomba birsürü asker öldü.eşim baba çevir diyor çevirmedide.çünkü benim gece rüyama giriyor bakmama rağmen sinirlerim çok bozuldu.

ayy kızlar çok fena oldum ben yaaa. çok güzeldi..... maşallah allah sağlık versin bizimde bebeklerimize inşallah:)

kızlar günaydın....benim ağlaya ağlaya içim çıktı inanın...nasıl güzel bir duyguydu o yarabbim...eşimin bile gözleri doldu,ben zaten artık sulu göz oldum hiçbişiye dayanamıyorum,yarabbim bizlerede hayırlısı ile doğum yapmayı nasip eyle,kolay doğumlarımız olsun...

amin şekerim amin.bende hep diyorumki bir yıl sonraya gidiversek.bebişler ele gelir, gülmeye başlar, biz toparlanırız.ne iyi olur değilmi.ahhh ahh.o günlerde gelecek işallah kızlar.yeterki herkez ve bebekleri için sağlık olsunda.

ya kızlar çok sıkıldım ya nerdesiniz.bitmedimi daha.ben işteyim internettende beceremedim açmayı ya.hepiniz kilitlendiniz doğuma ha.

sorma canım nerde o günler keşke,ama bizim bebişler çok güzel bir mevsimde dünyaya gelecek yaza kadar serpilirler,ohh alır bebişleri tatile bile gideriz....ben doğum anınmı düşünemiyorum canım,acayip duygulanırım ,şimdi bile başkasının doğum anını izlerken böle oluyorsam düşünün....

ya kızlar çok sıkıldım ya nerdesiniz.bitmedimi daha.ben işteyim internettende beceremedim açmayı ya.hepiniz kilitlendiniz doğuma ha.

bitti canım ya toplanılır birazdan.....eee anne adayı olunca gözlerini alamıyosun doğumla ilgili bişi oldumu,allahtan tv varda bende bakabiliyorum yoksa aklım kalacaktı...

bitti canım ya toplanılır birazdan.....eee anne adayı olunca gözlerini alamıyosun doğumla ilgili bişi oldumu,allahtan tv varda bende bakabiliyorum yoksa aklım kalacaktı...

ya dün akşam kaynanam oğlun olacak dedi bana oğlan gibi geliyor dedi.bende ekşi çok yedim 3 oğlan oldu dedi.komşusu vardı oda dediki ultrasona bakıp oğlun olacak oğlan çocuk hemen büyür bak eli kolu belli dedi.sanki eşimle ikimiz kendimizi kıza odaklamışız içim tuhaf oldu oğlan deyince onlar.bi arkadaşımda oğlan dedi.bir kişi kız dedi.durum 3erkek-1kız.bakalım tahminleri almaya devam edicem.

kızlarr günaydın... ayyy kanal d yi izledimm.. anladığım kadarıyla çoğunuz da izlemişsinizz... amaann ne kötü oldumm.. bi de benim sezeryan yanii... kızımda öyle doğduu.. amann bacım ben genel anesteziye devamm akannehir ben ki kan aldırırken fenalaşan insanno an iğneyi sokuyoruzz.. karnımızda kesi yapıyoruz fln derken hooop kayar giderim zatenn.. en iyisi ilkim gibi baygın olupayıldığımdakucağıma almak benim için tabikii...

hee unuttum inş. herkes iyidirr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…