günaydın kızlar.hayırlı cumalar.nasılsınız*
sabah yataktan kalkarken başım çok döndü.sizce neden olabilir ve ne yapılabilir?ara ara oluyor yine,düşecek gibi oluyorum.
bu haftalarda tansiyon düşüklüğü olabilir demişlerdi. Bu haftalarda biraz tuzlu yemeği öneriyor dr'lar canım.Ben bunu azcık tuz. yarım limonu bir bardağa sıkıp yavaş yavaş üzerine sodayı döküp köpürterek içiyorum. çok ii geliyor.
canım çok fenaydım.afedersin tuvalete bile gidemedim.eşim olmasa çok kötü olurdum.canım deneyeceğim dediğini,sağol.
herkes mışıl mışıl uyuyor hala:))) nasılsın??
geçmiş olsun canım. dinlenmeye çalış o zman. kanald yi de izle güzel görünüyor çok heyecanlandım ben:)):teselli:
günaydın kızlar.hayırlı cumalar.nasılsınız*
sabah yataktan kalkarken başım çok döndü.sizce neden olabilir ve ne yapılabilir?ara ara oluyor yine,düşecek gibi oluyorum.
atala nasılsın canım?canım dün gece diziler vardı anneler meşguldu.kanal d yi izle
ayy kızlar çok fena oldum ben yaaa. çok güzeldi..... maşallah allah sağlık versin bizimde bebeklerimize inşallah:)
kızlar günaydın....benim ağlaya ağlaya içim çıktı inanın...nasıl güzel bir duyguydu o yarabbim...eşimin bile gözleri doldu,ben zaten artık sulu göz oldum hiçbişiye dayanamıyorum,yarabbim bizlerede hayırlısı ile doğum yapmayı nasip eyle,kolay doğumlarımız olsun...
amin şekerim amin.bende hep diyorumki bir yıl sonraya gidiversek.bebişler ele gelir, gülmeye başlar, biz toparlanırız.ne iyi olur değilmi.ahhh ahh.o günlerde gelecek işallah kızlar.yeterki herkez ve bebekleri için sağlık olsunda.
ya kızlar çok sıkıldım ya nerdesiniz.bitmedimi daha.ben işteyim internettende beceremedim açmayı ya.hepiniz kilitlendiniz doğuma ha.
bitti canım ya toplanılır birazdan.....eee anne adayı olunca gözlerini alamıyosun doğumla ilgili bişi oldumu,allahtan tv varda bende bakabiliyorum yoksa aklım kalacaktı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?