kızlarr günaydın... ayyy kanal d yi izledimm.. anladığım kadarıyla çoğunuz da izlemişsinizz... amaann ne kötü oldumm.. bi de benim sezeryan yanii... kızımda öyle doğduu.. amann bacım ben genel anesteziye devamm akannehir ben ki kan aldırırken fenalaşan insanno an iğneyi sokuyoruzz.. karnımızda kesi yapıyoruz fln derken hooop kayar giderim zatenn.. en iyisi ilkim gibi baygın olupayıldığımdakucağıma almak benim için tabikii...
hee unuttum inş. herkes iyidirr...
kızlar bebeklerinin hareketlerini hisseden oldu muuu ben biran önce hareketlensin istiyommm
şükür canım.ya acımadımı ameliyat sonrası kolay oldumu.bende iğneden ve kan aldırmaktan aşırı korkuyorum.hatta bu korku yüzünden çocuk yapamam derdim hep.normal olmasını çok istiyorum ama doktor olmaz dersede genel anestezi ile olucam ona karar verdim.
az önce o heyecanla unutmuşum kızlarr... hepinize hayırlı cumalar
ameliyat sonrasını ayrıntılı anlatmamın pek doğru olacağını sanmıyorum kuzumm.. benimde son ana kadar normal gidiyodu herşey.. ama günümü 5 gün geçmişti suyum azalmaya başladığı için sezeryan günü verdi doktorum... suni sancı da olabilr demiştim ben ama onu da bebeğim açısından olamazdı.. çünkü göbek kordonu kısaydı ve doğum kanalına yerleştiğinde ellerini yanaklarına koymuş cadı kızım ve doğana kadar da onları çekmesini beklemiştik aslında... neyse kolları ilk gelir de bir sorun olur diye sezeryan oldu... ama ilk olduğu için bol bol ayetel kürsi okudum ve hiç panik yapmamaya çalışarak girdim doğuma.. allahıma bin şükür ki anesteziyi atma durumunu da hiç yaşamayıp direk açtım gözlerimi ve kızımı gördüm.. ama tabiki hast. odasındaki yatağımda... o ana kadar sadece asansörü ve başımdki hastabakıcı adamın yüzü hayal meyal var aklımda ve sedyeden beni yatağaaktarırken ki hafif karın sızım... sonrası uyandım ve kızımı gördüm... benim dikiş yerimde sorun olmuştu cnım.. akannehir ama tabi bu bende oldu sadece çevremde... istisna bir durum yanii.. amaşimdi bir sorunum yokk ... rabbim karnımdaki bebeğimide kızımdaki gibi rahat ve sorunsuz bir operasyonla sağlıklı,aklı fikri yerinde bir evlat olarak doğurmamı nasip etsin inş.. :Saruboceq: hepimiz içindileğim bu şu mübarek günde ... :Saruboceq:
günaydın kızlar nasılsınız bakim inşallah iisinizdir
bebegcim ne uzun yazması ne güzel bize tecrübelerini aktarıyon çoook sağoll
rica ederim cnım.. opuyorumnanaktan
bide bişiy dicemm.. benim dünden beri karnımda değişik bi his varr... ağrı sancı değil allaha şükür de... göbek deliğimin hizası boyunca arada acıma yada sızlama gibi.. amaşiddetli değil.. hafiften.. tatlı tatlı sızlıyoo.. acaba diyorum kii.. rahim büyüyoo ve tukarı çıkıyo diye olabilirmii.. ??
semacım görüyosun bazen hepiniz<den tecrübesiz olabiliyorum.. ama taktir edersiniz kii.. kızımı 20 yaşında doğurdum ve ilkinde insan pek bişey anlamıyoo.. acısa da normalmiş gibi düşünüyoo.. kendini çok dinlemiyoo.. ikinci farklı olabiliyomuşş.. aklım hep bebişimde zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?