2010 Nisan Anneleri

hayırlı cumalar hanımlarrr
bende sonuna yetişebildim kanal d deki programın epidural olmuştuuuu
nasılsınız kızlarr bebekler nasılll

şükür canım.ya acımadımı ameliyat sonrası kolay oldumu.bende iğneden ve kan aldırmaktan aşırı korkuyorum.hatta bu korku yüzünden çocuk yapamam derdim hep.normal olmasını çok istiyorum ama doktor olmaz dersede genel anestezi ile olucam ona karar verdim.

geçende doğum korkusu geçmişti alllaha şükür benim hiç korkum yok ister normal olsun isterse sezeryan hiçççç farketmez sonuna kadar böyle olurum inşşş

herkese günaydın.....hayırlı cumalar kızlar...

malesef işde oldugum için izleyemedim.Nasıldı o an ?ayyy biz nasıl olcaz çoook merak ediyorum

kızlar bebeklerinin hareketlerini hisseden oldu muuu ben biran önce hareketlensin istiyommm

canım daha 10 cm falanlar biz doktora gittiğimizde lopur lopur suyun içinde oynuyordu.eller kollar hareket ediyordu ama ben hissetmiyorum.zaten o kadar küçük şeyi hissedemeyizki.meraklanma şekerim ilerde dışardan ayap parmaklarını sevicez bebeişlerin.o günlerde gelicek.sen şanslısın.senin 4 ayak 4 el biri olmazsa birini mutlaka görüceksin işallah dışardan.anovvv annesinin kuzusu ya içim kıpır kıpır oldu.

az önce o heyecanla unutmuşum kızlarr... hepinize hayırlı cumalar

ameliyat sonrasını ayrıntılı anlatmamın pek doğru olacağını sanmıyorum kuzumm.. benimde son ana kadar normal gidiyodu herşey.. ama günümü 5 gün geçmişti suyum azalmaya başladığı için sezeryan günü verdi doktorum... suni sancı da olabilr demiştim ben ama onu da bebeğim açısından olamazdı.. çünkü göbek kordonu kısaydı ve doğum kanalına yerleştiğinde ellerini yanaklarına koymuş cadı kızım ve doğana kadar da onları çekmesini beklemiştik aslında... neyse kolları ilk gelir de bir sorun olur diye sezeryan oldu... ama ilk olduğu için bol bol ayetel kürsi okudum ve hiç panik yapmamaya çalışarak girdim doğuma.. allahıma bin şükür ki anesteziyi atma durumunu da hiç yaşamayıp direk açtım gözlerimi ve kızımı gördüm.. ama tabiki hast. odasındaki yatağımda... o ana kadar sadece asansörü ve başımdki hastabakıcı adamın yüzü hayal meyal var aklımda ve sedyeden beni yatağaaktarırken ki hafif karın sızım... sonrası uyandım ve kızımı gördüm... benim dikiş yerimde sorun olmuştu cnım.. akannehir ama tabi bu bende oldu sadece çevremde... istisna bir durum yanii.. amaşimdi bir sorunum yokk ... rabbim karnımdaki bebeğimide kızımdaki gibi rahat ve sorunsuz bir operasyonla sağlıklı,aklı fikri yerinde bir evlat olarak doğurmamı nasip etsin inş.. :Saruboceq: hepimiz içindileğim bu şu mübarek günde ... :Saruboceq:

:bbo:kızlar ya şu andan itibaren resmen nezle oldum bende salya sümük hapşuruk

ayy kızlarr çok uzun yazmışım kusura bakmayın.. amaderler ya erkeklerin askerlikanıları kadınların doğum hikayelerii.. inanın daha sayfalarca yazabiliriimm... doğum deyince yeniden yaşadım o anıı... o heyecanı.. ve mutluluğuu.. ama inanın acıyı değilll... zaten bi acı yok da olsa bile evlat için nelere katlanmıyoruz ki... onlar iyi olsunlar da...

[COLOR="Black "]ay hayırlısıyla hareketlensinlerde
bebeg canımm kızında ki gibi çook rahat bi doğum yaşarsın inşşş
allah hepimize sağ salim bir seste kurtulmayı nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnnn[/COLOR]

aminnnnnnnnnnnnn canım işallah sorunsuz olucak hepimizin doğumu.ben ilk doğum sezeryan olursa ikincide mecbur öyle olur diye hiç istemiyorum.ama tabi normaldede anatomi bozulacak onuda düşünmüyor değilim.tabi şimdi bunları konuşmak için erken bakalım ilerleyen günlerde neler olucak.yeterki bebeklerimiz ayıpsız amansız olsunda anneler çeker azcık acıyı napalım.anne olmak zor zanaat...opuyorumnanaktan

günaydın kızlar nasılsınız bakim inşallah iisinizdir

günaydın canım dün gece mide bulantın vardı nasıl oldun bugün.dün sana birkaç şey yazdım ama cevap gelmedi okudunmu yazdıklarımı.şey ... suyu yazmıştım denedinmi.

semacım.. atala... amiin canlarım.. cümlemiz inş. sorunsuz doğururuz.. :Saruboceq:

hecercim.. biziyiyiz cnım.. siz de iyisiniz inş..

bebegcim ne uzun yazması ne güzel bize tecrübelerini aktarıyon çoook sağoll

rica ederim cnım.. opuyorumnanaktan

bide bişiy dicemm.. benim dünden beri karnımda değişik bi his varr... ağrı sancı değil allaha şükür de... göbek deliğimin hizası boyunca arada acıma yada sızlama gibi.. amaşiddetli değil.. hafiften.. tatlı tatlı sızlıyoo.. acaba diyorum kii.. rahim büyüyoo ve tukarı çıkıyo diye olabilirmii.. ??

semacım görüyosun bazen hepiniz<den tecrübesiz olabiliyorum.. ama taktir edersiniz kii.. kızımı 20 yaşında doğurdum ve ilkinde insan pek bişey anlamıyoo.. acısa da normalmiş gibi düşünüyoo.. kendini çok dinlemiyoo.. ikinci farklı olabiliyomuşş.. aklım hep bebişimde zemuszemus

kızlar ben artık aktif olamıyorum yazılanları okuyoru çoğu zaman ama cewap yazamıyorum ,eşimin yiğeni yanımızda kalıyor iki gündür ve tabiki bilgisayarı elinden almak mümkün değil,çocuk işte pekte sayılmaz 16 yaşında ama ne bilim ben üffff,idare etcez artık.....

kızlar benim göbek baya belirgin oldu öyle böyle değil 2 tane ondan ama ben bu hızla gidersem uçan daire olurummmmmmmm kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

bilmemki canım bende hiç olmadı.karın ağrısı oluyor arada sanki şişmişim gibi darlanıyorum.başka bişey şükür yok.ah canım bende küçük yaşta anne olmak isterdim.şimdiki aklım olsa erkenden olurdu isterdim.yaş 30 a dayandı.sabır azaldı.hücreler yaşlanmaya başladı.ben kararı anca verebildim.şükürler olsun halime.ama erken yaşta anne olanlara özeniyor ve çok taktir ediyorum doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…