kızlar ben artık aktif olamıyorum yazılanları okuyoru çoğu zaman ama cewap yazamıyorum ,eşimin yiğeni yanımızda kalıyor iki gündür ve tabiki bilgisayarı elinden almak mümkün değil,çocuk işte pekte sayılmaz 16 yaşında ama ne bilim ben üffff,idare etcez artık.....
rica ederim cnım.. opuyorumnanaktan
bide bişiy dicemm.. benim dünden beri karnımda değişik bi his varr... ağrı sancı değil allaha şükür de... göbek deliğimin hizası boyunca arada acıma yada sızlama gibi.. amaşiddetli değil.. hafiften.. tatlı tatlı sızlıyoo.. acaba diyorum kii.. rahim büyüyoo ve tukarı çıkıyo diye olabilirmii.. ??
semacım görüyosun bazen hepiniz<den tecrübesiz olabiliyorum.. ama taktir edersiniz kii.. kızımı 20 yaşında doğurdum ve ilkinde insan pek bişey anlamıyoo.. acısa da normalmiş gibi düşünüyoo.. kendini çok dinlemiyoo.. ikinci farklı olabiliyomuşş.. aklım hep bebişimde zemuszemus
bende seni düşünüyordum şekerim.cevap verir,sohbete katılırdı nerde bu hatun diye.neyse şekerim arada yazarsın.o genç şimdi msn falan giriyordur.sitelerde merak ettiklerine bakıyordur.face book falan malum biz gibi doğum çocuk muhabbeti açmaz onu.-tatlicadiarzu-
hayırlı cumalar.Merhaba dedim kimse bir merhaba bile demedi küstüm(
ruzenincim hoşgeldin canım 16 yaşşında kocaman çocuk bıraksın pc yi canımmmm sana da müsade etsin
hayırlı cumalar.Merhaba dedim kimse bir merhaba bile demedi küstüm(
a.s.huhuhuhuhu günaydin güzel hamisler :CüvCüv:ve güzel bebisler
hayirli cumalar hosgeldin fistik bak ben gördüm küsme hemen
Sende hoşgeldin canımopuyorumnanaktana.s.huhuhuhuhu günaydin güzel hamisler :CüvCüv:ve güzel bebisler
hoşgeldin canım hayırlı cumalar,ayy seni görünce aklıma hep sağlık ocağı geliyo ben daha gidemedimmm ayy ben aklıma varya....delikafadulden
canım geçmiş olsun.bende en baştan beri var.tansiyonum 9-5 gitti hep.açmı kalıyorsun mide bulantın varda yemek yemiyorsan ondan olur.
bak bide ben muzun çok faydasını gördüm özür dilerim isim verdim ama.muzu tansiyonumu 11 e çıkardı inanki.tok tutuyor ve güçlendiriyor insanı sabahları yatakta yedim hep 1 tane.günde 1 tane yetiyor zaten.ama canım nazlının dediği gibi normal.benim arkadaşım 6 aylık hamile oda tansiyonum düşük diyor.
hoşbuldum canımhoşgeldin hacercimmmmmm
telşekkür ederim canımgörmedim valla okuyamadım net gidip geliyodugünaydın canım dün gece mide bulantın vardı nasıl oldun bugün.dün sana birkaç şey yazdım ama cevap gelmedi okudunmu yazdıklarımı.şey ... suyu yazmıştım denedinmi.
ii olmaya çalışıyom bi çocuk oldumu çok zor oluyo yaa tek oldumu canın ne isterse onu yapıyon az önce bişey istedi yaptım kokusundan mahvoldum yaa yiyemiyorum tiksinmişim yaasemacım.. atala... amiin canlarım.. cümlemiz inş. sorunsuz doğururuz.. :Saruboceq:
hecercim.. biziyiyiz cnım.. siz de iyisiniz inş..
hayırlı cumalar canım bende yani geldim kahvaltı yapıyodukhayırlı cumalar.Merhaba dedim kimse bir merhaba bile demedi küstüm(
Hoşbuldum semacığımopuyorumnanaktankıyamam kimseler hpşgeldin dememiş hoşgedin canımmmmmmmmmmm yosuncum
elif sende hoş geldin
en kısa zamanda gider inş ailesiyle de tartışmış bu yaştaa ev terketme olayına mı girmişşş
sağol canım.geç cevap yazdım başım çok dönüyordu yattım yoksa düşecek gibi oluyorum.sabah kalktığımda oldu kahvaltı yaptım biraz düzeldi ama şimdi hafiften var ayağa kalkınca daha çok oluyor.tuzlu ayran içicem şimdi.aç bırakmıyorum canım kendimi.muz kabızlık yapıyor ya canım ondan yemiyorum ben
sağol canım.geç cevap yazdım başım çok dönüyordu yattım yoksa düşecek gibi oluyorum.sabah kalktığımda oldu kahvaltı yaptım biraz düzeldi ama şimdi hafiften var ayağa kalkınca daha çok oluyor.tuzlu ayran içicem şimdi.aç bırakmıyorum canım kendimi.muz kabızlık yapıyor ya canım ondan yemiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?