2010 Nisan Anneleri

bende seni düşünüyordum şekerim.cevap verir,sohbete katılırdı nerde bu hatun diye.neyse şekerim arada yazarsın.o genç şimdi msn falan giriyordur.sitelerde merak ettiklerine bakıyordur.face book falan malum biz gibi doğum çocuk muhabbeti açmaz onu.-tatlicadiarzu-

bunda da öyle olur ccanım sıkma tatlı canını tecrübe daha güzel ama bizim gibi çömez değilsinn bir avaz da kurtuluruz inş allahım kimseyi darda koymasınn

ruzenincim hoşgeldin canım 16 yaşşında kocaman çocuk bıraksın pc yi canımmmm sana da müsade etsin

ayy sorma canım anlamıyo genç işte ,birde iki gündür burda kendine manita yapmış haylaz.....uğraşcak şeyi çok valla,sorma msn ve facebook benimde vazgeçilmezim ama sizler varsınız aklıma bile gelmiyor...opuyorumnanaktan

hayırlı cumalar.Merhaba dedim kimse bir merhaba bile demedi küstüm(

ruzenincim hoşgeldin canım 16 yaşşında kocaman çocuk bıraksın pc yi canımmmm sana da müsade etsin

ahh ahh sorma güzelim napim bide hasta olmuş inşlh bana geçmez,napim güzelim ya dükkanda deli fişek gibi dolanıyo ben delleniyom bu sefer alsın pc yi daha iyi diyorum....ailesiyle bozuşmuş ondan bizde bakalım ne zaman ditcekkkkk..........:umursamaz:

bende kanal d yi izledim allahınçok büyük bi mucizesi göz yaşlarımı tutamadım ağladım yaa
be normal doğumdan yanayım valla çok istiyorum normal olmasını oğlumda çook çektim 4 gün sancı çektim ama yavrum doğdu kucağıma verdiler öptüm kokladım bütün herşeyi unuttum yaa çook güzel 2 tane dikişim vardı evet ama ertesi gün kendime geldim yatakta yatamadım bile o kadar heycanlanıyordum. ama ablam 6 ay önce doğum yaptı genel anestezi oldu 3 saat kendine gelmedi ilk sütünü verdiğinde hiç farkına bile varmadı bel fıtığı vardı normal yapamazsın dedi bende de bu sene çıktı dr a sölemedim norml yapamazsın der diye ama ben sezeyan olsa bile en azından epidural olsun diye düşünüyom ama bilmiyorum inşallah normal olsun çok güzel yaa normal yapmak hissediyom çıktığını ben çıktığını bile gördüm kordonu kesildiğini üzerini giydirdiklerini falan en önemliside dğdu kordonu nu kestiler beze sarıp verdiler kucağıma inanmayacaksınız ama çook temizdi hiç leke kir falan hiç yotu kokladım cennet kokuyodu yaa yine ağlıyorum oğluma kanım kaynadı bi onu öpeyim şimdi ..allahıma çok şükür bana o duyguyu yaşattı rabbim sizede yaşatsın tüm isteyenlere olmayanlara bu mübarek cuma günü hepimiz dua edelim herkese birbirimize

kıyamam kimseler hpşgeldin dememiş hoşgedin canımmmmmmmmmmm yosuncum
elif sende hoş geldin
en kısa zamanda gider inş ailesiyle de tartışmış bu yaştaa ev terketme olayına mı girmişşş

hayirli cumalar hosgeldin fistik bak ben gördüm küsme hemen

a.s.huhuhuhuhu günaydin güzel hamisler :CüvCüv:ve güzel bebisler
Sende hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
hoşgeldin canım hayırlı cumalar,ayy seni görünce aklıma hep sağlık ocağı geliyo ben daha gidemedimmm ayy ben aklıma varya....delikafadulden

zemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
O zaman bugün gidiyorsun.:)

sağol canım.geç cevap yazdım başım çok dönüyordu yattım yoksa düşecek gibi oluyorum.sabah kalktığımda oldu kahvaltı yaptım biraz düzeldi ama şimdi hafiften var ayağa kalkınca daha çok oluyor.tuzlu ayran içicem şimdi.aç bırakmıyorum canım kendimi.muz kabızlık yapıyor ya canım ondan yemiyorum ben

hoşgeldin hacercimmmmmm
hoşbuldum canım
günaydın canım dün gece mide bulantın vardı nasıl oldun bugün.dün sana birkaç şey yazdım ama cevap gelmedi okudunmu yazdıklarımı.şey ... suyu yazmıştım denedinmi.
telşekkür ederim canımgörmedim valla okuyamadım net gidip geliyodu
semacım.. atala... amiin canlarım.. cümlemiz inş. sorunsuz doğururuz.. :Saruboceq:

hecercim.. biziyiyiz cnım.. siz de iyisiniz inş..
ii olmaya çalışıyom bi çocuk oldumu çok zor oluyo yaa tek oldumu canın ne isterse onu yapıyon az önce bişey istedi yaptım kokusundan mahvoldum yaa yiyemiyorum tiksinmişim yaa
hayırlı cumalar.Merhaba dedim kimse bir merhaba bile demedi küstüm(
hayırlı cumalar canım bende yani geldim kahvaltı yapıyoduk

budebe geçmiş olsun canım bende de oluyo baş dönmesi dün bayılacak gibi oldummm ara ara oluyo çok fenaaa

kıyamam kimseler hpşgeldin dememiş hoşgedin canımmmmmmmmmmm yosuncum
elif sende hoş geldin
en kısa zamanda gider inş ailesiyle de tartışmış bu yaştaa ev terketme olayına mı girmişşş
Hoşbuldum semacığımopuyorumnanaktan

Canım bir tansiyonuna baktırsan.Gerçi başdönmesinin çok sebebi var.Birde yataktan kalkerken bütün hamişler için geçerli ani kalkarsanız baş dönmesi bulantı ve kasıklarda ağrı olur ama az yatakta oturup kalkarsanız daha rahat kalkarsınız.vereliniortak

YOSUN ve ELİF hoşgeldiniz şekerler hayırlı cumalar işallah dualar müşterek olsun unutmayalım.

budebecim aman canım kendine dikkat et.annem beni çok tembih ederdi kızım aman ayağa kalkma kendi başına duvara tutun.düşüp şaşma diye.aman canım dikkat et.baş dönmesi fena yalnızsan hele çok dikkatli ol.ayağa kalkma fazla.bende nezle oldum inan içim bir hoş oldu.şekerim düştü galiba.ha bak ne dicem.ben ilk kan verdiğimde bayıldım hemşireler tansiyonumu ölçtü yerlerde sürünüyor tansiyon.ama onlar hemen şekerli su verdiler.bol şekerli bişeylerde iç canım olurmu.şekerinde düşüyor olabilir.

Kızlar be doğum hikayemi yazsam destan olur.Sayfada kimse kalmaz kaçar korkudan.Hani derler ya herşey sağlıkçıların başına gelir.Aynen öyle oldu.Şimdi gülüyorum ama inşallah bu doğum daha güzel geçer aksilikler olmadankaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…