sağol canım.geç cevap yazdım başım çok dönüyordu yattım yoksa düşecek gibi oluyorum.sabah kalktığımda oldu kahvaltı yaptım biraz düzeldi ama şimdi hafiften var ayağa kalkınca daha çok oluyor.tuzlu ayran içicem şimdi.aç bırakmıyorum canım kendimi.muz kabızlık yapıyor ya canım ondan yemiyorum ben
yosuncum... günaydın canımm.. hayırlı cumalar güzelim... ben bilg. başında olsam hemen yazardım cnımm... kızımın yatağını fln toplamaya gitmiştim o arada mı geldin bilemiyoum cnım.. neyse nasılsınız tatlım?
elifelif.. sende hoşgeldin cnımm.. hayırlı cumalarr...
aminnn canım aminnn olmamanın beklemenin acısını çok iyi bilirim şükürler olsun allahıma yinede çççooook bekletme..allahım isteyen herkese nasip etsin ..bende kanal d yi izledim allahınçok büyük bi mucizesi göz yaşlarımı tutamadım ağladım yaa
be normal doğumdan yanayım valla çok istiyorum normal olmasını oğlumda çook çektim 4 gün sancı çektim ama yavrum doğdu kucağıma verdiler öptüm kokladım bütün herşeyi unuttum yaa çook güzel 2 tane dikişim vardı evet ama ertesi gün kendime geldim yatakta yatamadım bile o kadar heycanlanıyordum. ama ablam 6 ay önce doğum yaptı genel anestezi oldu 3 saat kendine gelmedi ilk sütünü verdiğinde hiç farkına bile varmadı bel fıtığı vardı normal yapamazsın dedi bende de bu sene çıktı dr a sölemedim norml yapamazsın der diye ama ben sezeyan olsa bile en azından epidural olsun diye düşünüyom ama bilmiyorum inşallah normal olsun çok güzel yaa normal yapmak hissediyom çıktığını ben çıktığını bile gördüm kordonu kesildiğini üzerini giydirdiklerini falan en önemliside dğdu kordonu nu kestiler beze sarıp verdiler kucağıma inanmayacaksınız ama çook temizdi hiç leke kir falan hiç yotu kokladım cennet kokuyodu yaa yine ağlıyorum oğluma kanım kaynadı bi onu öpeyim şimdi ..allahıma çok şükür bana o duyguyu yaşattı rabbim sizede yaşatsın tüm isteyenlere olmayanlara bu mübarek cuma günü hepimiz dua edelim herkese birbirimize
canım çok gecmiş olsun dikkat et kendine bitanem.....a.s.
Kızlar günaydın.Bugün size bebişimi ilk öğrendiğim günü yazacağım.Hepimizin farklı hikayeleri var.Mendilleri alın yanınızaaaaa
Bebeğim;
Minik bebeğim;
Bu sana ilk mektubum.O kadar heyecanlıyım ki yazarken ellerim titriyor.Kalbim pıt pıt atıyor.İyiki hayatımıza geldin miniğim.
Senin hayatımıza katılacağını ilk babacın dedi.Geliyor dedi.İnanmadım.Hemen eczaneye gittim.Önce baktım işaret yok.Babacını aradım.Olmadı canım benim bilemedin.Üzüldü...
Aradan 3 dakika geçti tekrar baktım.Birde ne göreyim.Kalbim kelebek gibi çarpmaya başladı.Evet benimleydin.Bizimleydin.Babacını tekrar aradım.Geliyor canım dedim.Ne nasıl dedi.Evet dedim.Miniğimiz bizimle dedim.Sesi titremeye başladı.Ben ağlıyorum ama sevinçten(Şimdi olduğu gibi...).Hemen anneanneni aradım.''Hadi bakalım Emine Hanım annane oluyorsun''dedim.''Ciddi misin?Emin misin?''dedi.''Evet anne.Anne oluyorum''.Ağladık...Hemen dedeni aradım.Baba sana bişey söyleyeceğim dedim.Söyle kızım dedi.Babaaa dedim.Hayırdır kızım ne oldu dedi.Baba dede oluyorsun dedim.Sesi titredi...
:tomato:
Uçuyorum havalarda hoooopppp hooooopppp.Layyy layyyy layyyy.Küçük bir çocuk gibi....
Akşam babaanenlere gittik.Baban söyledi.Kapıyı babaannen açtı.Baban''Öp çocuğum babaannenin elini'' dedi.Anlamadı babaannen.Babacın tekrar etti.Ne ???Nasılll??? Şaşkınlık.Amcaların şoktaa.Gözlerim güldü.Baban elimi tuttu.Diğer elini karnıma götürdü.Bebek burada dedi.Babaannen bana sımsıkı sarıldı...15 Dakika sonre deden geldi.Kapıya koşuştuk.Sefa amcan para istedi anlamadı deden.Baba dedim.Dede oluyorsun.Ne dedi.Gözleri doldu hemen.Dede oluyorsun dedim.Babaannene sımsıkı sarıldı.Bana baktı...Sımsıkı sardıı.Biz büyük bir aile olduk annecim senin sayende.Neşe oldun evimize....
Ayşe günaydın sanada. zırıl zırıl ağlattın beni canım.Zaten çok duygusallaştım herşeye ağlıyorum.Kızlar günaydın.Bugün size bebişimi ilk öğrendiğim günü yazacağım.Hepimizin farklı hikayeleri var.Mendilleri alın yanınızaaaaa
Bebeğim;
Minik bebeğim;
Bu sana ilk mektubum.O kadar heyecanlıyım ki yazarken ellerim titriyor.Kalbim pıt pıt atıyor.İyiki hayatımıza geldin miniğim.
Senin hayatımıza katılacağını ilk babacın dedi.Geliyor dedi.İnanmadım.Hemen eczaneye gittim.Önce baktım işaret yok.Babacını aradım.Olmadı canım benim bilemedin.Üzüldü...
Aradan 3 dakika geçti tekrar baktım.Birde ne göreyim.Kalbim kelebek gibi çarpmaya başladı.Evet benimleydin.Bizimleydin.Babacını tekrar aradım.Geliyor canım dedim.Ne nasıl dedi.Evet dedim.Miniğimiz bizimle dedim.Sesi titremeye başladı.Ben ağlıyorum ama sevinçten(Şimdi olduğu gibi...).Hemen anneanneni aradım.''Hadi bakalım Emine Hanım annane oluyorsun''dedim.''Ciddi misin?Emin misin?''dedi.''Evet anne.Anne oluyorum''.Ağladık...Hemen dedeni aradım.Baba sana bişey söyleyeceğim dedim.Söyle kızım dedi.Babaaa dedim.Hayırdır kızım ne oldu dedi.Baba dede oluyorsun dedim.Sesi titredi...
Uçuyorum havalarda hoooopppp hooooopppp.Layyy layyyy layyyy.Küçük bir çocuk gibi....
Akşam babaanenlere gittik.Baban söyledi.Kapıyı babaannen açtı.Baban''Öp çocuğum babaannenin elini'' dedi.Anlamadı babaannen.Babacın tekrar etti.Ne ???Nasılll??? Şaşkınlık.Amcaların şoktaa.Gözlerim güldü.Baban elimi tuttu.Diğer elini karnıma götürdü.Bebek burada dedi.Babaannen bana sımsıkı sarıldı...15 Dakika sonre deden geldi.Kapıya koşuştuk.Sefa amcan para istedi anlamadı deden.Baba dedim.Dede oluyorsun.Ne dedi.Gözleri doldu hemen.Dede oluyorsun dedim.Babaannene sımsıkı sarıldı.Bana baktı...Sımsıkı sardıı.Biz büyük bir aile olduk annecim senin sayende.Neşe oldun evimize....
aminnn canımmmmmmmmm.Yaşayan bilir olmamasınıaminnn canım aminnn olmamanın beklemenin acısını çok iyi bilirim şükürler olsun allahıma yinede çççooook bekletme..allahım isteyen herkese nasip etsin ..
Çok sevindim canım iyi olmanaopuyorumnanaktansemafatih,yosun,atala çok sağolun arkadaşlar.tuzlu ayran içtim biraz daha iyiyim.annemi çağırdım yanıma daha kötü olursan tansiyonumu baktırmaya giderim.tansiyon aletimiz yok maalesef.......
ya şu kanal d deki doğuma bende çok ağladım.doğum yaptığımda bende çok ağlarım heralde
yosuncum.. şimdi iyi olmana sevindim cnım... ben iyiyim allaha şükür... ama dünden beri göbek deliği hizamda ara sıra iğnelenme gibi hoş tatlı bir sızlama oluyoo.neden olabilirki? ağrı sancı değil ama...
ayşecim.. inan çok duygulandım cnım.. rabbim mutluluğunuzu bozmasın.. bebeğinizle birlikte hayırlı uzun bir ömür diliyorum... :Saruboceq:
bizim bu tür duygusal hikayemiz yok ... bir düşük yaşadığım için... ve o düşüğümde senin yazdıklarının bazılarını yaşadığım ve 4 gün sonra çooook üzüldüğüm için... 1 hafta sadece ben,eşim,kızım ve annem bildi.. kesemizi görünce babam ve kardeşim... bebeği ve kalpatışlarını görünce de diğer aile fertleri.. ne büyük heyecanlar ama ben bu kez sağlama alıp öyle söylemek istedim millete.. rabbime şükğr bu kez 3. ayımız bitiyo ve meleğim benimle... :Saruboceq:
Demişsin ya balım güzel tarafını anlat.En güzel tarafı 1.950 gram olan kızımı kucağıma aldığım andı çokşükür.İnan başka yönleri tam bir dramdı.yosuncum... şişşttt bitanemm bak ben nasıl yazdımmm.. aynen öyle yazıcaksın.. iyi yanlarını... kaydirigubbakcemile3
ama kızlarr ben hep şöyle düşündüm... bu bebek içeri girdiğine göre mecbur çıkacakk.. onun için bol bol dua ve sabır edicez... hep iyiyönlerini düşünün... bi de ben p.tesi yatıp salı doğurdum.. p.tesi akşamı kociş ziyarete geldi beni ve karnımdaki bebeğimi.. :)) dedim ki nolurr eve gidelim. ben vazgeçtim doğurmucamm... :roflol: bana ne dedi adamcağız yaa.. tamam şimdi gidelim de nasılsa birkaç güne kalmaz doğacak bi şekilde .. ben mi doğurtturucam evde :roflol: o an vazgeçtim hastaneden kaçmaktan :sm_cool:
rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. :Saruboceq:
yosuncum.. şimdi iyi olmana sevindim cnım... ben iyiyim allaha şükür... ama dünden beri göbek deliği hizamda ara sıra iğnelenme gibi hoş tatlı bir sızlama oluyoo.neden olabilirki? ağrı sancı değil ama...
ayşecim.. inan çok duygulandım cnım.. rabbim mutluluğunuzu bozmasın.. bebeğinizle birlikte hayırlı uzun bir ömür diliyorum... :Saruboceq:
bizim bu tür duygusal hikayemiz yok ... bir düşük yaşadığım için... ve o düşüğümde senin yazdıklarının bazılarını yaşadığım ve 4 gün sonra çooook üzüldüğüm için... 1 hafta sadece ben,eşim,kızım ve annem bildi.. kesemizi görünce babam ve kardeşim... bebeği ve kalpatışlarını görünce de diğer aile fertleri.. ne büyük heyecanlar ama ben bu kez sağlama alıp öyle söylemek istedim millete.. rabbime şükğr bu kez 3. ayımız bitiyo ve meleğim benimle... :Saruboceq:
atala kendine dikkat et canım bu havada nezle grip salgın halde bizlede ialç içemediğimiz için çok zorlar aman allah korusunnn
iki kedili deli ne yaptı acaba geçen geldi fena şekilde üşütmüştü iyi olmuştur inşşşşş
ayşecim göz yaşlarıma hakim olamıyorum...çok duygulandım ya ofisde herkes ne oldu bişey mi var diye soruyolar ...allahım ne güzel bi tablo ya
bebişlerimiz de geldiğinde bu tablo daha şahane olur inşallah
ayşecim ilk mutluluk anını akudum bir an gözlerim doldu.babamı kaybedeli 1 yıl oldu ve ben hep ona bu haberi vermek yada onun beni tebrik etmesinin özlemini çekiyorum.bazen rüyamda görüp sarılıyorum özledim diyorum.hasret gideriyoruz ama canım babacığımı çok özlüyorum.oğlum olursa ismini koymayı düşünüyorum.Rabbim (c.c.) nasip ederse.hasan hüseyin ismi ama abim var o ben koyucam dedi.ona yakışır koymak ben sadece hasanını koyucam işallah.DORUK HASAN.kızlar hüzünlendirdiysem afedersiniz.ama anne baba olunca onları daha çok özlüyor ve anlıyorum.Yarabbim annemizi başımızdan eksik etmesin işallah.tabiki eşimin anne ve babasınıda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?