ay canım sorma az öncede elim ayağım boşaldı şekerimmi tansiyonummu düştü bide işteyim.valla afedersiniz ama camız gibi yedim şekerim düştü diye.aman ya kadın kısmının yeri valla evi arkadaşlar ya.Allah (c.c.) kocalarımıza şöyle çokça kazançlar versede bizde ev hanımı olsak.
yosuncum sağol canım.seninle konuşmuştuk dimi şu tetanoz aşısını?sen yaptıracakmısın*benim doktor uygun görmüyor nedense?
güzel annişler tünaydın..hayırlı cumalaropuyorumnanaktan hala gripim bi türlü atamadım.ve hiç keyfim yok.ama maşallah iştahımdan ödün vermiorum hala acaip yiyorum kaydirigubbakcemile3 kızlar 2 gündür rüyamda bebeğimi görüyorum.kilolu bi erkek bebek gördüm yerde oturuyıor emekliyor falan.önceki gecede rüyamda bana cinsiyetini soruyolardı bende erkek diyordum zaten erkek hissediyordum erkek oldu gerçekten diyordum.hala etkisindeyim rüyamın.hamileyken görülen rüyaların gerçekçiliği nedir acaba?çok merak ediyorum..
Başın sağolsun canım.Bu kadar üzmek istememiştim sizi.:gitme:.Mekanı cennet olur inşallah
bu tetenoz aşısı kaç aylıkken yapılıyo..sezeryana girecek hastaların muhakkak yaptırması gerekiyo diye biliyooom
güzel annişler tünaydın..hayırlı cumalaropuyorumnanaktan hala gripim bi türlü atamadım.ve hiç keyfim yok.ama maşallah iştahımdan ödün vermiorum hala acaip yiyorum kaydirigubbakcemile3 kızlar 2 gündür rüyamda bebeğimi görüyorum.kilolu bi erkek bebek gördüm yerde oturuyıor emekliyor falan.önceki gecede rüyamda bana cinsiyetini soruyolardı bende erkek diyordum zaten erkek hissediyordum erkek oldu gerçekten diyordum.hala etkisindeyim rüyamın.hamileyken görülen rüyaların gerçekçiliği nedir acaba?çok merak ediyorum..
AYŞE_DENİZY çok güzeldi canım.eline sağlık.inşallah Allahım sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride gösterir.
ATALACIĞIM başın sağolsun canım.
canım çok geçmiş olsunnnn...Allahım kalbine göre versin inşallah.
olu ben hep sölüyom ama bal şerbeti çook ii geliyo benimde 7-4 e kadar düşüyo yani onu içtimmi hersabah aç karnına kendime geliyorum zeytin zeytin tuzlu yaa ii geliyo tuzlu ayran fazla içme el ayak şişiyor bende öle oluyor yani geçen içtim adım atamıyodum hamillelikte tuz ii değil yaagünaydın kızlar.hayırlı cumalar.nasılsınız*
sabah yataktan kalkarken başım çok döndü.sizce neden olabilir ve ne yapılabilir?ara ara oluyor yine,düşecek gibi oluyorum.
geçmiş olsun canım:bbo:kızlar ya şu andan itibaren resmen nezle oldum bende salya sümük hapşuruk
rica ederim cnım.. opuyorumnanaktan
bide bişiy dicemm.. benim dünden beri karnımda değişik bi his varr... ağrı sancı değil allaha şükür de... göbek deliğimin hizası boyunca arada acıma yada sızlama gibi.. amaşiddetli değil.. hafiften.. tatlı tatlı sızlıyoo.. acaba diyorum kii.. rahim büyüyoo ve tukarı çıkıyo diye olabilirmii.. ??
tatlım rahim de büyüyor ama bebeişimiz hareketleniyor artık yavaş yavaş onu hissetmeye başlayacaz bizimki ikinci yaa daha çabuk hissederiz kordonla oynuyodu olum hep göbek deliğimin yan tarafları kasılma gibi oluyodu dr a dedim ultrasona aldı bak dedi kordonla oynuyor daha şimdilik küçük ama bebiklerimiz
ahhh ahhh aynı yaa hiç bakmıyom bile hemen burayı açıyom vallaayy sorma canım anlamıyo genç işte ,birde iki gündür burda kendine manita yapmış haylaz.....uğraşcak şeyi çok valla,sorma msn ve facebook benimde vazgeçilmezim ama sizler varsınız aklıma bile gelmiyor...opuyorumnanaktan
amin canım çok zor ben yaşamadım ama çecremde çok var olmayanlar da var valla allah onlarada nasip etsinaminnn canım aminnn olmamanın beklemenin acısını çok iyi bilirim şükürler olsun allahıma yinede çççooook bekletme..allahım isteyen herkese nasip etsin ..
bende ağladım oğlum kucağıma geldi ağlama yaa anne ne oldu dedi baktım oda ağlayaccak sustum mecburenİnan canım bende yazarken ofiste çok kötü oldum.Salya sümük ağlaya ğalaya yazdım.Bebişime ilk gün neler hisettiğimi yazmak istedim.İnanıyorum ki sizinkiler de böyledir.Amin canım inşallah hepimiz doğum hikayelerimizi yazarızopuyorumnanaktan
bu tetenoz aşısı kaç aylıkken yapılıyo..sezeryana girecek hastaların muhakkak yaptırması gerekiyo diye biliyooom
6 aylık kken bide 8 aylıkken yaptırmıştım ben oğlumda bende daha kayıt olmadım pazartesi inşallah
aman şekerim valla hamileyken neler görüyor insan.ben çok karıştırdım.oğlan kız.bence hamilenin rüyasına çok itimat edilmez.çünkü düşünüp duruyoruz.düşünmediğimiz gün varmı, an varmı daha doğrusu.ama ben 2-3 yıl önce rüyamda 2 oğlan çocuğu görmüştüm.motordayız eşim kullanıyor biri önümde biri arkamda gidiyoruz.bir arkadaş demiştiki bende hep erkek görürdüm tersi çıkar kızım oldu demişti.
Allah rahmet eylesin canım.Bilirim benimde babam yokayşecim ilk mutluluk anını akudum bir an gözlerim doldu.babamı kaybedeli 1 yıl oldu ve ben hep ona bu haberi vermek yada onun beni tebrik etmesinin özlemini çekiyorum.bazen rüyamda görüp sarılıyorum özledim diyorum.hasret gideriyoruz ama canım babacığımı çok özlüyorum.oğlum olursa ismini koymayı düşünüyorum.Rabbim (c.c.) nasip ederse.hasan hüseyin ismi ama abim var o ben koyucam dedi.ona yakışır koymak ben sadece hasanını koyucam işallah.DORUK HASAN.kızlar hüzünlendirdiysem afedersiniz.ama anne baba olunca onları daha çok özlüyor ve anlıyorum.Yarabbim annemizi başımızdan eksik etmesin işallah.tabiki eşimin anne ve babasınıda.
yaptırıcam tabii canım.Doğum bu nerde geleceği belli olmaz.HAYATTA HERŞEY PLANLANDIĞI GİBİ OLMUYOR.yosuncum sağol canım.seninle konuşmuştuk dimi şu tetanoz aşısını?sen yaptıracakmısın*benim doktor uygun görmüyor nedense?
aSLINDA 3. AYDAN SONRA YAPILIYOR GENELDE.bEN KENDİ BÖLGEMDEKİ HAMİŞLERE 20-24 HAFTA ARASI YAPIYORUM Kİ DÜŞÜK FALAN OLURSA AŞIYA BAĞLAMASINLAR DİYE.bu tetenoz aşısı kaç aylıkken yapılıyo..sezeryana girecek hastaların muhakkak yaptırması gerekiyo diye biliyooom
TMM CANIM.MUCUKSSSSSSSSopuyorumnanaktankızlarr biz okul yollarına düşüyoruz yine... ablacığı bırakıp gelicez... öptüm hepinizii...
HOŞGELDİN CANIM MERHABA.Hayırdır inşallah.güzel annişler tünaydın..hayırlı cumalaropuyorumnanaktan hala gripim bi türlü atamadım.ve hiç keyfim yok.ama maşallah iştahımdan ödün vermiorum hala acaip yiyorum kaydirigubbakcemile3 kızlar 2 gündür rüyamda bebeğimi görüyorum.kilolu bi erkek bebek gördüm yerde oturuyıor emekliyor falan.önceki gecede rüyamda bana cinsiyetini soruyolardı bende erkek diyordum zaten erkek hissediyordum erkek oldu gerçekten diyordum.hala etkisindeyim rüyamın.hamileyken görülen rüyaların gerçekçiliği nedir acaba?çok merak ediyorum..
rabbimin yardımıyla büyüdü çokşükür.Şimdi yaşıtlarından daha gösterişli:)atala... cnım başın sağolsun... çok üzüldüm cnımm... anne ve babama bişey olduğunu düşünemiyorum bile.. mafoldumben allahım onları başımızdan eksik etmesin.. :Saruboceq:
yosuncum... p.tesi gidicem cnm doktora.. o zaman sorucamm. rahatsız edici olursa hemen arar gidrim tabiki.. allah korusun ama... kuzum kızın minicikmiş... yerim ben onuu... kızz ben 3.300 kızımın altını zor değiştirdim bacakları elimde kalıvericek diye.. sen naptın... rabbim yardım etmiştir tabi de... düşün şimdi kocaman kız olmuş da abla olucakk zemuszemus şimdi çıkıyoruz.. öptüm cnım..
Amin cümlemizden canımm.saol şekerim.Allah (c.c.) razı olsun hepinizden.
geçmiş olsun canım ooh ne güzel işte yemek yemen bebişin toplu olur allah herşeyin hayırlısını versingüzel annişler tünaydın..hayırlı cumalaropuyorumnanaktan hala gripim bi türlü atamadım.ve hiç keyfim yok.ama maşallah iştahımdan ödün vermiorum hala acaip yiyorum kaydirigubbakcemile3 kızlar 2 gündür rüyamda bebeğimi görüyorum.kilolu bi erkek bebek gördüm yerde oturuyıor emekliyor falan.önceki gecede rüyamda bana cinsiyetini soruyolardı bende erkek diyordum zaten erkek hissediyordum erkek oldu gerçekten diyordum.hala etkisindeyim rüyamın.hamileyken görülen rüyaların gerçekçiliği nedir acaba?çok merak ediyorum..
ahhhh bide bane sor sölemek istemedim sizi üzmemek için ama yine geldi konuamin canım cümle gelmiş geçmişlerimizin işallah.hayır canım üzülme değil hüzün.hiç bitmediki.inan hergün aklımda.neyse tatlım dua dua dua.ihtiyacı olan sadece bu.bunu yapabilirsem iyi evladım işallah canım.kız çocukları babaya çok düşkün olur derlerya.sanırım ben baba yapışığı bir çocuktum.ondan zaten kıskanç kocam kız çocuk istiyorya.:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?