2010 Nisan Anneleri

yosuncum sağol canım.seninle konuşmuştuk dimi şu tetanoz aşısını?sen yaptıracakmısın*benim doktor uygun görmüyor nedense?

amin canımmmm hem iş hem ev çok zor oluyo canım cıkıyooo resmen.

allahtan eşim bugunlerde temizliğe yardım ediyooo

yosuncum sağol canım.seninle konuşmuştuk dimi şu tetanoz aşısını?sen yaptıracakmısın*benim doktor uygun görmüyor nedense?

bu tetenoz aşısı kaç aylıkken yapılıyo..sezeryana girecek hastaların muhakkak yaptırması gerekiyo diye biliyooom

AYŞE_DENİZY çok güzeldi canım.eline sağlık.inşallah Allahım sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride gösterir.
ATALACIĞIM başın sağolsun canım.

kızlarr biz okul yollarına düşüyoruz yine... ablacığı bırakıp gelicez... öptüm hepinizii...

güzel annişler tünaydın..hayırlı cumalaropuyorumnanaktan hala gripim bi türlü atamadım.ve hiç keyfim yok.ama maşallah iştahımdan ödün vermiorum hala acaip yiyorum kaydirigubbakcemile3 kızlar 2 gündür rüyamda bebeğimi görüyorum.kilolu bi erkek bebek gördüm yerde oturuyıor emekliyor falan.önceki gecede rüyamda bana cinsiyetini soruyolardı bende erkek diyordum zaten erkek hissediyordum erkek oldu gerçekten diyordum.hala etkisindeyim rüyamın.hamileyken görülen rüyaların gerçekçiliği nedir acaba?çok merak ediyorum..

canım çok geçmiş olsunnnn...Allahım kalbine göre versin inşallah.

Başın sağolsun canım.Bu kadar üzmek istememiştim sizi.:gitme:.Mekanı cennet olur inşallah

amin canım cümle gelmiş geçmişlerimizin işallah.hayır canım üzülme değil hüzün.hiç bitmediki.inan hergün aklımda.neyse tatlım dua dua dua.ihtiyacı olan sadece bu.bunu yapabilirsem iyi evladım işallah canım.kız çocukları babaya çok düşkün olur derlerya.sanırım ben baba yapışığı bir çocuktum.ondan zaten kıskanç kocam kız çocuk istiyorya.:umursamaz:

atala... cnım başın sağolsun... çok üzüldüm cnımm... anne ve babama bişey olduğunu düşünemiyorum bile.. mafoldumben allahım onları başımızdan eksik etmesin.. :Saruboceq:

yosuncum... p.tesi gidicem cnm doktora.. o zaman sorucamm. rahatsız edici olursa hemen arar gidrim tabiki.. allah korusun ama... kuzum kızın minicikmiş... yerim ben onuu... kızz ben 3.300 kızımın altını zor değiştirdim bacakları elimde kalıvericek diye.. sen naptın... rabbim yardım etmiştir tabi de... düşün şimdi kocaman kız olmuş da abla olucakk zemuszemus şimdi çıkıyoruz.. öptüm cnım..

aman şekerim valla hamileyken neler görüyor insan.ben çok karıştırdım.oğlan kız.bence hamilenin rüyasına çok itimat edilmez.çünkü düşünüp duruyoruz.düşünmediğimiz gün varmı, an varmı daha doğrusu.ama ben 2-3 yıl önce rüyamda 2 oğlan çocuğu görmüştüm.motordayız eşim kullanıyor biri önümde biri arkamda gidiyoruz.bir arkadaş demiştiki bende hep erkek görürdüm tersi çıkar kızım oldu demişti.

AYŞE_DENİZY çok güzeldi canım.eline sağlık.inşallah Allahım sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride gösterir.
ATALACIĞIM başın sağolsun canım.

saol şekerim.Allah (c.c.) razı olsun hepinizden.

ayy ben geçmişi okuyana kadar siz döktürüyonuz yaa kavaltımızıd yaptık bu aradhiç bişey yiyemiyrum zeytine takmışım bu aralar sölemim kaç tane yediğimi ama ekmeksiz tabii
atalacım
be şalgam suyu içtiğimde midem rhatsız hemen ekşitiyor reflü var yaa
günaydın kızlar.hayırlı cumalar.nasılsınız*
sabah yataktan kalkarken başım çok döndü.sizce neden olabilir ve ne yapılabilir?ara ara oluyor yine,düşecek gibi oluyorum.
olu ben hep sölüyom ama bal şerbeti çook ii geliyo benimde 7-4 e kadar düşüyo yani onu içtimmi hersabah aç karnına kendime geliyorum zeytin zeytin tuzlu yaa ii geliyo tuzlu ayran fazla içme el ayak şişiyor bende öle oluyor yani geçen içtim adım atamıyodum hamillelikte tuz ii değil yaa
:bbo:kızlar ya şu andan itibaren resmen nezle oldum bende salya sümük hapşuruk
geçmiş olsun canım

ay ne bileyim canım ya çok merak ettiğimdendir heralde önceden göremiorum diye üzülüodum şimdi gördüğümden şüphe duyuyorum kaydirigubbakcemile3 bide herkez ısrarla erkek dediği içinde ayrıca meraklanıyorum tabiki.benim için asla farketmez ilk çocuğum yeterki hayırlısı sağlıklı olsun..

Kıslar hemen yazamadım özür yemek yaptım fırına attım.Bügün izinliyim .Arkadaşta k.... yapmış çağırdı gidipte geleyim.öpüldünüz.

Allah rahmet eylesin canım.Bilirim benimde babam yok(

yaptırıcam tabii canım.Doğum bu nerde geleceği belli olmaz.HAYATTA HERŞEY PLANLANDIĞI GİBİ OLMUYOR.

bu tetenoz aşısı kaç aylıkken yapılıyo..sezeryana girecek hastaların muhakkak yaptırması gerekiyo diye biliyooom
aSLINDA 3. AYDAN SONRA YAPILIYOR GENELDE.bEN KENDİ BÖLGEMDEKİ HAMİŞLERE 20-24 HAFTA ARASI YAPIYORUM Kİ DÜŞÜK FALAN OLURSA AŞIYA BAĞLAMASINLAR DİYE.

kızlarr biz okul yollarına düşüyoruz yine... ablacığı bırakıp gelicez... öptüm hepinizii...
TMM CANIM.MUCUKSSSSSSSSopuyorumnanaktan
HOŞGELDİN CANIM MERHABA.Hayırdır inşallah.

rabbimin yardımıyla büyüdü çokşükür.Şimdi yaşıtlarından daha gösterişli:)

saol şekerim.Allah (c.c.) razı olsun hepinizden.
Amin cümlemizden canımm.

haceroğuz teşekkürler canım.zeytini bende fazla tüketiyorum.tuzlu yiyecekler ve ayran fazla içmemeye çalışıyorum şişmeyeyim diye.bi ara hastaneye yatmıştım kasık ağrısından o zaman benim tansiyonum çok düşüktü.5 haftadan bu yana ilk defa bu kadar oldum .

geçmiş olsun canım ooh ne güzel işte yemek yemen bebişin toplu olur allah herşeyin hayırlısını versin
ahhhh bide bane sor sölemek istemedim sizi üzmemek için ama yine geldi konu
13 yaşımda annem vefat etti tam genç kızlığa adım attığım zaman liseye daha başlamamıştım hayatı o vefat ettikten sonr anladım yaa ablalarım annesizliği aratmadı ama anne gibi olmaz tabii ne söz kesildiğinde ne nişanda ne düğünde ne hamiel olduğumu anladığımda yooooooookkk..ama oğlumu kucağıma aldım hiçkıra hıçkıra ağladım ne kadar isterdim onun yanımda olmasını oğlum soruyo anne benim anneeannem yokmu başlıyorum ağlamaya...öldüğü an aklıma geldi birden ama anlatmıyacam sizi üzmeyeyim ama dediğin gibi tek şey dua dua dua valla bende anneme çok düşkündüm okula gitmek için hazırlanmıştım o zaman annem bana baktı o bakışını hiç unutmam sen ne olcan gibi baktı 12 sene oldu ama hiçç unutulmuyor allah kimsenin başına vermesin

senağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…