merhaba güzel anneler hepinize hayırlı cumalar diliyorum..
kızlar merabalar bütün annişler nasılsınız
canım gözün aydın bitanem şükürler olsun yaradanımıza tekrar gözün aydınbende bugün ikili test sonucumu gösterdim tekrar bebişimi gördüm 13+1 olmuşuz gitgide büyüyoruz sonuçlar da çok şükür problem çıkmadı
slm arkadaşlar anca gelebildim
zyracım tşk canım sen nasılsın
geçmiş olsun bitanem benim gripte bol bol dinlenceksin canım terlemeye çalış bitanem limonlu bir çorba iç bitanem rabbim şifa eğlesin inşallahselam herkeze of acayip gribim ilaç kullanamıorum bi fikir lütfen ölücem
hoş geldiniz ymer ne güzel test sonucun temiz çıkmış darısı başıma nasılsın zeyracım
kızlar ben geldim bilin bakalım şimdide ne aşeriyorum sölüyorum zaten mutlak yemek zorunda olduğumuz bir besin.....PEYNİR aşeriyorum gittim tam beş çeşit aldım geldim bi güzel hepsini tabağa dizdim atıştırıyom ama ekmek yemek istemiyo canım böle sade olcak.....tuzlu ekşi çekiyo canım valla....kesin karnımdaki kız valla müşterilerde öle diyo elimde tabağı görünce bol bol yiyim bari canım istemişken çünkü süt içemiyorum bir ay oldu....zemuszemus
geçmiş olsun bitanem benim gripte bol bol dinlenceksin canım terlemeye çalış bitanem limonlu bir çorba iç bitanem rabbim şifa eğlesin inşallah
teşekkür ederim of gebelikte hiç çekilmio mide bulantısı baş dönmesi bide grip üçü bi arada perişan odum medine dilecilerine döndüm.senağlamabenneyaptımki:bbo::gitme:
slm kızlar ben geldim, 2.li testimizi oldum haftaya cuma yada cumartesi sonuçları almaya gideceğim Allah'tan hayırlısı. Bebişimi de gördüm maaşallah yavruşuma :)
s.a Kıslar ben geldim.Doktordan geldik teyzeleri.İkili testimiz güzel çıkmış çokşükür.Kızımıda götürdüm bahane olarak dedim kardeşini görmek istiyor, bebişi bi kez daha gördüm.:teytey:Uyuyordu miniğim.Doktorumuz biraz uğraştı ama şöyle bir elini kaldırdı başka hareket etmedi:)
gözün aydın canım inşallah güzel sonuçlarla geleceksin bitanem :Saruboceq:
geçmiş olsun canım ooh ne güzel işte yemek yemen bebişin toplu olur allah herşeyin hayırlısını versin
ahhhh bide bane sor sölemek istemedim sizi üzmemek için ama yine geldi konu
13 yaşımda annem vefat etti tam genç kızlığa adım attığım zaman liseye daha başlamamıştım hayatı o vefat ettikten sonr anladım yaa ablalarım annesizliği aratmadı ama anne gibi olmaz tabii ne söz kesildiğinde ne nişanda ne düğünde ne hamiel olduğumu anladığımda yooooooookkk..ama oğlumu kucağıma aldım hiçkıra hıçkıra ağladım ne kadar isterdim onun yanımda olmasını oğlum soruyo anne benim anneeannem yokmu başlıyorum ağlamaya...öldüğü an aklıma geldi birden ama anlatmıyacam sizi üzmeyeyim ama dediğin gibi tek şey dua dua dua valla bende anneme çok düşkündüm okula gitmek için hazırlanmıştım o zaman annem bana baktı o bakışını hiç unutmam sen ne olcan gibi baktı 12 sene oldu ama hiçç unutulmuyor allah kimsenin başına vermesin
senağlamasenağlamasenağlama
kızlar içinizde benim gibi sürekli turşu isteyen varmı ekşi hep ekşi çekiyo canımbenim dün epey bir yedim turşu lahana turşusu ya çok güzeldi biz burda turşuyu soğanla kavururz karadenzde çok güzel oluyo çünkü her öğün canım çekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?