2010 Nisan Anneleri

kızlar merabalar bütün annişler nasılsınız

bende bugün ikili test sonucumu gösterdim tekrar bebişimi gördüm 13+1 olmuşuz gitgide büyüyoruz sonuçlar da çok şükür problem çıkmadı

kızlar jnaz hala uğramadımı buraya mafoldumben şu listemiz artık gerçekten güncellenmesi lazım çünkü ikili testler sonuçları yazılıcak cinsiyetler belli olmaya başladı merak ediyoruz artık listemizde görünseydi keşke

bende bugün ikili test sonucumu gösterdim tekrar bebişimi gördüm 13+1 olmuşuz gitgide büyüyoruz sonuçlar da çok şükür problem çıkmadı
canım gözün aydın bitanem şükürler olsun yaradanımıza tekrar gözün aydın
a.s.
slm arkadaşlar anca gelebildim
zyracım tşk canım sen nasılsın

saol bitanem şükürler olsun iyiyim bitanem kocişe iş yaptırdım biraz bugün evde nöbetli çalışıyordu şimdide cumaya kadar gitti çok güldüm giderken diyoki çok yoruldum ben yaa diyor ne zormuş bu ev işleri diyor benimki biraz tembeldi hamiş kalmadan önce hiç iş yapmaz ancak yemekte salata falan o kadar şimdi maşallahı var öğrendisırnaşık şey

kızlar ben geldim bilin bakalım şimdide ne aşeriyorum sölüyorum zaten mutlak yemek zorunda olduğumuz bir besin.....PEYNıR aşeriyorum gittim tam beş çeşit aldım geldim bi güzel hepsini tabağa dizdim atıştırıyom ama ekmek yemek istemiyo canım böle sade olcak.....tuzlu ekşi çekiyo canım valla....kesin karnımdaki kız valla müşterilerde öle diyo elimde tabağı görünce bol bol yiyim bari canım istemişken çünkü süt içemiyorum bir ay oldu....zemuszemus

selam herkeze of acayip gribim ilaç kullanamıorum bi fikir lütfen ölücem
geçmiş olsun bitanem benim gripte bol bol dinlenceksin canım terlemeye çalış bitanem limonlu bir çorba iç bitanem rabbim şifa eğlesin inşallah
hoş geldiniz ymer ne güzel test sonucun temiz çıkmış darısı başıma nasılsın zeyracım

şükürler olsun bitanem iyiyiz geçmiş sayfaları pek okuyamadım ama canım senin yazdıklarını okudum rabbim sabır versin bitanem annesizlik inan çok zor benim annemde ben daha üniversiteye hazırlanırken o sırada beyin kanaması geçirmişti 3 ay hiç kalkmadan yattı hastahanede bilirim o yüzden şükürler olsun şu an iyi rabbime binlerce kez şükürler olsun güzel anne inşallah annenin şevkatini bebişlerinde bulursun bitanem benim:Saruboceq::Saruboceq:

yeni gelen annişlerim hoşgeldiniz teker teker öpüyorum sizi,ayşecim bebişin hikayesi çok güzeldi acayip duygulandım,hasta olan arkidişlerde geçmişler olsunn....

slm kızlar ben geldim, 2.li testimizi oldum haftaya cuma yada cumartesi sonuçları almaya gideceğim Allah'tan hayırlısı. Bebişimi de gördüm maaşallah yavruşuma :)

ohhh hoş geldin öncelikle bitanem yarasın güzel anneye peynirlerde bebişe kız süt gibi beyaz bir kızın olur inşallah peynir gibi bembeyaz bende süt içmiyorum artık yoğurtla kapatmaya çalışıyorum yada ayranla artık neyapim:içelim:

teşekkür ediyorum hepinize arkadaşlar umarım sonuç bekleyen annelerin hepsinin test sonucu iyi çıkar

slm kızlar ben geldim, 2.li testimizi oldum haftaya cuma yada cumartesi sonuçları almaya gideceğim Allah'tan hayırlısı. Bebişimi de gördüm maaşallah yavruşuma :)

gözün aydın canım inşallah güzel sonuçlarla geleceksin bitanem :Saruboceq:

yosuncuğum gözün aydın bitanem test sonucun güzel çıkmış bitanem ben bi kaç gündür varlığım yokluğum belli değildi topicte yeni yeni okuyorum geçmişi bitanema.s

kızlar içinizde benim gibi sürekli turşu isteyen varmı ekşi hep ekşi çekiyo canımbenim dün epey bir yedim turşu lahana turşusu ya çok güzeldi biz burda turşuyu soğanla kavururz karadenzde çok güzel oluyo çünkü her öğün canım çekiyo

canım başın sağolsun çok üzüldüm

ben anneme dün iki koca bidon kurdurdum canım,şimdilik yandaki esnaf bi komşumuz var onunkiler olmuş o getiriyo saolsun her öğlen ama nası aşeriyorum anlatmam hatda ilk 8 haftalıktı aşerdiğim şey saat gecenin onikisi turşu olmuştu,azönce annem aradı turşu kavurması yapmış banada ayırmış bende yanında mıhlamada yap ozaman gelirim dedim bayılırım canım ,bizde çok yaparız özellikle annem sabah kahvaltılarında çok yapar ,bir de turşuyu ekmekle kızartırlar bilirmisin oda harika olur....yanına birde pancar diplesi oyy oyyy tutmayın beni,aldım aten gecen pancar pazardan onuda bugün yapim bari bak laz uşağu olduğumuz nerden belli......ben de diyorum benimde bi kızım olcak ama kimse beni dinlemiyo eee ye ekşiyi doğur ayşeyi ..:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…