2010 Nisan Anneleri

kızlar merabalar bütün annişler nasılsınız

hoşgeldin canım.biz iyiyiz sen nasılsın*kocana iş yaptırdın hı.bizimkide senin eşin gibiydi pek ilgilenmiyodu ev işiyle.şimdi arkadaşlarına benim mesai uyuyunca bitiyo diyor

Çok güzel yazmışsın mahvettin bizi:gitme:

ben iki gün önce özelden msj gönderdim ama cvp vermedi. bi kaç gün bekleyelim olmazsa yapalım derim.

ayy ewet arkadaşlar yaa jnaz arkadaşımız gelecekte listemiz güncellenecek diye bekliyoruz yok mu kendine güvenen liste hazırlayabilecek bi arkadaşımız

canım benim henüz fırsat bulabildim.dua dua dua.inan bana ne zaman oturup ağlasam dua etsem buluşuruz rüyalarda.söylemeye korkarım bidaha göremem diye.ama hayatın bir tarafı hüzündür.Rabbim (c.c.) bundan sonra böyle acılar yaşatmasın.yaşamak ne kadar yalansa ölüm ve sonrası o kadar gerçek canım.hatta ben ölümden çok korkardım şimdi diyorumki orda babam var o benimle olur.hani yabancı bir yere gidersinde gözlerin tanıdık birini arar ya onun gibi.şükürler olsun bizi dünyaya getirmiş bu yaşa kadar büyütmüş.arkasından dualarını gönderiyoruz.hem onlar için hem bizim için en güzel şey bu.

bilmezmiyim canım bilmezmiyim kayganadan bahsediyorsun sen pırasadan falan çok yapılıyo sbahları gerçi bne hala yapamıyorum kayınvalidem veya anemde yiyorum olunca canım ben hayranım buraların damak tadına yayla sırganı olacak şöyle biberli biberli şimdi yaaa yemek düşünmeyeceğim hep istiyorum çok obur oldum ben yaa :1no2:cokacimcoook
hoşgeldin canım.biz iyiyiz sen nasılsın*kocana iş yaptırdın hı.bizimkide senin eşin gibiydi pek ilgilenmiyodu ev işiyle.şimdi arkadaşlarına benim mesai uyuyunca bitiyo diyor

:roflol: olsun canım yapsınlar bitanem benim boşver ben eşime o konuda çok kızıyordum tek işe gidip geliyosun derdim hep hazır görmüş benim eşim annesinden falan o yüzden hiç iş bilmezdi yapamazdı şimdide elinde bir bezle geziyo evde çok gülüyorum zemuszemus:roflol:

Çok güzel yazmışsın mahvettin bizi:gitme:

ben iki gün önce özelden msj gönderdim ama cvp vermedi. bi kaç gün bekleyelim olmazsa yapalım derim.

eee o zaman yapılsın bencede canım geçende bebeg bir başka topicte gördüm demişti sanırım buralara uğramadı ben yapmayı beceremem bebeg yaparım diyordu canım gelsin sorarız o zaman:uhm:

Allahın lazı tam benliksin sen ayol.söyle annene 1 kaşık daha koysun sofraya geliyorum.yaaaaaa bende istiyoruuuuuuuuummmmmmm.ama annem geldi az önce bende dible yiyeceğim<ama mıhlamam yok kiiiiiiii : (

zeyracım sırf turşu kavurması yüzünden anneme geçen hafta fasulye turşusu yaptırdım şimdi bi an önce olmasını bekliyorum

eşler iş yaptığı zaman bayılıyoru.bende eşime derdim yap hamile kalacağım zaman neyin ne olacağı belli olmaz diye.benim eşimin anneside eşime iç iş yaptırmaz.öyleki eşim yaslanacağı zaman hemen arkasına kızlar koşun abinize yastık getirin falan der : )bede çok gülüyorum ş,mdi paspas oldu yerdcanım benim ya özledim kocamı.çok bakıyo bana ALLAH RAZI OLSUN ONDAN

zeyracım sırf turşu kavurması yüzünden anneme geçen hafta fasulye turşusu yaptırdım şimdi bi an önce olmasını bekliyorum

cokacimcoookcokacimcoook benide çağır bitanem bende gelirim hemen bende geçende kurdum ilk kez kendim ehh birazcık tuzsuz olmuş ama eşim idare eder diyo gıcık ne olacak lülülülülülü

:Saruboceq::enbuyukkk:

Allahın lazı tam benliksin sen ayol.söyle annene 1 kaşık daha koysun sofraya geliyorum.yaaaaaa bende istiyoruuuuuuuuummmmmmm.ama annem geldi az önce bende dible yiyeceğim<ama mıhlamam yok kiiiiiiii : (

sorma canım ya gel kız ben kaçayım sana birlikte yaparız,mısır unu geldi köyden ben dururmuyum dibini kuruturum şimdi,eğer tiksinmeseydim balıktan yerdim daha önce hamsi tuzlaması hemde kahvaltıda ama şimdi ne gezerrr ıyyy ......gel anam atla gel gı ben mıhlamada yaparım sana valla....

bende gelicem ama yaa mıhlama ben yapmadım hiç bir keresinde rizeye gezmeye gitmiştik eşimle o zaman yemiştim çok güzeldi oranın özel peyniriyle yapmışlardı çok güzeldi yaacokacimcoook

vışşşşşşşşşş hamsi tuzlaması mı.ııyyyyyy.hemde kahvaltıda.iyi mısır unu gelmiş ye bakalım yarasın bebeğine.

eee o zaman yapılsın bencede canım geçende bebeg bir başka topicte gördüm demişti sanırım buralara uğramadı ben yapmayı beceremem bebeg yaparım diyordu canım gelsin sorarız o zaman:uhm:

bir ara birisi hazırlamıştı ismini hatırlayamadım özür dilerim. Ama jnazı bekleyelim deyince kaldı sanırım tekrar yapar mı acaba? yada bebeg yapsın evet sürekli takip edebilecek biri lütfen... Nerdeyse 4 ayımıza geliyoruz (en önde benim galiba) bi liste görelim artık:)))

ahh hiç sorma bende aynı valla çok yiyyorum bugünde zeytine takmıştım çooook yedim dünde peynir yedim domatesle ama bend ekmek yiyeniyorum
yoğut ayran bide peynir süt hiç içemiyorum
amin canım inşallah bi kızım olsun diye düşünüyorum ama sonra diyorum yaa benim yaşadıklAaırmı o yaşasa allhın takdiri diyorum sonra allah annene uzun ömürler versin

neyse kızlar ben biraz kestireyim gideyimde bari uykum geldi benim yine anlamadım kendimi uyu uyu nereye kadar bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…