kızlar merabalar bütün annişler nasılsınız
slm kızlar ben geldim, 2.li testimizi oldum haftaya cuma yada cumartesi sonuçları almaya gideceğim Allah'tan hayırlısı. Bebişimi de gördüm maaşallah yavruşuma :)
Kızlar günaydın.Bugün size bebişimi ilk öğrendiğim günü yazacağım.Hepimizin farklı hikayeleri var.Mendilleri alın yanınızaaaaa
Bebeğim;
Minik bebeğim;
Bu sana ilk mektubum.O kadar heyecanlıyım ki yazarken ellerim titriyor.Kalbim pıt pıt atıyor.İyiki hayatımıza geldin miniğim.
Senin hayatımıza katılacağını ilk babacın dedi.Geliyor dedi.İnanmadım.Hemen eczaneye gittim.Önce baktım işaret yok.Babacını aradım.Olmadı canım benim bilemedin.Üzüldü...
Aradan 3 dakika geçti tekrar baktım.Birde ne göreyim.Kalbim kelebek gibi çarpmaya başladı.Evet benimleydin.Bizimleydin.Babacını tekrar aradım.Geliyor canım dedim.Ne nasıl dedi.Evet dedim.Miniğimiz bizimle dedim.Sesi titremeye başladı.Ben ağlıyorum ama sevinçten(Şimdi olduğu gibi...).Hemen anneanneni aradım.''Hadi bakalım Emine Hanım annane oluyorsun''dedim.''Ciddi misin?Emin misin?''dedi.''Evet anne.Anne oluyorum''.Ağladık...Hemen dedeni aradım.Baba sana bişey söyleyeceğim dedim.Söyle kızım dedi.Babaaa dedim.Hayırdır kızım ne oldu dedi.Baba dede oluyorsun dedim.Sesi titredi...
Uçuyorum havalarda hoooopppp hooooopppp.Layyy layyyy layyyy.Küçük bir çocuk gibi....
Akşam babaanenlere gittik.Baban söyledi.Kapıyı babaannen açtı.Baban''Öp çocuğum babaannenin elini'' dedi.Anlamadı babaannen.Babacın tekrar etti.Ne ???Nasılll??? Şaşkınlık.Amcaların şoktaa.Gözlerim güldü.Baban elimi tuttu.Diğer elini karnıma götürdü.Bebek burada dedi.Babaannen bana sımsıkı sarıldı...15 Dakika sonre deden geldi.Kapıya koşuştuk.Sefa amcan para istedi anlamadı deden.Baba dedim.Dede oluyorsun.Ne dedi.Gözleri doldu hemen.Dede oluyorsun dedim.Babaannene sımsıkı sarıldı.Bana baktı...Sımsıkı sardıı.Biz büyük bir aile olduk annecim senin sayende.Neşe oldun evimize....
kızlar jnaz hala uğramadımı buraya mafoldumben şu listemiz artık gerçekten güncellenmesi lazım çünkü ikili testler sonuçları yazılıcak cinsiyetler belli olmaya başladı merak ediyoruz artık listemizde görünseydi keşke
bende bugün ikili test sonucumu gösterdim tekrar bebişimi gördüm 13+1 olmuşuz gitgide büyüyoruz sonuçlar da çok şükür problem çıkmadı
geçmiş olsun canım ooh ne güzel işte yemek yemen bebişin toplu olur allah herşeyin hayırlısını versin
ahhhh bide bane sor sölemek istemedim sizi üzmemek için ama yine geldi konu
13 yaşımda annem vefat etti tam genç kızlığa adım attığım zaman liseye daha başlamamıştım hayatı o vefat ettikten sonr anladım yaa ablalarım annesizliği aratmadı ama anne gibi olmaz tabii ne söz kesildiğinde ne nişanda ne düğünde ne hamiel olduğumu anladığımda yooooooookkk..ama oğlumu kucağıma aldım hiçkıra hıçkıra ağladım ne kadar isterdim onun yanımda olmasını oğlum soruyo anne benim anneeannem yokmu başlıyorum ağlamaya...öldüğü an aklıma geldi birden ama anlatmıyacam sizi üzmeyeyim ama dediğin gibi tek şey dua dua dua valla bende anneme çok düşkündüm okula gitmek için hazırlanmıştım o zaman annem bana baktı o bakışını hiç unutmam sen ne olcan gibi baktı 12 sene oldu ama hiçç unutulmuyor allah kimsenin başına vermesin
senağlamasenağlamasenağlama
bilmezmiyim canım bilmezmiyim kayganadan bahsediyorsun sen pırasadan falan çok yapılıyo sbahları gerçi bne hala yapamıyorum kayınvalidem veya anemde yiyorum olunca canım ben hayranım buraların damak tadına yayla sırganı olacak şöyle biberli biberli şimdi yaaa yemek düşünmeyeceğim hep istiyorum çok obur oldum ben yaa :1no2:cokacimcoookben anneme dün iki koca bidon kurdurdum canım,şimdilik yandaki esnaf bi komşumuz var onunkiler olmuş o getiriyo saolsun her öğlen ama nası aşeriyorum anlatmam hatda ilk 8 haftalıktı aşerdiğim şey saat gecenin onikisi turşu olmuştu,azönce annem aradı turşu kavurması yapmış banada ayırmış bende yanında mıhlamada yap ozaman gelirim dedim bayılırım canım ,bizde çok yaparız özellikle annem sabah kahvaltılarında çok yapar ,bir de turşuyu ekmekle kızartırlar bilirmisin oda harika olur....yanına birde pancar diplesi oyy oyyy tutmayın beni,aldım aten gecen pancar pazardan onuda bugün yapim bari bak laz uşağu olduğumuz nerden belli......ben de diyorum benimde bi kızım olcak ama kimse beni dinlemiyo eee ye ekşiyi doğur ayşeyi ..:roflol:
hoşgeldin canım.biz iyiyiz sen nasılsın*kocana iş yaptırdın hı.bizimkide senin eşin gibiydi pek ilgilenmiyodu ev işiyle.şimdi arkadaşlarına benim mesai uyuyunca bitiyo diyor
Çok güzel yazmışsın mahvettin bizi:gitme:
ben iki gün önce özelden msj gönderdim ama cvp vermedi. bi kaç gün bekleyelim olmazsa yapalım derim.
ben anneme dün iki koca bidon kurdurdum canım,şimdilik yandaki esnaf bi komşumuz var onunkiler olmuş o getiriyo saolsun her öğlen ama nası aşeriyorum anlatmam hatda ilk 8 haftalıktı aşerdiğim şey saat gecenin onikisi turşu olmuştu,azönce annem aradı turşu kavurması yapmış banada ayırmış bende yanında mıhlamada yap ozaman gelirim dedim bayılırım canım ,bizde çok yaparız özellikle annem sabah kahvaltılarında çok yapar ,bir de turşuyu ekmekle kızartırlar bilirmisin oda harika olur....yanına birde pancar diplesi oyy oyyy tutmayın beni,aldım aten gecen pancar pazardan onuda bugün yapim bari bak laz uşağu olduğumuz nerden belli......ben de diyorum benimde bi kızım olcak ama kimse beni dinlemiyo eee ye ekşiyi doğur ayşeyi ..:roflol:
bilmezmiyim canım bilmezmiyim kayganadan bahsediyorsun sen pırasadan falan çok yapılıyo sbahları gerçi bne hala yapamıyorum kayınvalidem veya anemde yiyorum olunca canım ben hayranım buraların damak tadına yayla sırganı olacak şöyle biberli biberli şimdi yaaa yemek düşünmeyeceğim hep istiyorum çok obur oldum ben yaa :1no2:cokacimcoook
:roflol: olsun canım yapsınlar bitanem benim boşver ben eşime o konuda çok kızıyordum tek işe gidip geliyosun derdim hep hazır görmüş benim eşim annesinden falan o yüzden hiç iş bilmezdi yapamazdı şimdide elinde bir bezle geziyo evde çok gülüyorum zemuszemus:roflol:
zeyracım sırf turşu kavurması yüzünden anneme geçen hafta fasulye turşusu yaptırdım şimdi bi an önce olmasını bekliyorum
eşler iş yaptığı zaman bayılıyoru.bende eşime derdim yap hamile kalacağım zaman neyin ne olacağı belli olmaz diye.benim eşimin anneside eşime iç iş yaptırmaz.öyleki eşim yaslanacağı zaman hemen arkasına kızlar koşun abinize yastık getirin falan der : )bede çok gülüyorum ş,mdi paspas oldu yerdcanım benim ya özledim kocamı.çok bakıyo bana ALLAH RAZI OLSUN ONDAN
Allahın lazı tam benliksin sen ayol.söyle annene 1 kaşık daha koysun sofraya geliyorum.yaaaaaa bende istiyoruuuuuuuuummmmmmm.ama annem geldi az önce bende dible yiyeceğim<ama mıhlamam yok kiiiiiiii : (
zeyracım sırf turşu kavurması yüzünden anneme geçen hafta fasulye turşusu yaptırdım şimdi bi an önce olmasını bekliyorum
sorma canım ya gel kız ben kaçayım sana birlikte yaparız,mısır unu geldi köyden ben dururmuyum dibini kuruturum şimdi,eğer tiksinmeseydim balıktan yerdim daha önce hamsi tuzlaması hemde kahvaltıda ama şimdi ne gezerrr ıyyy ......gel anam atla gel gı ben mıhlamada yaparım sana valla....
sorma canım ya gel kız ben kaçayım sana birlikte yaparız,mısır unu geldi köyden ben dururmuyum dibini kuruturum şimdi,eğer tiksinmeseydim balıktan yerdim daha önce hamsi tuzlaması hemde kahvaltıda ama şimdi ne gezerrr ıyyy ......gel anam atla gel gı ben mıhlamada yaparım sana valla....
eee o zaman yapılsın bencede canım geçende bebeg bir başka topicte gördüm demişti sanırım buralara uğramadı ben yapmayı beceremem bebeg yaparım diyordu canım gelsin sorarız o zaman:uhm:
ahh hiç sorma bende aynı valla çok yiyyorum bugünde zeytine takmıştım çooook yedim dünde peynir yedim domatesle ama bend ekmek yiyeniyorumkızlar ben geldim bilin bakalım şimdide ne aşeriyorum sölüyorum zaten mutlak yemek zorunda olduğumuz bir besin.....PEYNİR aşeriyorum gittim tam beş çeşit aldım geldim bi güzel hepsini tabağa dizdim atıştırıyom ama ekmek yemek istemiyo canım böle sade olcak.....tuzlu ekşi çekiyo canım valla....kesin karnımdaki kız valla müşterilerde öle diyo elimde tabağı görünce bol bol yiyim bari canım istemişken çünkü süt içemiyorum bir ay oldu....zemuszemus
amin canım inşallah bi kızım olsun diye düşünüyorum ama sonra diyorum yaa benim yaşadıklAaırmı o yaşasa allhın takdiri diyorum sonra allah annene uzun ömürler versingeçmiş olsun bitanem benim gripte bol bol dinlenceksin canım terlemeye çalış bitanem limonlu bir çorba iç bitanem rabbim şifa eğlesin inşallah
şükürler olsun bitanem iyiyiz geçmiş sayfaları pek okuyamadım ama canım senin yazdıklarını okudum rabbim sabır versin bitanem annesizlik inan çok zor benim annemde ben daha üniversiteye hazırlanırken o sırada beyin kanaması geçirmişti 3 ay hiç kalkmadan yattı hastahanede bilirim o yüzden şükürler olsun şu an iyi rabbime binlerce kez şükürler olsun güzel anne inşallah annenin şevkatini bebişlerinde bulursun bitanem benim:Saruboceq::Saruboceq:
geçmiş olsun canım
sağol canımcanım başın sağolsun çok üzüldüm
bak sen şimdi ben ne yapacam neden isim sölüyon ya canım çekti şimdi çabuk ben de istiyom pc den gönderyerimsenibenyerimsenibenben anneme dün iki koca bidon kurdurdum canım,şimdilik yandaki esnaf bi komşumuz var onunkiler olmuş o getiriyo saolsun her öğlen ama nası aşeriyorum anlatmam hatda ilk 8 haftalıktı aşerdiğim şey saat gecenin onikisi turşu olmuştu,azönce annem aradı turşu kavurması yapmış banada ayırmış bende yanında mıhlamada yap ozaman gelirim dedim bayılırım canım ,bizde çok yaparız özellikle annem sabah kahvaltılarında çok yapar ,bir de turşuyu ekmekle kızartırlar bilirmisin oda harika olur....yanına birde pancar diplesi oyy oyyy tutmayın beni,aldım aten gecen pancar pazardan onuda bugün yapim bari bak laz uşağu olduğumuz nerden belli......ben de diyorum benimde bi kızım olcak ama kimse beni dinlemiyo eee ye ekşiyi doğur ayşeyi ..:roflol:
ahh evet öle zaten onu düşünmesem dengem bozulurdu küçük yaşta anneni kayben bikaç sene sonra baban evlensin onunla aynı oda da yatsın o da annemi çook seviyoduama tek kalacaktı ben evlenince o yüzden evlenmek zorundaydı ama insan kabullenmiyor çokk ii bi üvey anne ama ne yapalım dünyanın kanunu bölecanım benim henüz fırsat bulabildim.dua dua dua.inan bana ne zaman oturup ağlasam dua etsem buluşuruz rüyalarda.söylemeye korkarım bidaha göremem diye.ama hayatın bir tarafı hüzündür.Rabbim (c.c.) bundan sonra böyle acılar yaşatmasın.yaşamak ne kadar yalansa ölüm ve sonrası o kadar gerçek canım.hatta ben ölümden çok korkardım şimdi diyorumki orda babam var o benimle olur.hani yabancı bir yere gidersinde gözlerin tanıdık birini arar ya onun gibi.şükürler olsun bizi dünyaya getirmiş bu yaşa kadar büyütmüş.arkasından dualarını gönderiyoruz.hem onlar için hem bizim için en güzel şey bu.
bilmezmiyim canım bilmezmiyim kayganadan bahsediyorsun sen pırasadan falan çok yapılıyo sbahları gerçi bne hala yapamıyorum kayınvalidem veya anemde yiyorum olunca canım ben hayranım buraların damak tadına yayla sırganı olacak şöyle biberli biberli şimdi yaaa yemek düşünmeyeceğim hep istiyorum çok obur oldum ben yaa :1no2:cokacimcoook
hooop hooop hamile var burda unutmayın kızlarakannehiryerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?