kızlar mamamızı yiyip geldik bebişimle.doğum günümü kutlayan arkadaşlara tek tek tşk ediyor ve kocaman :1hug: tek tek alıntı yapıp yer tutmak istemedim sayfada o yüzden..
günlükler çok hoş benim aklıma gelmedi hazır almak ajandalarımdan birini kullandım arada yazıyorum ve çok mutlu oluyorum.albüm fikride çok hoş.doktor en son gidişimizde hareketlerini gösteren bi cd vermişti bana bi sürüde resmi var tabi.onları bi araya getirip bende güzel bişe hazırlayabilirim:CüvCüv:
canım ben en son 12+1 di gittiğimde 3 gün öceden gidermiş bizimki yani 12+4te doktorumuz %99 kız dedi ama ekimin ilk haftası yine randevumuz var bitanem bakalım o zaman net derim ama değişmez dedi canım aslında doktorlar görürmüş ama söylemezlermiş bazıları bizimki söyledi ama hiç ummazdım söyleyeceğini geneldede şaşmaz dedi yani büyük ihtimalle kız ama canım normalde doktorlar 16-20. haftada söylüyolarmış bitanem :hulya:kaydirigubbakcemile2
canım sanırım o zamana belli olmaz bitanem birdahaki gitmene söyler büyük bir ihtimalle canım olsun sağlıklı olsunda bebişler geç öğrenilsin canım benimzeyra cım 10+2 benimki ayın 19 unda gidecem belli olurmukine :S üff bi öğrenseydim :))
özel bir hastaneye gidiyorum..
afiyet olsun canım birazdan bende bebiişi doyurcam sebze yapayım bari vitamin alsın kuzucuğum zaten herseyden tiksiniyorum ......bize cd falan vermedi canım neden acaba istemekmi gerekiyor ben yarın gidicem keşke verse bebişimi her özlediğimde bakarım....
ruzenin hg.. yosun_ hg..
işallah öğrenirsin ruzenin :)
bende yarın gidicem zeyracım aksilik çıkmazsa 12+3 olucak gösterirmi dersin ahh bebişim bir gösterse annesine ......erkek daha önce belli olurmuş öle diyolar bide kemik ölçümünde anlıyormuş doktor cinsiyeti öle duydum doğrumu acba???
canım nice yıllaraa.s.a.s.GÜNAYDIN HANIMLAR İİ PAZARLAR..BUGÜN PAZAR KOCİŞİM EVDE HATTA BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM FAKAT BEN ÇALIŞIIIOOOORRRUUUMMMM:gitme:
canım ben en son 12+1 di gittiğimde 3 gün öceden gidermiş bizimki yani 12+4te doktorumuz %99 kız dedi ama ekimin ilk haftası yine randevumuz var bitanem bakalım o zaman net derim ama değişmez dedi canım aslında doktorlar görürmüş ama söylemezlermiş bazıları bizimki söyledi ama hiç ummazdım söyleyeceğini geneldede şaşmaz dedi yani büyük ihtimalle kız ama canım normalde doktorlar 16-20. haftada söylüyolarmış bitanem :hulya:kaydirigubbakcemile2
iyimiş :) cinsiyet belli olmadı dimi gelincik? tickerimdeki gibi 2 ay 16 günlük bebeqim 10 hafta 2 gün :S
hayırlısı olur işallah bende hep kız geçiriyorum içimden ama nasip sağlıklı olsunlarda..
afiyet olsun canım birazdan bende bebiişi doyurcam sebze yapayım bari vitamin alsın kuzucuğum zaten herseyden tiksiniyorum ......bize cd falan vermedi canım neden acaba istemekmi gerekiyor ben yarın gidicem keşke verse bebişimi her özlediğimde bakarım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?