2010 Nisan Anneleri

zeyra cım 10+2 benimki ayın 19 unda gidecem belli olurmukine :S üff bi öğrenseydim :))
özel bir hastaneye gidiyorum..

afiyet olsun canım birazdan bende bebiişi doyurcam sebze yapayım bari vitamin alsın kuzucuğum zaten herseyden tiksiniyorum ......bize cd falan vermedi canım neden acaba istemekmi gerekiyor ben yarın gidicem keşke verse bebişimi her özlediğimde bakarım....

bende yarın gidicem zeyracım aksilik çıkmazsa 12+3 olucak gösterirmi dersin ahh bebişim bir gösterse annesine ......erkek daha önce belli olurmuş öle diyolar bide kemik ölçümünde anlıyormuş doktor cinsiyeti öle duydum doğrumu acba???

zeyra cım 10+2 benimki ayın 19 unda gidecem belli olurmukine :S üff bi öğrenseydim :))
özel bir hastaneye gidiyorum..
canım sanırım o zamana belli olmaz bitanem birdahaki gitmene söyler büyük bir ihtimalle canım olsun sağlıklı olsunda bebişler geç öğrenilsin canım benim

evet yaa bende cd istiyorum yaa ama genelde 5. ayında falan veriyolar bebk tam şeklini alınca hareketlerini izliyoun cdde benim arkadaşıma 5. ayında vermişti doktoru yaa çok güzeldi renkli cd ben bile demiştim ayakları senin gibi büyük diye aynıda öyle oldu kızıznın ayakları maşallahı var :CüvCüv:

iyiyim ruzenin şükür canım bulnatılar tam gaz devam ediyor o yüzden ben çok bişey yiyemiyorum tiksintide var sen iyisin maşallah.. afiyet olsun şimdiden canın ne istiyorsa onu yap bence..

hayırlısı olur işallah bende hep kız geçiriyorum içimden ama nasip sağlıklı olsunlarda..

canım kesin sana dönükse anlar doktorun bizimki yatıyodu yani dönmemişti ense kalınlığınıda rahat ölçtü zaten erkekte bir çıkıntı oluşurmuş ondan anladı sanırım bizimkini ve yanılamam pek dedi eltimide 2 buçuk aylıkken anlamıştı yan komşumunkiler ikiz onları bile 3. ayında ayırt etmiş benim doktor biraz meşhur canım buralarda pek konuşmaz ama soruncada döker yani olsun canım ben memnunum ama benim için bilgisi ve beni yönlendirmesi önemli gereken neyse onu söyler de kendilerikaydirigubbakcemile3 eğer ısrar edersen bir tahminde bulunabilir canım benceCADIARZU

GÜNAYDIN HANIMLAR İİ PAZARLAR..BUGÜN PAZAR KOCİŞİM EVDE HATTA BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM FAKAT BEN ÇALIŞIIIOOOORRRUUUMMMM:gitme:
canım nice yıllaraa.s.a.s. demek sende terazi burcusun:)) benimde 8 ekimdi doğum günüm

canım bende yarın gidiyorum 12+5 oluyo inş.bizimkide söyler testlerimizde iyi çıksın başka bişey istemiyorum:Saruboceq:

iyimiş :) cinsiyet belli olmadı dimi gelincik? tickerimdeki gibi 2 ay 16 günlük bebeqim 10 hafta 2 gün :S

11 haftalıkken gitmiştim canım doktorum gördü ama sölemeyeyim bidahaki kontrol de kesin sonuç veririm demişti.ekim 22 yeniden kontrolüm var inşallah ozaman belli olcak canım.oo maşallah senin bebişinede allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağına:Saruboceq:

ruzenciğim sorma canım bende kendimi baştan beri erkek erkek diye koşulladım gerçi bana hep çevreden karnın erken çıktı sivriyse erkek yayvnsa kız olur derler benim ilk sivri gibiydi şimdi yayıldı gibi gerçi hayırlısı canım erkek kız hiç farketmez canım önemli olan sağlıklı olmaları benim eşimin teyzesinin oğluna bebişlerini 8. aya kadar hep kız dediler 8. ayında doktoru erkek demiş düşünebiliyormusun ne elbiseler almışlar istanbuldalar kendileri anlatamam neler neler yani önemli olan bence sağlıklı olması canım inşallah sağlıcakla kucağımıza alırızda canım gerisi önemli değil

afiyet olsun canım.cd istemedim ilk hareketlerini gördüğüm için ve şaşkınlıktan heyecandan farklı tepkiler verdiğim için o gün bana cdsini verdi doktorum.ayy ne şaşırmıştım o gün bebeğim minicikken ellerini kafasına götürüp sağa sola döndürüyodu.inanılmaz bişey ya.bi daha kine sende doktorundan iste canım ultrasonu 3 boyutluysa verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…