keşke canım geçsede miniklerimizi kucağımıza alsak bitanem ama zaman çabuk geçiyo gerçekten baksana ben 3 buçuk ayın nasıl geçtiğini bil analamadım geçti hatta tedavide oldum onu bile unuttum neler olduğunu çok unutkanım bende unutkanlık başladı yaa:uhm:bir an önce dolsaydı şu 9 ay :)
canım inşallah öğrenirsin bitanem benim benim eşimde kız delisi bir görseydin canım doktor kız diyince yüzündeki o ifadeyi sanki dünya onun olmuştu doktordan çıktık o kadar sevinçliydiki analaltamam rabbim inşallah kucağımıza almayı nasip eğler canım sağlıcakla gönlümüzdekini yaşatır yaradanım amin:Saruboceq:benimde içimden hep kız geçiyo eşim kız olmasını çok istiyo belkide ondan olabilir hayırlısı olsun artık çok yakında öğreniriz zaten hepimiz:)
inşallah amin:Saruboceq:hg _ezgi_ işallah sende öğrenirsin miniğinin cinsiyetini canım
ruzenin hg.. yosun_ hg..
amin kızlar
bu arada hiç ekim annelerine baktınızmı doğurmaya başlşadılar çoğu geçende merak edip girmiştim inş bizde onlar gibi paylaşırız burda doğum haberlerimizi
yok canım daha bir adım atamadım canım istemiyo çalışmak artık bıktım yani ama bu ay başlayacağım artık yavaş yvaş ne yapim canım eşim işte bugün nöbeti var gelsin onunlada konuşurum canım temmuzda mı kasımdamı acaba bende anlamadım gerçi biraz yorum okudumda torpil lazımmış baya bir ne bilem canım yaa yokki milletvekili bir tanıdığımızkaydirigubbakcemile3şutarafagitti
Saolasın canım benim.Herkesin bulantı kusma geçerken benim artıyor.Hayırlısı.yosuncuğum çok geçmiş olsun kuzucuğum benim ne oldu nazarlandınmı canım benim mandalina falan yee bitanem
Saolasın canımm.Sanada geçmiş olsun.Bende dinleniyorum genelde .İş yapmıyorum doğru düzgün zaten.İşyerinde çalıştığım neyse o.Evde saolasun kocacık yaptırmıyor iş.slm yosun hoşgeldin geçmiş olsun canım bende dün çok kötüydüm benim mide bulantım falan hiç olmadıda şimdiye kadar dün hastalandım ateşim falan çıktı çok korktum halsizlik falan vardı hiç bi iş yapmadım valla öylece yattım allahtan çabuk atlattım geçti şimdi sende dikkat et kendine vitaminli meyveler falan ye olurmu c vitamini -özellikle
merhaba kızlar nasılsınız ben iyim çok şükür.
hamiş pantolunumu göstereyim dedim.
ilk hamileliğimde almıştım 2 tane.
artık bu pantolonumu giymeye başladım bile.
hamile kıyafetleri var çok şık bi arkadaş topik açmış.orada vardı bu pantolon benimkiyle aynı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?