2010 Nisan Anneleri

özledim miniqim görüntünü özledim kuzucuqum özledim o güzel kalbin atışını........

bir an önce dolsaydı şu 9 ay :)
keşke canım geçsede miniklerimizi kucağımıza alsak bitanem ama zaman çabuk geçiyo gerçekten baksana ben 3 buçuk ayın nasıl geçtiğini bil analamadım geçti hatta tedavide oldum onu bile unuttum neler olduğunu çok unutkanım bende unutkanlık başladı yaa:uhm:
benimde içimden hep kız geçiyo eşim kız olmasını çok istiyo belkide ondan olabilir hayırlısı olsun artık çok yakında öğreniriz zaten hepimiz:)
canım inşallah öğrenirsin bitanem benim benim eşimde kız delisi bir görseydin canım doktor kız diyince yüzündeki o ifadeyi sanki dünya onun olmuştu doktordan çıktık o kadar sevinçliydiki analaltamam rabbim inşallah kucağımıza almayı nasip eğler canım sağlıcakla gönlümüzdekini yaşatır yaradanım amin:Saruboceq:
hg _ezgi_ işallah sende öğrenirsin miniğinin cinsiyetini canım
inşallah amin:Saruboceq:

amin kızlar
bu arada hiç ekim annelerine baktınızmı doğurmaya başlşadılar çoğu geçende merak edip girmiştim inş bizde onlar gibi paylaşırız burda doğum haberlerimizi

zeyra cım yavaş geçiyor be uyu uyu nereye kadar bende aşırı halsizlik ve uyku hali var birde bulantı ohh yani eksiğimiz yok..

uykucu oldum çıktım diyorlarki ne bu hal bebeğide uykucu yapacaksın ne yapacağımı şaşırdım doğrusu.. sabah 10 da kalkıyorum 12 den 1 e yine uyuyorum ve yine uyku bastı.. uyuya uyuya büyüyecem..

slm yosun hoşgeldin geçmiş olsun canım bende dün çok kötüydüm benim mide bulantım falan hiç olmadıda şimdiye kadar dün hastalandım ateşim falan çıktı çok korktum halsizlik falan vardı hiç bi iş yapmadım valla öylece yattım allahtan çabuk atlattım geçti şimdi sende dikkat et kendine vitaminli meyveler falan ye olurmu c vitamini -özellikle

amin kızlar
bu arada hiç ekim annelerine baktınızmı doğurmaya başlşadılar çoğu geçende merak edip girmiştim inş bizde onlar gibi paylaşırız burda doğum haberlerimizi

İnşallahhh canım inşallahhhopuyorumnanaktan

yosuncuğum çok geçmiş olsun kuzucuğum benim ne oldu nazarlandınmı canım benim mandalina falan yee bitanem

merhaba kızlar nasılsınız ben iyim çok şükür.
hamiş pantolunumu göstereyim dedim.
ilk hamileliğimde almıştım 2 tane.
artık bu pantolonumu giymeye başladım bile.

hamile kıyafetleri var çok şık bi arkadaş topik açmış.orada vardı bu pantolon benimkiyle aynı.

canım yemek yaptık eşimle toz aldım falan eşide evi süpürdü sildi,yorulduk valla.şimdi bakıcam unuttum biraz önce.ben bi ara kitabı elime aldım ama hiçççççç açmadı beni.nasılçalışcam bilmiyorum.eşimi görsen nasıl ders çalışıyor.paşam müdür yardımcısı yetmedi şimdi müdürlük sınavına hazırlanıo.ona baktıkça gerçekten ben hiç bişey yapmıyorum.o bu kadar şey yaparken ben oturuyorum. hayatımı bu çocuğa adadım .geçen yıl sınava girmedim ben 2 kere tüp bebek falan derken....çalışamadım o psikoloji ile.....şimidi fen edebiyet mezunları içinde pedagojik formasyon vermek için çalışmalar varmış duydun mu*çok sevindim yaaaaaa.

yosuncuğum çok geçmiş olsun kuzucuğum benim ne oldu nazarlandınmı canım benim mandalina falan yee bitanem
Saolasın canım benim.Herkesin bulantı kusma geçerken benim artıyor.Hayırlısı.

[ Saolasın canımm.Sanada geçmiş olsun.Bende dinleniyorum genelde .İş yapmıyorum doğru düzgün zaten.İşyerinde çalıştığım neyse o.Evde saolasun kocacık yaptırmıyor iş.

ayy bu pantalona bayıldım süper bişey keşke aynısından bulabilsemde alsam ama nasıl bulurum acaba internetten falan araştırmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…