2010 Nisan Anneleri

bu pantolondan benim de var hatta şuan giyorum.ben 34 beden olduğum için hamilleikten önce şimdi hiçbişeyim olmuyo bana 6 kilo aldım ee düşük beldir zıpçık pantolundur falan giyemiorum artıkın.:dance: ayrıca bu modelin keteninide aldım 2 tane şimdilik iş yerimde bunlarla idare ediorum çok rahatlar tavsiye ederim..

canım süper bir pantalonmuş tam benim istediğim tarz bide bunun ütü olacak ohh ben zaten bayılırım hamile kot takıma alıcağım inşallah bayrama bitane yoksa aklımda kalır

canım sana demiştim ben formasyon olayını bitanem ben duymuştum inşallah canım inşallah rabbim yolumuzu açar gerçi bu sınav sisteminde zorda geçende eşime dedim artık kızımla gideriz okula dedim anca ataırım dedim böyle giderse dedim 30mda falan diye oda gülüyo bana inan hiççççççççççç çalışasım yok bıktım artık ben ne anlarım matematikten yaa kaç sene oldu sorma canım eşindeki azime gelince canım valla kadrolu olanlar da bizden daha çok azim var birde bulancakta bir yarış varmış ben bir ara orada ücretli yapıcaktım bulancakta vazgeçtim canım rabbim bizede nasip etsin o azmi inşallah:Saruboceq:

ayy bu pantalona bayıldım süper bişey keşke aynısından bulabilsemde alsam ama nasıl bulurum acaba internetten falan araştırmak lazım
Kızlar güzelde oturunca kasık bölgesine baskı yapmaz mı?Kot olunca kumaşı sert oluyor ya?
daha bizim bebişler aşağıda.

kızlar mrh. bende 2010 nisan annesi olcam inşalllllllllaaahhhhh :dance:
hb. ümmühancğm, benim uyku ve halsizlik günlerim bulantılarm bitti Allahıma bin şükür
umarım sizinki de biran önce geçer
3gün önce korkuttu beni kan geldi, dr.um olaileceğini söyledi. uzun sürmedi sağlıklıymış bebişim :Saruboceq:

Hoşgeldin canım aramıza.Özel bilgilerini bebeq83 nicli arkadaşa atarsan listeye ekler senide.İnşallah geçer bizim şikayetlerde.

sağol tatlım 3. ayda olunca daha da korktum ama şimdi sizden gelen yazıları okuyunca rahatlıyor insan opuyorumnanaktan

slm canım hoşgeldin aramıza sağlıklı hamilelik geçirirsin inşa.s.

canım bulancakta ücretli çalışmak zor.hemde burada çıkmıyor piraziz daha iyi.ben ilk yıl pirazizin tepeköy diye bir köyü var orda çalıştım.sınıf öğretmeni olarak.bir sonraki yılda merkezde 19 eylülde.valla öğretmenliği çok özledim.ben öğrencilerimle çok mutluydum yaaaa.inşallah o azim bizede geçer.

kızlarrr biz evimize geldimm.. ödevlerimizin kalanlarını yapıcaz ve makinaya çamaşırr fln atıcamm...

bilgi. açık ama başında olmayabilirimm...

zeyra..yosun.. ruzenin.. sütlügayfe...cnımm çok teşekkür edrim yorumlarınız içinn.. cicilerimizi bğenmenize sevindim... bende buraya bişeyler eklediğim için seviniyorum :)))

ruzenin.. geçmiş olsun cnım.. diş ağrısı fecidir.. 4 gün hiç geçmeden çektim ben..

gelincik... doğum günün kutlu olsun cnımm.. nice yıllara inş..

hoşgeldin canıma.s.:teytey:

hoşbuldum zeyracım...

civciv.. sen yeni katıldın sanırım aramıza.. hoşgeldin sende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…