2010 Nisan Anneleri

ya kızlar a. almina arkadaşımızdan hiç haber yok uzun süredir nerelerde hiç girdimi bu aralar ben rastlamadım o her zamn uğrardı oysa inşallah kötü bişey yoktur

ya kızlar a. almina arkadaşımızdan hiç haber yok uzun süredir nerelerde hiç girdimi bu aralar ben rastlamadım o her zamn uğrardı oysa inşallah kötü bişey yoktur

bende merak ediyorum canım.bu kadar uzun süre girmemezlik yapmazdı

kızlar ben kaçtım görüşürüz annişler sonra hepinize kolay gelsin

slm kızlar ben geldim yemek yemeğe diye gittim gelemedim bi türlü,annemle dışara çıktık yürüyüşe bebişe anneannesi çok şirin bi pijama takımı ile yelek aldı topiğimize koydum bile kızlar.....bizde yarım saate kadar çıkarız artık bugünlük bu kadar yeter değilmi???

ben geldim arkadaslar....iki günden beri kendimi iyi hissetmiyom...sanki icimde bi bosluk var...bebisi hissedemiyorum...tepmiyor....annem yorgunluktan dedi....ama kafama cok taktim ya...

Günaydın kızlaaarrrr.Nasıl geçti hafta sonu.Ben cts günü cinsiyeti öğrenemedim.Ama boyu 6,70 cm olmuş 13+3 te.Herşeyi iyi dedi 2 kasıma kaldı cinsiyet

günaydınnnnnnnnn.S.A. tembel nisan anneleri yine kimsecikler yok.neyse beklicez artık.hadi uyuyunda bebişler büyüsün,siz güzelleşin.

Hakkaten kimsecikler yok.Doğru ama doktora gitmişler yaa.Ne yapalım bekleriz bizde

hepsi birdenmi ya.ben 2 gündür girmedim.hastalandım azcık galiba.zaten çalışıyorum bide hafta sonu ingilizce dersi almaya başladık.sabah erkenden kalkıp oraya gidince kendimi toplayamadım dinlenemedim.bugün şükür daha iyiceyim ama dün akşam aşerme bulantılarım geldi sandım.kabus gibiydi :umursamaz:

günaydın kızlar ;öpüyrum hepinizi ..........

günaydın canım nasılsın.öncelikle ben senin doktor sonucunu bilmiyorum anlat neler oldu herşey yolunda işallah;sonrada bana gönderdiğin arkadaşlık teklifini kabul ettim ama beceremedim heralde :kedi: nasıl yapcam kısaca anlatırsan memnun olurum şekerim.

günaydın kızlaar..

ben de geldim.

dün acayip yorucu bir gündü.
gerçi daha çook erken ama, aklıma düştü bir kere fazla eşyalar, bebeğin odası olacak odayı boşaltma derdindeyim..bizim evdeki bir kütüphane ve koltuk kayınvalideme gitti, yeni kütüphanem gelip monte edildi, annemin evinden bir sürü eşya çıktı falan, ooy oy dün taşınma telaşı vardı resmen..

sizler nasılsınız ?
bugün doktora gidecek birkaç kişi vardı sanırım, iyi haberler bekliyoruz inşallah..

ben de Allah'ın izniyle yarın bu saatlerde muayenede olucam, sabırsızlanıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…