2010 Nisan Anneleri

Günaydın kızlaaarrrr.Nasıl geçti hafta sonu.Ben cts günü cinsiyeti öğrenemedim.Ama boyu 6,70 cm olmuş 13+3 te.Herşeyi iyi dedi 2 kasıma kaldı cinsiyet

ay 6.70 olmuş ha :) ne güzel.. maşallah..
cinsiyet için ben de sabırsızlanıyorum ama şans işi biraz da, kimi bebek göstermiyormuş iştre.. seninki de nazlı çıktı, kasıma kadar bekletecek annesini :)

günaydın kızlar ;öpüyrum hepinizi ..........
günaydın canım..
sen bugün mü gidecektin doktora ? yoksa ben mi karıştırdım?

geçmiş olsun atala... zaten çalışıyorsun, bir de ingilizce dersi yormasın seni
aman dikkat et, zayıf düşmesin bünyen.. hamilelikte hastalık pek fena..
ben 10 gün süründüm, şimdi dilime pelesenk oldu tüm hamilelere "aman hasta olmayın, kendinize dikkat edin" deyip duruyorum

Valla yaaa.Kızlar ya bu arada dün akşam 1 damla kan geldi.Doktoru aramadım ama.Kötü bişi yoktur değil mi?

hamilelikte kanamalar ara ara görülebilirmiş.. adet kanaması gibi yoğun ve sürekli olmadığı ve parça gelir gibi olmadığı müddetçe önemli sayılmazmış.

yani bence önemli bir şey değildir canım.. ama ben pipirikli bir tipimdir, ben böyle bir şey yaşasam arardım doktorumu.. önemli olmadığını düşünsem de onun ağzından bi "önemli değil"i duymak isterdim..

canım çok haklısında napalım işte akademisyenlik çok gıcık bir iş.ingilizceden sınava girmem ve geçmem gerekiyor hemen.özel derste her zaman olmuyor canım.aslına bakarsan çokda pahalı ama napalım.eşimle beraber gidiyoruz işte.meleğimin şansına güveniyorum işallah hakkımızda hayırlısı.

zor ama harikalude bir işin var bence :)
inşallah emeklerinin karşılığını alırsın.. hem dediğin gibi, şimdi meleğinin şansı da var, elin boş kalır mı hiç..
hayırlısı olsun.

kızlar günaydın,
ben bayadır giremiyordum :) geçtiğimiz hafta gittik doktora 13+4 dü. tam 9.10 olmuş boyuda :) veeee bu arada bir oğlumuz olacağını öğrendik :))
ultrasonda bir saniye durmadı doktor ense kalınlığını ölçebilmek için tam iki saat uğraştı :))opuyorumnanaktan

zor ama harikalude bir işin var bence :)
inşallah emeklerinin karşılığını alırsın.. hem dediğin gibi, şimdi meleğinin şansı da var, elin boş kalır mı hiç..
hayırlısı olsun.

ahh canım ah.işallah sende olmak istediğin yere tez zamada erişirsin.çok severek yapıyorum ama riskli bir mesleğim var herşeyden önce.daha yeni doktora bitirdiğim için henüz özerkliğimide ilan edemedim.ama halime şükürler olsun.çok istedim ve bekledim tabiki hayırlısı için dua ettim hep.şu anda ailemden uzaktayım tek hoşuma gitmeyen yanı bu.birde bir akademisyen hayatını işine göre ayarlamak zorunda kalıyor.ertelediğimiz şeyler oluyor.ama herşeye rağmen ŞÜKÜRLER olsun.

atala evet dikkat etmelisin kendine. ben dün hastalandım iki gündür yataktan kalkamıyorum.ateşim bir çıkıyor bir iniyor.çok fena gribim. aman kızlar dikkat edin kendinize...

canım benim çok sevindim.demek nisan anneleri erkek anneleri sözü doğru çıkacak bir oğlumuz daha olucak.ben daha öğrenemedim ama bu gece rüyamda kızım varmış ilkokula yeni başlamış onun saçlarını balıksırtı örmüşüm okula yolluyordum ipek gibi kumral saçları vardı.düşünüyoruzya hergün rüyalarda...bu arada canım sen 1 nisanda falanmı kısmet olursa doğum yapıcaksın.şaka gibi :kedi:

atala evet dikkat etmelisin kendine. ben dün hastalandım iki gündür yataktan kalkamıyorum.ateşim bir çıkıyor bir iniyor.çok fena gribim. aman kızlar dikkat edin kendinize...

ya canım sorma heralde hepimiz birer posta nezle olduk.bende oldum bir yandanda haberlerde domuz gribi türkiyede patlıcak haberleri aklım çıktı inanrımısınız.aşıda olamayız belki biz bu halde.çok korktum.öksürmeye başladım sonra.ay öksürürken karnıma ağrı giriyor.karnımı tuta tuta öksürüyorum.Allah (c.c.) tüm annelerimize şifa versin işallah.havalar serinledikçe hastalanma riskimiz artıyor.dirençte yok.bol vitamin.bide bal faydalı oluyor canım.tavsiye ederim öksürüğe falan.göğsünü ısıtıyor insanın.

günaydın şekerlerrr opuyorumnanaktan
cinsiyetini öğrenen arkadaşlar var
tebrik ederimmm. nisan ayı oğluş ayı olacak
galiba bende merak etmeye başladım bebişimi ya
gelse artık şu 27 ekim :umursamaz:
bugün doktora gidecek arkadaşlar vardı hepsi inşallah
güzel haberlerle döner bize :Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar doktorumu aradım.Gel diyor.Bakayım diyor.Eşimde ben biliyorum yok bişi diyip duruyor.Homurdanıyor.Offf yaaa.

yazdıklarının içinde en çok aileden uzak olman dokundu bana.. ben annemle aynı sitede oturuyorum ve bırak ayrı şehirlerde olmayı uzak semtlerde bile olsak ne yapardım düşünemiyorum.. ama işte her gülün bir dikeni oluyor, senin yaşadıkların da güzel mesleğinin, başarılı kariyerinin dikeni sayılır...
zamanla her şey daha güzel, daha da istediğin gibi olur inşallah.

ben işini severek yapanlara çok imreniyorum. hiç istemediğim bir alanda okudum üniversiteyi.. şimdi çalışmıyorum da. neye yaradı onca emek, onca sene... koca bir hiç.
düşünüyorum da, sevdiğim bir mesleğim olsaydı ben de çok isterdim akademisyen olmayı.. ama işte şimdi anca diplomalı anne olma yolu düşüyor bana :)

günaydın hanzade..
hayırlı olsun oğlun :) Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah..
nisan ayı cidden oğlan ayı gibi görünüyor :) bakalım kalanlarımız nasıl haberler vericez.. :)
ah bir belli olsa :sm_cool:

Kızlar doktorumu aradım.Gel diyor.Bakayım diyor.Eşimde ben biliyorum yok bişi diyip duruyor.Homurdanıyor.Offf yaaa.

canım... hiç sıkıntı yapma bence..

binde bir ihtimal kötü bir şey olması yani. ama hani doktor da gel dediyse, gitmek de sana çok külfet olmayacaksa, git bir rahatlat içini... evde dursan, o ufacık ihtimal içini kemirecek, vesvese yapacaksın..

bitanem doktor çağırdıysa git bence. önemsiz olduğunu düşünebilecek tek kişi doktorun tatlım o da çağırmış. git bir görün . için rahatlar en azından.

ilke_nur hoşbulduk tatlım
misafirim gelcek öğleden sonra pek bi telaşlıyım bugün ara sıra takılırım yine sizlere :enbuyukkk:

ayşecim korkulu rüya görmektense uyanık kal canım benim.hazırlan git doktoruna.zaten ultrasonla bakıcak tamam.ama için rahat eder.belki progesteron falan başlar.bu arada kızlar hamileliğinde uzun süre normal adet gören bayanlar bile oluyormuş.ama yinede bence doktorunun görmesinde yarar var.

yeni uyanan bebeklerede günaydın ayrıca.öpüldünüz şekerler opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…