2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlar; ah ne güzel cinsiyetler belli olmuş ya. benim daha 1 ayım var dr için. o zaman öğrenebilecem. valla dayanamayıp gidicem galiba. karnım ağrıdı felan derimmm kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar merhabalarropuyorumnanaktan bir haftadır taşınıyordum işten de izin almıştım yoktum. nasılsınız görüşmeyeli? umarım hepiniz iyisinizdir. geçmişi okuma şansım yok. inşallah hep güzel haberler gelmiştir herkesin bebişi iyidir.
valla ben taşınırken nazar değmesin turp gibiydim. annemle kızkardeşim de geldi konyadan saolsunlar çok yardım ettiler.
bu arada tabii hazır izinliyken fırsat bulup doktora da gittim. tabii benim doktorum 1,5 aydan önce cinsiyet söyleyemem demişti son kontrolde. bende başka doktora gittim. fazla kilolarımdan dolayı ultrason net çıkmayınca daha ayrıntılı bir ultrasona gönderdi beni doktor. bebişimin kollarını bacaklarını hatta kordonunu nihayet bende gördüm harikaydı. bu arada cinsiyet sordum erkek gibi görünüyor ama kesin değil dediler. anlayacağınız çok yorucu ama güzel bir haftaydı.
sizleri çok merak ettim gelişmeleri şöyle bir özetleseniz bana çok sevinecem. geçmiş dağ gibi olmuş okumam imkansızopuyorumnanaktan

Evet haklısın.Kendi kendimi yiyeceğime ufak ihtimal olsa da içimi rahatlatmak en iyisi.Bu arada ayın 2 sinden beri bebişimi 3 kere görmüş olacagım.İyi yanı bu.Ultrasonun zararı yoktur degil mi mu arada

bitanem doktor çağırdıysa git bence. önemsiz olduğunu düşünebilecek tek kişi doktorun tatlım o da çağırmış. git bir görün . için rahatlar en azından.

haklısın canım.İnşallah herşey yolundadır.Yoksa bebişim annesinde yer mi genişletiyor

Hoşgeldin tatlımmm. sevindim iyi olmana. gözünaydın taşınma işinide halletmişsin hihoyyyt bir oğluş daha geliyor desenee hihoyyyt canım listemizi yeniledik artık bebegcim yapıyor. çok iyi oldu. cinsiyeti belli olan arkadaşlarımız var ama yoğunluk erkekte sanırım. bugünde birkaç arkadaşımız gitti doktora inşallah onlarda iiiyi haberlerle gelirler :Saruboceq: bunun dışında pek olağanüstü bir durum yok şükür :CüvCüv: bebişlerimizle devam yola opuyorumnanaktan

selam kızlar...
ne zamandır giremedim sayfalar uzayıııp gitmiş.okuyamadım.
taşınıyoruz o yüzden internetim yoktu ama şimdi var. gelişmeleri takip edemedim.
bu arada cinsiyeti belli oldu benimkinin.
oğluşum olucak inşallah.
ayrıca 3 gün ilerde gidiyoruz. 14+4 olduk yani teyzeleri...
karnım da şişmeye başladı.bundan sonra Allah hepimize kolaylık versin.
sizde ne gelişmeler var okuyamadım ama benim hiçbir şikayetim yok...
umarım hep böyle olur...
ayrıca ikili test sonuçlarım da çok iyi çıktı.
bir daha 18. haftada üçlü teste gidicem
...:CüvCüv:

ultrasonun zararlı oldugunu hiç duymadım rahat ol o konuda bitanem. dediğin gibi bebek yer açıyor olabılır :teytey:

hoşgeldin canımm ne güzel yaa bir cinsiyet daha vee bir oğluş daha :teytey: canım bebeg arkadaşımız geldiğinde ona bildir son durumunu listeyi o düzenliyor artık.şuan çoğunluk erkek gidiyor . bakalım benimkiside inşallah 27 ekimde belli olacak hihoyyyt

günaydın kızlar herkezin oğlu olacak sanırım.
kızı olacak olan varmı?cinsiyeti belli olanlar hayırlı olsun.
bide vbişi sorcam kızlar cinsiyeti belli olanlar yüzük olayı varya yaptılarmı hiç.saç telinizin içine alyansınızı geçirin sağ avucunuzda sabit tuttun.yuvarlak çiziyorsa kız sağ sol gidiyorsa erkekmiş.
doğrumu acaba bu yöntem.çocuk sayınıza göre sırayla yapmak gerekiyormuş.önce ilk varsa ilk çocuğa sonra 2.böyle devam edin.en son karnınızdaki için yapın.

dediğin gibi okumak insanın ufkunu açıyor pek çok anlamda ama sevdiğim bir işte çalışıp semeresini toplamayı da isterdim.. kısmet işte..
nasipten ötesinin olmadığına inanırım ben hep, benim kısmetim de ev hanımlığından yanaymış :)
hem dediğin gibi çalışmamanın da kendine göre keyifli yanları var... ben her akşam kocasına süper sofralar hazırlayıp evi donatan hamarat bir kadın olamasam da :)

hoşgeldin tarhan..yeni evin hayırlı olsun. çok şükür atlatmışsın, sen ilk "taşınıyorum" dediğinde, nasıl yapacak ki diye düşünmüştüm ama şükür bitmiş.. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin şimdi.

bebişin de iyiymiş, çok şükür, ne güzel :)
cinsiyeti de belli olmuş demek :) topicimize bir oğluş daha gelmiş :)
sağlıkla, sıhhatle gelsin inşallah..

hoşgeldin tatu..
bir oğlan haberi de senden ha :)
belirli aylarda, belirli cinsiyetlerin ağırlıkta olduğuna inanmaya başlıyorum ciddi ciddi.. hep böyle erkek haberleri aldıkça, insan başka türlü düşünemiyor zaten :)
hayırlı olsun. sağlıkla büyüt inşallah...
ikili testin temiz çıkmasına da çok sevindim..

darısı biz, henüz yaptırmayanların başına..

haa bu arada bende haftaya öğrenirim diye umut ediyorum cinsiyetini.erken mi acaba.

valla ben de yarın gidicem ikili test için.. 12+4 olacak, ben de öğrenirim diye düşünüyorum cinsiyetini.
burada onikinci haftasında cinsiyeti öğrenen bir sürü arkadaşımız oldu, o yüzden şanslıysak ve bebişlerimiz gösterirse, sen de önümüzdeki hafta öğrenirsin bence...

hayırlısı :)

günaydın herkese.
tarhancım hoşgeldin yoktun merak ettik. neyse bi problem yokya sevindim.
Dün yoktum bende maşşallah baya yazışmışsınız genelde pazarlar sakin geçiyordu.
bende bu hafta dr a gidicem inşallah. Bebişimi çok merak ediyorum. Karnım çıkmıyor sanki buda beni ürkütüyor. Hadi büyüsün artık İnşallah ii haberlerle gelicem dr dan, cinsiyetinide öğrenirim inşalllahhhhhh.

Günaydın nette problem yaşıyorum sürekli düşüyor fazla giremiyorum.. Nasılsınız arkadaşlar.. ne güzel yaa bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlarım hayırlısı olsun hepiniz için ben henüz doktora gitmedim bilmiyorum cinsiyetini bakalım bu gidişimde bende öğrenirim umarım...

ooyy oyy yakışıklı erkeklerimiz gelmiş baksanıza,ben diyorum nisan ayı erkeklerin elinde olacak diye çok sevindim .....bakalım benim kociş de uğraşıyo inşlh benim şu sigorta problemim hallolur bugünde doktora giderim .....çok merak ediyorum bebişimi.....dün akşam karar verdim benim bebiş halasına çok düşkün olacak nezaman görümcemi görsem bebiş sanki tepki veriyo dün hele resmen coştu.....daha net hissettim bebişimi....

kızlar yaptınızmı yerimseniben
merak ediyorum acaba doğruluk payı nedir.genelde doğru çıkıyormuş.

kızlar ben kaçıyorum.
ev ayakta, biraz adam edeyim ortalığı.

öpüyorum hepinizi..
doktora gidenlerin de sağlık haberlerini bekliyorum dört gözle..

ay yarın sabah için de dua edin bana nolur.
iyi olsun bebeğim....

kızlar yaptınızmı yerimseniben
merak ediyorum acaba doğruluk payı nedir.genelde doğru çıkıyormuş.

canım biz daha önce yapmıştık annemle yüzük daire çizmişti,yani kız gösteriyordu.....eee içimize doğan da kız olduğundan keyfimize diycek yoktu,ama ben daha cinsiyetini öğrenmediğim için kesinliğini bilemiyorum canım baklaım öğrenncezzzzz.......opuyorumnanaktan

allah gönlüne göre versin canım.
bende yaptım ilki sağ sol döndü erkek çıktı bir oğlum var.
bunda da yuvarlak çiziyor kız gösteriyor.
ama benim içime erkek doğuyor.hihoyyyt
bakalım haftaya belli olursa görecez.çok doğru çıkıyor diyorlarda merak ettim bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…