- 19 Aralık 2008
- 2.939
- 1
- 356
canım... hiç sıkıntı yapma bence..
binde bir ihtimal kötü bir şey olması yani. ama hani doktor da gel dediyse, gitmek de sana çok külfet olmayacaksa, git bir rahatlat içini... evde dursan, o ufacık ihtimal içini kemirecek, vesvese yapacaksın..
bitanem doktor çağırdıysa git bence. önemsiz olduğunu düşünebilecek tek kişi doktorun tatlım o da çağırmış. git bir görün . için rahatlar en azından.
arkadaşlar merhabalarropuyorumnanaktan bir haftadır taşınıyordum işten de izin almıştım yoktum. nasılsınız görüşmeyeli? umarım hepiniz iyisinizdir. geçmişi okuma şansım yok. inşallah hep güzel haberler gelmiştir herkesin bebişi iyidir.
valla ben taşınırken nazar değmesin turp gibiydim. annemle kızkardeşim de geldi konyadan saolsunlar çok yardım ettiler.
bu arada tabii hazır izinliyken fırsat bulup doktora da gittim. tabii benim doktorum 1,5 aydan önce cinsiyet söyleyemem demişti son kontrolde. bende başka doktora gittim. fazla kilolarımdan dolayı ultrason net çıkmayınca daha ayrıntılı bir ultrasona gönderdi beni doktor. bebişimin kollarını bacaklarını hatta kordonunu nihayet bende gördüm harikaydı. bu arada cinsiyet sordum erkek gibi görünüyor ama kesin değil dediler. anlayacağınız çok yorucu ama güzel bir haftaydı.
sizleri çok merak ettim gelişmeleri şöyle bir özetleseniz bana çok sevinecem. geçmiş dağ gibi olmuş okumam imkansızopuyorumnanaktan
Evet haklısın.Kendi kendimi yiyeceğime ufak ihtimal olsa da içimi rahatlatmak en iyisi.Bu arada ayın 2 sinden beri bebişimi 3 kere görmüş olacagım.İyi yanı bu.Ultrasonun zararı yoktur degil mi mu arada
haklısın canım.İnşallah herşey yolundadır.Yoksa bebişim annesinde yer mi genişletiyor
selam kızlar...
ne zamandır giremedim sayfalar uzayıııp gitmiş.okuyamadım.
taşınıyoruz o yüzden internetim yoktu ama şimdi var. gelişmeleri takip edemedim.
bu arada cinsiyeti belli oldu benimkinin.
oğluşum olucak inşallah.
ayrıca 3 gün ilerde gidiyoruz. 14+4 olduk yani teyzeleri...
karnım da şişmeye başladı.bundan sonra Allah hepimize kolaylık versin.
sizde ne gelişmeler var okuyamadım ama benim hiçbir şikayetim yok...
umarım hep böyle olur...
ayrıca ikili test sonuçlarım da çok iyi çıktı.
bir daha 18. haftada üçlü teste gidicem...:CüvCüv:
öyle düşünme canım.Rabbim (c.c.) kimseyi mecbur burakmasın çalımaya.tabiki çok güzel çalışmak ama mecbur kalıp çalıştırmasın kimseyi.okumak ne olursa olsun güzel.hayata bakış açın değişiyor.inan bana yapılan hiçbirşey boşa gitmez.belkide emeklerinin karşılığını iyi bir aileye sahip olmakla aldın bilemeyizki hayat bizi neden ödüllendiriyor yada cezalandırıyor.hiç birşey tesadüf değil.bende hep ev hanımlığına özendim ne bilim sabah geç kalkmayı, eşine herakşam güzel sofralar kurmayı,ayyyyyy hele günlere gitmeyi yaaaaaaaaa.bak şimdi yaramı deştin şekerim ama.
arkadaşlar merhabalarropuyorumnanaktan bir haftadır taşınıyordum işten de izin almıştım yoktum. nasılsınız görüşmeyeli? umarım hepiniz iyisinizdir. geçmişi okuma şansım yok. inşallah hep güzel haberler gelmiştir herkesin bebişi iyidir.
valla ben taşınırken nazar değmesin turp gibiydim. annemle kızkardeşim de geldi konyadan saolsunlar çok yardım ettiler.
bu arada tabii hazır izinliyken fırsat bulup doktora da gittim. tabii benim doktorum 1,5 aydan önce cinsiyet söyleyemem demişti son kontrolde. bende başka doktora gittim. fazla kilolarımdan dolayı ultrason net çıkmayınca daha ayrıntılı bir ultrasona gönderdi beni doktor. bebişimin kollarını bacaklarını hatta kordonunu nihayet bende gördüm harikaydı. bu arada cinsiyet sordum erkek gibi görünüyor ama kesin değil dediler. anlayacağınız çok yorucu ama güzel bir haftaydı.
sizleri çok merak ettim gelişmeleri şöyle bir özetleseniz bana çok sevinecem. geçmiş dağ gibi olmuş okumam imkansızopuyorumnanaktan
selam kızlar...
ne zamandır giremedim sayfalar uzayıııp gitmiş.okuyamadım.
taşınıyoruz o yüzden internetim yoktu ama şimdi var. gelişmeleri takip edemedim.
bu arada cinsiyeti belli oldu benimkinin.
oğluşum olucak inşallah.
ayrıca 3 gün ilerde gidiyoruz. 14+4 olduk yani teyzeleri...
karnım da şişmeye başladı.bundan sonra Allah hepimize kolaylık versin.
sizde ne gelişmeler var okuyamadım ama benim hiçbir şikayetim yok...
umarım hep böyle olur...
ayrıca ikili test sonuçlarım da çok iyi çıktı.
bir daha 18. haftada üçlü teste gidicem...:CüvCüv:
haa bu arada bende haftaya öğrenirim diye umut ediyorum cinsiyetini.erken mi acaba.
günaydın kızlar herkezin oğlu olacak sanırım.
kızı olacak olan varmı?cinsiyeti belli olanlar hayırlı olsun.
bide vbişi sorcam kızlar cinsiyeti belli olanlar yüzük olayı varya yaptılarmı hiç.saç telinizin içine alyansınızı geçirin sağ avucunuzda sabit tuttun.yuvarlak çiziyorsa kız sağ sol gidiyorsa erkekmiş.
doğrumu acaba bu yöntem.çocuk sayınıza göre sırayla yapmak gerekiyormuş.önce ilk varsa ilk çocuğa sonra 2.böyle devam edin.en son karnınızdaki için yapın.
kızlar yaptınızmı yerimseniben
merak ediyorum acaba doğruluk payı nedir.genelde doğru çıkıyormuş.
canım biz daha önce yapmıştık annemle yüzük daire çizmişti,yani kız gösteriyordu.....eee içimize doğan da kız olduğundan keyfimize diycek yoktu,ama ben daha cinsiyetini öğrenmediğim için kesinliğini bilemiyorum canım baklaım öğrenncezzzzz.......opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?