2010 Nisan Anneleri

kızlar yaptınızmı yerimseniben
merak ediyorum acaba doğruluk payı nedir.genelde doğru çıkıyormuş.

canım ben geçen gün yaptım benımkındede daire çıktı . bakalım bende hep kız hissediyorum bu aralar . çin takvimindede kız çıkıyor tabi en iyisini Allah c.c bilir ama bizimkisi umut işte :teytey: biran önce gelse şu kontrol günlerimiz ya zemuszemus

cnm allah gönlüne göre versin.:Saruboceq:
Bende yaptım erkek olacak gösteriyor.. Henüz cinsiyetini öğrenmedim.. Cİnsiyetini öğrenince bebeğin yazarım yine..

tamam cnm bakalım tutcakmıhihoyyyt

günaydın kızlar..hayırlı haftalar..çok yoğun bi pazartesi yaşıoruz işyerinde.ara ara gircem topiğe.şimdilik hepinizi öpüorum kendinize dikkat edin emi...

sütlügayfe inşallah canım hepimizin gönlüne göre verir.

günaydın kızlar..hayırlı haftalar..çok yoğun bi pazartesi yaşıoruz işyerinde.ara ara gircem topiğe.şimdilik hepinizi öpüorum kendinize dikkat edin emi...

kolay gelsin tatlım. fazla yorma kendini.

canım benim taşındım çok şükür kazasız belasız atlattık. hiçbir problem yok çok şükür annemde yanımda keyfim yerinde. karnım büyümüyor diye hiç üzülme benim eskiden de kocaman bi göbeğim vardı benimde belli olmuyor o yüzden. önemli olan sağlıklı olması karnını saklayamayacağın günler çok da uzak değil:)

canım çok teşekkür ederim benimde gözüm korkmuştu ama kalabalıktık. bir de bebişim halden anlıyor galiba hiç zorluk çıkarmadı bana. en çok yakındığım mide yanmalarım bile yoktu bu hafta. iyi dileklerin için teşekkür ederim senin bebişin de iyidir inşallah cinsiyetini öğrenebildinmi sen?

ilke nurcum taşındık valla korktuğum kadar zor olmadı. daha doğrusu zordu ama ben turp gibiydim:) erkek bebkler kendilerini daha çabuk gösterirmiş ya o yüzden önden bir erkek tufanı yaşanıyor. prensesler de belli olmaya başlar yakında bence:) sizlerin de bebişlerinin iyi olmasına çok sevindim aklım burdaydı valla:)

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız ...

oy oy oğluşlar geliyooo desenize hayırlı olsun canlarım ..benimki daha belli deil haftaya salı gidicem dr.ınşallah söler bizede..

bu arada bademciklerim çok şiş ama yinede malesef iş deyim izin almam imkansız..sürekli limon çayı içiyom yumuşasın diye..
önerisi olan var mı

bu arada bebişini hissetmeye başlayanlar varmı kızlar. ben dün sabah sağ tarafıma yatarken sağ yan tarafımda pıt pıt pıt diye nabız atışına benzer birşey hissettim. damar mı attı yoksa bebişimin hareketimiydi bilmiyorum. annem bebektir o diyor. o kadar heyecanlandım ki anlatamam artık sürekli kendimi yokluyom hareket var mı diyekaydirigubbakcemile2

geçmiş olsun canım ya allah şifa versin....limon çayı çok tüketirsen tansiyonun düşmezmi benim öle oluyor enazından.....onun yerine zencefil çayı içsen ....yada soğuk algınllığı için karışım yap çaylardan hem hamileliktede bir zararı yok bunların,ıhlamur-kuşburnu-zencefil tarçın demlesen bir kaşıkta bal atsan boğazlrın yumuşar canım....yada en etkilisi önceden beri annelerimiz yapardı ılık süt ve bal......

tarhancım öncelikle yeni evin hayırlı olsun,bende dün akşam yine hissettim bölem seyirme gibi bişi,bi kez daha hissetmiştim,arada oluyor bence bebişimiz artık hareketlendi,çok güzel duygular....

çok çok geçmiş olsun canım böyle zamanlarda çalışmak zorunda olmak çok zordur bilirim. en kısa zamanda iyileşirsin inşallahopuyorumnanaktan

canım teşekkür ederim...ıhlamur dur bide ondan içeyimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…