kızlar yaptınızmı yerimseniben
merak ediyorum acaba doğruluk payı nedir.genelde doğru çıkıyormuş.
kızlar yaptınızmı yerimseniben
merak ediyorum acaba doğruluk payı nedir.genelde doğru çıkıyormuş.
canım ben geçen gün yaptım benımkındede daire çıktı . bakalım bende hep kız hissediyorum bu aralar . çin takvimindede kız çıkıyor tabi en iyisini Allah c.c bilir ama bizimkisi umut işte :teytey: biran önce gelse şu kontrol günlerimiz ya zemuszemus
Bende yaptım erkek olacak gösteriyor.. Henüz cinsiyetini öğrenmedim.. Cİnsiyetini öğrenince bebeğin yazarım yine..
günaydın kızlar..hayırlı haftalar..çok yoğun bi pazartesi yaşıoruz işyerinde.ara ara gircem topiğe.şimdilik hepinizi öpüorum kendinize dikkat edin emi...
günaydın herkese.
tarhancım hoşgeldin yoktun merak ettik. neyse bi problem yokya sevindim.
Dün yoktum bende maşşallah baya yazışmışsınız genelde pazarlar sakin geçiyordu.
bende bu hafta dr a gidicem inşallah. Bebişimi çok merak ediyorum. Karnım çıkmıyor sanki buda beni ürkütüyor. Hadi büyüsün artıkınşallah ii haberlerle gelicem dr dan, cinsiyetinide öğrenirim inşalllahhhhhh.
hoşgeldin tarhan..yeni evin hayırlı olsun. çok şükür atlatmışsın, sen ilk "taşınıyorum" dediğinde, nasıl yapacak ki diye düşünmüştüm ama şükür bitmiş.. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin şimdi.
bebişin de iyiymiş, çok şükür, ne güzel :)
cinsiyeti de belli olmuş demek :) topicimize bir oğluş daha gelmiş :)
sağlıkla, sıhhatle gelsin inşallah.
ilke nurcum taşındık valla korktuğum kadar zor olmadı. daha doğrusu zordu ama ben turp gibiydim:) erkek bebkler kendilerini daha çabuk gösterirmiş ya o yüzden önden bir erkek tufanı yaşanıyor. prensesler de belli olmaya başlar yakında bence:) sizlerin de bebişlerinin iyi olmasına çok sevindim aklım burdaydı valla:)Hoşgeldin tatlımmm. sevindim iyi olmana. gözünaydın taşınma işinide halletmişsin hihoyyyt bir oğluş daha geliyor desenee hihoyyyt canım listemizi yeniledik artık bebegcim yapıyor. çok iyi oldu. cinsiyeti belli olan arkadaşlarımız var ama yoğunluk erkekte sanırım. bugünde birkaç arkadaşımız gitti doktora inşallah onlarda iiiyi haberlerle gelirler :Saruboceq: bunun dışında pek olağanüstü bir durum yok şükür :CüvCüv: bebişlerimizle devam yola opuyorumnanaktan
günaydın kızlar nasılsınız ...
oy oy oğluşlar geliyooo desenize hayırlı olsun canlarım ..benimki daha belli deil haftaya salı gidicem dr.İnşallah söler bizede..
bu arada bademciklerim çok şiş ama yinede malesef iş deyim izin almam imkansız..sürekli limon çayı içiyom yumuşasın diye..
önerisi olan var mı
bu arada bebişini hissetmeye başlayanlar varmı kızlar. ben dün sabah sağ tarafıma yatarken sağ yan tarafımda pıt pıt pıt diye nabız atışına benzer birşey hissettim. damar mı attı yoksa bebişimin hareketimiydi bilmiyorum. annem bebektir o diyor. o kadar heyecanlandım ki anlatamam artık sürekli kendimi yokluyom hareket var mı diyekaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar nasılsınız ...
oy oy oğluşlar geliyooo desenize hayırlı olsun canlarım ..benimki daha belli deil haftaya salı gidicem dr.İnşallah söler bizede..
bu arada bademciklerim çok şiş ama yinede malesef iş deyim izin almam imkansız..sürekli limon çayı içiyom yumuşasın diye..
önerisi olan var mı
geçmiş olsun canım ya allah şifa versin....limon çayı çok tüketirsen tansiyonun düşmezmi benim öle oluyor enazından.....onun yerine zencefil çayı içsen ....yada soğuk algınllığı için karışım yap çaylardan hem hamileliktede bir zararı yok bunların,ıhlamur-kuşburnu-zencefil tarçın demlesen bir kaşıkta bal atsan boğazlrın yumuşar canım....yada en etkilisi önceden beri annelerimiz yapardı ılık süt ve bal......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?