çok çok geçmiş olsun canım böyle zamanlarda çalışmak zorunda olmak çok zordur bilirim. en kısa zamanda iyileşirsin inşallahopuyorumnanaktan
tarhancım öncelikle yeni evin hayırlı olsun,bende dün akşam yine hissettim bölem seyirme gibi bişi,bi kez daha hissetmiştim,arada oluyor bence bebişimiz artık hareketlendi,çok güzel duygular....
sağol canım...evt gerçekten çok zor izin almaya yüzüm yok artık ilk zamanlar çok izin aldım..çokda göze batarsam birrde işler çok durgun ..fırsat vermeye gelmez..
malum bebek olana kadar birikim yapmam lazım ona ciciler almak için:)))
size 4 ay önceki düğünümden kareler göstermek istedim birazcık
sağol canım...evt gerçekten çok zor izin almaya yüzüm yok artık ilk zamanlar çok izin aldım..çokda göze batarsam birrde işler çok durgun ..fırsat vermeye gelmez..
malum bebek olana kadar birikim yapmam lazım ona ciciler almak için:)))
bitanem seni çok iyi anlıyorummm. bende aynı durumdayım. inşallah biran önce iyileşirsin.:Saruboceq::Saruboceq:
teşekkür ederim canım. şimdiden bizi böyle heyecanlandırıyorlar ben 6-7 aylık olduklarında ne yaparız düşünemiyorum.:asigim:
kızlar ben bişey sormak istiyorum sanırım ben hamilelikle birlikte çok saldım kendimi şöyle bi toparlanmam lazım bunun içinde her kadın gibi önce saçlardan işe başlamayı düşünüyorum boyatıcam diyorum ama tereddütte ediyorum gerçi eminim ben kim ne derse desin bildiğimi yapıcam ama yinede paylaşmak istedim.
aminn canım ...Biran önce iyileşmek için elimden geleni yapıyorumm... çok zor ya allahım bu durumdayken bize kaldıramicamız hastalıklar vermez inşallah
sorma canım ben de aynı düşüncelerle çalışıyorum. bir diyorum ki bebiş geliyor para lazım sonuna kadar dayan bir de benim eşim 9 aydır işsiz kriz yüzünden işten çıkarıldı. bi de diyorum ki 3-5 ay sonra ayrılcam nasıl olsa ha şimdi ha sonra boşver takma kafana hamileliğini rahat yaşa.
canım benim çok güzel resimlerin,allah mesu etsin daha 4 aylık evlisin demek bebişte geldi hemen ne güzel yaww.....biz üç sene bekledik 4. senemizde bebiş bizle olcak kısmet olursa çok beklemişiz bizde yawww......ayy bulursam bende ekliyim düğün resmimizi eskidim ben ama.....
evet ilke nur aynı evlenmişiz gerçekten. hemencecik yaptık çocuk
aminn talım aminn :Saruboceq::Saruboceq: sen bol bol sıcak şeyler tüketmeye çalış inşallah biran önce iyileşirsin dualarım seninle. iş yeride anlayışsız oluyor genelde hamile oldugumuzu bildikleri halde biizim izin almamızı bekliyorlar.
EKLE bakalım ruzenin gelin nasılmış. 4 sene normal. ben acele ettim çok istedim bi bebek biz aceleciyiz: ilk geceden çalışkan çıktım hamile kaldım. :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?