hehe:)) benim adım artık kısıra çıkmıştı,neden olmuyo diyolardı halbuki bne yapmıyordum...ama benden sonra evlenenlerin şimdi çocukları 2-3 yaşında oldu...nese hayırlısı böleymiş ,geç olsun da güç olmasın inşlh,ben hep çocuğumla arkadaş gibi olmak istemişimdir aramızda çok yaş farkı olmasın dedim gençliğimde benimle birlikte büyüsün eee daha sırada ikinci var haksızmıyım .....
hehe:)) benim adım artık kısıra çıkmıştı,neden olmuyo diyolardı halbuki bne yapmıyordum...ama benden sonra evlenenlerin şimdi çocukları 2-3 yaşında oldu...nese hayırlısı böleymiş ,geç olsun da güç olmasın inşlh,ben hep çocuğumla arkadaş gibi olmak istemişimdir aramızda çok yaş farkı olmasın dedim gençliğimde benimle birlikte büyüsün eee daha sırada ikinci var haksızmıyım .....
slm fistuk annelerim nasılsınız. ben 3 gündür çok fenaydım her gün ağladım 2-3 kere eşimle tartıştım bide üzerine hamilelik hormonları girince 3 günüm çok fenaydı. ama dün gece düzeldi aramız şükür
kızlar merhaba.oğluşum olacak benim hemen haber vereyim dedim.ense kalınlığı ve kendi çok iyi.kan tahliline ihtiyaç duymadı doktorum.parmağını emiyordu küçük aşkım.
zeyracım dedim sana kızını alcam iye
kızlar merhaba.oğluşum olacak benim hemen haber vereyim dedim.ense kalınlığı ve kendi çok iyi.kan tahliline ihtiyaç duymadı doktorum.parmağını emiyordu küçük aşkım.
zeyracım dedim sana kızını alcam iye
çook sevindim demek bir oğluş daha hihoyyyt nisan ayı erkek ayı belli oldu :teytey::teytey:
Kızlarrrrr....
Bir güzel haberim var...Bir kötü haberim varrrr...
Kötüyü vereyim.Dünkü kanamamın sebebi idrar yollarımda iltahap varmış.Ondan dolayı imiş.Doktor ilaç verdi antibiyotik ve farlutal.Düşük riskine karşı iltahap bebişi etkiliyormuş çünkü...Neyse
Güzel haber ise....
Bende erkek annesi oluyorum.Efemiz geliyor kızlarrr....
Doktor erkek görünüyor dedi.Kordonda var ama dedi.Erkek gibi dedi
Ay çok heyecanlıyım mutluyum anlatamam
Kızlarrrrr....
Bir güzel haberim var...Bir kötü haberim varrrr...
Kötüyü vereyim.Dünkü kanamamın sebebi idrar yollarımda iltahap varmış.Ondan dolayı imiş.Doktor ilaç verdi antibiyotik ve farlutal.Düşük riskine karşı iltahap bebişi etkiliyormuş çünkü...Neyse
Güzel haber ise....
Bende erkek annesi oluyorum.Efemiz geliyor kızlarrr....
Doktor erkek görünüyor dedi.Kordonda var ama dedi.Erkek gibi dedi
Ay çok heyecanlıyım mutluyum anlatamam
yazgülüm,tarhan,ruzenin çok sağolun arkadaşlar.ay çok tatlıydı ya bakmaya kıyamadım yavruma.
ruzenin canım sen niye gidemedin canım.bugün gitcektin diye biliyordum ben.hepinizden ALLAH razı olsun.hepiniz güzel haberler alın inşaLLAH
budebe ve ayşe-deniz hayırlı olsun oğluşlarınız ya çok sevindim adınıza allah sağlık sıhhat nasip etsin bende geçen cuma günü görmeyi çok istedim ama bizimki bacaklarını çapraz yapıp kapayınca göremedik ne oldugunu:)
canım öncelikle geçmiş olsun,ama oğluşun içinde tebrik ederim canım bu çok güzel bir haber.....acayip imrendim şimdi gitsem bende gösterirmiydi acaba kuzuğum ....opuyorumnanaktan
AHANDA Bİ OĞLAN DAHA.HAYIRLI OLSUN CANIM.BENDE OĞLAN ANNESİ OLACAKMIŞIM.umarım en kısa zamanda iyileşirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?