2010 Nisan Anneleri

canım çok tatlısın ya güldürdün benii kaydirigubbakcemile3 ama cidden haklıymışsın şuan senle aynı yaştayız baya genç evlenmişsin. o yaşta çocuk yapmamakta gayet mantıklı bence.

haklısın. bende öyle düşündüm arkadaş gibi olmak istedim şimdi 21 yaşıma girdim 22 olmadan doğurcam bebeğimi. :1rolleyes:

hoşgeldin canım. bu kırılganlık hamilelikten kaynaklanıyor sanırım. bende bugünlerde çok duygusal kırılgan bişey oldum. özellikle eşime karşı. ayrıca çabukta sinirleniyorum.

kızlar ben çıkayım temizlik yapayım biraz sular gitmişti su bulayım nerden bulceksam bakalım görüşürüz çaaaaav.

kızlar merhaba.oğluşum olacak benim hemen haber vereyim dedim.ense kalınlığı ve kendi çok iyi.kan tahliline ihtiyaç duymadı doktorum.parmağını emiyordu küçük aşkım.
zeyracım dedim sana kızını alcam iye

canım benim oğluşumuz hayırlı uğurlu olsun inşlh ne güzel....tahlillerinizde güzel çıkmış maşallah....ben daha gidemedim bakalım hayırlısı hep bi aksilik çıkıyo....:umursamaz:

çook sevindim demek bir oğluş daha hihoyyyt nisan ayı erkek ayı belli oldu :teytey::teytey:

yazgülüm,tarhan,ruzenin çok sağolun arkadaşlar.ay çok tatlıydı ya bakmaya kıyamadım yavruma.
ruzenin canım sen niye gidemedin canım.bugün gitcektin diye biliyordum ben.hepinizden ALLAH razı olsun.hepiniz güzel haberler alın inşaLLAH

Kızlarrrrr....
Bir güzel haberim var...Bir kötü haberim varrrr...
Kötüyü vereyim.Dünkü kanamamın sebebi idrar yollarımda iltahap varmış.Ondan dolayı imiş.Doktor ilaç verdi antibiyotik ve farlutal.Düşük riskine karşı iltahap bebişi etkiliyormuş çünkü...Neyse
Güzel haber ise....
Bende erkek annesi oluyorum.Efemiz geliyor kızlarrr....
Doktor erkek görünüyor dedi.Kordonda var ama dedi.Erkek gibi dedi
Ay çok heyecanlıyım mutluyum anlatamam

budebe ve ayşe-deniz hayırlı olsun oğluşlarınız ya çok sevindim adınıza allah sağlık sıhhat nasip etsin bende geçen cuma günü görmeyi çok istedim ama bizimki bacaklarını çapraz yapıp kapayınca göremedik ne oldugunu:)

canım öncelikle geçmiş olsun,ama oğluşun içinde tebrik ederim canım bu çok güzel bir haber.....acayip imrendim şimdi gitsem bende gösterirmiydi acaba kuzuğum ....opuyorumnanaktan

AHANDA Bİ OĞLAN DAHA.HAYIRLI OLSUN CANIM.BENDE OĞLAN ANNESİ OLACAKMIŞIM.umarım en kısa zamanda iyileşirsin canım

gidemedim canım eşim onun için koşturuyo sabahtan beri,ben geriye dönük ödeme yapmıştım toplu yatırcaktım bir ay önce parayı muhasebeciye verdik fakat kendileri parayı bugüne kadar yatırmamış,eşim araştırınca çıktı ortya tabi bayada bi gerginlik oluştu bakalım hayırlsı canım belkide bugüne yetişmez artık yarına kalır hayırlısı herseyin ne diyelim......

teşekkürler canım.inşallah tez zamanda sende bebeğinin cinsiyetini öğrenirsin

canım öncelikle geçmiş olsun,ama oğluşun içinde tebrik ederim canım bu çok güzel bir haber.....acayip imrendim şimdi gitsem bende gösterirmiydi acaba kuzuğum ....opuyorumnanaktan

Valla bence gösterirdi.Ben cumartesi gittim doktor söylemedi.Bu sefer başka doktora gittik.Eşim acaba cinsiyeti için bişi söyleyebilir misiniz dedi.Erkek gibi dedi.Kordon var ama.Erkek gibi dedi.Bence sende git hemen

AHANDA Bİ OĞLAN DAHA.HAYIRLI OLSUN CANIM.BENDE OĞLAN ANNESİ OLACAKMIŞIM.umarım en kısa zamanda iyileşirsin canım

Ayyy ne kadar güzel yaaa.Valla çok sevindim senin adına da canım.İyleşirim inşallah rabbim bebişimi de beni de koruyor biliyorum.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…