bebeg cimde bugün doktora gidecekti heralde,acaba halen doktordamı,gelse bir süprizde o verse bizlere ne güzel olur....
valla süper olur yaaaa.Güzel heberler sarsa dört bir yanımızı...Şeniz
canımcım geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşirsin veee gözün aydınnn hihoyyyt:teytey: bir oğluşş dahaa kaydirigubbakcemile5
ruzencimm bizimkiler kız galibaa ee bu kadar oğluş yeter topiğeee kaydirigubbakcemile3 27 ekimi bekliyorummm sabırsızcaaa :hulya:
kızlarrrrrrr bizz geldiikkkk.... hihoyyyt
ruzenin canımm.. iyi insan lafının üstüne mi gelirmiş :))))
teyzoşlar biz geldik dr.amcadann... ablamız da geldi bugün.... bebişimiz de ablasına kıyak yaptı.. bi tepindi bitepindii... sormayınn.. 20 dk uğraştı ultrasondaki dr. ense kalınlığını ölçmek içinn... 1,2mm. çıktı allaha çok şükür çok iyidedi dr.umuz da... 13+0 olmuşuzz... sat ı yakalıyormuşuzz... kalbimiz de gümbürr gümbürr atıyoduu.. ayy kalbim çıkçaktı yerindenn... cinsiyetini de sordum tabiki :))))
16 hafta olmadan kesin konuşamıyoruz amaaa dedii dr. sanki erkek çocuğu gibi duruyo dedi.. :)) ama kesin demiyorum sonraproblem çıkıyo dedi.. 16. haftada kesinleşir ama hareketlerinden ve aradan görebildiğim kadarıyla erkek gibi dedi.. ikili için kanda verdik.. haftaya alıcaz.. ama dr. çarşamba ordaymışş..oyüzden haftaya çerş alıp göstericezzz... rabbim hayırlısını versin hepimiz içinn.. inanın hast.den gelip hazırlandık ve okula koştukk... yataklarım duruyoo ama size haber vermeden elim gitmedi toplamaya... eltim de çağırdı bişiler yiyim diyee... hazırlıyo şu an kendisi.. accık işlerimi toplıyım inicem alt kata ama şimdilik açık bilg..
kızlarrrrrrr bizz geldiikkkk.... hihoyyyt
galiba bana cevap yazacak kimse yok:çok üzgünüm:
merhaba kızlar maşallah cinseyetler yavaş yavaş belli olmuş inşallah yarın bende görürüm,kızlar bir süredir bakamadım çünkü 3 gün hastanede yatmak zorunda kaldım düşük tehlikesi varmış çok korkuyorum bebeğime bir şey olcak diye şimdi iyi sayılırım ara ara gelen kramp şeklindeki sancıları saymassam,ya birşey soracam ama biraz utanarak soruyorum ya benim karnımın altından çok afedersiniz vajinamın üstündeki ve içindeki kemikler ağrıyor ara ara kramp şeklinde ağrılar biraz korkuyorum çünkü doktor bile tam birşey diyemedi hiç böyle birşey duyup yada yaşayan varmı?
galiba bana cevap yazacak kimse yok:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?