2010 Nisan Anneleri

bende şimdi bakınıyodum azcık mart annelerinin topiğini gezdim ,ayy çok güzel cicileri var özellikle mothercare'den aldıkları mama önlüklerine bayıldım ilk işim bende bakıcam onlardan..... bebişler ne hızlı büyüyor dimi kızlar valla yavaş yavaş cinsiyetler bile ortaya dökülür oldu,inşlh doğurdumuz günlerinde görürüz....

bebeg cimde bugün doktora gidecekti heralde,acaba halen doktordamı,gelse bir süprizde o verse bizlere ne güzel olur....

valla süper olur yaaaa.Güzel heberler sarsa dört bir yanımızı...Şeniz

canımcım geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşirsin veee gözün aydınnn hihoyyyt:teytey: bir oğluşş dahaa kaydirigubbakcemile5

ruzencimm bizimkiler kız galibaa ee bu kadar oğluş yeter topiğeee kaydirigubbakcemile3 27 ekimi bekliyorummm sabırsızcaaa :hulya:

Budebe ve ayse_denizy oğluşlarınız hayırlı olur inşallah. Allah gönlünüze göre versin. Sağlıkla sıhhatle...

ewt canım azcıkta kızlarımız olsun barim.....yoksa okadar kıyafet ne olcek diyorum.....benim herseyim şuanda kız bebekler için hele görümcemin verdiği bir bavul dolusu kıyafet hep kız bebekleri için genede sağlıklı olsun kuzularımızda hiç sorun değil....

ruzenin canımm.. iyi insan lafının üstüne mi gelirmiş :))))

teyzoşlar biz geldik dr.amcadann... ablamız da geldi bugün.... bebişimiz de ablasına kıyak yaptı.. bi tepindi bitepindii... sormayınn.. 20 dk uğraştı ultrasondaki dr. ense kalınlığını ölçmek içinn... 1,2mm. çıktı allaha çok şükür çok iyidedi dr.umuz da... 13+0 olmuşuzz... sat ı yakalıyormuşuzz... kalbimiz de gümbürr gümbürr atıyoduu.. ayy kalbim çıkçaktı yerindenn... cinsiyetini de sordum tabiki :))))

16 hafta olmadan kesin konuşamıyoruz amaaa dedii dr. sanki erkek çocuğu gibi duruyo dedi.. :)) ama kesin demiyorum sonraproblem çıkıyo dedi.. 16. haftada kesinleşir ama hareketlerinden ve aradan görebildiğim kadarıyla erkek gibi dedi.. ikili için kanda verdik.. haftaya alıcaz.. ama dr. çarşamba ordaymışş..oyüzden haftaya çerş alıp göstericezzz... rabbim hayırlısını versin hepimiz içinn.. inanın hast.den gelip hazırlandık ve okula koştukk... yataklarım duruyoo ama size haber vermeden elim gitmedi toplamaya... eltim de çağırdı bişiler yiyim diyee... hazırlıyo şu an kendisi.. accık işlerimi toplıyım inicem alt kata ama şimdilik açık bilg..

bu arada gördüğüm kadarıyla budebe ve ayşe_denizy sizinde oğluşlar geliyomuşş.. rabbim sağlıkla kucağınıza kavuştursun hayırlı evlat eylesin inş...
ama kesinmi ihtimalmi bakamadım ayrıntılara.. accık karnımı doyurumm de tüm geçmişi okuyup listeyi ayarlıcam canlarımm...

amanın ihtimalde olsa bir oğluşumuz daha yerim ben onu sever onu teysesi.....çok sevindim canım tahlillerinde iyi çıkmasına...aman güzelim ne iyi eltin varmış valla kıymetini bil diyim ne diyim demek sende aynı binada oturuyorsun....((

tebrikler bebegcimmm hihoyyyt:teytey: bir oğluş daha bugün bol oğluşlu bir gün oldu kıslaar :lepi:

merhaba kızlar maşallah cinseyetler yavaş yavaş belli olmuş inşallah yarın bende görürüm,kızlar bir süredir bakamadım çünkü 3 gün hastanede yatmak zorunda kaldım düşük tehlikesi varmış çok korkuyorum bebeğime bir şey olcak diye şimdi iyi sayılırım ara ara gelen kramp şeklindeki sancıları saymassam,ya birşey soracam ama biraz utanarak soruyorum ya benim karnımın altından çok afedersiniz vajinamın üstündeki ve içindeki kemikler ağrıyor ara ara kramp şeklinde ağrılar biraz korkuyorum çünkü doktor bile tam birşey diyemedi hiç böyle birşey duyup yada yaşayan varmı?

ruzenin.. çok sağol cnmm.. darısı senin başına canmm..inş. en kısa zamanda gider bebişini ve cinsiyetini görürsün... :Saruboceq: cnm kan tahlil ikilimiz haftaya alıcaz ama ense kalınlığımız iyi şükür..inşallah kan değerleri de iyi çıkar :Saruboceq: evet cnm ihtimal tabikii.. ama 1-2 gün içinde özel hast gidicem.. ordada erkeğebenziyo derse büyük ihtimal olcak :))) belki bi dahaki sefere kesin görürüz... sabah çikolata yemiştim hareketli olsun diye.. accık fazla kaçırmışım galiba.. hiç durmadı yerinde yavrucum... sositososito

cnmcım biz3 eltiyiz.. en altta 2 numara :)) 2.katta en büyük eltim.. en tepelerindede beeennn.. en küçük elti... :lepi: iyi oluyo canmm genelde getirisi çokk... eltim annemle yaşıtbi de o bakımdan daha anlayışlı bana karşı.. olgunn... benim kociş accuk kazandibi olmuş da... kaynanamlar dibini sıyırmış 40 larından soonraa kaydirigubbakcemile3

kızlarr ben alt kata iniyimmm... elticiiimm hazırlaıştır sofrayıı.. gelicem birazdannn... öptüm hepinizii..

çok geçmiş olsun bitanem. inşallah en yakın zamanda geçer ağrıların. benimde karın altımda ve kasıklarımda ağrı oluyor bu aralar. ama doktorum büyüyen rahim neden oluyor demişti. vajinamda olmuyor bir bilgim yok o hususta. keşke başka bir doktora daha görünsen.

galiba bana cevap yazacak kimse yok:çok üzgünüm:

canım lütfen sakin ol bitanem.üzüldüm inanki.çünkü 13. hafta emek veriyoruz.seviyoruz.onlara alışıyoruz.inşallah Rabbim (c.c.) sana bağışlasın bebeişini.dua et canım inan bana duanın çok faydası var.yer gök duayla lafı boşuna söylenmemiş inan bana.sadaka ver bol bol bununda çok faydası var canım.ağrılarına gelince bende yok.olmadı ama nedeni belkide bebiğin aşağıya doğru durmasından falandır bilemiyorum yanlış bişeyde söylemek istemiyorum ama.sen hep iyi düşün canım iyi olsun.bak herşey güzel olucak.sen iyi düşün.eline al dua kitabını oku nolursun.hatta bütün kızlar sana okuyalım ne bilim.istersen 41 yasin okuruz.ama sen yeterki sakin ol olurmu canım.oku dersen ben hemen başlarım okumaya.kaç kişiyiz.hepimiz 1 tane okuruz.kalanları paylaşırız sen canını sıkma olurmu tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…