günaydın günydın günaydın herkese
nasılsınız güzel anneler
sakın kendimizi üzmeyelim
bebeg83 canım
canım kendini üzme sen çoook güzel yaptın emek verdin harika bi listeye sahip olduk
düzenli aktif artık yanlış yazılmasından sinir oluyodum sen kendini üzme tatlım lütfen sen olmazsan olmaz canım
jnazcım
canım seni bekledik gelmeyinca ee cinsiyetşlerde belli oldu heycanlandık artık listemiz güncellensin istedik hele artık kese görüldü yazması beni sinir ediyodu herkes liste güncellensin dedi ve güncellendi yani hiç bişey yok hamilelik hassasiyeti
bende tahmin istiyorum 26 yaşındayım temmuz sat
seni ççoook ii anlıyorum canım dün dra gittiğimi fakan kanmamın olduğunu işte yazdım herşeyi 17 aktif kullanıcı olmasına rağmen sadece ruzenin ve bebeg83 benim yazdıklarıma mesaj yolladılar bende elimden geldiğince herkese mesaj yazmaya çalışıyorum ama işte hamilelik duygusal olduk ne yapalım artık
hayırlı olsun canım
Merhabalar Baharın en güzel Ayının Nisan ayının anneleri!!!
Koç Anaları siziii:)
Ben bir kaç gündür uğrayamadım malum istirahattaydım, Şimdi iyiyim çok şükür Ama neredeyse 7 gün boyunca Adet gördüm. Adet kadar yoğun olmasa da kanama geçirdim ve çok korktum. Elhamdülillah bebişim ve ben iyiyiz....
Sizler nasılsınız?
angelsky cnm hayırlı olsun oğluşun.
kızlara hasret kaldık nirdeler acaba.cinsiyeti belli olmayanda çok az arkadaşımız kaldı ben dahil.
benimde içime erkek doğuyor oğluma erkek kardeş gelecek gibi hissediyorum.hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah.
canımcım gidersin tabikiTeşekkür ederim canım. Aminn
BEN!!! NE SAĞLIK OCAĞINA GİTTİM,
NE İKİLİ TEST YAPTIRDIM OFFF HERŞEYDE GEÇ KALDIM.
BU HAFTA SONU İŞTEN ÇIKIYORUM İNŞALLAH HALLEDECEĞİM HEPSİNİ
Çok üzülüyorum yaa:gitme:
günaydın canımmm bildiğim kadarıyla 2 li test 11-14 hafta arasında 4 lüde 16. haftada yapılıyorgünaydın güzel hamişler..geçmişi okudumda cinsiyetler yavaş yavaş belli oluvermiş test sonuçları alınmış sevinçli haberler duyulmuş allah bağışlasın bebeklerinizi hepinize hepimize opuyorumnanaktan sevinçli haberleriniz eksik olmasın inşallah ya kızlar benim doktorum 20 sindeki kontrolde mi test isteyecek benden niye şimdiye kadar istemedi acaba ?ben şimdiye kadar 3 lü yada 4 lü test olmadım belli bi haftası mı var kızlar..
hayırlısı olsun canımyaaangelsky cnm hayırlı olsun oğluşun.
kızlara hasret kaldık nirdeler acaba.cinsiyeti belli olmayanda çok az arkadaşımız kaldı ben dahil.
benimde içime erkek doğuyor oğluma erkek kardeş gelecek gibi hissediyorum.hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah.
merhaba güzel annişler nasılsınız
11. hafta ile 14. hafta arası yapılıyor canım ben dün gittim 14 haftalık olması lazım iken benim bebeğim 2 hafta geriden geldiği için 12 haftalık olarak sayılıyormuş baktı işte bence yaptırmana gerek yok herşeyi normal ense kalınlığı flan ama sen bilirsin istersen yaptır dedi bende kararsız kaldım bu hafta içi gitmem lazım bakalım artıkgünaydın güzel hamişler..geçmişi okudumda cinsiyetler yavaş yavaş belli oluvermiş test sonuçları alınmış sevinçli haberler duyulmuş allah bağışlasın bebeklerinizi hepinize hepimize opuyorumnanaktan sevinçli haberleriniz eksik olmasın inşallah ya kızlar benim doktorum 20 sindeki kontrolde mi test isteyecek benden niye şimdiye kadar istemedi acaba ?ben şimdiye kadar 3 lü yada 4 lü test olmadım belli bi haftası mı var kızlar..
merhaba güzel annişler nasılsınız
merhaba bitanemmm hoşgeldinnnmerhaba güzel annişler nasılsınız
evet canım çok haklısın ben yoğurt ve peynir hastasıyım ama süt içemiyordum bir kaç gündür nesquik katıp öyle içiyorumnazcım kendine dikkat et.bebeişler bizim Ca larımızı tüketince dişler kemikler zayıflaşıyor süt yoğurt peynir.bu 3 beyazı çok tüketmeliymişiz.bu arada gölgeler sende kafana takma şekerim eskiden 2-3-4 testmi vardı sanki.imkan varsa yapılır ama yapamadık diyede kendimizi kötü hissetmeyelim.benim doktorum gerek bile görmedi.canını sıkma şekerim.sen yeterki iyi beslen.zaten bebişlerimiz Allah (c.c.) geldi, O'na emanetler kafalarımızı hiç yormayalım biz.dua herşeyin ilacı.
2 li test yapmaya gerek duymadığını söledi bi önceki gidişimde.doktorum çok fazla onaylamıomuş o yüzden banada sordu istiomusun diye.bir sürü bilgi verdi ailede yada sülalemizde önemli bi hastalık geçiren yada sakat olan varmı diye sordu taraftar olmadığı için bende yaptırmadım.fakat kızların bahsettiği bide 3 lü ve 4 lü var onları merak ediyorum ben..
nazcım kendine dikkat et.bebeişler bizim Ca larımızı tüketince dişler kemikler zayıflaşıyor süt yoğurt peynir.bu 3 beyazı çok tüketmeliymişiz.bu arada gölgeler sende kafana takma şekerim eskiden 2-3-4 testmi vardı sanki.imkan varsa yapılır ama yapamadık diyede kendimizi kötü hissetmeyelim.benim doktorum gerek bile görmedi.canını sıkma şekerim.sen yeterki iyi beslen.zaten bebişlerimiz Allah (c.c.) geldi, O'na emanetler kafalarımızı hiç yormayalım biz.dua herşeyin ilacı.
2 li test yapmaya gerek duymadığını söledi bi önceki gidişimde.doktorum çok fazla onaylamıomuş o yüzden banada sordu istiomusun diye.bir sürü bilgi verdi ailede yada sülalemizde önemli bi hastalık geçiren yada sakat olan varmı diye sordu taraftar olmadığı için bende yaptırmadım.fakat kızların bahsettiği bide 3 lü ve 4 lü var onları merak ediyorum ben..
canımcım gidersin tabiki
2 li testi bende yaptırmadım daha doğrusu 2 defa gittim yaptırmaya ama bebişimin pozisyonu uygun değildi bakamadı doktorum geçen hafta da başka bi doktora gittim oda çok şükür ense kalınlığı artmamış normal ama 4 lü testi ihmal etme dedi
günaydın canımmm bildiğim kadarıyla 2 li test 11-14 hafta arasında 4 lüde 16. haftada yapılıyor
hayırlısı olsun canımyaa
bebeğimi 3 haftalıkken öğrendimm
ogünden bugüne topiğe yazıyorumm
üzüntülerimi sevinçlerimi ve denk geldiğimm
arkadaşlarımınkini paylaşmaya çalışıyorumm
ama artık o bana yazdı ben ona yazmadım gibi
muhabbetlerden inanın gına geldii bana olmadımı
olduu yazdımm baktımm cevap yok tekrar ettim ya da
araya karıştı gitti içinde bulunduğumuz süreçten kaynak
lanan bi nazz gerginlikk durumumuz elbette var ama ben
burda kimsenin kimseye kini garezi olduğunu
düşünmüyorumm açıkcası kimse buranın bireysel hakimi
maliki değil burası bu topikk bütün nisan annelerinin
burayı herkes kendi mekanı görmeli bencee
böylecedee artıkk böle şikayetler olmasınn
diyoruummm veeeeeeeeeeeee
hepiciğinizi tek tek tekk öpüyorummm
merhaba bitanemmm hoşgeldinnn
evet canım çok haklısın ben yoğurt ve peynir hastasıyım ama süt içemiyordum bir kaç gündür nesquik katıp öyle içiyorum
bendee merak ediyorum canım
evet tatlım bide hepimiz çok hassasız bu dönemlerde:gitme:
Aynen ya çok kalabalıkız maaşallah bana da kimse cevap vermiyor bazan alınıyorum ama anlıyorum çünü çok çabuk ilerliyor. :CüvCüv::CüvCüv:
Ayy kızlar Allah razı olsun içim rahatladı. Zaten Allah korusun Risk çıksa da Benim yapacak bişeyim yokki. bana da sordular ailede risk yok diye sen bilirsin dedi doktr üstelemedim bende
bebeğimi 3 haftalıkken öğrendimm
ogünden bugüne topiğe yazıyorumm
üzüntülerimi sevinçlerimi ve denk geldiğimm
arkadaşlarımınkini paylaşmaya çalışıyorumm
ama artık o bana yazdı ben ona yazmadım gibi
muhabbetlerden inanın gına geldii bana olmadımı
olduu yazdımm baktımm cevap yok tekrar ettim ya da
araya karıştı gitti içinde bulunduğumuz süreçten kaynak
lanan bi nazz gerginlikk durumumuz elbette var ama ben
burda kimsenin kimseye kini garezi olduğunu
düşünmüyorumm açıkcası kimse buranın bireysel hakimi
maliki değil burası bu topikk bütün nisan annelerinin
burayı herkes kendi mekanı görmeli bencee
böylecedee artıkk böle şikayetler olmasınn
diyoruummm veeeeeeeeeeeee
hepiciğinizi tek tek tekk öpüyorummm
yaaa banda öle dedi akraba evliliği de var amcamın oğlu benim ilk oğlumda hiç test bile yaptırmdım çok sağlıklı bi oğlum var maşallah nezle bile olmuyo kolay kolay dün gitmiştim iste sen bilirsin bi sorun yok istersen yaptır ama bence gerek yok fakat sorumluluk alamam sen bilirsin istersen yaptır dedi ben ne yapacağımı bilmiyorum fikrinizi sölesenize ikili test yaptırayım mı?
ayy hacercim aman dikkat et kendine canımyaa misafir ağırlamayı bende çok seviyorum ama bu aralar dikkatli olmamız gerekiyormerhaba canım benimde oldu ama ben kendimi çook yordum inanmayacaksınız ama 20 kişi birden ağırladım çook yoruldum nerden çıktı bu kadar misafir bilmiyorum ama akşam kanamam oldu geçtim uzandım eşim hepsi ile ilgilendi pazartasi dra gittim yat dinlen bebek aşağı inmiş yürüyüş yapma bebk düzelir çok kötü olmadım ama seni anlayabiliyorum tuvalete gittim ve kan görünce çok korktum acaba bebeğime bişeymi oldu dedim neyse bişeyi yokmuş çok şükür allah bebeklerimize sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin
11. hafta ile 14. hafta arası yapılıyor canım ben dün gittim 14 haftalık olması lazım iken benim bebeğim 2 hafta geriden geldiği için 12 haftalık olarak sayılıyormuş baktı işte bence yaptırmana gerek yok herşeyi normal ense kalınlığı flan ama sen bilirsin istersen yaptır dedi bende kararsız kaldım bu hafta içi gitmem lazım bakalım artık
merhaabba canım hoş geldin
ben iiyim sen nasılsın tatlım
Ayy kızlar Allah razı olsun içim rahatladı. Zaten Allah korusun Risk çıksa da Benim yapacak bişeyim yokki. bana da sordular ailede risk yok diye sen bilirsin dedi doktr üstelemedim bende
selam herkeze bugün baya bi temizlik yaptım mide hapım bitti almadım inipte aşağı. sabahtan beri mide bulantısından mahvoldum demekki hapsız duramıomuşum. bi aç karnına temizlik yaptım başım döndü durdu. herkeze slm öpüorum herkezi opuyorumnanaktan
a.s canım hoşgeldin aman yorma kendiniselam herkeze bugün baya bi temizlik yaptım mide hapım bitti almadım inipte aşağı. sabahtan beri mide bulantısından mahvoldum demekki hapsız duramıomuşum. bi aç karnına temizlik yaptım başım döndü durdu. herkeze slm öpüorum herkezi opuyorumnanaktan
canımcım dün bebeg cidden çok emek vermiş ve liste hazırlamış olmazsa onu ekleyeyim ben gelincede değişiklikleri kaydederHani liste nerede? Jnazcım seni bulmuşkene kese görüldü yazısını değiştirsek.
Yada Yeni topic mi açsak listede güncelleme isteyenler son durumlarını yazsınlar gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?