2010 Nisan Anneleri

nazcım kendine dikkat et.bebeişler bizim Ca larımızı tüketince dişler kemikler zayıflaşıyor süt yoğurt peynir.bu 3 beyazı çok tüketmeliymişiz.bu arada gölgeler sende kafana takma şekerim eskiden 2-3-4 testmi vardı sanki.imkan varsa yapılır ama yapamadık diyede kendimizi kötü hissetmeyelim.benim doktorum gerek bile görmedi.canını sıkma şekerim.sen yeterki iyi beslen.zaten bebişlerimiz Allah (c.c.) geldi, O'na emanetler kafalarımızı hiç yormayalım biz.dua herşeyin ilacı.

[hayırlı olsun tatlım oğluşlar atakta 10 gün önce kız istiyodum diye görürsünüz kızlar erkekleri katlıcak diyodum. doktor erkek gibi görünüyo dediğinden beri 180 derece döndüm tabi canımmm nisan erkek ayı diyom bende artık kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

teşekkür ederimm canımmm opuyorumnanaktan

teşekkür ediyorumm canımmm opuyorumnanaktan

tekrarrr geçmigş olsunnn canımmm opuyorumnanaktan

teşekkürlerr tatlımmm opuyorumnanaktan

2 li test yapmaya gerek duymadığını söledi bi önceki gidişimde.doktorum çok fazla onaylamıomuş o yüzden banada sordu istiomusun diye.bir sürü bilgi verdi ailede yada sülalemizde önemli bi hastalık geçiren yada sakat olan varmı diye sordu taraftar olmadığı için bende yaptırmadım.fakat kızların bahsettiği bide 3 lü ve 4 lü var onları merak ediyorum ben..

canımcım gidersin tabiki
2 li testi bende yaptırmadım daha doğrusu 2 defa gittim yaptırmaya ama bebişimin pozisyonu uygun değildi bakamadı doktorum geçen hafta da başka bi doktora gittim oda çok şükür ense kalınlığı artmamış normal ama 4 lü testi ihmal etme dedi
günaydın canımmm bildiğim kadarıyla 2 li test 11-14 hafta arasında 4 lüde 16. haftada yapılıyor
hayırlısı olsun canımyaa

11. hafta ile 14. hafta arası yapılıyor canım ben dün gittim 14 haftalık olması lazım iken benim bebeğim 2 hafta geriden geldiği için 12 haftalık olarak sayılıyormuş baktı işte bence yaptırmana gerek yok herşeyi normal ense kalınlığı flan ama sen bilirsin istersen yaptır dedi bende kararsız kaldım bu hafta içi gitmem lazım bakalım artık
merhaba güzel annişler nasılsınız

merhaabba canım hoş geldin
ben iiyim sen nasılsın tatlım

bebeğimi 3 haftalıkken öğrendimm
ogünden bugüne topiğe yazıyorumm
üzüntülerimi sevinçlerimi ve denk geldiğimm
arkadaşlarımınkini paylaşmaya çalışıyorumm
ama artık o bana yazdı ben ona yazmadım gibi
muhabbetlerden inanın gına geldii bana olmadımı
olduu yazdımm baktımm cevap yok tekrar ettim ya da
araya karıştı gitti içinde bulunduğumuz süreçten kaynak
lanan bi nazz gerginlikk durumumuz elbette var ama ben
burda kimsenin kimseye kini garezi olduğunu
düşünmüyorumm açıkcası kimse buranın bireysel hakimi
maliki değil burası bu topikk bütün nisan annelerinin
burayı herkes kendi mekanı görmeli bencee
böylecedee artıkk böle şikayetler olmasınn
diyoruummm veeeeeeeeeeeee
hepiciğinizi tek tek tekk öpüyorummm

merhaba güzel annişler nasılsınız
merhaba bitanemmm hoşgeldinnn
evet canım çok haklısın ben yoğurt ve peynir hastasıyım ama süt içemiyordum bir kaç gündür nesquik katıp öyle içiyorum

bendee merak ediyorum canım

Ayy kızlar Allah razı olsun içim rahatladı. Zaten Allah korusun Risk çıksa da Benim yapacak bişeyim yokki. bana da sordular ailede risk yok diye sen bilirsin dedi doktr üstelemedim bende

kaydirigubbakcemile5Şeniz

merhaba bitanemmm hoşgeldinnn

evet canım çok haklısın ben yoğurt ve peynir hastasıyım ama süt içemiyordum bir kaç gündür nesquik katıp öyle içiyorum

bendee merak ediyorum canım

:gitme:

Aynen ya çok kalabalıkız maaşallah bana da kimse cevap vermiyor bazan alınıyorum ama anlıyorum çünü çok çabuk ilerliyor. :CüvCüv::CüvCüv:
evet tatlım bide hepimiz çok hassasız bu dönemlerde
Ayy kızlar Allah razı olsun içim rahatladı. Zaten Allah korusun Risk çıksa da Benim yapacak bişeyim yokki. bana da sordular ailede risk yok diye sen bilirsin dedi doktr üstelemedim bende

aynen öyle hayatım ben yaptırmayı istedim ama kısmet olmadı doktorumda çok önemli değil diyince içim rahatladı

Sinirlenme kız Hassasuk işte :CüvCüv:
HAmileyik, Nazlıyık :CüvCüv:

yaaa banda öle dedi akraba evliliği de var amcamın oğlu benim ilk oğlumda hiç test bile yaptırmdım çok sağlıklı bi oğlum var maşallah nezle bile olmuyo kolay kolay dün gitmiştim iste sen bilirsin bi sorun yok istersen yaptır ama bence gerek yok fakat sorumluluk alamam sen bilirsin istersen yaptır dedi ben ne yapacağımı bilmiyorum fikrinizi sölesenize ikili test yaptırayım mı?

Hani liste nerede? Jnazcım seni bulmuşkene kese görüldü yazısını değiştirsek.

Yada Yeni topic mi açsak listede güncelleme isteyenler son durumlarını yazsınlar gibi?

canım herkez kendini daha iyi bilir.eğer ilerde keşke diceksen yaptır.ama bununda bir olasılık testi olduğunu ve olumlu yada olumsuz hiçbirşeyin kesin sonuç olmadığınıda bil.ben pişman olmamamk için dedimki doktor ne derse onu yapıcam.doktorum gerek yok dedi.bende zaten istemiyordum açıkçası.oda öyle deyince içim rahatladı.
ama yaptırmayıpta işte yaptırmadım hep benim yüzümden diceksen yaptır.ki sonuçta ne değişicek.hangi birimiz gidip canımızın canına kıyabiliceğiz.içine kuşku sokma.nasıl iyi hissediceksen öyle yap.yeterki sen iyi düşün.yaptır yada yaptırma.

selam herkeze bugün baya bi temizlik yaptım mide hapım bitti almadım inipte aşağı. sabahtan beri mide bulantısından mahvoldum demekki hapsız duramıomuşum. bi aç karnına temizlik yaptım başım döndü durdu. herkeze slm öpüorum herkezi opuyorumnanaktan

ayy hacercim aman dikkat et kendine canımyaa misafir ağırlamayı bende çok seviyorum ama bu aralar dikkatli olmamız gerekiyor

ayy sağoun kızlar rahatladım azcık benim gibi doktor tavsiyesiyle yaptırmayanlar varmış demekki 2 li testi.bakalım 4 lü test 16.haftasındaysa bekleyip görcez doktorumuz ne der.

saolasın canım hoşbulduk bitanem geçmiş olsun canım dikkat et kendine bebğim yaaa geçende bende çok yoruldum misafirim geldiğinde belim çok ağrıyo benim ayakta fazla kalınca canım

canım sakın yaptırmadım diye merak etme bu bir olasılık testi doktorum risk çıksa bile kesin sonuç değil sadece ihtimal dedi çıkmasada sorun olmaz diye bişey denilmez dedi yani canım bebişlerimizi rabbim korusun bitanem:Saruboceq::Saruboceq:

hoşgeldin bitanema.s.

jnazcığım hoşbulduk bitanema.s.

a.s canım hoşgeldin aman yorma kendini
Hani liste nerede? Jnazcım seni bulmuşkene kese görüldü yazısını değiştirsek.

Yada Yeni topic mi açsak listede güncelleme isteyenler son durumlarını yazsınlar gibi?
canımcım dün bebeg cidden çok emek vermiş ve liste hazırlamış olmazsa onu ekleyeyim ben gelincede değişiklikleri kaydeder
hatta dediğin çok mantıklı hem burda da karışmış olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…