ben kaçtm kızlar Allaha emanet olun
slm şekerler bugün sizi uzaktan takip ediyorum nasılsınız
ben temizlik yaptırıyorum ara ara girip yazdıklarınızı okuyorum arada laf yetiştiririmm sizlere
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Belki çok erken..Belki yine hüsran olacak ama umutlar tükenmiyor..Bu topik hepimize uğurlu gelir inşallah,hayırlısı olsun herşeyin..
Allaha emanet olun:Saruboceq:
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
slm gizlarr ancak evi silip süüprdüm geldim nasilsiniz bakalimmmşakkıdı
allah kısmet ederse bende bu nisan nisanımı elime alacam inşallah dua beklyorum
derindeniz09 elif elifve rüzgaryağmurum
Topiciği ben açtım ama malesef bana nasip olmadı olsun sizin gibi tatlı dostlarım olduğuna çok mutluyum ..İnşallah dualarınızla en yakın zamanda bende hamile kalabilirim
Hepinize sağlıklı günler ve kucak dolusu sevgiler yolluyorum...
Günaydın kızlar.Nasılsınız bugün?Ben kafamda gene soru işaretleri ile yattım.Doktor dedi ya erkek görünüyor ama kordon var dedi.Acaba diyorum şimdide kız mı diye
günaydınn arkadaşlarrr
bizimde oğluşumuz olcakmışş inşallahh :ecrin_bebek:
haklısınız arkadaşlar bende çoğu yazdıklarıma cevap alamıyorum demekki gözden kaçıyor. alınmıyorum inanın. heryerden bir sürü insanız. herkesin o anda işi, çocuğu, yemeği olabiliyor ve ben çoğu zamn geçmişi okumuyorum. sadece en son gördüklerime cvp verebiliyorum. Tüm gün online ım ama bilgisayarın başında olamıyorum. esnafım her an müşterim gelebiliyor ve döndüğümde 15-20 sayfa oluyor ve okuyamıyorum. Lütfen beni affedin bu konuıda... İnanın kalbim hep sizinle çünkü beni kimse sizin kadar anlamıyor. heyecanımı, sevincimi ve korkularımı. Lütfen daha anlayışlı olalım birbirimize. bi liste meselesinden ne kadar üzüldük. böyle bişi için tekrar üzülmeyelim. burda birbirimizie destek için varız. tadını çıkaralım...Hepinizi tanımasamda gerçekten seviyorum. Bir çok arkadaşımdan dostumdan daha yakınsınız bana:)))
canım evet iğne yaptı ama ondan öncede aynı hastanedeki kadın doğum doktoruna yönlendirdi o yapabilir diyincede yaptı.
batuhanım çok haklısın canım insan karşısında muhatap bulmak istiyor ama diğer arkadaşların dediği gibi gözden kaçabiliyor bide kendi adıma söyleyeyim sayfalarda hızla ilerleyince geçmişe dönemiyorum
merhaba tatlım çok geçmiş olsun ama çok şükür iyiymişsiniz
sorma bitanemyaa geçen hafta annemlere gittim hiç planlamamışken akşam üzüm yerken dişim kırılmıştı bende ertesi gün kendi doktoruma gideyim dedim yaşadığım yerde bildiğim bi doktor yok gitmişkende kaldım tabi:) nette olmayınca giremedim bi daha ama aklım sizdeydi
çok şükür herşey yolundaymış içim rahatladı
kaydirigubbakcemile5Şeniz
bebeğimi 3 haftalıkken öğrendimm
ogünden bugüne topiğe yazıyorumm
üzüntülerimi sevinçlerimi ve denk geldiğimm
arkadaşlarımınkini paylaşmaya çalışıyorumm
ama artık o bana yazdı ben ona yazmadım gibi
muhabbetlerden inanın gına geldii bana olmadımı
olduu yazdımm baktımm cevap yok tekrar ettim ya da
araya karıştı gitti içinde bulunduğumuz süreçten kaynak
lanan bi nazz gerginlikk durumumuz elbette var ama ben
burda kimsenin kimseye kini garezi olduğunu
düşünmüyorumm açıkcası kimse buranın bireysel hakimi
maliki değil burası bu topikk bütün nisan annelerinin
burayı herkes kendi mekanı görmeli bencee
böylecedee artıkk böle şikayetler olmasınn
diyoruummm veeeeeeeeeeeee
hepiciğinizi tek tek tekk öpüyorummm
selam şekerlerrrr opuyorumnanaktan
dün benim feci şekilde kalçamın sağ tarafı aradı bel ile birleşen yerr. çok korktum bebişime bişey olacak diye. bugünde hafif hafif kasıklarımda ağı oluyor arada. sizdede var mı bu şikayetler ?
dün benim feci şekilde kalçamın sağ tarafı aradı bel ile birleşen yerr. çok korktum bebişime bişey olacak diye. bugünde hafif hafif kasıklarımda ağı oluyor arada. sizdede var mı bu şikayetler ?
slm canım nasılsın??? benimde sol kasığımda bir ağrımı diyim acımı diyip böle tuaf bişi var dünden beri anlam veremedim doktora gideyimde bir sorucam.....bazen kramp giriyor mesela otururken kalkamıyorum bi batma oluyor......benim uyku krizim yine başladı bu aralar ama direniyorum allahtan bulantılarım bittide ona seviniyorum...
slm canım nasılsın??? benimde sol kasığımda bir ağrımı diyim acımı diyip böle tuaf bişi var dünden beri anlam veremedim doktora gideyimde bir sorucam.....bazen kramp giriyor mesela otururken kalkamıyorum bi batma oluyor......benim uyku krizim yine başladı bu aralar ama direniyorum allahtan bulantılarım bittide ona seviniyorum...
gecmis olsun asiri olmadigi sürece genislettigi icin agri olabilir canim
ama yinede doktoruna danis tabiki en dogrusunu o bilir
kasikta batma ve sanci olabiliyor canim sanirim yarin gidiyon doktora bi danis
yku krizi derken uyuyamiyormusun yoksa cokmu uykun geliyo ?
zeyracımm inşallah dediğin gibidir tatlım gerçi şiddetli değil öyle olsa hemen giderim doktora arada sızı şeklinde oluyor. süreklide değil.
sağol bitanem iyiyim ama işte korkuyorum dünkü bel ağrısı ve bugün ki kasık sızısından sonra doktora gıtmemede daha ıkı hafta var nasıl gececek bu kadar gun bılmıyorum . kramplarda korkma canım o herkeste oluyormus ani hareketlerde bendede oluyor. tabı sen gıtmısken yınede sor bır doktora için rahat etsin.
birde tatlım sende benım gıbı sureklı masa maşındasın bel ağrın oluyor mu ? acaba çok oturdugum ıcın mı oldu ağrı ?
gecmis olsun asiri olmadigi sürece genislettigi icin agri olabilir canim
ama yinede doktoruna danis tabiki en dogrusunu o bilir
kasikta batma ve sanci olabiliyor canim sanirim yarin gidiyon doktora bi danis
yku krizi derken uyuyamiyormusun yoksa cokmu uykun geliyo ?
bu aralar acayip uykum geliyo canım,atlattım sanıyordum fakat yine başladı .....eve gider gitmez yatıyorum şuandada nasıl feci uykuluyum ama direniyorum evde olmayınca uyumak çok zor oluyo sersem gibi oluyosun....yarın inşlh artık umudum kalmadı ama gidersem sorcak okadar çok şey biriktiki canım ,ama ilk soracağım şey cinsiyeti olucak....opuyorumnanaktan
sağol canım. tekrarlarsa hemen gideceğim doktoruma .
olmazmı canım sırf oyuzden yeni koltuk aldım kendime değiştirdim,ama ne fayda gene ağrı oluyor,arada dolanıyorum biraz...belkide çok oturmaktan dediğin gibi,bide çok pimpirikli oldum bne herseyi kafama takıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?