2010 Nisan Anneleri

slm şekerler bugün sizi uzaktan takip ediyorum nasılsınız
ben temizlik yaptırıyorum ara ara girip yazdıklarınızı okuyorum arada laf yetiştiririmm sizlere

slm şekerler bugün sizi uzaktan takip ediyorum nasılsınız
ben temizlik yaptırıyorum ara ara girip yazdıklarınızı okuyorum arada laf yetiştiririmm sizlere

kolay gelsin canım benim yaa evde bir sürüiş var ama bende bir tembellik varki anlatamam ben yaa ne olacak benim bu halim kocişte olmasa zor adamcağız hem iş hem ev derken evi terkedecek sanırımkaydirigubbakcemile3

ceylan en kisa zamanda bebeigine kavusman dilegiyle canimmkaydirigubbakcemile5

selam kizlar nasilsiniz bakim?

allah kısmet ederse bende bu nisan nisanımı elime alacam inşallah dua beklyorum

insallah hersey gönlünce olur canim

insallah sende en kisa zamanda kavusursun canim

Günaydın kızlar.Nasılsınız bugün?Ben kafamda gene soru işaretleri ile yattım.Doktor dedi ya erkek görünüyor ama kordon var dedi.Acaba diyorum şimdide kız mı diye

kiz yada erkek ne fark eder ben kizmaya basladimklava:

günaydınn arkadaşlarrr
bizimde oğluşumuz olcakmışş inşallahh :ecrin_bebek:

ne güzel bir haber saglicakla gelsin oglusun

haklisiniz kizlar ne diyim benim hormaonlar iste oglumda olmadi ama bunda demek
alingan oldumopuyorumnanaktan

selam şekerlerrrr opuyorumnanaktan
dün benim feci şekilde kalçamın sağ tarafı aradı bel ile birleşen yerr. çok korktum bebişime bişey olacak diye. bugünde hafif hafif kasıklarımda ağı oluyor arada. sizdede var mı bu şikayetler ?

canım hoşgeldin bitanem merak etme kasıklarda ağrı çok şiddetli olmadığı sürece iyi bebişin büyüyor annesi olacak tabi o ağrılar bitanem:CüvCüv:

slm canım nasılsın??? benimde sol kasığımda bir ağrımı diyim acımı diyip böle tuaf bişi var dünden beri anlam veremedim doktora gideyimde bir sorucam.....bazen kramp giriyor mesela otururken kalkamıyorum bi batma oluyor......benim uyku krizim yine başladı bu aralar ama direniyorum allahtan bulantılarım bittide ona seviniyorum...

kızlar neyse görüşürüz tatlışlar bende biraz uyuyayım gidyimde bari öpüldünz

gecmis olsun asiri olmadigi sürece genislettigi icin agri olabilir canim
ama yinede doktoruna danis tabiki en dogrusunu o bilir

kasikta batma ve sanci olabiliyor canim sanirim yarin gidiyon doktora bi danis
yku krizi derken uyuyamiyormusun yoksa cokmu uykun geliyo ?

zeyracımm inşallah dediğin gibidir tatlım gerçi şiddetli değil öyle olsa hemen giderim doktora arada sızı şeklinde oluyor. süreklide değil.

sağol bitanem iyiyim ama işte korkuyorum dünkü bel ağrısı ve bugün ki kasık sızısından sonra doktora gıtmemede daha ıkı hafta var nasıl gececek bu kadar gun bılmıyorum . kramplarda korkma canım o herkeste oluyormus ani hareketlerde bendede oluyor. tabı sen gıtmısken yınede sor bır doktora için rahat etsin.
birde tatlım sende benım gıbı sureklı masa maşındasın bel ağrın oluyor mu ? acaba çok oturdugum ıcın mı oldu ağrı ?

bu aralar acayip uykum geliyo canım,atlattım sanıyordum fakat yine başladı .....eve gider gitmez yatıyorum şuandada nasıl feci uykuluyum ama direniyorum evde olmayınca uyumak çok zor oluyo sersem gibi oluyosun....yarın inşlh artık umudum kalmadı ama gidersem sorcak okadar çok şey biriktiki canım ,ama ilk soracağım şey cinsiyeti olucak....opuyorumnanaktan

olmazmı canım sırf oyuzden yeni koltuk aldım kendime değiştirdim,ama ne fayda gene ağrı oluyor,arada dolanıyorum biraz...belkide çok oturmaktan dediğin gibi,bide çok pimpirikli oldum bne herseyi kafama takıyorum....

sağol canım. tekrarlarsa hemen gideceğim doktoruma .

insallah ögrenirsin canim
benim bi iki ay daha belirsiz cinsiyeti ayrica bide göstermezse bilemiyorum artik
oglum 7 aylikti ilk gösterdiginde
uyku modu bendede var canim habire yatsam gikim cikmaz ama malum kaynanayla bir yasayinca
ben hasta olunca oda hasta oluyor anidenşakkıdı

aynen canım bende ya. pimpiriklinin teki oldum. gerçi bu aralar tek sorunum göbeğimin şişmemesiydi sırnaşık şey dünkü ağrıdan sonra onuda kafama takar oldum. bugun becerebilirsem çekeceğim göbeğimin resmini koyarım yarın. buarada uyku işi bendede gerı döndu ıkı gundur yıne dokuzda yatar oldum kaydirigubbakcemile3 kocişin nazarı değdi sanırm sen bu aralar erken uyumaz oldun diyordu süekli :icecream:

canlar ben cikiyorum azcik gezem oglumu gezdirim gerci burda kis havasi var ama havva almak iyidir
öpyüorum hepinizi
görüsürüz allahin izniyle insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…