ayy bendeki iştahtan biraz gönderim size ilke ve atala..6 kilo aldım 3 ayda kendimi frenleyemiorum.mide bulantımda olmadığı için çok şükü ne iestrse canım yiyorum.bol yemenin de etkisiyle göbişim kocaman şuan görenler 3 aylık olduğuna inanmıo.ama göbişim benim pek hoşuma gidiyor:CüvCüv:
merhaba nisan ayının güzel anneleri. ben de nasipse haziran annesi olcam. şuan 6+2 . hastane ve dr konusunda kararsız kaldım. aranızda istanbul avrupa yakasında oturan var mı ? gittiği dr dan memnun kalan. lütfen bana akıl verin.
meraba kızlar nasılsınız oooo yemek konuları açılmış benimde canım şöyleee limonlu bir patates salatası istiyo attım bile patatesleri haşlamak için düdüklüye çok canım çekti
hoşgeldin tatlım inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. Opuyorumnanaktanben anadolu yakasında oturuyorum sana baya uzak düşer. Avrupada oturan arkadaşlar yardımcı olur inşallah.
canım cım sabah sağlık ocağına kayıta gittimya.heray kontrole gelin dediler.kiloma falanda bakıcaklarmış.belkide 6 kilo alman normaldir olamazmı.6 kilo çok değil bence.hem bundan sonra büyücez artık.bebeğin ihtiyaçlarıda artıyor artık.valla afedersiniz ama ben eşimle pazarlığını yaptım.iştahım açılsın inek gibi yicem.hiç kimse kusura bakmasın.doktorumda eşimde.ya hasret kaldım yemeye arkadaşlar.of ya seruma gidiyorum srum çıkmış:gitme:
slm kızlarrr... bende akşama yapıcam zeyracım.. kocişimin bugün doğum günüü.. o seviyoo .. patates salatasını.. o yüzden donatacağım masada o da olcak zemuszemus ayy hazırlıklardan fırsat bulup bi giremedim... zaten bir giresim vardı ki sormayın ya neyse kaydirigubbakcemile3
inşallah herkes iyidir...
canım rabbim kucağına almayı nasip eğlesin bebişini canım inşallah:saruboceq:
merhaba nisan ayının güzel anneleri. ben de nasipse haziran annesi olcam. şuan 6+2 . hastane ve dr konusunda kararsız kaldım. aranızda istanbul avrupa yakasında oturan var mı ? gittiği dr dan memnun kalan. lütfen bana akıl verin.
ayy canım küçücük daha....nedense hep böle olur biz büyüdük ya azcıkın...bende hastane konusunda kararsızım yarın bir deniycem tam nerde oturuyorsun bide,ben bahçelievlerdeyim ve hospitilyum has. Civan kalafat'ı önerdiler canım...
hoşgeldin zeyracım afiyet olsun şimdidenn sana ve bebişinee opuyorumnanaktan aslında kızlar bazen burda yemekten bahsetmek güzel oluyor bizim giibi iştahsız olanların canı çekiyor ne güzelll benimde canım çekti şimdi patates salatası eve gider gitmez yapacağım hemennnn :hulya:kaydirigubbakcemile3
canım hayırlı olsun bebeğin..
ben bakırköy'de acıbadem hastanesi'ne gidiyorum. prof. özlem pata doktorum.. inanılmaz memnunum.. kendisine giden bir kaç tanıdığım daha var, kime tavsiye etsem bana teşekkür ediyorlar sonunda..
aklında bulunsun derim..
evet canım daha çok küçük ne zaman büyüyecek. çok sabırsızlanıyorumm. Teşekkürler canım. Ben şişli, fatih, gaziosmanpaşa civarı bir yerlere gidebilirm. Bahçelievler biraz uzak bana. Ama ben sana yakın başka bir yer biliyorum. Nisa hastanesi. Oraya gidenler memnunmuş.
kızlar, özlemle'ye önce cevap vereyim, sonra kendi haberlerimi vereyim dedim :)
sabah doktoruma gittim!!!
bebeğimi gördüm..
inanamıyorum yani.. vallahi billahi inanamıyorum..
kocaman olmuş..ağzı yüzü,kolları, ayakları..bayaa bayaa bi bebek olmuş yani...muayenede hıçkırık tuttu bi de miniğimi :) hıçkırdı durdu o kadar komikti ki :) bi ara parmağını emmeye çalıştı, ellerini oynattı falan :) kıpır kıpırdı :)
ense ölçümü, diğer kontrolleri falan normal çıktı çok şükür.. ikili test için kan da verdim, cuma sonuçlarını alıcam inşallah.. ama her şey normal gözüküyor şu an..
haftasıyla da uyumlu gidiyormuş bebeğim.. çok şükür Allah'ıma..
cinsiyetini öğrenirim diye umuyordum ama doktorum "ben bu haftalarda söylemem, çok erken" dedi, bir sonraki ayı bekliyoruz :) olsun, sağlıklıymış ya, yeter o haber bana..
kızlar be... ne kadar şanslıyız di mi?
çok şükür Allah'a... sağlıkla, sıhhatle büyüyor bebeklerimiz... yüzlerce,binlerce kadın var evlat hasretiyle yanıp tutuşan... ne kadar şükretsek az..
Allah hepimizin hamileliğini sağlıkla sıhhatle tamamlamayı nasip etsin, doğdukları, büyüdükleri günleri de görelim inşallah..
kızlar, özlemle'ye önce cevap vereyim, sonra kendi haberlerimi vereyim dedim :)
sabah doktoruma gittim!!!
bebeğimi gördüm..
inanamıyorum yani.. vallahi billahi inanamıyorum..
kocaman olmuş..ağzı yüzü,kolları, ayakları..bayaa bayaa bi bebek olmuş yani...muayenede hıçkırık tuttu bi de miniğimi :) hıçkırdı durdu o kadar komikti ki :) bi ara parmağını emmeye çalıştı, ellerini oynattı falan :) kıpır kıpırdı :)
ense ölçümü, diğer kontrolleri falan normal çıktı çok şükür.. ikili test için kan da verdim, cuma sonuçlarını alıcam inşallah.. ama her şey normal gözüküyor şu an..
haftasıyla da uyumlu gidiyormuş bebeğim.. çok şükür Allah'ıma..
cinsiyetini öğrenirim diye umuyordum ama doktorum "ben bu haftalarda söylemem, çok erken" dedi, bir sonraki ayı bekliyoruz :) olsun, sağlıklıymış ya, yeter o haber bana..
kızlar be... ne kadar şanslıyız di mi?
çok şükür Allah'a... sağlıkla, sıhhatle büyüyor bebeklerimiz... yüzlerce,binlerce kadın var evlat hasretiyle yanıp tutuşan... ne kadar şükretsek az..
Allah hepimizin hamileliğini sağlıkla sıhhatle tamamlamayı nasip etsin, doğdukları, büyüdükleri günleri de görelim inşallah..
canım hadi gözün aydın bitanem benim:teytey: rabbime şükürler olsun ben bilirim evlat özlemini çok zor rabbim kimseye evlat aratmasın çok zor hemde nasıl mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?