2010 Nisan Anneleri

tek derdimiz göbüşümüz olsa keşke,sende çalışıyorsun anlarsın beni iş stresi yıkıyo beni,vallahi anne karnında bebek ne kadar rahat bi 9 ay geçirirse öle huzurlu ve sakin olurmuş,benim teysemde bankacıydı işi hep stresliydi,inanırmıısn sanki bebeğe geçmiş onun siniri nasıl ağlardı ,huysuzdu,aksi bi bebekti,konuşmaya başladı çenesi susmaz oldu hiperaktifti....diyorum ki inşlh beni çok yormaz.....bide biz zamane anneleri nedense herseyin suyunu çıkardık hep evhamlıyız....kocişinede söle dilini ısırsın bidahakine....ya bide ben azönce yemek yedim mesela ama doymadım ,iki gündür doymuyorum neden acep????cokacimcoook

ben geldim şekerler.hastam vardı ona bakıp geldim.beslenmemi yaptım ama kesmedimi ne :sinifsinif: ilkenur canın çekmesin geçenkinden yedim yine.fazla alternatifim yok malum.şeker düşüşte olsa gerek elim ayağım boşalıyor yine.oyyyyyyyy

tatlım bazen çalışmayan hamişlere çok özeniyorum . ama dört ay daha çalışmak zorunda sayılırım ev aldık evlenmeden önce onun kredi borcu var dört ay sonra bitiyor inşallah. eşim öğretmen malum tek maaş zoor. benim işim çok stresli zaten muhasebeciyim :ecrin_bebek: hafta sonu annemdeydım bıraz sinirliydim anniş kızdı bana yapma yavrum sen nasıl olursan bebeğinde öyle olur dedi. korkarım benimki huysuzun tekı oalcak :asigim:
yemek yemen çok süper bence bebişin besleniyor nee güzel annesi. keşke bende senin gibi olsam ama bende hiç iştah yok :umursamaz:

hoşgeldin tatlım. yok çekmedi bugün pek iştahım yok benimde :umursamaz: akşama şöyle canımın çekeceği birşey olsada yapıp doya doya yesem dıyorum ama düşünüyorum aklıma hiçbişey gelmiyor :icecream:

bende birkaç zamandır göbüşü taktım kafaya neden büyümüyor diye. Ama büyük göğüslülerin karınları küçük olurmuş onu öğrendim:)) benimde kocaman maşallah:) birde bugün duştan sonra iyice inceledim. sadece göbüşüne bakarsan büyüdüğünü hissediyorsun sanki.. Züğürt tesellisi mi bilmiyorum ama bana öyle geldi.

ben acayip takıntılı oldum kızlar yemek konusunda ,bir yemekten tiksinene kadar onu yiyiyorum ne olcak bilmem.....bu ara da menemen ve yoğurt çorbasına taktım neden ben böleyim.....bide halen peynir krizim devam ediyor....nekadar tuzlu ekşi yesem kesmiyor beni,dün gittim limon aldım hayatımda öle limon yemem elimde ya bu hamilelik ne yaptı bizleri.....

canım benim göğüsler çok büyük değildi ama hamilelikte baayyaa büyüdüler eski çamaşırlarımı takamıyorum hemde hiçbirini. ya aslında bana göre benim göbişte biraz var ama hala kimse anlamıyor kaydirigubbakcemile3 ona canım sıkılıyor.. aa göbeğin hiç belli değiilll !!! düyenlerede gıcık oluyorum

hehe:))) ozaman benim göbüşün neden azman olduğu belli olduğu nazlıcım saol aydınlattığın için,,,,evlenmeden çnce 75'ti sonra 80 oldu.....şimdide kendime yeni aldım çamaşır ve 85 b oluyor,amanın dedim bu doğuma kadar 100 olmaz dimi kızlar,yoksa kendimi düşünemiyorum hem göğüsler hem karnım fil gibin olurum ben....

aslında çok dar giyinenlerde belli oluyor cnım çıkıyor yumurta gibi,ben mesela hep tunik falan giydiğim için belli olmuyor arada bazen dar giyersem çıkıyor,bazen diyorum ki allahtan dar giymiyorum yoksa varya resmen 6 aylık bir karnım var ya aslında bu görenlerin abartması bence okadar yok,millet ne sanıyo civciv doğurcak halimiz yok ya elbet karnımız şişcek,burdada ben kendimi teselli ediyorum hehe:))))

benim içim rahattıda tv de doktor en iyi sonuç verenler 2 li, ve 4 lü testler 3 lü test daha zayıf diğerlerine göre dedi...ondan kafam karıştı:bbo:

bunu bende bi yerde okumuştum 2 li 3 lüye göre daha doğru sonuç veriyormuş. Allaha emanet bebeklerimiz. içim rahattı diyosun kafanı hiç karıştırma o zaman derim. ben yaptırdım. Ama benim dr um direkt yapıcaz dedi. sormadı bile...

hehe akşamları dar badi giyiyorum çıkıyor tatlım. ama işte o zaman bir bennn birde kociş anlıyor :ecrin_bebek: bence şanslısın göbeğin çıktıgı için bende çıkmasını çok istiyorum hemencikkk:CüvCüv:

telefondaydım şekerler.ablamla konuşuyorduk.insan gurbette olunca elinden telefonu düşüremiyor.hamilelikte daha çok aradım ailemi ama aramızda 500 km var malesef.
canım bende aynı sen gibiyim.en son kafamı taktığım şey marul salatası.geçen inanırmısın açlıktan ölüyorum.canım bişey istemiyor.turşu ekmek yedim ya resmen.ama marulda folik asit bol diye içine yeşil soğan ve haşlanmış yumurta koyup salatasını yiyorum.limonlu olunca midemi bastırıyor.birazda zeytinyağı.benim öğünlerim salata ve meyve.
bugün yine yemek yok kaynanamamı gitsek diyorum.oda ne isterseniz yapayım demiş ama işte iştahsız olunca şunu yap bile diyemiyorum.

merhaba nisan ayının güzel anneleri. ben de nasipse haziran annesi olcam. şuan 6+2 . hastane ve dr konusunda kararsız kaldım. aranızda istanbul avrupa yakasında oturan var mı ? gittiği dr dan memnun kalan. lütfen bana akıl verin.

bende sinir oluyorum. ben bakınca koca bi göbek görüyorum ama insanlarda görsün istiyorumzemuszemus

benim zaten büyüktü. Az önce bi müşterim doğum yaptı hastaneye gittimde görüntü fenaydı:))) kız süt ineği gibi yatıyor:)) Yan yatmış maşallah göğüslerde yana devrilmiş çamaşırda yoktu içinde korktum ya o görüntüden:))) Maşallah çok tombik bi oğluş geldi dünyaya.

ayy bendeki iştahtan biraz gönderim size ilke ve atala..6 kilo aldım 3 ayda kendimi frenleyemiorum.mide bulantımda olmadığı için çok şükür ne iestrse canım yiyorum.bol yemenin de etkisiyle göbişim kocaman şuan görenler 3 aylık olduğuna inanmıo.ama göbişim benim pek hoşuma gidiyor :CüvCüv:

ayy canım ne güzel beni salata falan kesmiyor,meyve dahada acıktırıyor,kilo almaya başlıycam bu gidişle sanırım....iştahım yoktu dünden beri var ,doymak bilmiyorum,ama turşu ekmek bende çok yiyorum ekşi ya bastırıyor midemi,acaba bizim kızlarmı geliyo ne dersin....kendimi öle kıza odakladım kki yarın doktor erkek dese afallarım yani....keşke biri banada canının istediğini yapiyim dese,aklıma binbir çeşit yemek geliyocokacimcoook

meraba kızlar nasılsınız oooo yemek konuları açılmış benimde canım şöyleee limonlu bir patates salatası istiyo attım bile patatesleri haşlamak için düdüklüye çok canım çekti

hoşgeldin tatlım inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. opuyorumnanaktanben anadolu yakasında oturuyorum sana baya uzak düşer. avrupada oturan arkadaşlar yardımcı olur inşallah.

canım rabbim kucağına almayı nasip eğlesin bebişini canım inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…