canlar ben cikiyorum azcik gezem oglumu gezdirim gerci burda kis havasi var ama havva almak iyidir
öpyüorum hepinizi
görüsürüz allahin izniyle insallah
aynen canım bende ya. pimpiriklinin teki oldum. gerçi bu aralar tek sorunum göbeğimin şişmemesiydi sırnaşık şey dünkü ağrıdan sonra onuda kafama takar oldum. bugun becerebilirsem çekeceğim göbeğimin resmini koyarım yarın. buarada uyku işi bendede gerı döndu ıkı gundur yıne dokuzda yatar oldum kaydirigubbakcemile3 kocişin nazarı değdi sanırm sen bu aralar erken uyumaz oldun diyordu süekli :icecream:
tek derdimiz göbüşümüz olsa keşke,sende çalışıyorsun anlarsın beni iş stresi yıkıyo beni,vallahi anne karnında bebek ne kadar rahat bi 9 ay geçirirse öle huzurlu ve sakin olurmuş,benim teysemde bankacıydı işi hep stresliydi,inanırmıısn sanki bebeğe geçmiş onun siniri nasıl ağlardı ,huysuzdu,aksi bi bebekti,konuşmaya başladı çenesi susmaz oldu hiperaktifti....diyorum ki inşlh beni çok yormaz.....bide biz zamane anneleri nedense herseyin suyunu çıkardık hep evhamlıyız....kocişinede söle dilini ısırsın bidahakine....ya bide ben azönce yemek yedim mesela ama doymadım ,iki gündür doymuyorum neden acep????cokacimcoook
ben geldim şekerler.hastam vardı ona bakıp geldim.beslenmemi yaptım ama kesmedimi ne :sinifsinif: ilkenur canın çekmesin geçenkinden yedim yine.fazla alternatifim yok malum.şeker düşüşte olsa gerek elim ayağım boşalıyor yine.oyyyyyyyy
aynen canım bende ya. pimpiriklinin teki oldum. gerçi bu aralar tek sorunum göbeğimin şişmemesiydi sırnaşık şey dünkü ağrıdan sonra onuda kafama takar oldum. bugun becerebilirsem çekeceğim göbeğimin resmini koyarım yarın. buarada uyku işi bendede gerı döndu ıkı gundur yıne dokuzda yatar oldum kaydirigubbakcemile3 kocişin nazarı değdi sanırm sen bu aralar erken uyumaz oldun diyordu süekli :icecream:
bende birkaç zamandır göbüşü taktım kafaya neden büyümüyor diye. Ama büyük göğüslülerin karınları küçük olurmuş onu öğrendim:)) benimde kocaman maşallah:) birde bugün duştan sonra iyice inceledim. sadece göbüşüne bakarsan büyüdüğünü hissediyorsun sanki.. Züğürt tesellisi mi bilmiyorum ama bana öyle geldi.
bende birkaç zamandır göbüşü taktım kafaya neden büyümüyor diye. Ama büyük göğüslülerin karınları küçük olurmuş onu öğrendim:)) benimde kocaman maşallah:) birde bugün duştan sonra iyice inceledim. sadece göbüşüne bakarsan büyüdüğünü hissediyorsun sanki.. Züğürt tesellisi mi bilmiyorum ama bana öyle geldi.
canım benim göğüsler çok büyük değildi ama hamilelikte baayyaa büyüdüler eski çamaşırlarımı takamıyorum hemde hiçbirini. ya aslında bana göre benim göbişte biraz var ama hala kimse anlamıyor kaydirigubbakcemile3 ona canım sıkılıyor.. aa göbeğin hiç belli değiilll !!! düyenlerede gıcık oluyorum
benim içim rahattıda tv de doktor en iyi sonuç verenler 2 li, ve 4 lü testler 3 lü test daha zayıf diğerlerine göre dedi...ondan kafam karıştı:bbo:
aslında çok dar giyinenlerde belli oluyor cnım çıkıyor yumurta gibi,ben mesela hep tunik falan giydiğim için belli olmuyor arada bazen dar giyersem çıkıyor,bazen diyorum ki allahtan dar giymiyorum yoksa varya resmen 6 aylık bir karnım var ya aslında bu görenlerin abartması bence okadar yok,millet ne sanıyo civciv doğurcak halimiz yok ya elbet karnımız şişcek,burdada ben kendimi teselli ediyorum hehe:))))
hoşgeldin tatlım. yok çekmedi bugün pek iştahım yok benimde :umursamaz: akşama şöyle canımın çekeceği birşey olsada yapıp doya doya yesem dıyorum ama düşünüyorum aklıma hiçbişey gelmiyor :icecream:
canım benim göğüsler çok büyük değildi ama hamilelikte baayyaa büyüdüler eski çamaşırlarımı takamıyorum hemde hiçbirini. ya aslında bana göre benim göbişte biraz var ama hala kimse anlamıyor kaydirigubbakcemile3 ona canım sıkılıyor.. aa göbeğin hiç belli değiilll !!! düyenlerede gıcık oluyorum
hehe:))) ozaman benim göbüşün neden azman olduğu belli olduğu nazlıcım saol aydınlattığın için,,,,evlenmeden çnce 75'ti sonra 80 oldu.....şimdide kendime yeni aldım çamaşır ve 85 b oluyor,amanın dedim bu doğuma kadar 100 olmaz dimi kızlar,yoksa kendimi düşünemiyorum hem göğüsler hem karnım fil gibin olurum ben....
telefondaydım şekerler.ablamla konuşuyorduk.insan gurbette olunca elinden telefonu düşüremiyor.hamilelikte daha çok aradım ailemi ama aramızda 500 km var malesef.
canım bende aynı sen gibiyim.en son kafamı taktığım şey marul salatası.geçen inanırmısın açlıktan ölüyorum.canım bişey istemiyor.turşu ekmek yedim ya resmen.ama marulda folik asit bol diye içine yeşil soğan ve haşlanmış yumurta koyup salatasını yiyorum.limonlu olunca midemi bastırıyor.birazda zeytinyağı.benim öğünlerim salata ve meyve.
bugün yine yemek yok kaynanamamı gitsek diyorum.oda ne isterseniz yapayım demiş ama işte iştahsız olunca şunu yap bile diyemiyorum.
merhaba nisan ayının güzel anneleri. ben de nasipse haziran annesi olcam. şuan 6+2 . hastane ve dr konusunda kararsız kaldım. aranızda istanbul avrupa yakasında oturan var mı ? gittiği dr dan memnun kalan. lütfen bana akıl verin.
merhaba nisan ayının güzel anneleri. ben de nasipse haziran annesi olcam. şuan 6+2 . hastane ve dr konusunda kararsız kaldım. aranızda istanbul avrupa yakasında oturan var mı ? gittiği dr dan memnun kalan. lütfen bana akıl verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?