2010 Nisan Anneleri

Canlarım ben aksılık olmazsa normal doĞumla bebeĞımı dÜnyaya getırmek ıstıyorum. Özel hastanelerde dr larda normal doĞum gece veya haftasonu olursa genelde gelmıyorlar. Bende muayehanedekı dr larla gÖrÜŞtÜm. Onlarda doĞum ıÇın 2- 2,5 talep edıyorlar. Artı doĞum yapacaĞın hastanenın parası....buda benı aŞıyor aÇıkÇası. GÜvenebıleceĞım gerÇekten doĞumuma gelecek benı yÜzÜstÜ bırakmayacak ve sezeryan gerekmedıĞı halde gereklı gıbı gÖstermeyecek bırını ıstıyorum. Neyse rabbım karŞıma Çıkarır ınŞ. Kızlar hepınıze Çok teŞekkÜr ederım. Çok tatlısınız. Arada yıne gırerım sayfanıza ınŞ. ÖpÜyorum kocaman.

a.s.Canlarım ben aksilik olmazsa normal doğumla bebeğimi dünyaya getirmek istiyorum. özel hastanelerde dr larda normal doğum gece veya haftasonu olursa genelde gelmiyorlar. Bende muayehanedeki dr larla görüştüm. Onlarda doğum için 2- 2,5 talep ediyorlar. Artı doğum yapacağın hastanenin parası....buda beni aşıyor açıkçası. Güvenebileceğim gerçekten doğumuma gelecek beni yüzüstü bırakmayacak ve sezeryan gerekmediği halde gerekli gibi göstermeyecek birini istiyorum. Neyse rabbim karşıma çıkarır inş. Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. çok tatlısınız. Arada yine girerim sayfanıza inş. öpüyorum kocaman.

amin canım amin kimseye rabbim aratmasın yaşatmasın bu özlemi :Saruboceq::Saruboceq:

canım bneim çok sevindim bebişin iyi olmasına,maşallah...doktorundan memnunsun demek ben birara deli gibi doktor arıyordum bakalım yarın gidicem memnun kalmazsam birde senin dediğin doktora giderim bana çok yakın...

çok sağol ruzenincim :)
çok şükür.. bugün acayip mutluyum iyi haberler aldım diye.

insanın doktoruna güvenmesi, içine sinmesi çok önemli cidden... yarın kime gideceksin ?
geçmişi tam okuyamadım, yazdıysan da gözümden kaçmıştır kusuruma bakma

valla ben özlem hanım'dan acayip memnunum..
hamile kalmadan evvel de acıbadem sigorta yaptırtmıştım, doğumla ilgili tüm masraflarımı da karşılıyor sigorta çok şükür.. rahat rahat gidiyorum. hastane de çok temiz, çok güzel.. gönül rahatlığıyla tavsiye ederim valla.

içine sinen bir doktor bulursun inşallah canım... hayırlısı olsun..

sayfamıza da bekleriz tekrar görüşmek üzere

a.s. yine bekleriz bitanem kendine dikkat et görüşmek dileğiylebuyrunnnnnnnnn

kızla nette bebek ayakakbılarına baktım şimdi çok şekerler ya buarada gg deki ayakkabıların fiyatı çok uygun.bi iki tane gözüme kestirdim.ah bi bebişim cinsiyeti belli olsada kendimi alışverişe atıversem:ecrin_bebek:

benim de içim gidiyor bebek eşyalarına valla :)
bebek eşyası satan mağazaların vitrinine de ciğerci kedisi gibi yapışıyorum :)

ben de daha cinsiyet öğrenemedim , ama öğrensem de erken diye alışveriş yapamam gibi geliyor.. ama içim de gidiyor yani :)
6 ayımız bi dolsa... :)

sositosositobebegcim kolları sıvayıp harikalar yaratmışsındır sen şimdi akşam için..fazla yorma kendini eşinin en büyük hediyesi sizsiniz zaten..size ii eğlenceler tatlım afiyetler olsunnn
valla kuzum elimden geldiğince... yaptım bişeyler imkanlar dahilinde :)) yormıyorum cnm zatenn... haklısın cnm en güzel ve değerli hediye bizizz.. kızım ben ve bebişim(galiba oğluşum :kedi:) ayy nasıl alışıcam ben erkek çocuğa yaa.. rabbimin gücüne gitmesin de kıza alıştım ya 7 yıldır o bakımdann.. yoksa evlatım banim.. canımınnn ciğerimiinn parçasıı.. balımm. gül kokulu kuzuumm mafoldumben ayyy çok duygulandım.. nerden nereye getirdim konuyu akannehir çok sağol cnm....
desene canım akşama ziyafet var....bitiremedinmi cnım daha hazırlığı,yemek tarifi bakınıyodun ne yaptın buldun inşlh:)):)
valla canımm ziyafet derken genelde hafif ve garnitür türü şeylerr.. çeşit bol ama ben de kocişte ööyle ağır yağlı yemek sevmiyoruz pekk.. buldum cnım ana yemeğim netten bu akşam kaydirigubbakcemile2
bebgciğim hoşgeldin canım benim olurmu canım uğramadan bu arada kocişininde doğum günü kutlu olsun nice senelere sağlıcakla girersiniz inşallah bitanem
hoşbulduk bitanem opuyorumnanaktan tebriğin için sağol cnımm... amiinn inş.. rabbim cümlemize nasip etsin mutlu huzurlu evlatlarımızla sağlıklı bir uzun ömür cnım benim :Saruboceq:
canımm ne sevindim iyi haberler aldığına.. gözün aydınn.. benimki de dün kıpır kıpır tepiniyodu cnımm.. kızım çok şaşırdı görünce... devlet hast. gittim dün ama çok ilgilendi dün ultrasoncuu... kızımı görünce sesi de açtı gümmbür gümmbüür... rabbim meleklerimizi sağlıcakla bize bağışlasın cnımm.ne büyük heyecan ne büyük mutluluk... rabbimin büyüklüğü işte cnm..
cnmm. bana yazmışsın dr. gittinmi fln diye ama dün gittim cnım ben.. bide yarın 10:40 da özeldeyim...

ben allahtan çalışıorum zamanım yok dışarı çıkıp gözüme çarpan bişe yok yoksa kendimi tutamam sanırım.valla canım ben 20 sini zor bekliom daha fazla beklemeye niyetim yok..:teytey:

merhaba kızlarrrr
biz geldik sağlık ocağına gideceğim demiştim size . gittim zaten girer girmez oturttular beni çok solgun görünüyorsun dediler halbuki kendimi iyi hissediyordum ebe gözlerinden belli kansız kalmışsın dedi tansiyonumu ölçtü 8-5 çıktı yine düşmüş . bu bir kaç gündür tansiyonum düşüyor malesef
kalça ve bacaklarımdaki uyuşma ve ağrı içinde genelde son aylarda olur kalsiyum eksikliğindendir dedi bol bol süt ürünü içmemi gerekirsede takviye yapmamı söyledi. bide el dopleriyle bebişimin kalbini dinleyecektik ama aletin şarjı bitti yarıda kaldı ne zaman istersen gel dinletiriz dediler sağolsunlar
işte böyle
yemek yapmadan önce bi size bakayım dedim keyifler yerindedir inşallahh

sorma hayatım bende aynıyım ama tutuyorum kendimi 6 ay olsun ondan sonra başlarım diyorum

hoşgeldin canım bende aslında gitsemde dinleseydim bugün keşke ebe istediğinde gel demişti ama daha geçen hafta gitmiştim benkaydirigubbakcemile3

ben cinsiyetini hala ögrenemedim ya:sinifsinif: ne yapmam lazim bebegin cinsiyetini gösterebilmesi icin muayneye gitigim zaman

ben gene yemeğimi yedim geldim kızlar sanırım artık doymuşumdur yoksa yandım ben.....

canım :) sağolasın..
valla hamile olduğumu ilk öğrendiğimde "bugün hayatımın en güzel günü" demiştim, ama bugün de aynısını hissediyorum... anne olunca böyle oluyormuş demek, her güzel haber, o günü insanın hayatının en güzel günü yapıyor.. ben de bugün kıpır kıpır oynayan kocaman bebeğimi gördüm ya, benden mutlusu yok.
senin iyi haberler almana da çok sevindim :) gözün aydın... Allah'ım sağlıkla tamamlamamızı nasip etsin..

bu arada, eşinin doğumgünüymüş sanırım...nice mutlu senelere.. çocuklarıyla, eşiyle, sağlıklı, huzurlu, uzuuun bir ömrü olsun inşallah..

ben allahtan çalışıorum zamanım yok dışarı çıkıp gözüme çarpan bişe yok yoksa kendimi tutamam sanırım.valla canım ben 20 sini zor bekliom daha fazla beklemeye niyetim yok..:teytey:

ay sen ne güzel 20'sinde gidecekmişsin, ben bir daha anca 1 ay sonra giderim herhalde... o güne kadar da çatlarım meraktan sağlıklı mı, her şey yolunda mı,acaba kız mı erkek mi diye :)
çalışmamanın da dezavantajı bu işte :) insanın bol vakti olunca, vesveselenecek bol bol da zamanı oluyor :)

hoşgeldin jnazcım...
geçmiş olsun..
tansiyon düşüklüğü arada olabilirmiş hamilelikte ama ne olsa dikkat etmek lazım... kalsiyum eksikliğini de ihmal etme, şimdi bile rahatsızlık hissediyorsan Allah korusun son aylarda hepten zorlanırsın
çocuk annenin iliğini kemiğini kurutur derler ya, bizde ne varsa onlar çekiyor şimdi, o yüzden bol bol takviye yapmamız lazım :)

hoşgeldin canım bende aslında gitsemde dinleseydim bugün keşke ebe istediğinde gel demişti ama daha geçen hafta gitmiştim benkaydirigubbakcemile3
hoşbuldum zeyracım
yarın gidersin olmazsa belki bende giderim yine :)
ben cinsiyetini hala ögrenemedim ya:sinifsinif: ne yapmam lazim bebegin cinsiyetini gösterebilmesi icin muayneye gitigim zaman

elifçim ben ekstra bişey yapmadım sadece doktora ısrar etmiştim bakması için

ruzenin.. hangi ara yedin geldin kızz :))) şimdi muhabbet ediyoduk... kaydirigubbakcemile3

zeyracım.. yeni avatarın ve tickerın hayırlı olsun cnmm.. çokhoş olmuşş opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…