2010 Nisan Anneleri

hehe:)))) kendinede doktorunada bir kilo fıstıklı baklava alcen şekerim......

ayy o da çare değil be ruzenin :)
muayeneye girmeden tatlı yemek lazım, bebek hareketlenir dediler, yedim yedim, bebek de yerinde durmadı ama gene öğrenemedik işte :)

doktora almadım tatlı, orda mı oldu hatam acaba :))

acaba bende şöle sıkı bir ısrar etsem ,genede sölemeyen söylemiyor bakalım yarın bana ne diyecek...o sölemezse bende yarın baska bi doktora daha giderim ühhüühüü:sinifsinif:

iki kedili deli... çok sağol cnımm.. opuyorumnanaktan amin inş.. rabbim hepimize mutlu huzurlu bir ömğr nasip etsinn..aile düzenimizi bozmasın :Saruboceq:

ruzenin.. hangi ara yedin geldin kızz :))) şimdi muhabbet ediyoduk... kaydirigubbakcemile3

zeyracım.. yeni avatarın ve tickerın hayırlı olsun cnmm.. çokhoş olmuşş opuyorumnanaktan

ben senle konuşurken bir yandanda tıkınıyodum canım benim:))) bu ara çorbaya takmış durumdayım....şimdide karınım şişti inşlh akşam yemeğine kadar idare eder bu beni....:bbo:

ben gene yemeğimi yedim geldim kızlar sanırım artık doymuşumdur yoksa yandım ben.....
afiyet olsun canım bende doyamıyorum hiç
hoşbuldum canım çok sağol
bende ara ara olur diye biliyorum ama son bir kaç gündür böyle
kalsiyum eksikliğide sanırım son safhada canım üzüm yerken bile dişim kırıldıysa yandım ben ve dediğin gibi kas ağrılarımda başladı
artık günüm süt ve süt ürünleriyle geçecek
hehe:)))) kendinede doktorunada bir kilo fıstıklı baklava alcen şekerim......

kaydirigubbakcemile5

bende sizi dinledim dün sabahtan bi dolu çikolata yedim.. accık fazla kaçırdım galibaa... ensesini ölçmeye 20 dk. uğraştı dr.. ama ooohh bende bol bol hareketlerini gördüm bebeişimin kaydirigubbakcemile3 ama bidahaki sefere biraz daha az yicemm... yorulmasın yavrumm.. dün tepin tepin bi hal oldu zemuszemus

ben yrın doktora gitmeden baştan evde anlaşma yapıcam bak çocuğum göster cinsiyetini üzme anneciğini diycem....yoksa annecik üzülür falan ....işe yararmı acaba dersiniz.. fındık fıstık falan ye diyolar ama,bi deniycem ben şansımı yine olmadı bi kilo baklava alır dayanırım hastane kapısınasırnaşık şey

kizlar bebikom o kadar hareketli ki yerinden durmuyor göremiyorum demisti doktor en son gittigimde.... bir dahaki gidisimde en iyisi ögrenmeden surdan suraya adimimi atmam göbisimide burdan kaldirmam diyeyim en iyisi bakalim ise yararmi bebise bir sey lamadim daha yaaa..

Allah hayra cikarsin dün gece rüyamdada cok güzel bir kizim olmus onu denizde yikiyorum diye gördüm annem diyorum bana bak gözlerini bir acioyr boncuk gibi kahve gözleri ve oyuncak bebklerinki gibi upuzun sIk kirpiklerini görüyorum yavrummmmmmmm deyip boynundan öpüyordum ben cok kiz istiyorum ondan mi acaba ama pembede gördüm ic camasirini hayra ciksin insallah sabah uyandigimda o kadar mutlu idimki dedim cok güzel cokkk güzel bir kizdi bakalim ???

tatli ile aram hic hos degil ne cukulata ne tatli yiyemiyorum hamilelikte gülüm hem burdaki Almanlar ne anlar baklavadan gülüm baska önerin varmi

sana diyorum ama tatlıyla benim de aram yok kız geliyo valla bie bak dedi dersin....ozaman bebişle konuşucan üzmüycek anneciğini gösterivercek cinsiyetini.....:dance:

ben cinsiyetini hala ögrenemedim ya:sinifsinif: ne yapmam lazim bebegin cinsiyetini gösterebilmesi icin muayneye gitigim zaman

cinsiyet konusunda drla aramdaki konuşma;
ben: lütfen hocam %51 de olsa bişi söyleyin
dr :daha çok küçükk annesi 1 ay sonralmaz
:ben : ya neden küçük diyosunuz ben onu bu hale
getirene kadar neler çektimm :hulya:
dr : (dr ve yardımcısı gülmektee)şuna bak yaa
daha 3 aylıkk ne büyütmüşünn kaydirigubbakcemile3
eşimm : heyecanlıı bakıyooo garibimm kafamçokkarıştı
veeeee o ann
dr: kimseye söyleme henüz ama erkek annesi olucann zemuszemus
dediii eşimm tuhaf sesler çıkarmağa başladıı benndee :lepi:

benim doktorum da 35 dk falan uğraştı valla :) kıpır kıpırdı bebiş :)
artık kendi hali miydi, yoksa benim yediğim çikolataların azizliği miydi bilemiyorum :)
bi dahakine daha az yiyelim de, hem çocukları hem de doktorları yormayalım sahi :))

kızlarr hadi ben kalkayımda yemek yapayım
hoşçakalın şimdilikk

görüşürüz jnazcım..
geçmiş olsun tekrar..

ya ben de kendimi çok hazırlamıştım valla, cinsiyetini öğrenirim diye ama hayal kırıklığı oldu işte.
aslında doktor gördü de mi emin olamadı yoksa hiç mi göremedi anlayamadım onu.. ama öyle ya da böyle bi sonraki kontrole kaldık işte :)
eh, daha kesin öğreniriz artık ne yapalım :)

sen yarın daha şanslı çıkarsın inşallah..kız gibi hissediyordun di mi ?
bakalım ne çıkacak :)

hayrolsun canım ya....inşlh kalbindeki olur rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin öncelikle,ama şöle derler genellikle tersine çıkarmış rüyalar ama şuda olabilir belki bilinç altında istediğin rüyana yansımıştır....

hiiii!
bu taktiği bana daha önce verseydin, belki ben de duygu sömürüsü yapıp öğrenirdim bebeğimin cinsiyetini :))
tüh tüh tüh... bir ay daha beklicem şimdi :)

şaka bi yana, oğlun hayırlı olsun canım :)
sağlıkla, sıhhatle, güpgüzel, upuzun bir ömrü olsun inşallah...

bunuda deniycem canım ,eee artık doktorda başından savmak için mecbur kalıp söliycektir diye umut ediyorum....:CüvCüv:

angelsky tatlım bebeişinin cinsiyeti erkenden belli oluvermiş ne güzel ben de 11 haftanın sonunda gitmiştim ama okadar ısrar etmeme rağmen sölemedi benim doktorum ben anlamıştım gerçi onun bişiler gördüğünü emin olamadı doktorum sanırım ondan..:gitme:

sana diyorum ama tatlıyla benim de aram yok kız geliyo valla bie bak dedi dersin....ozaman bebişle konuşucan üzmüycek anneciğini gösterivercek cinsiyetini.....:dance:
Her zaman bIdIgIdI ediyoruz bebisimle ama artik oglum kizim diye sevmek istiyorum bir de su alisveris meselesi randevum 2 hafta sonra ama yine en iyisisi birsey bahane edip yine gideyim.kendimi iceri atikktan sonra cinsiyetini ögrenene kadar disari cikmayayim muaynehaneden :)

alemsin canim ne güzel anlatmissin :)))

ruzenin yarın hayırlı haberlerini beklioruz canım inşallah seninkide belli olur sen kız anası gibi duruyon canım ya opuyorumnanaktan öle geldi içimden ..

elifelif... rüyan hayrolsun inş. cnmm... rabbim gönlündekini göbişine vermiştir inş.. :Saruboceq:

angelsky... sahi cnm dün akşam gördüm yazdığını aama kutlayamadım seni neden se Çok üzgünüm çoook ... oğluşun hayırlı olsun cnmm.. sağ salim kucağına alırsın inş..

Yupppiiii bak ne buldum ruzenin rüya tabirlerinde birde ben rüyalarima cok güvernirim Allah a sükür % 99 cikar """""Hamile bir kadin rüyada küçük bir kiz çocugu oldugunu görse, karnindaki çocugun kendisine benzeyen bir kiz çocugu olduguna isarettir.""""""

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…