hehe:)))) kendinede doktorunada bir kilo fıstıklı baklava alcen şekerim......
ruzenin.. hangi ara yedin geldin kızz :))) şimdi muhabbet ediyoduk... kaydirigubbakcemile3
zeyracım.. yeni avatarın ve tickerın hayırlı olsun cnmm.. çokhoş olmuşş opuyorumnanaktan
afiyet olsun canım bende doyamıyorum hiçben gene yemeğimi yedim geldim kızlar sanırım artık doymuşumdur yoksa yandım ben.....
hoşbuldum canım çok sağolcanım :)
hoşgeldin jnazcım...
geçmiş olsun..
tansiyon düşüklüğü arada olabilirmiş hamilelikte ama ne olsa dikkat etmek lazım... kalsiyum eksikliğini de ihmal etme, şimdi bile rahatsızlık hissediyorsan Allah korusun son aylarda hepten zorlanırsın
çocuk annenin iliğini kemiğini kurutur derler ya, bizde ne varsa onlar çekiyor şimdi, o yüzden bol bol takviye yapmamız lazım :)
hehe:)))) kendinede doktorunada bir kilo fıstıklı baklava alcen şekerim......
ayy o da çare değil be ruzenin :)
muayeneye girmeden tatlı yemek lazım, bebek hareketlenir dediler, yedim yedim, bebek de yerinde durmadı ama gene öğrenemedik işte :)
doktora almadım tatlı, orda mı oldu hatam acaba :))
tatli ile aram hic hos degil ne cukulata ne tatli yiyemiyorum hamilelikte gülüm hem burdaki Almanlar ne anlar baklavadan gülüm baska önerin varmi
ben cinsiyetini hala ögrenemedim ya:sinifsinif: ne yapmam lazim bebegin cinsiyetini gösterebilmesi icin muayneye gitigim zaman
bende sizi dinledim dün sabahtan bi dolu çikolata yedim.. accık fazla kaçırdım galibaa... ensesini ölçmeye 20 dk. uğraştı dr.. ama ooohh bende bol bol hareketlerini gördüm bebeişimin kaydirigubbakcemile3 ama bidahaki sefere biraz daha az yicemm... yorulmasın yavrumm.. dün tepin tepin bi hal oldu zemuszemus
kızlarr hadi ben kalkayımda yemek yapayım
hoşçakalın şimdilikk
ben yrın doktora gitmeden baştan evde anlaşma yapıcam bak çocuğum göster cinsiyetini üzme anneciğini diycem....yoksa annecik üzülür falan ....işe yararmı acaba dersiniz.. fındık fıstık falan ye diyolar ama,bi deniycem ben şansımı yine olmadı bi kilo baklava alır dayanırım hastane kapısınasırnaşık şey
kizlar bebikom o kadar hareketli ki yerinden durmuyor göremiyorum demisti doktor en son gittigimde.... bir dahaki gidisimde en iyisi ögrenmeden surdan suraya adimimi atmam göbisimide burdan kaldirmam diyeyim en iyisi bakalim ise yararmi bebise bir sey lamadim daha yaaa..
Allah hayra cikarsin dün gece rüyamdada cok güzel bir kizim olmus onu denizde yikiyorum diye gördüm annem diyorum bana bak gözlerini bir acioyr boncuk gibi kahve gözleri ve oyuncak bebklerinki gibi upuzun sIk kirpiklerini görüyorum yavrummmmmmmm deyip boynundan öpüyordum ben cok kiz istiyorum ondan mi acaba ama pembede gördüm ic camasirini hayra ciksin insallah sabah uyandigimda o kadar mutlu idimki dedim cok güzel cokkk güzel bir kizdi bakalim ???
cinsiyet konusunda drla aramdaki konuşma;
ben: lütfen hocam %51 de olsa bişi söyleyin
dr :daha çok küçükk annesi 1 ay sonralmaz
:ben : ya neden küçük diyosunuz ben onu bu hale
getirene kadar neler çektimm :hulya:
dr : (dr ve yardımcısı gülmektee)şuna bak yaa
daha 3 aylıkk ne büyütmüşünn kaydirigubbakcemile3
eşimm : heyecanlıı bakıyooo garibimm kafamçokkarıştı
veeeee o ann
dr: kimseye söyleme henüz ama erkek annesi olucann zemuszemus
dediii eşimm tuhaf sesler çıkarmağa başladıı benndee :lepi:
veeeee o ann
Her zaman bIdIgIdI ediyoruz bebisimle ama artik oglum kizim diye sevmek istiyorum bir de su alisveris meselesi randevum 2 hafta sonra ama yine en iyisisi birsey bahane edip yine gideyim.kendimi iceri atikktan sonra cinsiyetini ögrenene kadar disari cikmayayim muaynehaneden :)sana diyorum ama tatlıyla benim de aram yok kız geliyo valla bie bak dedi dersin....ozaman bebişle konuşucan üzmüycek anneciğini gösterivercek cinsiyetini.....:dance:
veeeee o ann
hayrolsun canım ya....inşlh kalbindeki olur rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin öncelikle,ama şöle derler genellikle tersine çıkarmış rüyalar ama şuda olabilir belki bilinç altında istediğin rüyana yansımıştır....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?